Raji

Deníčky

  • Má tenhle vztah smysl?

    Má tenhle vztah smysl?

    Odjela jsem do ciziny kvůli dvouměsíčnímu studijnímu pobytu. Zamilovala jsem se do muže, u kterého bydlím. Vlastně to celé začalo tak, že po týdnu řekl on mě, že se mu líbím a že má o mě zájem. Protože jsem to měla stejně, dali jsme se dost rychle dohromady. Nedokázala jsem se nějak kontrolovat nebo něco "hrát", prostě jsem věci nechala plynout. Tudíž jsme se spolu i docela brzo vyspali.

  • Vztah na dálku? Neřekl o mně svým kamarádům.

    Vztah na dálku? Neřekl o mně svým kamarádům.

    Zamilovala jsem se do muže z jiné země a i když se snažím nemyslet na to, co bude, čím dál víc to nemůžu vyhnat z hlavy. Trápí mě představa, že odjedu a už ho neuvidím. Nevím, jak s ním o tom hovořit.

  • Rozejít se s přítelem? Jak?

    Rozejít se s přítelem? Jak?

    S přítelem jsme spolu dva roky a pár měsíců. Zezačátku jsem si myslela, že to je ten nejlepší vztah, jaký jsem kdy měla. Po půl roce se ale přítel začal měnit a já jsem postupně zjišťovala, že si vůbec nejsem jistá, jestli s takovým člověkem dokážu a hlavně chci žít.

  • Jak na něj zapomenout

    Jak na něj zapomenout

    Nikdy jsem si nemyslela, že je možné milovat, nebo cítit náklonnost ke dvěma mužům, tedy že sama toho budu schopna. Teď mám ale pocit, že jsem se přesně do takové situace dostala a už mi to přerůstá přes hlavu.

  • Jak motivovat přítele, aby zhubnul (přestává mě fyzicky přitahovat)

    Jak motivovat přítele, aby zhubnul (přestává mě fyzicky přitahovat)

    Nikdy předtím jsem v takové situaci nebyla. Nejsem ten typ, který staví fyzický vzhled na úplně první místo ve vztahu, na druhou stranu je pro mě ale do určité míry důležitý.

  • Nezvládám bydlení s přítelem

    Nezvládám bydlení s přítelem

    Nezvládám bydlení s přítelem. Poslední dobou mám pocit, že můj život ztrácí smysl a že jen tak přežívám, s občasnými pozitivními momenty. Do toho přišlo bydlení s přítelem, ke kterému já jsem se zpočátku moc neměla, ale podlehla jsem tlaku okolí a konvencím a řekla si, že je to přeci normální a že to zvládnu. Nezvládám to.