Rozkveťte do krásy - omega-3 mastné kyseliny vyživují pokožku a pomáhají při hubnutí

Blížící se léto nás motivuje k hubnutí a nákupům nových přírůstků do šatníku. Chceme-li však opravdu vypadat krásně, měly bychom předně žít zdravě.

Dobře víme, že dostatek pohybu a vyvážená strava bohatá na vitamíny hrají zásadní roli. Vliv zde ale mají i omega-3 mastné kyseliny, které nejen že prospívají našemu zdraví, ale podílí se i na procesu hubnutí a přispívají ke kráse pokožky.

Výzkumy dokazují, že omega-3 mastné kyseliny, jejichž bohatým zdrojem je třeba tuk mořských ryb, podporují správnou funkci srdce, mozku, očí i svalů. Víte však, že mohou přispět ke kráse těla? Podporují totiž odolnost kůže, která je pak méně náchylná k vysoušení, podráždění, akné či ekzémům. Svůj podíl mají také na hubnutí. Dokážou zvýšit citlivost organismu na inzulín, a díky tomu již na začátku hubnoucího procesu pomáhají v redukci tělesného tuku. 

Zdravý životní styl a přitažlivý vzhled jsou důležité i pro populární herečku Simonu Stašovou. Jak se ona udržuje v kondici? „Hned po ránu si zacvičím a dám si kousek ovoce. Jím hodně zeleniny a taky si dám denně dvě tobolky z rybího tuku, které jsou skvělé pro imunitu, srdce, mozek a dokonce i pro krásnou pleť a štíhlou linii,“ prozrazuje herečka, která má krásy a energie stále na rozdávání. 

Dopřejte si hodně slunce, dostatek pohybu i zdravou stravu a doplňte svůj jídelníček kvalitními výživovými doplňky. Sáhněte třeba po ověřené kvalitě přípravků OmegaMarine Forte+ od společnosti Naturamed Pharmaceuticals. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!