Alverde Mascara Schwung + Verlängerung recenze a zkušenosti

Řasenky Alverde Mascara Schwung + Verlängerung
Řasenky Alverde Mascara Schwung + Verlängerung - obrázek 1
Řasenky Alverde Mascara Schwung + Verlängerung - obrázek 2
Řasenky Alverde Mascara Schwung + Verlängerung - obrázek 3
5 3.3 9
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Mascara Schwung + Verlängerung

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.2.2018 14:05:55

Na přírodní kosmetice nijak neujíždím, ale tuhle Alverde řasenku jsem dostala jako dárek a mile překvapila. Dlouhodobě používám žlutou Miss Sporty 3D volume s umělým kartáčkem, která je zatím top, ale tohle je super změna. Klasický kartáček, moc pěkně maluje a neslepuje. Navíc krásně voní a skvele se odličuje. Jediná nevýhoda je, že stačí lehce zaslzet a hned se rozmazává.

  • vůně
  • sytě černá
  • neslepuje
  • dobře se odličuje
  • přírodní složení
  • šikovný kartáček
  • může se rozmazávat


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.2.2015 13:35:14

Naprosto úžasná řasenka, od Alverde nejlepší a troufnu si říct, že ze všech řasenek, co jsem kdy měla, jsem byla s touto nejspokojenější! Měla jsem černou a nádherně mi zvýraznila řasy, dokonale prodloužila, dodala objem, řasy oddělila, celý den vydržela netknutá a nerozmazávala se! Opravdu potlesk, protože tak spokojená jsem nebyla anis řasenkama Lancome! Navíc to její úžasné složení a krásná vůně! Kartáček sice vypadá trochu jako záchodová štětka :D ale umí opravdu divy! Tato řasenka mi udělala lepší řasy, než řasenky essence, které mám také v oblibě a všichni se mě ptali, jestli jsem si nechala řasy prodloužit, což mi velmi lichotilo :). Jediné, co mě mrzí je to, že opravdu velice rychle vyschla, dva měsíce a už nemalovala vůbec tak pěkně jako na začátku, ale namalovat se s ní ještě dalo, nicméně pak jsem ji stejně vyhodila. Určitě si ji koupím znovu, ačkoliv se mi hůře odličovala.

  • prodlouží
  • zahustí
  • natočí
  • neslepuje
  • efekt umělých řas
  • nerozmazává se
  • hůře se odličuje


věk
35-44

Další recenze od 29.11.2014 10:54:21

Výborná řesenka. Mám řasy pevné a těžko je nějak natočím. Řasenka musí bít hutnější a ne vodnatá (aby mi na řasách zůstala) jako u většiny řasenek ze začátku, když jsou nové. Tato po pár použití je opravdu hutnejší. Po první aplikaci rychle schne a je připravena na druhou vrstvu. Kartáček super, neslepuje, opravdu nanáší barvu. Pro mě je super, srovnatelná s drahými výrobky. S rozmazávaním nemám problém. A komu se to stane a vadí mu to, musí koupit voděodolnou...

  • dobře schne a tím se dobře nanáší více vrstev
  • neslepuje řasy
  • super kartáček


Další recenze od 7.11.2014 08:41:06

Jedna z nejhorších řasenek které jsem měla.Alverde mám ráda,ale řasenku si od nich už nekoupím.Řasy vůbec nezvýrazní,opadává a rozmazuje se.Po týdnu používání začala i smrdět,tak letěla do koše.Tutu řasenku rozhodně nedoporučuji,byly to naprosto vyhozené peníze.Obecně všechny řasenky moc řasy nezvýrazní ,ale toto je katasrofa.

  • přírodní
  • nepoužitelná


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 21.10.2014 12:33:30

Řasenka má pěkný, střízlivý obal, moc hezky, zvláštně voní. Řasy natočí a prodlouží ale velice jemně. Udělá opravdu hodně přirozený look:) To by mi až tak nevadilo, ale velice brzo, třeba za hodinu ji mám rozmazanou pod okem, takže vypadám jako panda. Kosmetika má můj vzhled zlepšit a ne naopak, takže tohle je zásadní nedostatek a kvůli tomu si ji znovu nekoupím.

  • přírodní kosmetika
  • nechemická vůně
  • brzy a hodně se rozmazává


Jedna z nejhorších řasenek, jakou jsem kdy měla. Značku Alverde mám ráda, ale po této zkušenosti jsem už nenašla odvahu zkusit od této značky další dekorativní kosmetiku. Kartáček spíš horší, řasy neoddělí, ale skutečný průšvih je, že barva vůbec nezasychá, špiní i po dlouhé době od nanesení a při pár kapkách vody se okamžitě rozmaže. Napadá mě jen, že při výrobě řasenek, které splňují podmínky přírodní kosmetiky asi nelze získat stejný standard jako při použití chemických látek.

  • cena
  • nekvalitní barva
  • jednoduchý kartáček
  • snadno se rozmaže


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 27.3.2014 17:45:55

Řasenku jsem si koupila kvůli přírodnímu složení a hnědé barvě. Od řasenky chci, aby řasy zvýraznila tak, aby vypadaly hezky přirozeně. Nesmí dělat žmolky, nánosy barvy nebo slepovat. Všechny moje požadavky výborně splňuje. Jediná chyba je, že se snadno rozmaže. To jí ale klidně odpustím, protože jinak je naprosto super.

  • vůbec neslepuje
  • přírodní složení
  • hezká barva
  • děla přirozený efekt
  • rozmazává se


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 8.6.2013 14:32:54

Jediná hnědá řasenka, kterou jsem našla v regálu s kosmetikou alverde. Podruhé si ji však nekoupím. Bohužel, dosti výrazně slepuje řasy, pomalu schne a časem se rozmazává. Pozitivně hodnotím snad jen barvu (přirozeně tmavě hnědá), přírodní složení a celkem pěknou vůni, což ale u řasenek nepovažuji za prioritu.

  • Vůně
  • Přírodní složení
  • Hnědý odstín
  • Pomalu schne
  • Slepuje řasy
  • Rozmazává se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.5.2013 17:24:10

Jediná řasenka od Alverde v hnědé barvě, aspoň myslím, proto jsem si ji i koupila, prodloužení řas nepotřebuju :D a myslím, že se to od ní ani čekat nedá. Co mě hodně pozitivně překvapilo, je fakt úžasný kartáček, který vůbec neslepuje a precizně oddělí řasy, efekt je přirozený a můžu ji aplikovat víckrát, aniž by se řasy slepily. Taky nedráždí oči. Vadí mi ale, že se mi občas trochu rozmaže a to je důvod, proč asi brzy poletí do koše. Je to škoda, kartáček je super a barva taky - přirozená tmavě hnědá.

  • skvělý kartáček
  • nedráždí oči
  • přírodní složení
  • vhodná pro nositele kontaktních čoček
  • i v hnědé barvě
  • cena
  • dostupnost
  • trochu se rozmazává


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

PUPA Vamp Mascara

3.3 59% 3 recenze

Hůře hodnocené