Vlasy jako královna

Nastává sezóna večírků, plesů a bálů, proto jistě oceníte pár jednoduchých rad, díky kterým si vytvoříte během pár minut slavnostní účes.

Slavnostní účes do 10 minut

Vytvořit slavností účes z dlouhých vlasů zvládnete během 10 minut. Jak na to? Oddělte ofinu (pokud ji máte) a dva prameny z každé strany u spánků, zbytek vlasů stáhněte gumičkou ve stylu InvisiBobble do culíku, který umístěte uprostřed v týle. Pak upleťte cop, který na konci zafixujte gumičkou, jednotlivé prameny (záhyby) prsty lehce rozvolněte. Nakonec obtočte cop vzhůru, konec s gumičkou schovejte do vlasů a připevněte pinetami. Ofinu uhlaďte kartáčem ke straně a volné pramínky vlasů nakulmujte. Vytvoříte tak romantický look.

Na večírku můžete udělat parádu i s „obyčejným“ koňským copem, akorát místo gumičky použijte širokou manžetu. Zároveň můžete do vlasů umístit čelenku, která účes nejen přidrží, ale má i ozdobnou funkci. Bát se nemusíte ani masivních čelenek.

Tip pro krátké vlasy

Pokud máte krátké vlasy a příliš s nimi kouzlit nemůžete, vyhrajte si s líčením a doplňky. Slavnostního účesu dosáhnete například sponkou zdobenou kamínky. Umístěte zdobenou sponku po straně a nezapomeňte na náušnice. Nebo zvolte ozdobnou čelenku do vlasů. Čelenka z tenkého pásku z vás udělá římskou císařovnu.

Šikovní pomocníci v domácím salonu

Základem je kvalitní šampon a kondicionér. Z volně dostupných přípravků doporučujeme pečující řadu Regenerate Nourishment vyvinutou na míru ženám, které své vlasy často zatěžují barvením, žehlením či kulmováním, což je během plesové sezóny časté. Nezapomínejte proto vlasy vyživovat. K tomu vám poslouží  i bezoplachový BB krém z řady Dove Youthful Vitality navracející vlasům ztracenou vitalitu.

Při výběru fixačního spreje pro finální úpravu vlasů dejte přednost takovému přípravku, který vlasy co nejméně zatíží. Na přirozeně kudrnaté vlasy použijte krémovou pastu Curl Love, Goldwell. Na rovné vlasy zkuste fixační sprej z řady Hair Reborn, Tigi nebo jemně tužící lak na vlasy značky Toni&Guy.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.