Alverde Sprchový krém s rakytníkem a papájou recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Alverde Sprchový krém s rakytníkem a papájou
Gely a mýdla Alverde Sprchový krém s rakytníkem a papájou - obrázek 1
5 4.5 9
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Sprchový krém s rakytníkem a papájou

věk
25-34

Další recenze od 14.8.2012 17:54:52

Jelikož jsem si všimla negativních reakcí po sprchování s výrobky s SLS a SLYS, vyzkoušela jsme Alverde, které všechny obsahují šetrný Ammonium sulfát a zůstala u nich. Po sprše nic nepne, nesvědí, nepálí a mají krásné vůně. Krém je v tubě, dobře se otevírá a je hustší, nemám pak pocit suché pokožky.

  • hezká vůně
  • obsahuje jemný sulfát
  • tuba
  • hydratuje
  • nevím o ničem


věk
25-34

Další recenze od 20.8.2012 23:39:49

Tento sprchový gel představuje pro moji pokožku takové pohlazení. Po všech těch sprcháčích, které obsahují SLS konečně něco, co kůži nedráždí a nevysušuje. Konzistence je taková hutnější, ale s vodou dobře spolupracuje, pěnu vytvoří, i když ne nijak bohatou, což teda ani nepotřebuji. Po sprše mě pokožka nesvědí, není podrážděná, stažená, vysušená... Bonusem je krásná vůně, cítím s gelu citrusy. Doufám, že Alverde nestáhne tento sprcháč z prodeje, jak se občas děje u některých DM výrobků jako Alverde, Balea atd., byla by to škoda!

  • nevysušuje
  • nedráždí
  • dobře pění
  • vůně
  • přírodní složení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 09:13:28

S normálními sprchovými gely nemám žádný problém, nikdy jsem nezaznamenala žádnou reakci, ale ráda zkouším i přírodní šetrnější kosmetiku. Tento sprchový gel s papájou a rakytníkem opravdu krásně voní, konzistence je hutnější a i když pění o trochu méně než klasické sprcháče, na umytí to bohatě stačí. Co je ale hlavní, po umytí nemám pocit pnutí, což po jiných sprcháčích obvykle mám. Přestože cena je trochu vyšší, než běžně za sprcháče dávám, určitě si koupím znovu.

  • vůně
  • šetrné složení
  • dobře pění
  • nevysušuje
  • pro mě trochu vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 07:14:13

Mám ráda pěnivé sprchové gely, takže používání tohoto sprchového krému pro mě byl trochu nezvyk. Krém sice pěnu vytvoří, ale nijak bohatou. Hezky voní. Po umytí nemám pocit pnutí jako po některých chemických sprcháčích, pokožka není napnutá, nesvědí, v letních měsících pro ty, které se nerady mažou, tato činnost může zcela odpadnout. Určitě koupím zase.

  • vůně
  • složení
  • nevysušuje pokožku
  • málo pění


věk
15-24

Další recenze od 9.11.2013 16:27:24

Můj názor na tenhle sprcháč je takový rozporuplný. První, co mě zarazilo, byla vůně. Čekala jsem něco jiného, moc mi nevoní, vůně je taková kyselá a zároveň mi přijde jako dřevo - jako mandlová řada od Weledy...ale zase - dá se na to zvyknout a zvyknu si ráda, protože mi dělá úžasně hebkou pokožku. Nechápu to, ale funguje to na mě. :-D Při mytí kůže docela drhne, takže se vždycky děsím, že mě gel určitě vysuší, ale naopak, i když se někdy nenamažu, kůže je hebká jako po peelingu, zářivá, tváří se hydratovaná. Kvůli tomuhle efektu si ho klidně koupím znovu a na vůni si zvyknu. Jediné maličké mínus je pro mě balení, které by mohlo být bytelnější (nebo bych s ním mohla zacházet jemněji), když vypotřebuju tak půlku, začne se tuba lámat, ale to je detail.

  • dělá mi úžasně hebkou a zářivou pokožku
  • nevysušuje
  • vůně, ale dá se na ni zvyknout
  • chatrnější "měkčí" tuba


věk
25-34

Další recenze od 20.5.2014 09:54:02

Velmi příjemný sprchový gel. Obal se dobře drží i otvírá, praktické je, že stojí víčkem dolů. Vůně je osvěžující a působí přírodně a nechemicky. Na kůži se gel dobře aplikuje i roztírá, stačí poměrně malé množství a působí opravdu jemně, pění jen malinko a dobře se smývá. Nemám k němu žádné výhrady. Až mi dojde, koupím si další.

  • Pěkná vůně
  • Žádné jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2014 09:07:38

Musím se přiznat, že sprchový gel mě tedy docela zklamal, pění méně, což se od přírodního dalo čekat, ale oproti vůni v tubě, když se napění, tak opravdu smrdí jako guma! Připomíná mi to nové nafukovací hračky, které jsme měly jako děti do vody :-) Ale po pár dnech už mi ta "vůně" nepřijde tak drastická, jako první den, ale příště se rozhodně poohlédnu po jiném! Jinak pokožku nevysušuje, takže se nemusím často mazat tělovou emulzí.

  • Přírodní - bez parabenů apod. Nevysušuje pokožku. Cena.
  • "Vůně."


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2014 23:22:31

Tento sprchový gel kupuji pravidelně, mám ho už nejmín popáté. Moc hezky jemně voní, má příjemnou krémovou konzistenci. Pocity pnutí ani vysušení pokožky jsem po něm (na rozdíl od jiných sprchových gelů) nikdy neměla. Balení je praktické, příjemná je i velmi dobrá dostupnost a přírodní složení. Určitě si gel budu kupovat dál.

  • pěkně voní
  • nevysušuje
  • dobrá dostupnost
  • přírodní kosmetika
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2015 17:24:08

Neurazil, nenadchnul. Sprchové gely konvenční kosmetiky si už ani moc nekupuju, ve srovnání s nimi je určitě tenhle gel jednička, vytváří takovou jemnou pěnu, je v něm znát olej, na druhou stranu že by byl tak jemný jako třeba sprch. krémy od Weledy, to ne. Pokožku nevysušuje, ale natřít se po sprše musím. A trochu mě zklamala vůně, je v ní hodně cítit rakytník i papája, ale nějak mi nesedla. Takže nekoupím znovu hlavně kvůli vůni.

  • šetrné složení
  • zvláštní vůně


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Balea Creme Seife

4.6 90% 23 recenzí

Hůře hodnocené

Kamill Sprchový gel

4.3 84% 3 recenze