Guess Seductive EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Guess Seductive EdT
Parfémy pro ženy Guess Seductive EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Guess Seductive EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy Guess Seductive EdT - obrázek 3
5 4.1 15
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 350 - 800 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Guess

Recenze produktu
Guess Seductive EdT

věk
25-34

Další recenze od 11.5.2019 17:28:20

Guess seductive je vůně, která si mě získala na první přičichnutí. Dostala jsem ji k narozeninám a od té doby ji mám už popdruhé. Co se týče výdrže, hodnotila bych ji velmi dobře. Vůně vydrží hlavně na oblečení, kam se vpije. Vůně mi kůži nedráždí a navíc je levná, takže si ji určitě koupím znovu a mou ji doporučit nenáročným slečnám.

  • cena
  • styl vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 9.5.2019 20:46:27

Voní velice pěkně, skoro jako Gucci premiér ale po 20 minutách se v něm drogérkový šunt za 3 kila nezapře a voní jako všechny ostatní ty Naomi Cambell, Esprit , Tom Tailor , atd atd.Chápu ze pro studentky nebo někoho kdo ma hlouběji do kapsy je to dobrá volba, ale koho baví se za den 30x prestrikavat? Mne tedy ne, takze ja mam parfémy od 1500 výš , kdy opravdu stačí za den striknout 3x 4 x za cely den a vůně se krásně mění a graduje, kdežto tato ma svůj vrchol po 20 minutách za sebou a pak uz je to jen klasicky " trochu lepší" sprej na WC.

  • Pěkná luxusní vune
  • Nízká cena pro kazdeho
  • Luxus je jen prvních 20 minut
  • Nevydrží ani nez obejdete nakupak


věk
35-44

Skvělá toaletní voda do kabelky na běžné nošení i na večeři, do kina. Vůně je svěží, přestože je zde cítit vanilka, není těžká, vyhovuje mi. Krom vanilky zde cítím tóny jasmínu a pomerančového květu. Má krásný skleněný flakon, za tu cenu mnohem lepší, než ostatní vůně z drogérek, jediné malilinké mínus vidím ve výdrži, ale aspoň se tím nelze moc převonět. Prostě nádherná vůně a vše co potřebuji, to tahle toaletní voda splňuj. Mohu doporučit.

  • svěží vůně vanilky pomerančového květu a jasmínu
  • krásný skleněný flakon
  • super cena
  • vydrží poměrně krátce ale co bychom chtěli je to toaletní voda


věk
25-34

Parfémovanou vodu Guess jsem dostala od svého přítele jen tak, že se krásně starám o něj, dcerku a domácnost (no není to nádhera? :-) ). Sama bych si ji asi nekoupila, protože mám svoje oblíbené stálice. Ale kdo by pohrdl parfémem, že? Voda krásně voní, ale přijde mi, že hned vyprchá. Jsem zvyklá na delší dobu působení. Hodně lidí mi vůni chválí, takže za to jsem ráda. Cítím z ní ovoce. Přijde mi, že je taková neutrální - ani těžká, ani fresh.

  • příjemná vůně
  • výdrž není nic extra


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2014 23:14:02

Pořídila jsem si tento parfém, protože byl za velmi příjemnou cenu a vzhledově vypadal krásně. Nic extra jsem od toho neočekávala, ale byla jsem příjemně překvapena. Vůně je opravdu krásná, zajímavá, nevšední. Něco mezi květinama a kořením, opravdu velice příjemné, žádný bolehlav. Ta výdrž je horší, ale to už tak u Guess bývá, i ostatní vůně této značky nemají moc dobrou výdrž. Každopádně za ty peníze se to vyplatí. Až bude zas někdy v akci tak pořídím znovu. :)

  • Zajímavá originální vůně
  • Nádherný flakon
  • Výhodná cena
  • Slabší výdrž


věk
15-24

Výborná sexy vůně na večer. Krásný obal a velikost tak akorát do kabelky. Voní docela silně a hodí se spíše pro dospělé ženy. Možná si jí v budoucnu ještě někdy koupím. Škoda že jí je tak malé množství, za tu cenu by jí mohlo být dvakrát tolik, ale tak platíte za značku. :) Je to kvalitní voňavka, vhodná pro ženy, které se chtějí cítit sebevědomě a sexy. :)

  • Silná vůně
  • Hezký luxusní obal
  • Malé množství
  • Mohla by vydržet vonět i déle


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2014 19:47:45

Popravdě nemám tuto značku vůbec ráda a vůni jsem koupila úplnou náhodou - přičichla jsem a nemohla jsem ji jednoduše v obchodě nechat. Parfemace je přesně podle mého gusta - jemná a hodně ženská, ovocno - květinová. Není náhodou, že je to jedna z top nejkupovanějších vůní na trhu. Nesouhlasím ale zde s ostatními ohledně výdrže - nelze čekat od vůně za 500,-, že vydrží vonět celý den. Vydrží pouze pár hodin, na rozdíl od parfémů za 2000,- třeba, což je pro mě velký nedostatek a díky tomu už si ji nekoupím. A také díky tomu, že parfémy ráda střídám, nezůstávám nikdy u oblíbeného výrobku. Navíc flakonek vypadá stejně lacině jako celá značka, škoda.

