e.l.f. Mineral Báze pod oční stíny recenze a zkušenosti

Podkladová báze e.l.f. Mineral Báze pod oční stíny
Podkladová báze e.l.f. Mineral Báze pod oční stíny - obrázek 1
Podkladová báze e.l.f. Mineral Báze pod oční stíny - obrázek 2
Podkladová báze e.l.f. Mineral Báze pod oční stíny - obrázek 3
5 4.1 12
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 97 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Mineral Báze pod oční stíny

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 1.12.2013 14:41:29

Tato minerální báze pod oční stíny je dle mého názoru totožná s její o více jak polovinu levnější sestřičkou ze základní řady. Vybrala jsem si ji v odstínu Sheer a je to světlá tělová barva, která hezky sjednotí oční víčka a ztlumí jakékoli začervenání. Opět je trošku mastnější, díky čemuž se dobře roztírá a po pár vteřinách zasychá do sucha. Stíny mi s ní vydrží v netknutém stavu bez problémů až do večera, ale stejně jako u její sestry mám problém s tím, že nezvýrazní intenzitu očních stínů. Z tohoto důvodu bych ji doporučovala spíše k běžnému dennímu líčení. Znovu bych si ji nekoupila.

  • hezky kryje začervenání očních víček
  • světlá tělová barva
  • lehce mastnější konzistence při roztírání
  • vysoká cena na to, že se jedná o totožný produkt jako je báze ze základní řady
  • nezvýrazní intenzitu očních stínů


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.11.2013 16:48:47

Tuto bázi mám celkem ráda, přijde mi naprosto totožná jako báze ze základní řady za 39kč. Vidím rozdíl pouze v balení, ale ve kvalitě jsou naprosto stejné. Stíny s bází vydrží skoro celý den a barvu stínů hezky zintenzivní. Je béžová, ale po rozetření není na oku skoro vidět. Tuto bázi bych si znovu nekoupila a to jen z toho důvodu, že je naprosto stejná jako báze ze základní řady tak je zbytečné za ní dávat dvojnásobek než za tu základní ;)

  • cena/kvalita
  • výdrž stínů není celodenní


věk
25-34

oči
šedé

Báze je vhodná pro každého, kdo si přeje mít krásné stíny od rána do večera - možná až v podvečer bude nutné jen lehce upravit vnitřní koutky očí, ale to už možná budeš doma a budeš se chtít odlíčit :-) Mě s bází stíny vydrží krásné tak 8-9 hodin. Já ale nemám přirozeně mastná víčka, možná proto mi báze tak moc vyhovuje, pokud ty ano tak ti vydrží tak ty 4 hodiny. Fotky před a po použití báze najdeš na mém blogu - pokud tě to zajímá: http://katekerriblog.blogspot.cz/2013/10/mineralni-baze-pod-ocni-stiny-od-elf.html

  • levná a funkční
  • pro mě žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 28.4.2013 13:22:02

Bázi jsem si koupila v odstínu Sheer, do béžova, a na oku je velmi přirozená, hned splyne s pokožkou. Víčka mám docela mastnější, přesto mi báze vyhovuje, výdrž stínu opravdu prodlouží. I odstín se mi pak zdá sytější a výraznější. S aplikátorem se pracuje dobře. Vzhledem k tomu, že stíny každý den nepoužívám, mi vydrží dost dlouho. Rozhodující při koupi i bylo, že by měla být minerální.

  • výdrž stínu
  • přirozený odstín
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.12.2012 19:21:07

Nikdy jsem báze nepoužívala, dobře mi drží jakékoliv stíny, ale bázi od elfu jsem chtěla vyzkoušet. Nemám srovnání s dražšími značkami, ale tato báze mi přijde fajn, stíny hezky drží, určitě výdrž prodlouží. Báze má praktický aplikátor, dobře se nanáší navíc je za opravdu příjemnou cenu.

