Odhalila jsem tajemství krásy

Každá z nás touží vymanit se z moci času – abychom i po letech zůstaly krásné, přitažlivé a byl stále předmětem obdivu okolí. Věda zná již celou řadu faktorů, které mají vliv na rychlost stárnutí, a tak metody a technologie zabraňující nechtěnému hlodání času se neustále vyvíjejí, obohacují a zdokonalují.

img

Vendula Svobodová se nechala na klinice Mediestetik omladit přístrojem Thermage

S přibývajícími lety obličejové tkáně ztrácejí svoji pružnost a vlivem přirozeného působení zemské přitažlivosti dochází k jejímu poklesu…Na co asi myslí každá osoba ženského pohlaví už od raného věku? Samozřejmě na svou krásu a neodolatelný vzhled. A na co myslí tatáž osoba, když dosáhne věkové hranice 30 let? Samozřejmě, že na uchování krásy, na prodloužení mládí…

zoom Zvětšit

Jana Doleželová se ráda podrobila ošetření svého chrupu

Každá žena ve věku 35-40 let, v plném rozkvětu sil, u sebe začíná pozorovat zrádné vrásky, které už nejde nelze odstranit ani drahými maskami a krémy. Nezbývá, než uvažovat o radikálnějších metodách prodloužení mládí. Už slyším názory četných oponentů: příroda se nedá ošálit, je nutné stárnout důstojně, protože náš věk, to je naše moudrost a bohatství! Ale nechápu proč má to naše bohatství vypadat tak „pomačkaně?“ Navíc v době našeho změněného životního tempa a úrovně, když je soběstačná žena po čtyřicítce ještě plná energie a na své roky se ještě zdaleka necítí. Naopak! Její život teprve začíná a všechno má ještě před sebou!

Motivace udržet si mládí je tedy jasná

Zbývá jen dořešit, jakým způsobem dosáhnout cíle. K tomu účelu dnes slouží množství metod. Hloubkovým peelingem počínaje a plastickými operacemi konče. Pracující žena si, ale nemůže dovolit „vysadit“ na měsíc nebo déle a věnovat se rehabilitaci po radikálním zákroku. Je proto třeba najít něco, co by umožnilo dosáhnout efektu plastické operace, ale nebránilo proto co nejrychleji se zapojit do aktivního života. Právě taková metoda byla vynalezena. Díky Bohu, že metoda nestojí na místě! Jedná se o neinvazivní facelift Thermage, který se provádí přístrojem ThermaColl CPT.

zoom Zvětšit

Kvalitní a odborné poradenství je jedním z nejdůležitějších faktorů pro individuální péči o klienta

Abych o této metodě a mnoha dalších možnostech zjistila veškeré informace, navštívila jsem pražskou kliniku estetické medicíny Mediestetik. Byla jsem příjemně překvapena, když jsem tam potkala paní Vendulu Svobodovou, zakladatelku a patronku nadace Kapka naděje. Paní Vendula se zde právě připravovala na proceduru Thermage, a tak jsem měla možnost ji vidět před a po proceduře. Po dvouhodinové proceduře byl na jejím obličeji jasně patrný liftingový efekt – pokožka byla pevnější, hladší a mladistvější. Vedoucí lékařka kliniky MUDr. Iva Špaňárová nám vysvětlila, že účinek dosažený touto procedurová trvanlivost až 5 let! Tyto možnosti jsou výsledkem nejnovějšího výzkumu amerických vědců. Procedura je bezbolestná, časové nenáročná a pohodlná, a taky proto v Americe velmi oblíbená.

Poprosila jsem paní doktorku, aby mě provedla klinikou a pověděla mi něco o ošetřeních, které zde provádějí. Dozvěděla jsem se například, že pomocí přístroje Palomar je rovněž provést neinvazivní facelift a dosáhnout okamžitého výsledku – vyhlazení hlubokých vrásek. Navíc lze pomocí technologie Palomar odstranit strie. Popraskané cévky lze odstranit pomocí cévního laseru VbeamPerfecta.

zoom Zvětšit

Známý kněz Zbigniew Czendlik se během slavnostního otevření stomatologického oddělení kliniky Mediestetik pokoušel ošetřit Janu Doleželovou

Další novinkou je společný výsledek několika zemí – Plazmalifting. Odborníci vysvětlují, že se jedná o unikátní přirozenou omlazovací metodu, při které se používá vlastní krevní plazma. Po proceduře dochází k nastartování procesu přirozené regenerace mládí. Tato neinvazivní technologie funguje jako „elixír mládí“. Plazmalifting se rovněž používá ve stomatologii.

Ale to ještě není všechno! Silně na mě zapůsobila neinvazivní liposukce, skutečná kryolipolýza, používané ke korekci postavy. Tato inovativní metoda umožňuje zmenšit objem podkožního tuku bez poškození okolních tkání. Vlivem působení chladu se tukové buňky smršťují a dochází k jejich destrukci, což má za následek jejich vyplavení z organismu pomocí lymfatického systému. Procedura se provádí novým exkluzivním přístrojem Zeltiq americké výroby. Na rozdíl od klasické liposukce je tato metoda bezbolestná, a dokonce i příjemná. Bez narkózy a rehabilitace zmizí 20 až 40 procent nežádoucí tukové hmoty.

Běloskvoucí zářivý úsměv je důležitou součástí image úspěšného moderního člověka

zoom Zvětšit

Moderní vybavení je doménou kliniky Mediestetik, protovám vám zaručí jen to nejlepší ošetření

Co představují možnosti moderní stomatologie a čím si mě klinika Mediestetik získala? Běžné zaplombování zubu zvládne každý zubní lékař v jakékoli poliklinice. Stává se však, že nastane komplikovaná situace, kdy je nutné neprodleně zachránit zub a lékaři bez nadstandardního moderního vybavení ordinace nad problémem jen bezmocně krčí rameny. I v tomto případě možnost možnosti moderní stomatologie umožňují provést léčení zubu tak, aby sloužil ještě desítky let k plné spokojenosti. Jinými slovy moderní stomatologie přináší řešení těch nejsložitějších problémů a pomáhá najít východiska ze zcela beznadějných situací. To se samozřejmě neobjede bez špičkových technologií.

Stomatologové kliniky používají mikroskopy, lasery a veškeré stomatologické vybavení nejnovější generace. Vysvětlili mi, že je to nutné k tomu, aby se c maximální možné míře mohli soustředit na záchranu každého zubu, protože se jedná o věc velmi důležitou z hlediska zdraví a celkového komfortu pacienta. Léčba zubů v klinice Mediestetik vyvolává výhradně pozitivní emoce, protože je prováděna pomocí nejnovějších technologií a za použití léků nejvyšší kvality.

zoom Zvětšit

Zakladatelka a patronka nadace Kapka naděje využila pro obnovení svého mladistvého vzhledu širokou nabídku procedur kliniky Mediestetik

Zeptala jsem se paní Svobodové na její zkušenosti s klinikou Mediestetik a řekla mi tohle:

„V lékařích jsem okamžitě rozpoznala zkušené kvalifikované odborníky a nemýlila jsem se. Klinika Mediestetik získala moji důvěru od prvního okamžiku. Jedná se totiž o mezinárodní kliniku, která úspěšně funguje na kosmetologickém a stomatologickém trhu již více než 10 let. Má zastoupení v mnoha zemích světa a sídlí v centru Prahy. Já osobně jsem návštěvou Mediestetik objevila tajemství úžasného vzhledu, mládí, krásy a zdraví a výborné nálady, kterou mohu vždy doplnit běloskvoucím úsměvem."


-- vkv --




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.