natasha8

Deníčky

  • Přítel samotář a vidame se málo

    Přítel samotář a vidame se málo

    Přítel samotář, vídáme se málo, zezačátku to vše vypadalo dobře a nadějně. Připadám si pak zle že mu něco pořád vyčítám va jsem hrozná, ale zároveň jsem pořád sama a nevyhovuje mi to.

  • Zkušenosti s Fyzioterapií na Muni, Lékařská fakulta

    Zkušenosti s Fyzioterapií na Muni, Lékařská fakulta

    Omlouvám se, pokud se to do položky deníčků nehodí...chtěla bych se zeptat, jestli je tu některá z vás, která má zkušenosti se studiem Fyzioterapie na Masarykově univerzitě v Brně, na lékařské fakultě...za týden dělám přijímačky a nějak nevím co od toho čekat.

  • Nevím jak dál s partnerem, jsem pořád utrápená..

    Nevím jak dál s partnerem, jsem pořád utrápená..

    Nevím, co si mám myslet o příteli. Někdy je jako nejvíc milující přítel a jindy si říkám, proč s ním vlastně jsem, že mě má u zadku. Vzdaluji se mu, protože si na něco pořád stěžuji, nevím, jestli to s ním bude napořád, ale moc ho miluji.

  • Funguje to tak? Svoboda ve vztahu

    Funguje to tak? Svoboda ve vztahu

    Věc ohledně vztahu...platí to? Svoboda, žárné žárlení a podezírání, více pohody = Víc pozornosti od partnera? Dřív to tak bylo, to mi pořád psal, pořád mě chtěl vidět, jel zamnou třeba ze školy, spal u mě a druhý den ráno jel zase zpátky i když to dělat nemusel, nikam nechodil a psal si místo toho semnou...ted jsem na něm závislejší, víc vyzvídám, podezírám, vyčítám a přijde mi, že proto už se na mě tak netěší, není ze mě tak hotový a chce být klidně raději sám

  • Chci být ve vztahu nad věcí a možná i trochu, , potvora"

    Chci být ve vztahu nad věcí a možná i trochu, , potvora"

    Chci být ve vztahu nad věcí, ne ufňukaná chudinka, co pořád vyznává lásku a stýská se jí a doléza, protože je jí smutno a chce se vidět a nechci být až moc hodná.

  • Po jednom incidentu se mnou nechce přítel spát a mě to ničí...

    Po jednom incidentu se mnou nechce přítel spát a mě to ničí...

    Vždycky byla iniciativa na něm a přestože měl se mnou od začátku trpělivost, jednoho dne pohár přetekl a všechno je jinak. Jediná věc co mě ve vztahu trápí je nezájem o sex z jeho strany, bohužel si myslím, že je to jen mnou, podle mě chuť na sex má, ale nevzrušuje ho se mnou...

  • Můj vztah

    Můj vztah

    Mrzí mě, že už nemáme vztah jako na začátku. Myslím, že moje hrdost je pryč a jsem ve vztahu ta, co miluje víc a co by se přetrhala a udělala pro přítele první a poslední, i kdyby padaly trakaře a nevím, co s tím.