Které celebrity nejvíce trpí na akné? Pohled zblízka vás pořádně vyděsí!

Přijde vám, že všechny celebrity vypadají až příliš skvěle a že to není ani možné? Máte pravdu! Realita je totiž úplně jiná. Stačí se podívat pěkně zblízka.

Pokud tak učiníte, zjistíte, že zkrátka úplně všechny ženy bojují s problematickou pletí. A ty, které se na nás usmívají z časopisů a fotografií na červených kobercích, nejsou výjimkou. 

A navzdory předpokladům je od akné nedokážou ochránit ani zástupy vizážistů a maskérů, kteří je obklopují. I celebrity se proto musí o svou pleť řádně starat. Zkrátka úplně všichni, kteří chtějí oslnit zdravou a krásnou pletí, musí začít zvolením vhodné péče. 

zoom Zvětšit

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Skinoren krém je lék k vnějšímu použití, obsahuje léčivou látku kyselinu azelaovou.

S tím velmi dlouhodobě bojuje například Cameron Diaz. Tu pokud někde náhodou vyfotí bez make-upu, tak její tvář vyděsí všechny fanoušky. To přiznává i sama Cameron: „Mám snad nejcitlivější pleť na světě! Stojí mě to hodně úsilí, než mohu vůbec vyjít ven.“ 

Mezi celebritami ale není zdaleka jediná. S problematickou pletí bojují dlouhodobě například Victoria Beckham, Kate Moss, ale i Megan Fox nebo Kim Kardashian.

Skinoren krém – ÚČINNÁ LÉČBA AKNÉ 

Skinoren řeší hlavní příčiny akné. Působí proti bakterii, která je jedním z klíčových činitelů vzniku akné. Potlačuje proces rohovatění buněk pokožky, které ucpávají póry, je antibakteriální a protizánětlivý. Skinoren krém se nanáší na postižená místa kůže dvakrát denně a jemně se vetře. Obvyklá doba léčby k dosažení zlepšení akné jsou 4 týdny. Pro dosažení maximálního účinku je třeba Skinoren® krém používat pravidelně po dobu více měsíců, potom působí ve formě udržovací léčby. Je vhodný od 12ti let věku. Pro více informací o produktu navštivte www.skinoren.cz 

Čtěte pečlivě příbalovou informaci! 
Skinoren krém je lék k vnějšímu použití, obsahuje léčivou látku kyselinu azelaovou.
L.CZ.MKT.CC.09.2015.0479 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?