Po porodu může být Vaše poprsí krásnější, než kdy dřív?

Patříte mezi šťastné maminky, své mateřství si plnými doušky užíváte a jediné, co vás trápí, jsou Vaše prsa? Jsou povislá a nevypadají jako dřív? Nezoufejte! S implantáty značky NAGOR mohou Vaše prsa vypadat ještě lépe než před porodem!


img

Volba správného typu a značky implantátu je pro ženu stejně důležitá jako samotné rozhodnutí augmentaci podstoupit. Existuje několik faktorů, které je potřeba při výběru toho správného implantátu zvolit. Britské implantáty NAGOR, které jsou na trhu již 37 let, splňují všechny předpoklady bezpečného implantátu. Mezi jejich hlavní benefity patří:

Téměř NEVIDITELNÁ JIZVA

img

Implantáty jsou mimořádně přizpůsobivé a pro jejich aplikaci je potřeba velmi úzký průměr, tj. 3 cm. Jizva po augmentaci je tedy téměř neviditelná!

Vydrží EXTRÉMNÍ PODMÍNKY

img

Obsahují Silogel Twist, který vydrží extrémní podmínky bez toho, aby se poškodil. Poškození implantátu tedy nehrozí ani při náročné fyzické zátěži! Podívejte se na video, co vše takový implantát vydrží!

Dlouholetá TRADICE

img

Jsou na trhu již 37 let a za tuto dobu patří na vrchní příčky mezi implantáty na světě!

Vysoká přilnavost K PRSNÍ TKÁNI

img

Ideální kombinace jemné texturace Nagotex s vysokou četností pórů na povrchu implantátu zvyšuje přilnavost k prsní tkáni a tím zmírňuje riziko komplikací!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.