Labello Pure & Natural Mint & Minerals recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Pure & Natural Mint & Minerals
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Mint & Minerals - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Mint & Minerals - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Pure & Natural Mint & Minerals - obrázek 3
5 4 15
  • Průměrné hodnocení 4
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Pure & Natural Mint & Minerals

věk
15-24

Další recenze od 4.7.2012 18:47:50

Předem upozorňuji že si kupuji jen balzámy z drogerií, sem tam něco z parfumerky, ale nehodlám sikupovat balzám na rty za několik stovek. A proto tvrdím, že nejlepší co jsem vyzkoušela (co se hydratace týče) jsou balzámy od Labella. Miluju jejich balzámy z řady pure and natural a když jsem viděla tenhle nový, neváhala jsem. Co k němu říct? Hydratuje naprosto skvěle.Měla jsem suché rty (hodně) kdy jsem byla v drogerce a vidím tam tuhle novinku ještě k tomu ve slevě, natřela jsem se s ním a hnedka byly OK a to dlouhodobě. No a co mě ještě překvapilo, po nanesení rty trochu jakoby chladily :). Asi tam je mentol nebo nevím. Není to nějak eeextra chladící efekt ale je to příjemné :). Takže já doporučuju na 100%. Ještě dodám že rty nezabarvuje a barvu má světle modrou.

  • hydratace
  • hygienické balení
  • pocit na rtech po nanesení
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2012 18:48:10

Koupila jsme si ho spíše ze zvědavosti, jelikož je to horká novinka a jinak už jsme nad Labelly zlomila hůl a světe div se, je super. Opravdu hydratuje, nemám suché rty za 10 minut od natření a používám ho klidně na noc. Vůně mentolu je jemná a nevtíravá. Dala bych spíše 3kytičky, kdybych porovnala třeba s Carmexem, ale jsem mile překvapená a líbí se mi i design a složení bez parabenů. Jsem nalomená zkusit další tyčinky Pure Natural.

  • hydratace
  • design a vůně
  • nestačí na šupinaté rty


věk
35-44

Další recenze od 5.11.2012 21:21:32

Stejně jako z ostatních balzámů pure&natural, které jsem vyzkoušela, i z tohoto jsem nadšená a moc jsem si ho oblíbila. Při nanášení je na rtech moc příjemný, lehce chladivý a osvěžující. Ráda mám i jeho jemně mentolovou vůni, ke které se hezky hodí ledově světlounce modrá barva tyčinky i obalu :-) Nejvíce ale jako majitelka hodně suchých rtů oceňuji jeho hydratační schopnosti. Rty opravdu krásně zvláční a dlouho na nich vydrží, necítím potřebu mazat se pořád dokola. Někdy si říkám, že se mi oproti olivovému a medovému tento zdá maličko lehčí, ale možná to jen klame ten chladivý pocit, myslím že hydratací na tom asi budou všechny pure&natural stejně. Sympatické je složení bez konzervačních látek, obsahuje bambucké máslo a jojobový olej. Určitě budu kupovat znovu.

  • hydratace a zvláčnění suchých rtů
  • vydrží na rtech dlouho
  • jemně chladí
  • lehká mentolová vůně
  • hezká barva tyčinky a obalu
  • složení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.1.2013 12:39:31

Kupuji balzámy pouze z drogerie. Tentokrát jsem se rozhodla pro tento, lákala mě ta vůně mentolu. Vůně je opravdu příjemná, ne moc silná, navíc se mi líbí to chlazení po nanesení na rty. Myslím ale, že na nějaké extra suché rty není. Příště už ho asi nekoupím.

  • Vůně
  • Chlazení na rtech
  • Není na extra suché rty


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 22:36:52

Toto Labello mi ve srovnání s klasickým modrým přijde málo hydratační. Na zimní období moc nedostačuje. V létě by bylo žřejmě fajn. Bohužel jsem si při jeho koupi nevšimla, že obsahuje mentol (byla to moje chyba) a ten mi ze začátku dost smrděl. Po pár dnech jsem si sice zvykla, ale toto Labello už znovu nekoupím.

