Volají vaše ruce a rty po létě SOS?

Podzim klepe na dveře, citlivá a namáhaná pokožka rukou a rtů brzy začne potřebovat dávku intenzivní hydratace a řádné výživy. Zaměřte se na jablko. Toto ovoce svědčí nejen českým zeměpisným šířkám, ale je tím pravým pro středoevropskou pokožku unavenou nástupem sychravých podzimních dnů a úbytkem slunečních paprsků.

Pečujte o své ruce! 

Ruce po létě často trpí – vliv klimatizace, následky opalovací sezóny, koupání v chlorované vodě, pokožka je vysušená a nepříjemně pne. Nepodceňte podzim a dejte svým rukám dostatečnou péči dříve, než udeří nadcházející roční období v plné síle. 

Tip: Intenzivní regenerační krém na ruce s jablečným a makadamiovým olejem 100 ml, MANUFAKTURA, cena: 149 Kč 

Intenzivní krém pro hebké a hladké ruce dodá namáhané pokožce potřebnou vlhkost, výživu a ochranu. Receptura obsahující regenerační olej z jablečných jadérek a ovesný beta-glukan, hydratační makadamový a hroznový olej, zklidňující panthenol, zvláčňující rostlinný glycerin a bambucké máslo napomáhá při pravidelné aplikaci předcházet stárnutí pokožky. Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechá pocit mastnoty. Sladce hřejivá vůně červených jablíček, korunovaná špetkou skořice zanechá ruce krásně provoněné. 

Nezapomínejte na jemnou pokožku rtů 

zoom Zvětšit

www.manufaktura.cz

Namazat tělo krémem s ochranným faktorem je již samozřejmost, ale na rty často zapomínáme. Pokožka rtů se po spálení může hojit i několik týdnů. Dopřejte svým rtům po náročné letní sezóně řádnou dávku regenerace, hydratace a přírodní péče.

Tip: Regenerační rostlinný balzám na rty s jablečným a arganovým olejem 4,2 g, MANUFAKTURA cena: 109 Kč

Regenerační a hydratační jablečný a avokádovým olej, omlazující arganový olej, výživné bambucké máslo, včelí vosk a vitamín E, to vše zabalené do hřejivé vůně červených jablíček, zanechá rty příjemně provoněné a vyživené. Jedinečná přírodní receptura bez obsahu barviv, ropných derivátů, silikonů a konzervantů je ideální péčí pro rty během chladných a sychravých měsíců. 

zoom Zvětšit

www.manufaktura.cz

Jak praví stará lidová moudrost: „Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí.“ Proto je celá kolekce doplněna o poctivý jablečný sirup s karamelem a skořicí se 100% podílem ovocné složky. 

Poctivý jablečný sirup s karamelem a skořicí 250 ml, MANUFAKTURA, cena: 139 Kč 

Více informací nejen o limitované edici Jablko naleznete na www.manufaktura.cz.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.