beconfiDent: bělejší zuby za 2 dny

Přejete si zářivý úsměv a bělejší zuby? V dnešní době nemusíte absolvovat finančně i časově náročné bělení zubů u specialisty, bělejšího chrupu docílite snadno a bezpečně sami. Vyzkoušeli jsme za vás domácí bělení zubů od beconfiDentu a výsledky nás příjemně překvapily.

Profesionální systém bělení zubů beconfiDent byl vyvinutý největšími kapacitami v oboru ve Švédsku a USA. Ve Spojených státech amerických se veškeré produkty značky BeconfiDent vyrábí a za jejich vysokou kvalitu ručí již více než šedesát tisíc spokojených zákazníků po celé Evropě. Domácí bělení zubů sadou BeconfiDent doporučují dokonce i zubaři, jelikož žádný z výrobků této značky neobsahuje peroxidy či jiné nebezpečné látky. Mimo to nás zaujalo vysoké hodnocení bělení zubů BeconfiDent ve švédském lifestyle magazínu VeckoRevyn. Značka BeconfiDent v něm získala pět z pěti bodů!

zoom

Bělejší zuby za pouhé dva dny

Jak si bělit zuby doma?

K domácímu bělení je ideální úvodní sada na bělení zubů beconfident, která obsahuje bělící gel bez  peroxidu a tři  nákusníky snadno tepelně tvarovatelné podle vašich individuálních potřeb. Samotné bělení je velice snadné, zabere vám patnáct minut až jednu hodinu. Nákusníky se nejprve musí nahřát v horké vodě. Po mírném zchladnutí se do nákusníků zakousněte, čímž vytvoříte přesný otisk vašich zubů. Pak vložte nákusníky do úst spolu s naneseným bělicím gelem a nechte patnáct minut* působit.

Výrobce uvádí, že u většiny lidí je výsledek viditelný už po prvním ošetření. V naší redakci jsme se shodli na tom, že zuby byly výraznější bělejší po druhém ošetření, přičemž nikdo z nás nezaznamenal během ani po ošetření bolest nebo zvýšenou citlivost zubů. Procedura bělení se má opakovat jedenkrát denně po dobu deseti dní, dokud nezískáte požadovaný zářivě bílý úsměv. Rychlost proměny je přitom závislá na odstínu zubů před bělením.

Náš tip: Nesnažte se získat za každou cenu dokonalý bílý odstín zubů. Nevypadá to přirozeně.

zoom Zvětšit

Oslnivý lesk a ochrana zubů

Bělící péro a zubní lesk

Značka BeconfiDent nabízí mimo sady na bělení zubů také doplňkové produkty. Jedním z nich je bělící péro beconfiDent, které funguje jako skvělý pomocník k již vyběleným zubům. Bělící péro poskytuje okamžitý efekt částečného vybělení zubů i tehdy, pokud jste si nechali zuby vyčistit u dentální hygienistky. Bělící péro dokáže odstranit skvrny způsobené například barevnými potravinami, nápoji a kouřením. Jeho výhodou je velikost. Bělící péro se hodí na cesty, vejde se do jakékoliv  kabelky.

K lesklejším zubům vám pomůže lesk na zuby s mátou. Zubní lesk beconfiDent garantuje nejen oslnivý lesk, ale také účinně chrání zuby před nežádoucí změnou barvy (zabarvující nápoje apod.). Zubní lesk můžete používat každý den, patnáctimililitrová lahvička s leskem vydrží přibližně dva měsíce i při denním používání.

zoom Zvětšit

Revoluční bělení zubů

Bělící zubní pasta se 100 % účinkem

Vyzkoušeli jste bělící zubní pasty od nejrůznějších výrobců, ale výsledek se nedostavil? Revoluční čistící a bělící pěna beconfident obsahuje takové látky, díky kterým získáte zaručeně bělejší zuby a svěží pocit. Při používání čistící a bělící pěny od BeconfiDentu nepotřebujete žádné peroxidové zásobníky, pouze si čistíte zuby pět minut denně (ráno a večer po dobu tří týdnů).

Bělící systém beconfiDent Dual Foam v sobě kombinuje osm účinných látek a na rozdíl od jiných bělících past se neomezuje pouze na odstranění povrchových skvrn. Sada obsahuje dva produkty, přičemž první z nich zuby dokonale čistí a druhý zajišťuje přírodní bělení. K ošetření nepotřebujete žádné speciální pomůcky, vystačíte si s klasickým zubním kartáčkem.

zoom Zvětšit

Jahody jako přirozené zubní bělidlo

Zlepšete svůj chrup pomocí potravin

Věděli jste, že zdravý chrup ovlivňuje to, co jíte? Pokud si chcete udržet co nejdéle zářivý úsměv, zařaďte do svého jídelníčku likvidátory bakterií a přirozené čističe zubů, jako jsou jablko, mrkev, okurka, květák, celer nebo hruška. Velmi účinné při bělení zubů jsou jahody obsahující enzym, který je přirozeným zubním bělidlem. Bělící účinek mají také některé bylinky – například listy šalvěje lékařské nebo bazalka svatá. S citrónem buďte opatrní, poškozuje zubní sklovinu.

Na černou listinu dejte červené víno, perlivé limonády, kávu, čokoládu, černý čaj, borůvky a kyselé džusy. Nepříznivě působí na bělost zubů antibiotické léky a samozřejmě cigarety, které mají celou řadu dalších negativních účinků na lidské zdraví.

*Aplikace by měla trvat alespoň 15 minut, výrobce doporučuje 30 až 60 minut.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.