  • cena
  • silná vůně mentolu


věk
15-24

Další recenze od 30.3.2013 15:37:31

je velmi dobrý.....mám od Labely skoro všechny vyzkoušené a musím říct, že i s tímhle produktem jsem byla spokojena :) zanechává takové příjemný pocit na rtech....takový chladivý :D určitě doporučuji ;) a ještě za to cenu..no nekup to :D a nelepí se na rtech :)

  • nelepí
  • příjemný pocit na rtech
  • vyživuje rty
  • brzo dojde :D


věk
15-24

Další recenze od 6.5.2013 20:59:04

Voní a chutná po mátě, kterou mám velmi ráda. Ideální na léto, má totiž příjemně chladivý efekt. Hydratuje dobře, ale na velmi vysušené rty je o něco lepší (a rychleji účinná) stará dobrá vazelína. Jsem velice zvědavá na ostatní 3 z této řady. I když nemám ráda něco s příchutí a vůní medu, zkusím i ten. Balzám má krásné, nápadité, ale prosté balení, nic přehnaného, může se ovšem stát, že se vám otevře, což se mi nelíbí, naštěstí se to nestává často, ale může. Výrobek samotný dobře poslouží, voní a chladí, což ocením hlavně v letních dnech. Vydržel mi ale tak tři týdny, což se mi zdá za tolik peněz dost málo. Není zase tak moc hydratační, jak už tady někdo psal, se šupinkami a velmi vysušenými rty si neporadí (nebo to trvá dost dlouho), jiné balzámy lépe hydratovaly a nemusela jsem je používat tak často. Na léto si ho ale určitě koupím.

  • Krásná vůně a chlazení
  • Malá výdrž


věk
35-44

Další recenze od 30.10.2013 13:35:49

Přiznám se, že tohle Labello jsem si koupila protože mě lákalo krásným obalem a ještě jsem jej neměla. Trochu mě zarazila modrá barva. Bála jsem se aby nezanechával bílý film na rtech. Naštěstí je průhledné a rty se po nanesení balzámu jen lehce lesknou. Hydratace není tak silná jako u jiných ale mě to nevadí. Nemám příliš ráda takové ty hutné, mastné balzámy. Mentolovou vůni jsem čekala silnější. Je hodně jemná a rty jen zlehka zchladí. Určitě stojí za vyzkoušení.

  • krásný obal
  • mentolová vůně
  • nezanechává na rtech bílý film
  • pro mě žádné


věk
25-34

Tento balzam je vynikajúci práve na letné dni keď jemne chladí na perách a nie je príliš mastný a zaťažujúci až cítite že sa vám balzam roztápa na perách a že sa vám potí z balzamu celé okolie pier. Avšak, podľa môjho názoru je vhodný iba na leto, na jeseň a zimu je úplne nevhodný lebo nedostatočne hydratuje, je neustále potreba pretierať znova a znova a balzam sa rýchlo míňa a napriek tomu má človek pocit suchých pier.

  • veľmi vhodný na leto
  • chladivý účinok
  • nevhodný na chladnejšie ročné obdobia v tom prípade nehydratuje a vysúša


Další recenze od 31.1.2014 18:54:38

Na začátek bych chtěla říci mě na první pohled uchvátil obal , je prostě úžasný. Vydrží přes noc a báječně hydratuje. Jeho vůně je naprosto okouzlující a když promluvíte je cítit máta a mentol a příjemně chladí na rtech. Ale malé mínus tu mám taky protože asi 2 dny po koupi se mi zlomil a to ho uchovávám na bezpečném a suchém místě. Ale jinak ho určitě na 1000000000 % doporučuji.

  • krásná vůně chladící efekt nebarví hydratuje vydrží i přes noc dostoupnost všude
  • má tendenci se zlomit


věk
35-44

Další recenze od 13.10.2014 18:20:40

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento balzám jsem si koupila hlavně proto, že byl z řady Pure & Natural, koukala jsem zpětně na složení a nebylo nijak extra špatné, akorát u tohoto mi nevyhovovala vůně a chuť máty, přišla mi až moc výrazná.

  • Přírodnější složení.
  • Cena.
  • Vůně.
  • Chuť.


věk
25-34

Další recenze od 3.1.2015 21:59:52

Jeden z balzámů, který rozhodně doporučuji a sama si ho koupím rozhodně znovu. Balzámek je v klasické, plastové, vysouvací tyčce a má světlounce modrou barvu. Parfemace je velmi příjemná, nevtíravá, celkem přírodní, jemná vůně máty. Co se týká hydratace, za mne naprosto skvělé. Nemám vysušené ani popraskané rty, takže nepotřebuji nijak velkou ani dlouhotrvající hydrataci. Ale myslím, že bude vyhovoval klidně i lidem, které suché, či popraskané rty trápí. Hydratace vydrží opravdu dlouho. Balzámek tedy opravdu doporučuji k vyzkoušení. Myslím, že i díky mátové parfemaci bude naprosto ideální jako "osvěžení" rtů na léto.

  • Parfemace
  • Hydratace
  • Dostupnost
  • Žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Labello Lip Butter

4 75% 16 recenzí

Hůře hodnocené