Adidas Fruity Rhythm EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Adidas Fruity Rhythm EdT
Parfémy pro ženy Adidas Fruity Rhythm EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Adidas Fruity Rhythm EdT - obrázek 2
5 4.1 17
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Adidas

Recenze produktu
Adidas Fruity Rhythm EdT

věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 10:02:58

Adidas Fruity Rhythm používám několik let zejména v létě a stále se k ní vracím.Osvěžující ovocná vůně, která poměrně dlouho vydrží. I ostatní vůně od této řady mají něco do sebe...

  • svěží vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 18.3.2012 10:36:15

Tuto vůni jsem si koupila několikrát. Ideální pro letní dny. Určitě si jí opět koupím, už kvůli její svěžesti a kvůli tomu, že dost lidí mi jí chválilo :) Cena je také příjemná

  • svěží vůně
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 18.3.2012 21:04:12

Sladká vůně,i když vhodná i především na léto.Krásná vůně,škoda jen,že moc dlouho nevydrží.Klidně bych brala parfém :) Lidé ji hodně chválí,příjemná je i cena ;o)

  • cena
  • svěží vůně
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 19:18:22

Příjemná osvěžující ovocná vůně bude plně vyhovovat těm, které mají rády opravdu něco hodně sladkého. Ideální na léto. Má poměrně atraktivní design a seženete jí za velmi příznivou cenu, bohužel moc dlouho nevydrží, takže je třeba vůni během dne několikrát obnovit.

  • příznivá cena
  • nádherná sladká vůně
  • atraktivní design
  • malá výdrž


věk
35-44

Tahle vůně mi přijde tak trochu bonbonková, přesto se to dá snést a není to vůbec špatné. Připomíná mi nejvíc asi tak vůni malin, prostě je opravdu ovocná, což jí vydrží po celou dobu a stále je to příjemné. Výdrž není nijak závratná, ale na drogerkovou vůni to docela ujde. Podle mě je fajn i na zimu, příjemně si připomenete léto. Flakonek je sice jednoduchý, ale je příjemný do ruky. Akorát jsem měla vždycky problém s víčkem, které se dost ztěžka sundává.

  • docela dobrá výdž
  • příjemná ovocná vůně
  • víčko se hůř z flakonu sundává


věk
15-24

Další recenze od 30.3.2012 19:08:56

na tože je to toaletní voda, tak je dost kvalitní, a poměrně dlouho vydrží, Je snadno dostupná v drogériích typu DM, Rossman aj., za pěkný peníz. V akci se dá pořídit velmi levně. Jinak krásně voní, je to takové pro mě letní ovocná vůně. Jediné co bych vytkla je vršek od parfému, špatně se zavírá i otevírá.

  • dlouho vydrží
  • cena
  • dostupnost
  • svěží vůňě
  • vršek / zavírání


věk
15-24

Další recenze od 9.4.2012 14:56:49

Několikrát jsem ji dostala jako dárek. Sama bych si ji sice asi nekoupila, ale vůně je to příjemná (navíc ovocná, což mám nejradši) a použiji ji vždy když chci změnu od té co zrovna používám. Vydrží docela dlouho, takže nějaké výrazné negativum této toaletní vody nevidím..

  • ovocná vůně
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 15:15:52

Tuhle toaletku miluju, je jedna z mála, ke které se ráda vracím. Podle mě moc sladká není, nemám ráda sladké vůně, takže kdyby byla moc sladká, tak si jí nepořídím. Je úžasně svěží a lehká, její vůně mi prostě patří k horkým letním dnům. Výdrž je samozřejmě nižší, hlavně, když se člověk dost potí, ale je to EDT, takže od toho nečekám zázraky.

  • Svěží vůně
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 2.5.2012 09:20:30

Toaletní voda Adidas je krásně ovocná a svěží vůně. Vyzkoušela jsem několik vůní z této řady a všechny jsou pro svou svěžest na léto ideální. Příznivá je i cena a dobrá dostupnost. Jedinou nevýhodou je menší výdrž, ale to není zase takový problém, během dne se dá použít kdykoli znovu. Líbí se mi i design flakonku a to, že padne hezky do ruky.

  • svěží krásná vůně
  • hezký flakonek
  • příznivá cena
  • dobrá dostupnost
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2012 14:16:02

Lehká ovocná, svěží a mladistvá vůně, kterou jsem používala, když mi bylo -náct. Už je mi -cet :D ale loni jsem ji dostala pod stromeček ještě s batůžkem Adidas. Moc dlouho nevydrží, takže to chce se stříkat častěji za den.Já ji používám jako deodorant. Toaletka se hůč otvírá díky víčku, které se tam musí "narazit",aby drželo a silou otevřít tahem.

  • Letní, ovocná, svěží vůně
  • Dá se sehnat za pěknou cenu
  • Dostupnost
  • Pěkný flakonek
  • Otevírání- musí se vzít za víčko tahem
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2012 16:38:29

Opět příjemná ovocná vůně na léto. Krásně voní, dlouho vydrží a je za velmi přijatelnou cenu. Měla jsem jí už několikrát a vždy mi všichni říkali, jak krásně voním. Obal tak akorát do ruky. Určitě si ji na toto léto pořídím znovu. Jednoznačně doporučuji.

  • Příjemná ovocná vůně
  • Cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 20:03:51

V téhle vůni kromě bobulí a ovoce cítím ještě něco, co mi je hrozně nepříjemné a rozleží se až do "smradu". Koupila jsme si jí v akci v Rossmanu, takže peněz tolik nelituji, ale krom vůně mi vadí i výdrž, která je mizerná. I když co byhc čekala za tak málo peněz :-)

  • cena
  • srdce vůně
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2013 21:32:55

Nádherná vůně! Jsem moc ráda, že jsem ji objevila! Podle mě nemá chybu, očuchávala jsem v drogerce i ostatní vůně Adidas a tahle jednoznačně vede. Líbí se mi i holčičí růžová barva. Víčko se teda hůře sundavá, takže ho mám permanentně sundané. Výdrž je na toaletku obstojná. Dokoupila jsem si k ní i deodorant a sprcháč.

  • jednoduchý design
  • obstojná výdrž na toaletku
  • nádherná vůně
  • hůře se sundavá víčko


věk
15-24

Další recenze od 25.4.2013 00:41:43

Z toaletní vody Adidas Fruity Rhythm jsem opravdu nadšená. Používám ji už několik let. Má velkou výdrž, když to porovnám s její cenou, která se nedá srovnat s kvalitou. Nejvíce mi vyhouje květinová, svěží vůně. Vůně trochu sportovní, sladká ale né přesládlá. Musím uznat, že ale všechny toaletní vůně z řady mají nádhernou vůni. Také mi vyhovuje praktická láhvička

  • Balení
  • Cena
  • Vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 16:10:27

Kúpila som ju v nejakej akcii. Vôňa je perfektná, svieža a naozaj mi vie zlepšiť náladu. Jediná chyba , ktorú má táto toaletka je tá, že naozaj strašne málinko vydrží. Balenie má pekné. Keď je v akcii tak si ju kúpim na také letné osvieženie, kedy moc ťažké vône nepoužívam a v tých horúčavách je niekedy aj výhodou keď vôňu na sebe časom necítite. Býva často v akciách a na internete zoženiete za pár korún. Aj keď má slabú výdrž ja si ju v lete kúpim znova.

  • voňa
  • výdrž


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Playboy VIP EdT

4.1 79% 7 recenzí

Hůře hodnocené

DKNY Be Delicious EdP

3.9 73% 31 recenzí

Avon Incandessence EDP

3.8 71% 12 recenzí