Votáčejte své oblečení a vyhraje dva iPody Shuffle

Pokud také patříte mezi ty, kteří si nevědí rady s přeplněnými skříněmi okoukaného oblečení, a ještě k tomu chcete vdechnout svému šatníku nový život originálními a stylovými outfity za minimum peněz, potom je pro vás VotočVohoz tím nejlepším řešením!

img

Votáčejte své oblečení a vyhraje dva iPody Shuffle

Plýtvání je out

Známe to všichni: barevná vintage sukně po babičce je moc široká, loni koupené boty jsou sice stále krásné, ale nedokáží už vystihnout letošní náladu, a prstýnek od bývalého přítele dávno neopouští šperkovnici. Co s takovými věcmi? Naplnit s nimi kontejner je asi nejrychlejší, tímto způsobem se však zbavíme i příležitosti udělat radost dalším lidem, získat nové originální oblečení, nebo si dokonce i vydělat nějaké peníze.

To vše a mnohem víc je totiž na www.votocvohoz.cz možné.

Soutěžit je in

VotočVohoz samozřejmě ví, že není nic lepšího, než mít svou hudbu stále při ruce, a proto připravil čtenářům Omlazení soutěž, ve které vyhrají dva vylosovaní šťastlivci praktický iPod Shuffle a budou si tak moci vedle teplých jarních dní užívat i nekončící pohodu oblíbených melodií.

Více informací o soutěži najdete zde: SOUTĚŽIT



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.