Přátelství mezi mužem a ženou

Existence přátelství mezi mužem a ženou bez jakéhokoliv sexuálního kontextu je již dlouhá léta nevyjasněnou záhadou. Dokonce ani odborníci v tom nemají jasno. Někteří z nich třeba tvrdí, že muž je samec, jehož hlavním cílem je rozdat co nejvíce genetického materiálu.

img


Důležité je ovšem zmínit, že názor uvedený výše se netýká všech jedinců. Zdravě sebevědomý muž, obdařený rozumem a s jasně vyprofilovanými názory a životními postoji může být ženě přítelem bez toho, aby od ní očekával více. Má to však jeden zádrhel. Kolik myslíte, že takových mužů je v porovnání s těmi, kteří nemají dostatečně vysoké sebevědomí či nedokážou udržet svůj testosteron na uzdě? Podle výpovědí žen, které měly s muži-kamarády zkušenosti, je jich pramálo.

Ženy ve svých výpovědích uvádějí, že žádný muž se nechce se ženou přátelit bez toho, aby z toho profitoval. Což mimochodem potvrzuje i celá řada mužů. Uvádějí, že za jejich přátelstvím vždy něco je (a tím něco myslí bezesporu sex). Vztah mezi mužem a ženou založený čistě na přátelské bázi si dokážou představit pouze za předpokladu, že je žena opravdu ošklivá. Smutná pravda?

zoom Zvětšit

Muž-kamarád čeká, že mu sama vpadnete do náruče.

Muži převlečení za kamarády

Máte-li za kamaráda muže, pravděpodobně velice dobře víte, jak na tom s ním ve skutečnosti jste. Pokud se z nějakého důvodu nesnažíte pravdu skrývat a potlačovat. Důvodem může být například to, že vás jeho přátelství baví a naplňuje, protože váš „kamarád“ udělá vše, co vám na očích vidí, obdivuje  vás, brání vás a co je na tom všem nejlepší, touží po vás tajně. Čeká, že jednou přijde den, kdy mu sama vpadnete do náruče, což se ovšem s největší pravděpodobností nestane.

Pozor: Jestliže ho zdlouhavé čekání a hra na kamaráda omrzí, může na vás udeřit. Následuje vaše odmítnutí, poranění jeho mužského ega a konec velkého přátelství, které bývá mnohdy doprovázeno  nenávistnými pomluvami, ignorací a postupem času snahou o opětovné navázání „nevinného přátelství.“ 

zoom

Přátelství mezi mužem a ženou, přeci jen může existovat.

Přátelství mezi mužem a ženou existuje

I když zatím vše svědčilo proti přátelství mezi mužem a ženou, přeci jen může existovat. Stačí, pokud je jeden z nich (ideálně oba dva) orientovaný na své pohlaví. V takovém případě může mezi mužem a ženou vzniknout velice silný vztah bez jakéhokoliv sexuálního podtextu. 

O existenci pravého přátelství mezi mužem a ženou se hovoří také tehdy, pokud mezi nimi již proběhl partnerský vztah nebo si spolu přinejmenším párkrát užili. V takovém případě je sexuální touha utěšena. Otázkou ovšem je, zda-li trvale. Navíc kamarádský vztah mezi bývalými milenci obvykle těžce snáší současní partneři. Nepřipadají vám ty vztahy někdy zbytečně složité?




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?