Plážový outfit

Léto je v plném proudu a přímořská letoviska neodolatelně lákají k příjemnému pobytu na pláži. Pokud ještě nemáte představu, v čem letos vyrazit k moři, nechte se inspirovat.

img

Užijte si letní dovolenou stylově.

Řecká bohyně 

zoom Zvětšit

Maxi šaty jsou letním evergreenem.

I na pláži můžete být za dámu a zvolit elegantní a přesto pohodlný outfit. Základním prvkem tohoto looku jsou splývavé žluté maxi šaty empírového střihu doplněné efektními sandálky s blýskavými kameny. Před ostrými slunečními paprsky ochrání slaměný klobouk se širokou krempou a do elegantní plážové tašky se pohodlně vejde vše potřebné. 





Veselý neonový outfit

zoom Zvětšit

Nebojte se kombinovat výrazné barvy.

V létě se můžeme, co se barev týče, do sytosti vyřádit. I letos zůstávají hitem zářivě neonové barvy, využijete je také na rozpálené pláži. Sytě růžové bikiny na cestě k moři zakryje zářivě modrá šatová tunika. Vesele barevný look pak doplní pohodlné růžové žabky, fedora klobouk s modrou stuhou, brýle se žlutými obroučkami a sportovní plážová taška v neonových tónech. 




V retro stylu 

zoom Zvětšit

Retro styl 60tých let je letos velkým hitem.

Hitem letošního léta jsou plavky v retro stylu, tak proč je vhodně nedoplnit outfitem v podobném duchu. Bílý overal s krajkovým zdobením v kraťasovém provedení do vintage stylu rozhodně patří, stejně tak pantofle na mohutné korkové platformě ozdobené velkou květinou. Hravý look ve stylu 60tých let pak dotvoří bílý klobouk se širokou krempou, kočičí brýle a samozřejmě sytě červený lak na nehty.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.