Labello Balzám na rty Soft rosé recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Balzám na rty Soft rosé
Balzámy na rty Labello Balzám na rty Soft rosé - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Balzám na rty Soft rosé - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Balzám na rty Soft rosé - obrázek 3
5 4 10
  • Průměrné hodnocení 4
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Balzám na rty Soft rosé

věk
25-34

Další recenze od 6.10.2012 22:25:50

Miluju růžové balzámy na rty. Mám doma snad všechny možné u nás dostupné. Tohle je asi jediný růžový balzám, který neobsahuje ani shimmer, ani třpytky. Rty natónuje lehce do růžova. Já si tento balzám ale nějak neoblíbila. Vadí mi jeho parfemace. Hydratace je pro mě dostačující, srovnatelná s jinými Labelly.

  • neobsahuje perleť ani třpytky
  • hydratace rtů
  • parfemace


věk
25-34

Další recenze od 30.11.2012 14:50:05

Nemám moc ráda balzámy, které zabarvují rty a bohužel ten je při větší vrstvě zabarvuje do světle růžové barvy, což někomu může vyhovovat, ale mě ne. Mám radši klasický modrý balzám od Labella, na který nedám dopustit. Tento barevný bych si asi už nekoupila.

  • hydratace
  • zbarvuje rty


věk
25-34

Další recenze od 1.2.2013 08:42:25

Balzám má nevtíravou příjemnou vůni a rty lehce zbarví do růžova. Má, asi díky druhu pigmentů, takovou sušší konzistenci, takže nehydratuje jako Labello classic,a protto bych ho nedoporučila na popraskané rty, na kterých se bude mezi popraskanou kůží vrstvit, což zkazí výsledný efekt.

  • vůně
  • lehce barví
  • nevhodné pro popraskané rty


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 12:06:46

Tento balzám jsem dostala. Docela jsem si ho jednu dobu oblíbila. Přišlo mi, že rty chránil a hydratoval. Postupem času jsem ale pocítila, že jeho výživné schopnosti nejsou už takové, co bývaly a začalo mi vadit i to, že na rtech zanechává třpytivý nádech. Jednou větou - už ho nekupuji.

  • nevím
  • nevyživuje


věk
15-24

Další recenze od 15.6.2013 20:53:25

Krémové Labello s výtažky růže je krémové konzistence, dobře rty hydratuje, dává jim pěkný odstín a navíc i příjemně voní. Ráda se k němu vracím a používám ho na přirozené líčení pro zabarvení rtů. Líbí se mi, že je matný a netvoří na rtech žádnou perleť. Hydratace je celkem dobrá, ale znám i lépe hydratační produkty

  • vůně
  • barva
  • žádné


věk
25-34

Tento balzám od Labella patří mezi jedny z těch lepších, které jsem kdy vyzkoušela. Příjemně noví, lehce zabarvuje rty do růžova a dlouho vydrží vláčný. Konzistence je dobrá a vyhovuje mi i jeho cena, která je tak akorát. Obsahuje lehce i třpytky. Také rty docela dobře hydratuje. Nedoporučovala bych ho na příliš suché rty, těm asi moc nepomůže.

  • vůně
  • lehce zabarvuje
  • hydratuje
  • není vhodný na příliš suché rty


věk
25-34

Další recenze od 5.2.2014 21:02:53

Můj nejoblíbenější balzám od Labella. Moc mi vyhovuje jeho hutnější konzistence, protože si rty hodně mnu a okusuji, tím spíš když je mám suché. Na rtech tedy krásně vydrží a na rozdíl od klasického Labella, které je hned pryč, se dokáží zregenerovat. Mám hodně pigmentované rty, takže narůžovělý nádech jsem ani nezaregistrovala, dodává jim přirozenou barvu. Naprosto miluji jeho vůni a mám již x-té balení.

  • vůně
  • konzistence
  • i na suché rty
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.12.2014 12:56:15

Poslednú dobu mám rada tieto farebné balzamy,aj keď som sa bála,že bude až perleťový,čo ja nemusím,ale našťastie nie :) Obal je klasicky Labellovský.Na perách nelepí,veľmi mi ich nehydratuje,ale zas ani úplne nevysušuje.No na popraskané a vysušené pery by som volila iný balzam.Perám dá jemne ružovkastý matný nádych,čo sa mi naozaj páči.Aj výdrž je celkom fajn.Parfemácia je taká iná,ale nie je mi nepríjemná.Som spokojná

  • ružovkastý nádych na perách
  • celkom dobrá výdrž
  • troška slabšia hydratácia


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 10:43:51

Balzám je na rtech moc příjemný, když ho nanesu víc tak mi rty zbarví dorůžova, hydratace není moc velká, ale naštěstí mi rty nevysušuje, nevydrží dlouho, balení je bytelné, tyčinka se v něm nekloktá, jako třeba u jiných značek, mám už asi třetí balení, koupím znovu jestli zase dovypotřebuju, cena je normální, dostupnost skvělá

  • balení
  • cena
  • lehce barví
  • hydratace nic moc


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2017 22:40:15

Vyzkoušela jsem snad všechny balzámy zn.Labello a k některým se stále vracím, ale tento mě příliš nenadchl. Měl by tónovat dorůžova, což sice skutečně dělá, ale na můj vkus je jeho barva dost světlá a při silnější vrstvě zbytečně zvýrazňuje všechny nedokonalosti na rtech (šupinky, prasklinky). Hydratuje tak středně, na hodně vysušené či popraskané rty bych ho určitě nedoporučovala. Vůně by mohla být příjemnější. Znovu už asi nekoupím.

  • Cena, dostupnost
  • Nižší míra hydratace
  • Může zvýrazňovat šupinky a jiné nedokonalosti na rtech


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené