Balea Creme Seife recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Balea Creme Seife
Gely a mýdla Balea Creme Seife - obrázek 1
Gely a mýdla Balea Creme Seife - obrázek 2
Gely a mýdla Balea Creme Seife - obrázek 3
5 4.5 23
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 55 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Creme Seife

věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 21:06:05

Moje nejoblíbenější tekuté mýdlo na ruce. Má úžasné vůně, nejraději mám mléko s medem a papáju. Nevysušuje, navíc ruce po jeho použití dlouho příjemně voní. Kupuji si ho v náhradní nápni a doma přelívám. Náplň má 500 ml a je s praktickým šroubovací uzávěrem, takže jen odlijete a zavřete. Balení vydrží dost dlouho, na umytí ho stačí opravdu jen trochu.

  • nevysušuje
  • krásné vůně
  • pratické balení
  • cena
  • uvítala bych více vůní


věk
25-34

Docela pravidelně kupuji mléko s medem, protože krásně voní. A hlavně - nevysušuje a zanechává pokožku rukou hezky jemnou a hydratovanou. Má praktický obal s pumpičkou, do kterého lze dokoupit i náhradní náplň a tu pak jenom přelít.

  • cena
  • krásná vůně
  • nevysušuje
  • možnost dokoupení náhradní náplně
  • praktický obal s pumpičkou
  • žádné


věk
25-34

Tohle je pro mě nejlepší mýdlo ze všech. Prostě nej výrobek z celého Dm :) Naprosto úžasná vůně- mango a papaya! Koupila jsem ho kdysi dávno a už jenom dokupuji náhradní náplně, což je velká výhoda! Vyhovuje celé rodině, dlouho vydrží, nevysušuje ruce. Super cena! Doporučuji

  • Cena
  • Nevysušuje
  • Krásná vůně
  • Náhradní náplně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 14:36:14

Koupila jsem si ho nedávno zcela náhodně. Nic moc jsem od něj nečekala, ale je opravdu super. Krásně voní, vůně provoní celou koupelnu. Opravdu ruce vůbec nevysušuje. Určitě ho budu kupovat stále a stále dokola :)

  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2012 21:53:04

Doma máme mango a papáyu jak v pevném obalu, tak už jsme vypotřebovaly dvě náplně. Krásně voní a vůně dlouho vydrží. Ruce nyvysušuje a stačí ho opravdu málo a krásně pění. Opravdu dlouho vydrží. Jak tady čtu tak s medem je taky pěkná vůně, takže určitě doma zkusíme.

  • vůně
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2012 19:11:28

Skvělé mýdlo z DM. Navíc za velmi přijatelnou cenu, jakožto většina výrobků DM značek. Má příjemnou vůni, nevysušuje pokožku. Dá se pořídit i náhradní náplň, která má 500 ml a má šroubovací uzávěr, takže stačí dolít a opět uzavřít. Nejraději používám vůni Papaya.

  • cena
  • vůně
  • nevím


věk
25-34

Mýdlo od Baley s vůní Mango a Papaya je snad mým nejoblíbenějším mýdlem. Jeho vůně mě nikdy neomrzí a po umytí ji ze svých rukou cítím ještě docela dlouho. Ani nemám pocit, že by mýdlo pokožku vysušovalo. Velmi také oceňuji, že kromě klasického balení v plastové lahvičce, se dá koupit i balení na doplnění. Jsem s tímto výrobkem naprosto spokojená a kupuji ho stále znova a znova.

  • vůně
  • cena
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 02:58:25

Mýdlo je fajn, nemám v podstatě co vytknout, protože ruce má málokdo citlivé. Měla jsem shea & vanilla, vůně zajímavá a pak také klasické bílé, to mám raději od Dove, ale i tak kdybych někdy váhala a měla hlouběji do kapsy, Baleu ještě pořídím. Líbí se mi neustálá obměna sortimentu limitkami. Balení je praktické a dlouho vydrží.

  • cena
  • výběr vůní + limitky
  • balení s pumpičkou
  • nevysouší ruce
  • není tak krémové jako jsem zvyklá


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 09:55:24

Tahle tekutá mýdla mám moc ráda. Mají fajn konzistenci, která zajistí vytvoření bohaté pěny. Nejpřesvědčivějším faktorem, proč kupuji tato mýdla znovu, je ale vůně, která je dost výrazná, což mi u mýdel na ruce rozhodně nevadí, naopak. Praktické je také balení s pumpičkou a možnost dokoupit pouze náplň. Jinak mi ale tato mýdla připadají průměrná, docela vysušují pokožku, ale znám i horší, proto mi to až tak nepřekáží a tato mýdla kupuji.

  • vůně
  • konzistence
  • balení s pumpičkou
  • možnost dokupovat pouze náplň
  • vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 5.9.2012 15:29:16

Tato tekutá mýdla mám ráda, mají příjemné vůně, stačí použít malé množství a hezky napění. Jinak jsou to obyč tekutá mýdla, samozřejmě pokožku trochu vysušují, ale není to nic hrozného. Oproti třeba Dove jsou řidší a ne tolik krémová, ale jsou fajn, za tu cenu jsem spokojená. Vyzkoušela jsem už několik verzí a všechny vůně se mi líbily. Teď mám doma malinovou - škoda, že se jedná o limitku, je to úžasná vůně, která mi opravdu voní jako maliny a navíc má moc hezkou růžovou barvu :-)

  • hezké vůně
  • dobře pění
  • možnost zakoupit náhradní balení
  • trochu vysušují


Další recenze od 29.12.2012 12:53:28

Toto mydlo kupujeme stále či už domov ,alebo s babami na intráku ,je lacné,krásne vonia a svoj účel plní.Nemám pocit,že by nejako vysušovalo,ale ja celkovo nemám problém so suchou pokožkou.Najviac sa mi páči vôňa Papája a mango ,ale ostatné tiež nie sú zlé.Určite odporúčam.

  • výber vôní
  • obal
  • možnosť kúpiť iba náhradnú nápln


věk
25-34

Velmi dobré tekuté mýdlo na ruce, u kterého oceňuji dávkovací pumpičku, velikost balení (500 ml) a náhradní náplně. Všechny druhy krásně voní, nejčastěji kupuji mléko+med, ale občas koupím i papayu, sensitive, měli jsme ilimitované edice - malinu, olivy ... Líbí se mi na tomto mýdlu intenzivní vůně a často obměňované limitované edice (např. oliva, malina,..). Vyzdvihla bych velmi dobrou pěnivost (obzvláště mléko a med) a to, že některé nevysušují pokožku (myslím, že zrovna olivy vysušovaly).

  • dávkovací pumpička
  • velké balení 500 ml
  • náhradní náplň
  • velmi dobře pění
  • některé druhy/vůně nevysušují
  • nízká cena
  • některé druhy/vůně trošku vysušují


věk
25-34

Super tekuté mydlo na ruky. Na výber je z viacerých variant. Mala som mango & papája, malina. Mydlo je peknej farby. Velmi pekná vôňa, ruky dobre umyje, nevysušuje. Je vo väčšom 500ml balení, takže aj dlho vydrží. Dajú sa dokúpiť aj náhradné náplne. Cena je úplne super. Za mňa velká spokojnosť, určite kúpim znovu, za tú cenu sa to určite oplatí.

  • cena
  • pekná farba mydla
  • vôňa
  • 500ml balenie
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 12:04:39

Veľmi dobré tekuté mydlo na ruky, je cenovo veľmi dostupné. Na výber je v rôznych variantoch, ja som používala mango a papaya. Veľmi sa mi tá vôňa zapáčila. Balenie je tiež veľmi praktické s pumpičkou a naviac dlho vydrží. Myslím, že pomer cena/kvalita je úplne úžasný, nevidím dôvod kupovať drahšie. Akurát v zime by som ocenila mydlo, ktoré ruky aj hydratuje, tento efekt som nespozorovala. Inak ale nevidím žiadne nedostatky, som maximálne spokojná a určite ho v budúcnosti kúpim znovu.

  • pekne vonia
  • cena
  • balenie s pumpičkou
  • dobre pení
  • nehydratuje ruky


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2013 10:33:30

Moje nejčastěji používané mýdlo na ruce, líbí se mi výběr vůní a obměňování limitkami. Jelikož kůži na rukou citlivou nemám, nevadí mi, že mýdlo přímo nehydratuje. Na druhou stranu ani nevysušuje, nedráždí, takže ho lze používat opravdu dlouhodobě. Vůně mýdla je z rukou cítit ještě pár minut po umytí. Za tu cenu fajn výrobek.

  • nevysušuje
  • výběr vůní
  • cena
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2013 18:25:56

Moje oblíbené mýdlo na ruce. Moc se mi líbí výběr z vůní a ze všech limitek, kde si každý přijde na to svoje. Na mýdlo nemám moc vysoké nároky, ale s tímto jsem velmi spokojená. Nejvíce mi asi voní papaya a mango. Mýdlo dobře pění, nevysušuje pokožku a má praktické balení s pumpičkou, do kterého se dá dokoupit pouze náhradní náplň. Cena je více než příznivá, takže já nemám co vytknout a budu kupovat dál.

  • nevysušuje pokožku
  • cena
  • krásně voní
  • dobře pění
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2013 19:10:07

Ďalší výborný a výhodný produkt od značky Balea. Cena je viac ako prijateľná. Na výber máte viacero druhov a bývajú aj limitky. Dá sa kúpiť aj náplň , ktorú mám pravidelne v zálohe. Hlavné je, že ruky nemám vysušené a krásne voňajú. Balenie je super a páči sa mi ,že presne viete koľko produktu vám ostáva. Niekomu môže vadiť balenie, pretože je trošku širšie a nemusí mať každý toľko priestoru na umývadle. Ja ho hlavne používam na internáte.

  • cena a kvalita
  • nevysušuje
  • výber
  • žiadne


věk
35-44

Další recenze od 22.10.2013 09:42:53

Tohle mýdlo na ruce pravidelně kupuji. Kupuji ale pouze dolévací náplň, protože mám keramický dávkovač. Nejčastě kupuji to medové. Přijde mi z těchto nejlepší. I když je pravda, že to papájové jsem ještě neměla. Určitě ho ale zkusím vyzkoušet také. Mýdlo je krásně jemné a krémové. Dobře pěni, takže stačí opravdu jen minimální množství. Doporučuji.

  • cena
  • dobře pění
  • příjemně voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2014 09:28:03

Výborná tekutá mýdla. Nejraději mám variantu mléko a med. Mají příjemnou krémovou konzistenci a vůbec ruce nevysušují, naopak jsou po umytí hezky jemné a hydratované. Balení je klasické s pumpičkou a dají se pak už jen dokoupit náhradní náplně, kterými se mýdlo jen doplní. Stačí použít maličko, takže i poměrně dlouho vydrží.

  • vůně
  • nevysušují
  • konzistence
  • možnost dokoupení náhradní náplně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2015 21:13:19

Vážně fajn mýdlo, vybrala jsem ho náhodně kvůli zajímavé vůni a kupuji ho už mnoho let, vždy když koupím v nouzi jiné, lituju, že jsem si nedošla pro něj. Není to vyloženě hodně hydratační mýdlo, ale ani malinko nevysušuje a to i namáhané ruce. Nezanedbatelná je i příjemná cena a krásné vůně, naprosto úžasné jsou malina, borůvka, nektarinka, vůně je nejen příjemná, ale i docela vydrží.

  • zajímavé vůně
  • cena
  • vůbec nevysušuje
  • může se stát, že zmizí vaše oblíbená vůně kvůli limitované nabídce


věk
15-24

Další recenze od 8.11.2016 15:52:24

Naprosto perfektní výrobek! Balení je velice praktické a dávkovač se dá využít i po vypotřebování a naplnit jinou "příchutí". Mýdlo je krásně krémově a úžasně pění. A ta vůně.. mám zatím jen čisté, ale už teď si umím představit, jak voní ostatní. Za báječnou lidovou cenu se mi nechce ani věřit, jak je tohle mýdlo super.

  • vůně
  • cena
  • pění
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2016 12:05:29

V poslední době jsem zakoupila hned dvě tyto tekuté mýdla na ruce- jedno s vůní oliv a zelené trávy a jedno s názvem Blutentraum, což je mýdlo s vůní ibišku a zelené trávy, které navíc oproti ostatním obsahuje i jemné třpytky. Olivové mýdlo jsem sehnala v 500 ml obalu. Myslím, že nemusím zdůrazňovat, že obě mýdla jsem si oblíbila, protože krásně voní a hlavně nevysušují pokožku, jako to umí jiná mýdla. Jsem spokojena a koupím znovu.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Vůně
  • Nevím


věk
15-24

Další recenze od 18.11.2017 15:13:26

Tekuté mydlá doma kupujem už dlhý čas len od Balea. Má široký výber vôní vždy sa nájde nejaké, ktoré nás svojou vôňou presvedčí :) Momentálne sa doma nachádza citrón&zázvor, ktoré síce vonia jemne, ale tak akurát, navyše sa vôňa drží na rukách aj po umytí :) Tieto mydlá majú aj krásne obaly, ktorým niekedy ja sama nemôžem odolať (:) ), avšak doma sa prelievajú do inej nádoby. Rozhodne odporúčam, už len kvôli nízkej cene v pomere s množstvom.

  • - cena
  • - vôňa
  • - dostupnosť
  • - obal


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Kamill Sprchový gel

4.3 84% 3 recenze