Pět triků v líčení, které by měla znát každá žena

Kosmetických tipů a triků není nikdy dost. Možná už některé z následujících chytrých kosmetických vychytávek znáte a používáte - a pokud ne, jistě vám přijdou vhod.

Vyčarujte si husté řasy pomocí dětského pudru

Umělé nalepovací řasy jsou sice super, ale existuje jednodušší způsob, jak zvýraznit prořídlé a krátké řasy. Nejprve naneste na řasy jednu vrstvu řasenky a poté je poprašte dětským pudrem. Na pomoc při nanášení pudru si můžete vzít vatové tyčinky do uší. Zafixujte další vrstvou řasenky a váš nový look á la mrkací panna je na světě.

Získejte maximální efekt ze své řasenky

Určitě to znáte: koupíte si novou super řasenku a za pár dní je kartáček celý zanesený a řasenka se s ním špatně nanáší. Někdy jsou ty nejjednodušší věci tím nejlepším řešením - prostě kartáček pořádně umyjte v horké vodě. Poté kartáček utřete do sucha, vraťte zpátky do řasenky a můžete se těšit ze stejného efektu, který by vám poskytla zbrusu nová řasenka.

Vytvořte si dokonale natočené řasy

Kleštičky na řasy jsou skvělý vynález, věděly jste však, že ho můžete ještě vylepšit? Stejný trik, který platí na vlasy natáčené horkou kulmou, funguje i na vaše řasy. K dokonalejšímu a hlavně déletrvajícímu natočení řas výrazně pomůže, když těsně před tím, než si řasy natočíte kleštičkami na řasy, zahřejete kleštičky pomocí fénu.

Prodlužte trvanlivost rtěnky na rtech

Drogerie jsou sice plné dlouhotrvajících rtěnek, ale s naším následujícím trikem vám prakticky každá rtěnka vydrží výrazně déle. Jednoduše si namalujte rty vaší oblíbenou rtěnku, přitlačte jemný tenký papírový ubrousek na namalované rty a přes ubrousek jemně poklepejte štětcem, na který jste nanesly vrstvu pudru. Poté naneste ještě jednu vrstvu rtěnky.

Dodejte vašim očím nový rozměr 

Ke zvýraznění očí a podtrhnutí svůdného pohledu většina z nás spoléhá na černou oční linku. Je sice pravda, že černá barva dokáže zvýraznit váš pohled, ale ve skutečnosti oči opticky zmenší. Pokud byste ráda své oči zvětšila, zapomeňte na černou linku a zkuste raději bílou. Bílá linka pod očima zvýrazní oční bělma a pomůže tak oči opticky zvětšit.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.