  • cena
  • prodlouží výdrž stínů
  • snadná aplikace
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Rozhodně podle nadšených recenzí co všude jsou sem od toho čekala více. No ale za tu cenu zas výrobek špatný není. Krásně sjednotí barvu víčka, neusazuje se v záhybech a stín vydrží o něco déle .Taky mi tolik nezalézal do vrásek. Jenže barvičku stínu nijak nezvýrazní, ani barvu, ani sytost. Jiné báze tohle bez problému dokáží.

  • cena
  • výběr odstínů
  • stín nezvírazní
  • nanášení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.4.2012 23:45:01

Báze je fajn. Prodlouží výdrž stínů (max. tak na 8 hodin) a zvýrazní i jejich barvy . Pěkně voní, má dobrý aplikátor, dobře se nanáší, hezky se roztírá, má pěknou tělovou barvu. Balení docela dlouho i vydrží, takže cena je příjemná. Určitě jsou i lepší báze, které více vytáhnou barvu stínů a i prodlouží jejich výdrž, nicméně na běžné nošení já jí nemám co vytknou. Za tu cenu určitě fajn věc, koupila bych si ji klidně i znovu.

  • prodlouží výdrž stínů
  • zvýrazní barvy stínů
  • pěkně voní
  • dobře se nanáší
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2012 11:27:14

Jedna z nejlepších kosmetických vychytávek, která nesmí chybět v mém kosmetickém kufříku. Stíny opravdu vydrží celý den, nerozpíjí se a nerozmazávají. Aplikace pomocí pěnového aplikátoru je rychlá a pohodlná. Za mě maximální spokojenost, i když mi trošku vadí, že je na internetu věčně vyprodaná.

  • cena
  • stíny vydrží celý den, nerozmazávají se a nerozpíjejí
  • praktické balení s houbičkovým aplikátorem zajišťuje snadnou a rychlou aplikaci
  • horší dostupnost na internetu


věk
25-34

oči
modré

Z této báze jsem nadšená, je to jedna z mála produktů od ELFu, které se dají koupit. Cena ssuper kvalita dobrá, pigmenty i stíny na ní drží dobře. Pokud dám větší vrstvu, i celý den. Pěkně barevně sjednotí celé víčko.

  • cena
  • barva
  • výdrž
  • vůně


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.3.2012 11:13:29

Tato báze pod oční stíny má velmi praktický aplikátor. Stačí nanést opravdu malé množství. Báze trošku pomaleji zasychá (vstřebává se). Stíny jsou s touto bází výraznější a déle vydrží, ale není to žádný zázrak. Nemůžu říct, že by se stíny po 12 hodinách ani nehly. S touto bází vydrží stíny pěkné asi 5-8 hodin (na mých mastnějších víčkách). V cenové kategorii do 200 Kč jsem zatím lepší bázi nenašla. Určitě si ji koupím znovu.

  • lepší výdrž a intenzita stínů
  • cena
  • pomaleji zasychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.3.2012 16:21:24

Úžasná báze, lepší jsem ještě neměla. Stíny krásně udrží nerozpitý, den ve škole nebo večerní akci pak vydrží celou v původním stavu, když je člověk namalovaný od rána do večera, tak to už pak samozřejmě není jako za čerstva...Často mi slzí oči a ikdyž se mi tím rozmaže tužka nebo řasenka, jde to na bázi pěkně setřít a dál už se nic nerozpíjí. Tenhle výrobek určitě doporučuju :)

  • Cena
  • Dobře se roztírá
  • Vydrží poměrně dlouho
  • Stačí malé množství
  • Stíny mají delší výdrž
  • Dostupnost jen na internetu


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.3.2012 15:38:42

Tato báze mi připadá lepší než báze e.l.f. ze základní řady. Nicméně stále je pro má mastná oční víčka nedostačující. Výdrž stínů o něco prodlouží, ale stíny zdaleka nevydrží na oku celý den. Jedná se o max. 4-5 hodin, než se stíny začnou slévat. Báze má tělovou barvu, dobře se roztírá, má pěnový aplikátor.

  • cena
  • tělová barva
  • konzistence
  • pěnový aplikátor
  • příliš neprodlouží výdrž očních stínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Báze pod oční stíny

4.1 78% 22 recenzí

Zoeva Eye Primer

4.3 83% 7 recenzí

Hůře hodnocené