Almirall Hermal Akneroxid 5 gel pro aknózní pleť recenze a zkušenosti

Kůže Almirall Hermal Akneroxid 5 gel pro aknózní pleť
Kůže Almirall Hermal Akneroxid 5 gel pro aknózní pleť - obrázek 1
Kůže Almirall Hermal Akneroxid 5 gel pro aknózní pleť - obrázek 2
5 4.4 12
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 110 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Almirall Hermal

Recenze produktu
Almirall Hermal Akneroxid 5 gel pro aknózní pleť

věk
25-34

Další recenze od 30.8.2018 00:21:08

Akneroxid som si kúpila na základe kladných recenzií. Bohužiaľ na tento gel som mala alergickú reakciu. Po tvári sa mi vyhádzalo množstvo maličkých vyrážok, ktoré svrbeli a okrem toho tvár pálila a sčervenela. Natreté miesta potom veľmi zoschli. Po mesiaci som to skúsila znova, ale reakcia sa zopakovala.

  • Cena
  • Alergická reakcia


věk
25-34

Tento krém jsem si koupila již podruhé, pomáhá na akné, které se tvoří méně, a když už se vytvoří tak se poměrně rychle hojí. Jedinou nevýhodou je, že tento krém je poměrně agresivní k pokožce, když jsme si ho mazala 2x denně podle návodu, tak mi pleť hodně vysušoval a ta se mi poté loupala. Nyní si ho mažu jen večer a pleť se mi vůbec nevysušuje a neloupe. Za mě tento krém doporučuji, jen pozor na začátku.

  • Celkově zlepšuje pleť
  • Cena
  • Hojí akné
  • Nelepí
  • Nebarví
  • Nezapáchá
  • Občas mi červená pleť
  • Vysušuje
  • Zpočátku poměrně agresivní


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2015 18:31:59

Akneroxid kupujem praxidelne už pár rokov. Keď som bola mladšia, nepoužívala som žiadny krém, preto mi pleť hrozne vysušoval, tvorili sa mi šupinky atď. Časom som sa naučila, aj keď mám mastnú pleť, hydratovať treba, a odvtedy sa mi šupinky nemám problém s ničím. Používam ho dlhodobo, momentálne mám takmer bezchybnú pleť ( práve vďaka tomuto krému ), používam ho raz za 2-3 dni ako prevenciu - moja pleť si na ňho tak zvykla že pokiaľ ho nepoužijem začnú sa mi robiť vyrážky. Napriek tomu, že som na ňom "závislá", som spokojná, nič iné mi na akné nezabralo.

  • odstraňuje akné
  • neupcháva póry
  • hladká pleť
  • skutočne funguje
  • cena
  • pokiaľ krém prestanem používať problémy sa vracajú


věk
25-34

Další recenze od 25.10.2014 12:16:27

První krém, který mi pomohl na akné. Jsem naprosto spokojená. Dřív jsem používala Skinoren, ale po tom se mi stejně tvořili nové pupínky, Přišlo mi, že jenom spomaloval jejich tvorbu. Akneroxid používám pouze 14 dní a už nemám ani jeden pupínek. Mám hlaďoulinkou pleť jako nikdy předtím. Pomalu mi mizí i jizvičky. Používám pod něj výživný krém, který neucpává póry (SkinFood od Weledy nebo zklidňující hydratační krém od Avene) a až potom nanesu Akneroxid. Kůže se mi vůbec neolupovala, ani jsem neměla žádnou reakci. Jen mi mizely pupínky a vyhlazovala se mi pokožka. Teď už si ho dávám jen trošičku na t-zonu i pod make-up a celý den se vydržím nelesknout. Myslím si, že je klíčové, vždy pod něj dát nějaký výživný zklidňující krém. :)

  • Akné opravdu mizí
  • Netvoří se mi nové pupínky
  • Cena
  • Chemická vůně


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2014 12:09:03

Po několika letech boje s akné i lékárenskou komestikou jsem (ač nerada) sáhla po lécích na akné. Beru HA a pleť se mi vůbec nezlepšila, tedy to nejspíš není hormálními změnami. Tento krém používám týden a nechápu jak jsem mohla tak dlouho vydržet s nehezkou pletí. Mám spíš normální pleť až smíšenou s krupičkou na čele a občas pupínky v t-zóně. Tento krém krupičku krásně vyhlazuje a už po týdnu je znát zlepšení min o 50%. Jen se bojím, že až budu mít plet hezkou a krém přestanu používat, vše se mi vrátí zpět. Holt budu doufat, že by to akné v 23 mohlo už mizet samo... :)

  • vyhlazuje plet
  • čistí plet
  • nové pupínky se netvoří
  • nejspíš jen zlepšení při používání krému


Další recenze od 25.2.2014 23:33:54

Mám problematickou pleť, na kterou jsem vyzkoušela už kdeco. Po přečtení recenzí jsem se rozhodla vyzkoušet Akneroxid a pro začátek jsem vzala raději "pětkovou" verzi. Určitě pomáhá, problematické místo během 2-3 dnů vysuší tak, že jde kůže hezky sloupnout a zůstane "jen" flíček. Mně pomáhal spíše na místa po vymáčknutém pupínku, než že by zahojil nějaký "čerstvý", ty spíš jen zmenšil, ale nezahojil úplně. Pleť už mám navíc asi tak odolnou po všech těch přípravcích, že jsem mohla mazat od rána do večera a začervenání nikde. Mazala jsem přes něj hydratační krém a pleť nevypadala nijak hrozně, jak se píše v prvním příspěvku. Příště tedy půjdu do silnější verze - Akneroxidu 10.

