Valentýn se blíží! Získejte srdce svého miláčka romantickou vůní

Vůně mají mnohem větší moc než jste si doposud myslela. Některé mají dokonce až afrodiziakální účinky. Pokud tedy chcete letos na Valentýna obměkčit srdce svého „pana božského“, neměla byste výběr vhodného parfému na vaši romantickou schůzku podceňovat. Máme pro vás tipy na opravdové TOP parfémy mezi romantickými vůněmi, se kterými se budete cítit výjimečně, svůdně a sexy.

Něžná pudrová kráska Chloé Chloé

Buďte pro svého partnera něžnou a sladkou dívenkou. Vsaďte na šaty v líbezném odstínu starorůžové, vlasy spleťte do ležérního copu a svůj romantický outfit nezapomeňte doplnit květinově-pudrovou kráskou Chloé Chloé. Elegantní a nápaditá kompozice podtrhne vaši jemnou ženskost. Vzdušný úvod ze sladkého liči, pivoňky a frézie vás pak zahalí decentním obláčkem něžnosti. Smyslná růže v kombinaci s konvalinkou a magnólií doladí romantickou atmosféru vaší schůzky.

Sexy dračice každým coulem

Luxusní sexy prádélko, rudé šaty, uhrančivé oči a vůně, která na vás prozradí jen tolik, kolik budete chtít. Podtrhněte svoji smyslnost neméně sexy parfémem Agent Provocateur. Na první přivonění se vám možná bude svou intenzitou jevit až lehce vulgární, ale brzy k vám začne promlouvat jeho rafinovanější stránka. Erotikou a vášní protkaný parfém za svůj charakter vděčí bohaté várce pižma (vůbec nejsmyslnější složce užívané v parfémech). Květinové srdce je plné půvabné vůně růže, kterou ozvláštňuje unikátní kořeněná vůně šafránu. Výjimečná, provokativní vůně pro skutečně sebevědomou dámu.

Elegance šitá na míru od samotného Diora

Oslnit se dá i rafinovanou elegancí. Vsaďte na svůj vytříbený styl a šarm. Dáma jako vy nepotřebuje odzbrojit srdce muže ohraným romantickým klišé. Dokonalý elegantní outfit doladíte jedině opravdovou klasikou. Aura čisté ženskosti se skrývá v legendární dámské vůni Christian Dior J´adore. Nadčasová květinově-ovocná vůně J´adore je přímo protkaná těmi nejkvalitnějšími složkami. Sladká a tajemná kompozice se otevírá šťavnatými akordy melounu, hrušky, mandarinky a broskve. Dominantní složkou je však opojný jasmín. Když se J'adore zahřeje a prolne s vaší přirozenou vůní, teprve poté vynikne ona neodolatelná "vůně ženy".



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.