Labello Lip Butter recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Lip Butter
Balzámy na rty Labello Lip Butter - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Lip Butter - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Lip Butter - obrázek 3
5 4 15
  • Průměrné hodnocení 4
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Lip Butter

věk
25-34

Další recenze od 6.1.2014 19:47:26

Na toto máslo jsem náhodně narazila v Německé droerii, u nás jsem ho nikde neviděla. Máslo je v klasickém plechovém obalu s víčkem. Je v mnoha variantách, já vlastním vanilku a makadamiové oříšky. Má velmi příjemnou vůni. Máslo nanáším prsty. Rty krásně hydratuje a zváčňuje. Na rtech vydrží opravdu dlouho. Ráda ho používám i místo lesku na rty. Je bezbarvé a na rtech vypadá přirozeně. Kdykoli mám rty popraskané nebo suché sáhnu po tomto máslíčku. Vždy mi moc pomohlo a je pro mě daleko lepší než jakékoli jelení loje. Příjemná je i cena, takže mohu vřele doporučit.

  • Vůně
  • Hydratace a zvláčnění
  • Výdrž
  • Cena
  • Nic


věk
35-44

Další recenze od 24.9.2015 12:20:55

Mám světle růžovou verzi s aroma maliny, která decentně voní. Rty nebarví. Neobsahuje UV ochranu, používám na noc. Máslo se lehce rozpouští, nezanechává na rtech těžký pocit. Rty jsou hebké a hydratované zásluhou bambuckého másla, ricinového a mandlového oleje, a glycerínu. Vosk a minerální olej chrání rty zároveň dostatečně před ztrátou vlhkosti. Máslo neobsahuje alkohol ani žádné dráždivé látky. Balení obsahuje 19ml, akorát mi nepřijde zrovna hygienické nanášení prsty.

  • hydratuje
  • neobsahuje žádné dráždivé látky
  • balení


Další recenze od 13.2.2016 15:53:37

Nedávno jsem si v DM drogerii ve slevě koupila toto Labello Lip Butter s makadamovými ořechy a vanilkou. Vůně je na mě trochu sladší, ale nevadí mi to. Rty hezky zvláčňuje, nezanechává žádný povlak, musím říct že je opravdu super. Hezky hydratuje, pro mě ideální na zimu. Asi mu nemám úplně co vytknout, možná jen, že mám raději balzámy na rty v tyčince protože nerada sahám do kalíšku a upatlávám si prsty.

  • vůně
  • hydratace
  • příjemné na rtech
  • často je na něj v drogerii sleva
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 18.2.2016 22:26:50

Koupila jsem si ho před týdnem ... Vanilku a macadamiové oříšky.. Už dlouho jsem nad tím uvažovala že bych si měla koupit něco lepšího pro mé popraskané rty .. Překvapila mě velmi dlouhá výdrž na rtech .. 2 hodiny na rtech mi vydržel :) Akorát mě možná trošku vadí obal mohla by tam být nějaká pacička na otevírání ale to je maličkost :) Rozhodně doporučuji a za tu cenu je to velmi dobrý maslíčko :) PS: Tyčinky už si nikdy nekoupím :D

  • Hydratace
  • Výdrž máslíčka
  • Výdrž na rtech
  • Příjemná vůně
  • Cena
  • Design
  • Balení


věk
15-24

Další recenze od 29.3.2016 19:09:35

Vanilkovo-oříškové máslíčko jsem dostala jako dárek. Nicméně jsem s ním spokojená. Mám rty neustále suché a kůži si i všelijak pak bohužel loupu, skoro nic mi na ně nepomáhá. A to vlastním opravdu hodně balzámů. Při otevření vás oslní svou docela výraznou vůní. Stačí málo nanést a celkem rychle se vstřebá. Rty mám jemné a takové vláčné ještě několik hodin poté. Slibuje 12 hodin, ale to opravdu ne :) Hydratuje skvěle a můžu doporučit. :) Pravdou je, že ale tyčinka by byla praktičtější, to moje se dost špatně otevírá. :/ :)

  • hydratace
  • vůně
  • jemné rty
  • krémová konzistence
  • balení
  • špatné otevírání


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2016 21:25:50

Mám malinový lip butter, který jsem konkrétně vyhrála v soutěž. Je to sice vůně, kterou bych si nikdy nekoupila, protože nemám ráda tyto přeslazené příchuti, ale docela mě to překvapilo. Skvěle hydratuje, dobře se roztírá a má dlouhou výdrž. Nicméně to balení je hrozně nepraktické a nehygienické, hodí se spíš na noc, přes den bych ho nepoužívala. Určitě ale plánuji vyzkoušet další příchuti, protože cena je pěkná.

  • cena
  • výběr příchutí
  • hydratace
  • výdrž
  • nepraktické balení


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2016 21:55:40

Velmi příjemné máslo na rty. Já nijak naštěstí netrpím na suché a popraskané rty, ale čas od času potřebuju i já nějaký pořádný balzám na rty. Mám vůni vanilky a makadamiových oříšků, ale spíš mi to voní jako taková karamelová lízátka z pekárny Hrubý. Rty krásně zvláční a dodá jim hezký lesk. Nepraktické je pouze balení, jinak je balzám skvělý a doporučuji ho všem, i těm, co mají hodně suché rty.

  • poměr cena/množství
  • krásně rty zvláční
  • vůně
  • balení - preferuji balzámy v tyčince před kalíškovými


věk
25-34

Mám ráda klasické Labello v tyčince a proto jsem chtěla vyzkoušet i tuto verzi v kalíšku, které si většinou nekupuji, protože nanášení balzámu prsty mi přijde nehygienické. Balzám používám jen doma, mám jej na nočním stolku ve verzi Vanilla & Macadamia. Hydratace je celkem dobrá. Líbí se mi sladká vůně. Bohužel na rtech vytvoří bílý film, ale jelikož jej používám na noc, moc mi to nevadí, ven bych ale tak nešla. Balení jde celkem ztuha otevírat, což mi docela vadí. Myslela jsem, že si koupím ještě i malinový, ale raději dám přednost zase tyčinkové verzi.

  • velké balení
  • hydratuje
  • bílý povlak na rtech
  • špatné otevírání


Další recenze od 29.8.2017 10:34:29

Mám máslo s vůní malin, které dokonale voní a je trochu zbarvené do růžova. Rty krásně hydratuje, ale zase nejsou přehnaně mastné. Po nanesení je na rtech máslo malinko vidět, ale mě to nevadí a docela se mi to i líbí. Docela mi vadí, že se musí nanášet prsty. Radši bych uvítala tyčinku, ale neznám žádné máslo, které by se v tyčince dělalo.

  • hydratace
  • vůně
  • nanášení prsty


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2017 08:05:37

Pro mně zatím nejlepší balzám na rty, který jsem vyzkoušela. Mám Vanilku s Makadamiou, vůně je příjemná, jemná, ne nijak vtíravá. Samotný balzám se velmi dobře roztírá, konzistence je krémová, rty mi vydrží hydratované i několik hodin. Navíc se mi po něm hojí i prasklinky a šupinky na rtech, což jsem zaznamenala u málokterého balzámu. Vydrží opravdu dlouho, jelikož je ho v kalíšku velké množství. Jedinou nevýhodou je nanášení prsty, což mi ale nijak nevadí, vzhledem k jeho benefitům. Produkt určitě doporučuji.

  • příjemná konzistence i vůně
  • dobře hydratuje
  • hojí drobné nedokonalosti na rtech
  • velké balení
  • balení v kalíšku


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2017 10:49:00

Po vyzkoušení mnoha balzámů na rty, mohu říci, že toto je zdaleka nejlepší. Cenově dostupné, krásně voní. Má skvělou konzistenci. Opravdu super. Vyzkoušela jsem i Labellino, které je vlastně to samé ale v balení podobném jako eos. Přesto u mě stále vede tento balzám na rty. Nejradši mám malinovou příchuť, ale láká mě i karamel.

  • Skvěla cena
  • Krásná vůně
  • Žádný


Další recenze od 2.10.2017 15:02:34

Můj první lip butter byl malinový.Ten byl úžasný,sice jsem ho nedopotřebovala protože balzámy hrozně střídám,ale vyhovoval mi.Vůně byla úžasná,byl narůžovělý ale rty nijak nebarvil,zanechal takový pěkný lesklý film.Balení pro někoho nepraktické mi nevadí,ale kolikrát šlo špatně otevřít :D Teď mám nově vanilkový s oříšky,no vůně zklamala,taková nijaká,nesladká,necítím žádnou vanilku,ale vyloženě problémy s ní nemám.Konzistence skvělá,na rtech máte pořádnou vrstvu.Hydratuje dobře,kdyby se u nás prodávala kokosová verze,byla by to moje jedna jediná stálice.

  • Vzhled
  • Vůně
  • Konzistence
  • Cena
  • Hydratace
  • Dobré na noc
  • Balení se někdy zle otevírá
  • Tuším, že kokosový v dm není
  • U vanilkového zklamala vůně


věk
15-24

Další recenze od 27.11.2017 21:28:20

Když jsem si tohle Máslo na rty koupila, tak mi nic nepřekvapilo, akorát ta vůně. Hydratuje celkém normálně, dobře se nanáší a rozmazává na rtech. Jinak obal jako skoro "každý,, obal mě moc nepřekvapil. Ale když si ho nanesu na rty, mám je celkem dost mastné, a když třeba si namažu rty a chci si třeba to trošku domazat, a chci to otevřít, tak mi to moc nejde. Jinak cena normální, spíše trochu drahá o pár korun, ale je to v ok. Jinak kupovat už ho nechci.

  • hydratace
  • rozmazávání
  • nanášení
  • vůně
  • mastí se na rtech
  • cena
  • obal
  • nejde otevřít, když to chcete ještě trochu nanést
  • barva


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2017 15:43:39

Tento balzam som kúpila preto, pretože mám rada balzámy od Labella. Toto však u mňa nezabodovalo. Vôňa je celkom príjemná, aj keď mierne výrazná, vadilo mi na ňom však balenie, kedy musíte ísť prstami dnu a neskutočná mastnota na perách. Vyživuje a hydratuje oveľa menej ako klasické Labello v tyčinke, toto akurát zanechá mastný film bez hydratácie.

  • - dostupnosť
  • - vôňa
  • - balenie
  • - nehydratuje
  • - necháva mastný pocit na perách


věk
25-34

Další recenze od 28.11.2017 16:38:17

Na tohle máslíčko na rty jsem se hrozně těšila, ale nakonec při prvním použití moje nadšení opadlo. Mám malinovou a kokosovou variantu. Na rtech mi zanechává divný bílý slizký film. Obal je sice hezký, miniaturní placatá plechovka, ale dost nepraktický a nehygienický, musí se do něj sahat prsty. Nepřijde mi, že by rty opravdu hydratoval.

  • Dostupnost
  • Nepraktický obal
  • Cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Carmex Original

3.8 71% 12 recenzí