Trendy laky na nehty - Jaro 2011

Pěstěné a upravené ruce jsou pro většinu moderních žen samozřejmostí, dozdobení nehtů lakem podle posledních trendů je pak již jen pověstnou třešničkou na dortu.  Co se týče délky, stále se nosí spíše krátce zapilované nehty. Jaké barvy laků na nehty tuto sezónu "letí", si můžete přečíst v následujícím článku.

img

Vyzkoušejte nové módní hity v lacích na nehty

Nude odstín a přirozenost 

zoom Zvětšit

Letos se nosí hlavně přirozenost

Letošní módní trendy se nesou ve znamení přirozenosti, a tak největším hitem v oblasti laků na nehty jsou bezbarvé nebo "nude" odstíny. Nehty nalakovanými v přirozených a průsvitných odstínech se pyšnily modelky na převážné většině módních přehlídek pro jaro - léto 2011. Mléčně průhledný lak byl k vidění u značek Bottega Veneta a Prada, bezbarvý lak zvolili nehtový designéři na přehlídkách Carolina Herrera, Dolce & Gabbana, Chloe či Missoni. Tmavší nude odstín jemně zbarvil nehty modelek u Valentina a Salvatore Ferragama, příjemnou tělovou barvičku na nehty preferuje i herečka Eva Mendes. 


Korálově červená 

zoom Zvětšit

Červená evokuje svůdnost a eleganci

Červeně nalakované nehty jsou evergreenem evokujícím smyslnou eleganci a ženskou svůdnost. Není však červená jako červená. Zatímco podzimní a zimní paleta tíhla spíše k chladnějším odstínům červené, jarní sezóna velí přidat do červené trochu teplejších tónů s nádechem meruněk či pomerančů. Příjemná korálová barvička zdobila nehty modelek na přehlídce Gucci, veselý oranžový odstín zase zářil na rukou modelek u Christiana Diora. Svůdná korálově červená sluší i hvězdičce Kim Kardashian nebo kolumbijské herečce Sofii Vergara. 



Něžně růžová a lila

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte jemné odstíny růžové a lila

Jasně červené nehty mohou pro někoho působit příliš výrazně a vyzývavě, naštěstí však existuje i jemnější varianta v podobě jemně růžové či lila odstínů. Sladký pastelově růžový takzvaný "baby pink" odstín byl velmi populární v 60tých letech, letos se tato koketní barvička zařadila mezi hlavní trendy v lacích na nehty a objevila se i na přehlídce módní značky Giambattista Valli. Jemně růžový až melounový odstín si oblíbila sexy herečka Eva Mendes. Vedle "baby pink" je nyní velmi módní i pastelový odstín lila nebo levandule, který s oblibou používá třeba módní ikona Alexa Chung. 




Zářivé metalické odstíny 

zoom Zvětšit

Blýskněte se novým trendy lakem na nehty

Blýskavé a třpytivé laky jsou trendy každou jarně-letní sezónu, a ani letos tomu není jinak. Zářivě zlatý odstín se třpytil na nehtech modelek u Alexandera McQueena a Anny Sui. Z metalických tónů však letos překvapivě nevede zlatá, jednoznačně ji totiž převálcovala lehce extravagantní chromově stříbrná, která házela odlesky na přehlídkách Chanel či Jean Paul Gaultier. Chromový trend si nemohla nechat ujít ani německá topmodelka Heidi Klum, pro jemnější perleťovou variantu se zase rozhodla herečka a zpěvačka Jennifer Hudson. 



Crazy pop art

zoom Zvětšit

Fantazii se meze nekladou

I když je stále nejvíc trendy spíše jednoduchost v podobě kratších jednobarevných nehtů, někteří módní návrháři dovolili svým "nail artistům" popustit uzdu fantazii a pořádně se při zdobení nehtů jejich modelek vyřádit. Pestrobarevné nalepovací nehty s různými motivy byly k vidění na rukou modelek na přehlídce značky Zac Posen, modré nehty s puntíky zase překvapily na molech u Betsey Johnson. Výstřední zdobené nehty sluší rozverné zpěvačce Katy Perry, americká herečka z populárního seriálu Glee Naya Rivera si vybrala slušivé bílé puntíky na tmavě modrém podkladě.



Modrá je dobrá

zoom Zvětšit

Právě letí různé odstíny modré

Vedle klasických červených, metalických a nude odstínů se na módním poli laků na nehty uplatnila i netypická modrá barva v tónech od sytě modré v barvě půlnoční letní oblohy, přes navy až po jemnou "baby blue". Temně modrý lak pokrýval nehty modelek na přehlídce módní značky L.A.M.B., která patří zpěvačce Gwen Stefani. Podobnou barvu ke své modré robě zvolila i americká herečka Lea Michele. Světlejšímu odstínu nebesky modré daly přednost zpěvačka Jessica Simpson a modelka Kendall Jenner.    



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?