  • cena
  • ovocno - květinová ženská vůně
  • laciný flakonec
  • nízká výdrž vůně


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2014 15:27:55

Tuhle vůni jsem si zamilovala hned tehdy, když jsem ji poprvé zkusila na zápěstí v parfumerii a nechala ji odležet. Její začátek mi moc nevoní, je příliš kyselý, ale když se trochu rozloží a zareaguje s mojí tělesnou chemií, rozvoní se do sladka a těžka, a přitom neobtěžuje okolí. Mám dojem, že dost rychle vyprchá. Nanáším ji pouze na kůži, protože na oblečení by mi zůstala vždycky v té první kyselé variantě a nerozvoněla by se. Budu se k ní určitě vracet.

  • sladkokyselá vůně
  • hezky se rozvoní na kůži
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2013 09:35:26

Tuto vůni jsem k Vánocům darovala mamce a občas se také navoním. Vůně je moc krásná, květinová, ze začátku trochu intenzivní, ale po chvilce se rozvoní a vydrží celý den. I když už na konci dne moc necítím, druhý den si privoním ke tričku a vůně tam stále je. Kupovala jsem na xparfemech. Cena je sice trochu vyšší, ale zase za 100ml je to docela výhodné. Doporučuji :-)

  • krásná květinová vůně
  • vcelku dlouho vydrží
  • ani nevím :-)


věk
25-34

Tuto vůni jsem si koupila, když jsem na ní na internetu narazila za neodolatelných 350 Kč. Nejprve mě uchvátil elegantní obal a potom i vůně samotná, je ženská, vyzývavá, s dřevitými podtóny a vůbec ne sladká. Jediný nedostatek vidím ve výdrži, když se s ní ráno nastříkám, tak večer už cítit není, myslím, že víc jak 6 hodin nevydrží.

  • vůně
  • obal
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2013 01:11:33

Tuto vůni jsem objevila ve slevách v Německé Sephoře, a za 20 euro tam nemohla zůstat. Flakón je líbivý, víčko dobře drží. Samotná vůně je pro mě spíš večerní, lehce těžší typ. Cítím z ní dřeviny. Výdrž má dobrou, z oblečení jí cítím i druhý den. Jedna z mých favoritek, včetně její růžové sestry. Určitě si koupím znovu.

  • vydrží dlouho
  • cenově dostupná
  • elegantní balení i flakón
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 23:29:55

Jedna z mých stálic-mám už druhé balení.Jsem spokojená s vydrží-ačkoliv sem to nečekala u vůně "levnějšího" typu,vydrží opravdu dlouho a vůně se hodí snad pro každou příležitost.Zároveň je příjemným plus dostupnost pomalu v každé parfumerii a hlavně příjemná cena u všech velikostí balení.

  • Vůně
  • Hezký obal
  • Výdrž vůně
  • Dostupnost
  • Cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 23:17:43

Mně osobně tato vůně nenadchla. Dostala jsem ji k Vánocům a první reakce byla rozpačitá. Čekala jsem víc a byla jsem celkem zklamaná. Postupně jsem si na ni zvykla a už jsem ji vypotŕebovala. Znovu bych si ji ale nekoupila, protože mi přijde až moc květinová a nemá dobrou výdrž. Plus je cena, tato guesska se dá sehnat levně.

  • Cena
  • Výdrž krátká
  • Příliš květinová


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 13:27:37

Velmi příjemná výraznější květinová vůně, žádný bolehlav. Je sexy, výrazná a nevtíravá. Kupovala jsem ji naslepo a udělala jsem dobře. Cena cca 500,- Kč/50 ml je více než příjemná. Flakon je povedený stejně jako vůně. Vydrží vonět celý den, vůně se během dne nemění.

  • příjemná a výraznější vůně
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 10:19:41

Tuhle vůni jsem dostala před dvěma lety, takže cenu uvádím jen orientační (mám 30ml). Vím, že je taková profláknutá a že ji i spousta lidí nemusí, mě se líbí, mám ji ráda na zimu, přijde mi taková hodně ženská, nevím, já to neumím popsat. Dlouho vydrží vonět a líbí se mi, že není drahá, koupila bych si ji klidně znovu.

  • vydrží dlouho vonět
  • cena
  • pro mě žádné výrazné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Playboy VIP EdT

4.1 79% 7 recenzí

Adidas Fruity Rhythm EdT

4.1 78% 17 recenzí

Hůře hodnocené

DKNY Be Delicious EdP

3.9 73% 31 recenzí