Suavipiel: odborník na mycí houbičky

Španělská značka Suavipiel je na trhu již více než 30 let. V současné době se řadí mezi jedny z nejlepších odborníků na zdraví a krásu. V portfoliu této značky najdete exkluzivní a velmi specifické produkty zaručující nejvyšší možnou kvalitu.

Suavipiel se zaměřuje na mycí a kosmetické houbičky, rukavice, gely, kosmetiku a další doplňky pečující o zdraví a krásu pokožky. Hlavním cílem je přitom nejen ochrana zdraví pokožky, ale také přizpůsobení se potřebám každého jednotlivého člověka. Společnost Suavipiel usiluje o to, aby její produkty poskytovaly pokožce to nejlepší i při každodenním používání.

Suavipiel smýšlí ekologicky

Značku Suavipiel si zaručeně oblíbí lidé, kterým není lhostejná ochrana životního prostředí. Suavipiel se snaží udržet s přírodou rovnováhu a harmonii, proto snižuje spotřebu energetických produktů, recykluje a pro vlastní odpad má další nové využití. Mimo to podporujeme a spolupracuje s různými sociálními projekty na místní úrovni.

Mořské houby na mytí léčí

Dříve než představíme exkluzivní produkty značky Suavipiel, ve kterých zaujímají přední místo kosmetické a mycí houby, vám prozradíme, k čemu všemu mořská houba na mytí (pemza) slouží. Mořské houby se používají k osobní hygieně na mytí celého těla, při saunování, masážích, slouží k odličování i k dekorativním účelům. Přírodní mořská houba je vysoce savá, po namočení se stává příjemně hebkou.

Co je důležité, tak mořská houba obsahuje biologické látky, jež mají antivirové, dezinfekční a antiseptické účinky. Díky těmto a dalším účinkům mořská houba posiluje funkci štítné žlázy, pomáhá předcházet zvyšování cholesterolu v krvi a brání rozvoji arteriosklerózy. Mořská houba výrazně podporuje a zrychluje hojení nejrůznějších jizev a hlavně napomáhá vyhlazení strií.

Mořská a pěnová houba

zoom

Přírodní mořská houba

Vysoce kvalitní mořské houby se vyznačují velmi jemnou strukturou, přírodní barvou a v porovnání  se syntetickými houbami mají mnohem delší životnost. Mezi vysoce kvalitní mořské houby patří například přírodní mořská houba Suavipiel obsahující extrakty z hlubin moře. Tato mořská houba je hypoalergenní, extrémně jemná, ekologická a 100 % přírodní.

Pokud byste hledali levnější variantu, doporučujeme Suavipiel pěnovou houbu na mytí. Pěnová houbička s extra pórovitostí vytváří bohatou pěnu a je ideálním doplňkem ke každodenní péči o pleť. Pěnová houbička Suavipiel je hypoalergenní, extra jemná, vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé. Pleť dokonale hýčká a přinášejí pocit lázeňské péče.

Mycí houby s aloe vera

Bestsellerem mezi mycími houby jsou ty s obsahem extraktu z mízy aloe vera. Suavipiel houba na mytí aloe vera hydratuje a vyživuje pokožku. Tato mycí houbička má dvojitý účinek – jemně pečuje o  pleť na zelené straně a zároveň umožňuje peeling pleti prostřednictvím bílé vlnité strany. Houbička je středně hrubá pro odstranění odumřelých pleťových buněk, je hypoalergenní, vhodná pro smíšenou i ostatní typy pleti.

Jemné houby pro děti

Pokud máte doma děti, doporučujeme vyzkoušet jemné dětské houby. V e-shopu Omlazení jsou k dostání Suavipiel dětská měkká houba na mytí (růžová) nebo Suavipiel dětská měkká houba na mytí (modrá). Obě tyto houby jsou ideální pro péči o ty nejcitlivější a nejjemnější oblasti a ochranu pokožky vašeho miminka. Objednat si můžete také dětskou mořskou houbu obsahující extrakty přímo z hlubin moře. Suavipiel dětská mořská houba je hypoalergenní, extrémně, hedvábně jemná, delikátní a naprosto přírodní.

Tip na dárek: Hledáte praktický dárek pro svého partnera? Doporučujeme Suavipiel pánskou masážní rukavici, která čistí, aktivuje a obrušuje pokožku a zbavuje jí nečistot. Rukavice je vhodná i pro dámy.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.