Swissdent filmová soutěž

Swissdent, úsměv a film? Zářivý, bílý a hvězdný! I takový bude 50. filmový festival v Karlových Varech. A vy můžete být u toho. Vyhrajte 2 pozvánky na zahajovací párty + ubytování v hotelu Windsor.

SWISSDENT, špičková švýcarská dentální kosmetika, dostupná v ČR prostřednictvím sítí prodejen a e-shopu Profimed, je letošním oficiálním partnerem festivalového Instagramu.

Pro všechny fanoušky filmu a krásného úsměvu vyhlašujeme od 29. 5. 2015 soutěž o nejkreativnější fotografii, ztvárňující jeden z deseti slavných filmů, které by se bez zubů neobešly. Výherce NEJ fotky se zůčastní zahajovací párty jubilejního 50. filmového festivalu v Karlových Varech, bude ubytován v luxusním hotelu Windsor a získá vstupenky na sobotní promítání. A to není vše, můžete soutěžit o dalších 10 krásných cen, balíčků luxusní kosmetiky SWISSDENT.

Jak se do soutěže zapojíte?

Vyfoťte nejlepší, nejhezčí, nejvtipnější, jednoduše nejkreativnější fotografii ztvárňující jeden z deseti vybraných filmů. Fotografii označte hashtagem #SWISSDENTFILM a uveřejněte na svém vlastním instagramovém profilu nebo ji přímo nahrajte na PROFIMED stránky swissdentfilm.profimed.cz. Pomocí hashtagu bude vaše fotografie zařazena na instagram.com/profimed_com a swissdentfilm.profimed.cz.

Soutěž startuje 29. 5. 2015 a končí 30. 6. 2015. Výherci budou vyhlášeni již ve středu 1. července 2015.

Které slavné filmy jsme do soutěže vybrali?

  • Čelisti
  • Dracula
  • Doba ledová
  • Jak vytrhnout velrybě stoličku
  • Jurský park
  • Lotrando a Zubejda
  • Maska
  • Pretty Woman
  • Tanec s vlky
  • Vetřelec

Jak pořídidt vítěznou fotografii?

Vyfotografujte vlastní inscenaci některého z klíčových momentů vybraného filmu, který souvisí se zuby nebo úsměvy. Způsob realizace fotografie je zcela na vás. Vaši kreativitu nechceme omezovat, dělejte to zkrátka s úsměvem!

Výherce vybere Alexandra Kala, jednatelka společnosti Profimed, společně s Tomášem Tesařem, novinářem a fotografem filmového festivalu v Karlových Varech a PROFIMEDVĚDEM maskotem společnosti Profimed, ze všech fotografií vztahujících se k zadaným 10 filmům. Každý účastník může pro soutěž vytvořit neomezený počet snímků a zvýšit tak své šance na úspěch. Výherci budou poté osloveni na základě kontaktních údajů uvedených při registraci na swissdentfilm.profimed.cz nebo na svém Instagramu.

Vyhlášení SWISSDENT FILMOVÉ SOUTĚŽE proběhne 1. 7. 2015 v 18:00 a vítězné snímky zobrazíme na swissdentfilm.profimed.cz.

Ceny pro výherce

Pro každý z deseti soutěžních filmů vyhlásíme vítěznou fotografii a autora oceníme krásnými a hodnotnými dárky značky SWISSDENT.

Celkový vítěz, tedy autor absolutně nejlepší fotografie z deseti vítězných snímků, získá exkluzivní pozvánku pro dvě osoby na zahajovací párty 50. filmového festivalu v Karlových Varech. Součástí výhry je také luxusní ubytování pro dvě osoby na jednu noc ve čtyřhvězdičkovém hotelu WINDSOR u Mlýnské kolonády. Navíc získá dárkovou sadu SWISSDENT v hodnotě 2 500 Kč a 4 vstupenky na sobotní promítání filmů.

Swissdent soutěž v Karlových Varech

Perfektní filmový úsměv jako vaše vstupenka do kina! V průběhu filmového festivalu ve dnech 4. 7. až 11. 7. 2015 můžete se značkou SWISSDENT také každý den vyhrát 2 lístky na festivalové filmy, nebo exkluzivní kosmetiku pro dokonale bílé zuby účastí v soutěži o festivalový úsměv.

V hotelu Thermal je letos připraven interaktivní švýcarský fotobox „Quickie Box“, kde se můžete doslova vyřádit s dvojníkem karlovarského kamzíka a vzniklý snímek si ihned poslat na Facebook či Instagram. Tako atrakce je však v provozu jen mezi 18 a 21 hodinou.

Soutěžit ovšem můžete i se snímky pořízenými jinde a jinak. Hlavní je jen úsměv :-)! Fotku označte oficiálním hashtagem soutěže #FESTIVALOVYUSMEV, nahrajte na Instagram či naše webové stránky a automaticky jste zařazeni do soutěže.

Každý večer pak bude vyhodnocen nejkreativnější snímek, který bude přesdílen též na festivalový Instagram #kviff. Vítězný snímek vyhraje SWISSDENT dárkovou sadu a 2 vstupenky do kina na následující den. Druhé a třetí místo získá SWISSDENT kosmetiku a též 2 vstupenky do kina.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.