Karol5K

Deníčky

  • Přítelovo mobil

    Přítelovo mobil

    teď se mi stala taková zvláštní věc s přítelem. (jsme spolu skoro 6 let) Nečekaně jsem skočila vedle něj do postele a koukla co dělá a on rychle vypnul viber. Řekla jsem mu hned s kym si na viberu píšeš? A on, že jen s kamarádem. Tak mu povídám, tak ukaž, to by mě zajímalo. A on že ne, že je to jeho soukromí a že si psali blbosti. Přesto jsem dál naléhala a řekla že se odstěhuju, jestli mi to neukáže a on, ať se klidně hned sbalim.

  • Strach z budoucnosti - jít studovat druhou VŠ nebo jít studovat do zahraničí?

    Strach z budoucnosti - jít studovat druhou VŠ nebo jít studovat do zahraničí?

    Ahoj, muj problém je, že nevím kam mám v životě směřovat. Jsem schopná hodiny a hodiny přemýšlet o budoucnosti, ale nikdy stejně nevím pro co se mám rozhodnout.

  • Stěhování z vesnice do velkého města

    Stěhování z vesnice do velkého města

    Bydlím na vesnici s přítelem, kde nejsem spokojená, moc mi chybí město. Ale nevím jestli se dokážu odstěhovat od přítele a konečně si zařídit život podle svého a neohlížet se na druhé.

  • Podpora rodičů při studiu VŠ

    Podpora rodičů při studiu VŠ

    zajímalo by mě, jestli vás rodiče při studiu podporovali. Ať už finančně nebo morálně. Pak by mě taky ještě zajímalo, jestli je mezi vámi nějaký dálkař a zvládá studium při práci :)

  • Rozchod a společní přátelé

    Rozchod a společní přátelé

    S přítelem jsem chodila necelých 5 let, jsou to 3 týdny, co jsme se rozešli. Máme bohužel hodně společných přátel a dostala jsem se teď do takové blbé situace a potřebuju poradit.

  • Co dělat se svým životem

    Co dělat se svým životem

    Potřebuji se akorát někde vypsat. Mám depresivní náladu a když někomu říkám, co mě trápí tak mi s tím stejně nedokáže poradit. Já prostě nevím co se sebou....

  • Sen o vlastní smrti - zavraždění

    Sen o vlastní smrti - zavraždění

    měla bych takový dotaz. Nevím co si o tom mám myslet. Už když jsem byla malá tak se mi zdálo že mě někdo vraždí. Vždycky se mě v tom snu snaží někdo chytit, mám šílený strach a nakonec mě buď zastřelí, podříznou nebo umlátí..

  • Práce za mizerný plat

    Práce za mizerný plat

    zajímaly by mě Vaše názory, rady či tipy. Nevím jestli mám přijmout jednu celkem náročnou práci za šíleně ubohý peníze. Budu ráda, když se se mnou podělíte o Vaše zkušenosti :)

  • Moje nadřízená mě nesnáší.

    Moje nadřízená mě nesnáší.

  • Nevím jestli ho miluji..

    Nevím jestli ho miluji..

    Je mi téměř 20 let a příteli 27, po téměř 3 letech se dostavila krize ve vztahu. Sama sebe se často ptám, jestli ho miluji.. Nakonec jsem došla k závěru, že asi ne.