  • funguje
  • na pleť zvyklou na takové přípravky bude tato varianta možná ne tolik účinná


věk
25-34

Gel-krém Akneroxid 5% aplikuji občasně na bradu, když mi vyraší nějaký ten pupínek. Krém úžasně rychle místo vysuší, zmatní, krásně zahojí a "sloupne", takže kůže je pak i barveně sjedocenější a hladká. Na celý obličej bych měla strach ho použít, ale lokálně je super. Uvažuji, že začnu v jemné vrstvě nanášet i na nos, který se mi šíleně mastí a mám černé tečky. Pokud se pak přemázně hydratačním krémem, vyhnete se zarudnutí a vysychání pleti. Na pročištění pleti je super, doporučuju!

  • Krásně léčí a hojí pupínky
  • Pleť se oloupe a tím pádem je sjednocená a hladká
  • Dobrý na černé tečky
  • Vysušuje
  • Možné zarudnutí a alergická reakce


Další recenze od 18.7.2012 12:36:10

S Akneroxidem 5 jsem velice spokojená. Je to takový můj zachránce. Vyzkoušela jsem mnoho přípravků proti akné a až tento mi pomohl. Měla jsem spoustu červených fleků po pupínkách, které mi díky němu velice rychle zesvětlaly, takže jdou skvěle zakrýt a postupně mizí úplně. Přestalo se mi tvořit podkožní akné v takové míře, jako před používání Akneroxidu a postupně se zbavuji i ucpaných pórů. Pokud máte pleť v tak dezolátním stavu, jako jsem měla já - spostu ucpaných pótů na bradě a tvářích, tak je to běh na delší trať, používám ho cca 3 měsíce a ještě teď mi nějaké ty ucpané póry díky rychlejšímu olupování pleti "vylézají" ale rozhodně se vyplatí toto období přečkat. Na mé pleti vidím zlepšení o 1000 %!

  • mizí červené fleky
  • netvoří se tolik podkožních pupínků
  • dokáže vyhladit i lehce vystouplé jizvičky
  • zbavuje ucpaných pórů
  • cena
  • zezačátku vysušuje - na pleti se tvoří šupinky


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 08:58:12

Naprostá spokojenost s Akneroxidem 5%! Použímám ho už několik let, je to jedinné, co mi na akné skutečně zabralo a navíc za směšnou cenu v porovnání s různými zázračnými výrobky! Zkoušela jsem benzoyl peroxid i od jiných cizích značek, ale tento český akneroxid je nejlepší. Dobře se roztírá, tuba dlouho vydrží. Oceňuji, že nemá žádnou vůni ani parfemaci. Hned se vstřebá, ale je nutné dostatečně hydratovat, neboť pleť výrazně vysušuje (ale ona si zvykne). Na závěr používám jojobový olej z lékárny.

  • skkutečně pomáhá proti akné
  • hodně vysušuje pleť


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 20:08:05

Můj zachránce obličeje v posledním roce. Je to taková obdoba známého Eclaranu 5, Akneroxid mi ale vyhovuje mnohem víc. Má krémovou konzistenci, která se dobře roztírá. Používám ho už skoro rok na T-zónu. Mažu každý večer tenkou vrstvu a teprve dodělávám první tubu (50 g). Přes Akneroxid používám jakýkoli hydratační krém a nemám absolutně žádný problém s nějakým loupáním, šupinkami, zrudnutím apod. Pleť je oproti tomu, co bývala, zkrátka krásná. Hodně trpím na ucpané póry a celkově mám aknózní pleť, která se mi s tímto mazátkem rapidně zlepšila. Mám asi štěstí, že mě vůbec nedráždí a pouze prospívá :-) Už mám koupené další balení, určitě budu používat dál. Snad bude stále dobře fungovat.

  • pleť není zarudlá ani loupající se
  • zlepšuje stav problematické pleti
  • méně se zanáší póry
  • k dostání v lékárně bez receptu
  • cena
  • odbarvuje povlečení, pyžamo, vlasy, obočí


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:57:34

Akneroxid 5 je krém-gel s obshem 5% benzoyl peroxidu, což je, jak známo, velký nepřítel akné, ucpaných pórů a zatvrzelých černých teček. k dosažení nejlepších účinků je třeba jej aplikovat denně-obden, dlouhodobě. akneroxid při kontaktu s pletí bleskově zasychá, takže doporučuju mazat po malých ploškách a na závěr (po 15-30 minutách) nanést silně hydratační krém). přestože pleť během užívání vypadá odporně, šupinatá, místy zarudlá, traumatizovaná, nedám na něj dopustit. začala jsem s používáním začátkem ledna, protože Triacneal mi nezabíral na ucpané póry, občas se mi někde něco zanítilo, množily se hrbolky a černé tečky..prostě bleee. akneroxid mi na tyhle potvory zabírá ukázkově. po dvou a půl měsících (spotřebovala jsem dvě tuby) jsem přešla na mírnější koncentraci BP (čistě ze zvědavosti). pleť mám po akneroxidu v nesrovnatelně lepším stavu. nelekněte se počátečního zhoršení pleti - všechno, co bylo připravený vykouknout se díky zrychlené obnově kůže ukáže v plné kráse. k dostání v lékárnách, bez předpisu:)

  • likviduje černé tečky a ucpané póry
  • zabírá i na silnější formu akné
  • vysušuje
  • pleť je zarudlá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené