Avon Báze pod oční stíny recenze a zkušenosti

Podkladová báze Avon Báze pod oční stíny
Podkladová báze Avon Báze pod oční stíny - obrázek 1
Podkladová báze Avon Báze pod oční stíny - obrázek 2
Podkladová báze Avon Báze pod oční stíny - obrázek 3
5 4.1 21
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Báze pod oční stíny

věk
25-34

oči
modré

Báze pod oční stíny je maličký kelímek na první dotek mastného přípravku, který hezky barevně sjednotí a vyrovná pokožku na očních víčkách. Rychle zaschne, vhodný tedy i pro ranní bleskové líčení. Stíny se na něj pěkně nanáší, drží, jsou sytější. Dokonalý vzhled očí bez zalézání stínů do vrásek, rozmazání líčení atd. mě vydrží 8-9 hodin (i ve vysokých teplotách a při pocení), pak už to jde ale dolů a báze nestíhá. Za tu cenu a na všeobecnou kvalitu Avonu hodnotím bázi kladně.

  • Balení
  • Cena
  • Barevně sjednotí víčko a prodlouží sytost a trvanlivost líčení
  • Nic netrvá věčně- výdrž max. 8-9 hodin


Další recenze od 12.4.2013 11:33:22

Tak tato báze mě překvapila, přesně, jak psala slečna přede mnou- syté barvy, krásně se nanáší..akorát já jsem teda žádný mastný vzhled nezaznamenala..také už Avon nemusím , ale občas je tam něco super jako třeba oleje do vlasů..dokonce jsem ji objednala jen za 79kč, což je super myslím si..:) Ale nemám srovnání s nějakými drahšímy, měla jsem jen bázi od ELF, ale tady tato je lepší..:)

  • dlouho vydrží
  • nevím


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 4.9.2013 17:33:49

Avon báze pod oční stíny je kvalitní přípravek. Má příjemnou lehkou konzistenci, dobře se nanáší a prodlužuje trvanlivost nalíčení očních stínů a linek. Působí velmi přirozeně a nedráždí oči. Po nanesení jsou víčka krásně matná. Kelímek je velmi malý ale jelikož stačí nanést jen opravdu velmi malé množství vydrží poměrně dlouho. Cena je taky skvělá.

  • stíny lépe drží
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Na tejto báze ma zaujala nízka cena, tak som sa rozhodla ju vyskúšať. A nelutujem. Balenie je malé, ale báze stačí použiť iba trošičku, takže balenie vydrží aj pri dennom používaní na velmi dlho. Tiene majú po nanesení na túto bázu výraznejšiu farbu, a držia na viečku celkom dlho, no po nielkolkých hodinách a pri vyššej teplote, sa začnú tiene zlievať do vrások. Ale za tú cenu sa to určite oplatí.

  • predlží výdrž tieňov
  • zvýrazní ich farbu
  • cena
  • slabšia výdrž po niekolkých hodninách


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 18.10.2013 21:52:25

Tato báze je nejlepší co jsem kdy měla. Mám ještě klasickou "I love stage" od Essence a potom ještě nějakou od Alverde :) Tato je oproti nim moje láska. Určitě si ji koupím znovu, protože není drahá. ;) Pro mě má skvělý odstín a příjemnou pěnovo-máslovou konzstenci. A ta výdrž je pecková.. Zkoušela jsem si ji dát na jedno víčku a druhé jsem nechala bez podkaldu. A ona opravdu skvěle funguje. Stíny s ní byly asi po 5 hodinách v úplně stejném stavu jako po nanesení. A na druhém víčku slité do jedné rýhy. Fuj! Moc doporučuji tuto bázi ke koupi :3

  • Oční víčko sjednotí
  • Zmatní ho
  • Skvělá textura
  • Barva
  • Musí se objednávat


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.11.2013 15:05:26

Tato báze mě opravdu překvapila jak svou nízkou cenou, tak svou kvalitou. Opravdu jsem od ní nic nečekala, ale opravdu splňuje to, co slibuje. Je pěkně krycí, takže pokud někdo trpíte na kruhy pod očima jako já, tak se hodí (v kombinaci s nějakým rozjasňovačem). Bázi používám trochu multifunkčně i na zakrytí vyrážek, protože ty mají tendenci vykouknout nejdřív. :) Má ale i nedostatky. Obal je opravdu nevhodný, zvlášť když máte dlouhé nehty. Zrovna dobírám jedno balení a už se skoro nemůžu v tom skleněném kelímku k bázi, i když je jí tam ještě dost.

  • dobře kryje
  • dobře drží
  • nízká cena
  • po určité době se začne slévat


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 28.11.2013 00:28:03

Tahle báze mě nadchla, používám ji denně a líčení očí si bez ní už neumím představit. Můžu ji doporučit i pokud běžně nepoužíváte stíny. Já většinou používám jen tužku na oči a i tak tuhle bázi velmi ocením. Báze víčka vyhladí a krásně barevně sjednotí, nanáším až pod obočí. Pokud nejdřív použijete pro sjednocení korektor, tak báze zajistí, že se korektor nebude na víčku slévat do vrásky. Pomohla mi i s výdrží tužek, které se bez báze rozmazávaly. Má velmi příjemnou, jemně krémovou konzistenci, hezky se roztírá, víčka zmatní, ale nevysuší - já mám pleť kolem očí suchou a citlivou a tato báze mi žádné problémy nepůsobí. Nijak nevoní. Kelímek je těžší skleněný, obsah 3 g. Vydrží dlouho, stačí použít maličké množství.

  • barevné sjednocení
  • zmatnění a vyhlazení
  • nevysušuje
  • při použití samostatně se neslévá do vrásky
  • prodlouží výdrž líčení očí
  • dobře se roztírá
  • jemná krémová konzistence
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 23.3.2014 11:33:41

Vydrží opravdu hodně. Díky ní stíny jen tak nevyblednou a nesmazávají se. Vydrží díky ní i černé oční linky, které by jinak po několika hodinách vybledly. Konzistence mi taky vyhovuje, pohodlně se roztírají. Něco jako tuhší makeup. Na to, že je ho pouze 3 gramy, tak vydrží opravdu dlouho. Je to opravdu výhodná koupě pro ty, kteří oční stíny používají téměř každý den. Můžu doporučit.

  • konzistence
  • stíny nevyblenou
  • nesmazávají se
  • asi nic


Skvělá koupě! Stála mě pouze 69,-. Stíny poté mají hezky sytou barvu a vydrží celý den. Po nanesení na víčko hezky sjednotí barvu. Bála jsem se hodně malého kelímku (pouze 3 gramy), ale jelikož vždy stačí nanést opravdu miniaturní množství, tak vydrží hodně dlouho. Já používám stíny každý den, takže se to stalo mým stálým produktem, který už nevyměním. Za mě doporučuji!

  • barva
  • výdrž
  • balení
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.8.2014 14:47:16

Tuto bázi už používám přes rok, používám jí denně a zatím mám stále první balení. Báze plní naprosto svůj účel, stíny vydrží bezproblémů 12 hodin a navíc dají se s ní lehce zakrýt i menší nedokonalosti kolem očí. Nepraktické je snad jen balení, ale jen pro majitelky dlouhých nehtů, já osobně k nanášení používám aplikátor nebo štětec.

  • cena
  • výdrž
  • balení- zůstává za nehty


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.9.2014 14:31:57

Tento výrobek je první báze, kterou jsem kdy vyzkoušela a už jsem si objednala další balení. Dobře se nanáší, má neutrální odstín, vyhovující konzistenci, stačí aplikovat velmi malé množství pro dobrý výsledek. Stíny opravdu vydrží, barvy jsou syté, nerozmazávají se. Líbí se mi balení, báze ubývá velmi pomalu.

  • všechno
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.10.2014 16:17:13

tato báze mi vyhovuje, je krémová, hezky se nanáší a roztírá, hned se vsákne, ještě se mi nestalo, že by se mi stíny slily nebo udělaly mapy, dokonce vydržely i v teplém počasí, opravdu pozoruju rozdíl když si podkladovou bázi dám a když nanesu stíny bez ní, jediné co bych uvítala je jiné balení, třeba jako je lesk na rty s aplikátorem, sahání do balení prstem není moc hygienické

  • výdrž
  • balení


Další recenze od 13.11.2014 18:56:39

Nevím, jaké máte zkušenosti s tímto výrobkem Vy, ale pro mně bohužel, tohle má jeden obrovský mínus - TVOŘÍ SE MI ŠUPINKY A FLEKY. Tuhle bází jsem zkoušela nanést na podkladový krém, ale i bez krému, a pořád stejnéj efekt. Báze je hustá, špatně se rozetírá, a jak se nanese, tak se mi dělají "šupinky", takové vrstvičky té báze popřípadě fleky. Když nanesu na bází stíny vydrží opravdu dlouho, což je pro ně asi jedinéj PLUS, ale stíny nevypadají hezký. Působí na člověka, jako maska, a nepřirozeně. Jsou voděodolné - odskoušeno a opravdu je nejde smýt, ani pomoci mýdla. Je potřeba kvalitní odličovací krém pro voděodolnou kosmetiku. Ty levnější krémy, to odličují špatně, a potom máte sedřené víčka. Mám smíšenou pleť, ale vička mastná. Takže pro mně nevyhovující.

  • opravdu voděodolný
  • držel mi i 16h
  • dělá mi šupinky a fléky
  • špatně se odličuje i s odl. na voděodolný makeup
  • stíny na bází vypadají jako maska


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.11.2014 13:38:22

Dle mého názoru výborná báze pod oční stíny s výborným poměrem kvalita/cena. Báze se nanáší pohodlně prsty, velmi dobře se rozetře a vytvoří podklad pod oční stíny. Díky této bázi mohu použít i levné stíny na oči, které mi tak vydrží celý den bez slití do linek, příp. bez vyblednutí během dne. Určitě je mohu doporučit. Sama teď budu objednávat už třetí balení :-) Jsou vhodné pro nositelky kontaktních čoček.

  • jemný podklad pod oční stíny
  • prodlouží trvanlivost očního líčení
  • zabraňuje usazování očních stínů v záhybech očního víčka
  • dermatologicky, alergologicky a klinicky testováno
  • nutnost rychle rozetřít - rychle zasychají


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.11.2014 22:14:43

Od Avonu som veľké zázraky nečakala, ale táto báza ma milo prekvapila. Báza je v kelímku, čo ja moc nemám rada ,radšej mám bázy ,ktoré sa nanášajú aplikátorom, pretože ak mám dlhšie nechty ,tak sa mi zle nanáša na viečka. Pri málo kvalitných tieňoch veľké zázraky nečakajte, tie vám na oku neudrží ,ale klasické tiene, ktoré mi vydržali asi 2-3 hodiny, udrží na mieste okolo 8 hodín.

  • predĺži výdrž tieňov
  • balenie


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 7.3.2015 14:30:46

Dobrá báze pod oční stíny, má hezkou světlou barvu, ale především funguje jak má. Nanesu na víčko, na ni stíny a to mi krásně vydrží celý den i noc naprosto bez problému ve stejném stavu. Prostě paráda :). Balení má něco kolem 3g takže vydrží dlouho, je skleněné s plastovým víčkem - neutrální, elegantní dá se říct - prostě v pohodě... jenom já osobně bych brala něco do čeho nemusím šahat prsty, protože mám dlouhé nehty a báze mi za nimi zůstává, ale není to nic hrozného. Báze nijak nevoní a je prostě dobrá. Já ji vychytala v avon katalogu za nějakých 79,- a mám ji už rok a neubyla zatím ani třetina. Celkově ji doporučuji :).

  • drží stíny celý den
  • celkem hezký obal
  • velký obsah dlouho vydrží
  • cena v akci
  • pro mně osobně kalíškový obal


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.4.2015 16:04:46

Já jsem tedy s touto bází spokojená nebyla vůbec. Konzistence mi nevyhovuje, hrudkovatí se (to znamená, že se následně stíny ve větším množství nalepily na vzniklé hrudky báze), stíny mi určitě déle nevydržely, změny v sytosi barvy jsem si nevšimla. Víčka se mi mastí a stíny se většinou slévají do linky, proto jsem hledala levnější bázi, než ty drahé značky. Bohužel, leží mi už asi rok netknutá. Je ale možné, že se už složení změnilo a je kvalitnější, ovšem v dohledné době kupovat nebudu.

  • odstín
  • obal
  • výsledek


Zkoušela jsem několik bází a tato je nejlepší v kvalitě i ceně. Obal mi vyhovuje protože narozdíl od produktů v tubě Dermacol katastrofa :D) obsahuje více výrobku. Báze matuje a opravdu prodlužuje trvanlivost stínů, tužky a linek. Používám téměř denně a lepší jsem zatím nesehnala. Barva je tělová. Musí se použít opravdu málo, jinak dělá šmouhy, hrudkovaní a má opačný efekt=stíny opadají, ale to je u každé báze. Mám opravdu mastný obličej i víčka takže s ní stíny od rána do večera nevydrží, ale čas prodlouží a stejně používám z tohoto důvodu spíš linky a super dvojka :-)

  • obsah produktu
  • výdrž balení
  • cena
  • často v akci
  • funguje
  • možná skleněný obal, jinak nic


věk
25-34

oči
hnědé

Bázi jsem zkoušela nanést dvakrát, hned jsem ji musela s hrůzou smýt a po druhém a posledním pokusu letěla rovnou do koše. Nejhorší přípravek od Avonu, který jsem kdy měla. Báze mi udělala na víčkách nepěkné fleky a mapu, takže jsem na takový příšerný základ ani stíny nenanášela. Oční víčka nemám mastná, takže tento příšerný efekt báze nechápu.

  • žádné
  • dělá fleky
  • dělá mapu


věk
15-24

oči
hnědé

Naprosto úžasná báze. Mám velice mastná víčka. Dokonce tak mastná, že i když si nanesu voděodolnou řasenku, tak se mi kvůli mým víčkům začne rozpouštět. Báze hodně vysušuje, takže to rozhodně není nic pro suchá či zralá víčka. Musí se vždy nechat trochu zaschnout a po té dát podkladový stín, na kterém pak vše pěkně rozblendíte.

  • stíny s ní opravdu drží
  • cena
  • konzistence
  • možná těžký obal na cesty


věk
35-44

oči
zelené

Poměrně dobrá báze pod oční stíny . Výhodou je nude barva. Kelímek je skleněný, s plastovým víčkem. Barva je optimálně hutná. Dobře se nanáší, já nanáším prstem. Je třeba mnohem lepší, než báze Dermacol nebo Ryor. Já , protože mám smíšenou pleť mám raději sušší báze, např. Artdeco nebo Dior, ale tahle pro běžné uživatelky je naprosto dostačující.

  • příjemná a účinná báze
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Zoeva Eye Primer

4.3 83% 7 recenzí

Hůře hodnocené