e.l.f. Essentials báze pod oční stíny recenze a zkušenosti

Podkladová báze e.l.f. Essentials báze pod oční stíny
Podkladová báze e.l.f. Essentials báze pod oční stíny - obrázek 1
Podkladová báze e.l.f. Essentials báze pod oční stíny - obrázek 2
Podkladová báze e.l.f. Essentials báze pod oční stíny - obrázek 3
e.l.f. (125)
4 z 5 5 4 23
Celkem 23 recenzí


5 hvězd
43%
4 hvězdy
38%
3 hvězdy
5%
2 hvězdy
14%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
79 %

Recenze produktu
e.l.f. Essentials báze pod oční stíny

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.3.2015 13:14:38

Mám citlivé oči a niekotré krémové produkty mi dráždia oči. Táto báza mi to nerobí, je absolútne perfektná, tiene na nej krásne vyniknú a vydržia naozaj dlho. Je to kúsok, ktorý sa opaltí používať. Čo mi však na produkte vadí, je taká "chemická" vôňa a to balenie s aplikátorom. To balenie mi nepríde ideálne, pretože produkt je lacný a funkčný, ale neminiete ho celý. Viac by som preferovala otočné pero so štetčekom.

  • cena a funkčnosť
  • balenie výrobku


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.1.2015 14:14:02

Naprosto úžasná báze pod oční stíny. Skvěle se díky štětečku nanáší. Konzistence je akorát. Měla jsem odstíny Champagne (odstín spíše do růžova, jemně třpytivý) a Sheer (odstín nude) a asi více doporučuju Champagne. Stíny jsou na bázi sytější a vydrží klidně i 24 hodin, vůbec se neslijou. Rozhodně doporučuju!

  • Sytější odstín stínů
  • Výdrž
  • Šteteček
  • Dobrá konzistence
  • Malé množství v tubě


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 21.12.2014 20:56:45

Kvôli pozitívnym recenziám som si túto bázu kúpila. Najprv som si chcela kúpiť klasickú neutrálnu farbu podkladu, ale tá bola vypredaná ,tak som si kúpila odtieň Champagne. Je tmavšia a obsahuje jemný lesk. Ja mám väčšinu tieňov s leskom ,takže až tak mi toto neprekáža. No funkčnosť bázy mi nepríde nejaká veľká. Ja mám dosť mastné viečka ,takže potrebujem silnejšiu bázu a táto mi moc nepomáha. Možno predĺži životnosť tieňov ,ale nie oveľa. Max. tak o hodinu dve.

  • obal
  • predĺži životnosť tieňov len o 1-2 hod.


věk
25-34

oči
hnědé

Po samé chvále jsem ho koupila. Je to levný a určitě se vyrovná dražším podkladovým bázím na víčka. Pohodlný aplikátor, ale štěteček není na rozmazávání úplně to pravé, takže rozmazávám jemným štětcem. Musí se nechat chvíli zaschnout a hlavně toho nedávat moc nebo víčko vysuší a slije se. Stíny na této bázi krásně vyniknou, i mdlé tóny získají výraznější nádech:). Výdrž je suprová na tu cenu. Určitě doporučuji těm kdo oční stíny běžně používají. Praktické.

  • přirozená barva
  • cena
  • balení
  • zvýrazní i nevýrazné oční stíny
  • občas vytvoří mastnější filtr a po celém dni víčko mírně vysuší
  • trošku se slévá při větším množství nebo špatném rozetření
  • jak se nechá zaschnout tak už nejde moc roztírat


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 1.12.2013 14:29:10

Tato báze pod oční stíny ze základní řady mě velmi mile překvapila. Vybrala jsem si ji v odstínu Nude a díky nízké ceně jsem neočekávala nijak velkou kvalitu, ale opak byl pravdou. Báze se na víčku krásně roztírá, je jemně tělově zabarvená a tím pádem také hezky sjednotí začervenalá víčka. Zprvu může působit mastným silikonovým dojmem, ale po chvíli zcela zaschne a dokonale tak připraví víčko k aplikaci očních stínů. Intenzitu stínů sice moc nezvýrazní, ale pomůže je udržet v neporušeném stavu až do večera.

  • udrží stíny na místě až do večera
  • tělová barva zakryje začervenání víček
  • nezvýrazní tolik intenzitu očních stínů
  • při nanášení působí mastným dojmem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.11.2013 17:33:00

Tuto bázi jsem dostala od kamarádky, sama bych si jí předtím nekoupila. Byla jsem k ní od začátku skeptická především kvůli ceně. Říkala jsem si, že báze na nějakých necelých 40 korun přeci nemůže fungovat a být dobrá. Mýlila jsem se, za což jsem ráda. Báze je naopak velmi dobrá. Stíny krásně zintenzivní, víčko připraví na nanášení stínů. Stíny s ní vydrží opravdu déle, ale jelikož to není úplně celý den a večer se stíny maličko ztrácí, tak ubírám jednu hvězdičku, ale jinak jí nemám co vytknout.

  • cena
  • dostupnost
  • prodlouží výdrž stínů
  • stíny nevydrží úplně celý den


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.4.2013 13:55:09

Bázi mám v nude odstínu a jsem s ní maximálně spokojená. Některé balení je zprvu mastnější, tak je třeba menší vrstva, ale po čase používání trochu vyschne a toto se srovná. Používám kvalitní stíny a ty s ní vydrží celý den a krásně se na ní aplikují i stínují. Balení mi rovněž vyhovuje, je praktičtější než báze v kelímku a i konzistence je z hlediska aplikace lepší. Přijde mi srovnatelná s UD Primer Potion, nezaznamenala jsem rozdíl a tak kupuji už jedině tuhle.

  • praktické balení
  • cena
  • dobře se roztírá
  • stíny se pěkně stínují
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.4.2013 15:23:40

Tuto bázi jsem si objednala v odstínu Champagne a musím říct, že jsem do ní vkládala docela velké naděje, podle ohlasů i tady na Omlazení. Bohužel mě ale čekalo velké zklamání. Bázi jsem použila pod sypké stíny také od elfu a hrůza - stíny vůbec nevydržely, opadávaly všude kolem a k večeru jsem měla většinu třpytek po obličeji a ne na víčkách (nejlepší zkušenost mám s bází od Catrice).

  • cena
  • jak, kdybych pod stíny nic nedala:-(


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 31.3.2013 12:27:32

Tak tato báze je naprosto perfektní. Mám už asi 5. balení, kupuje je pořád dokola. Mám opravdu mastnou pleť, tudíž i mastná víčka a s tou bází se stín ani nehne, vydrží po celý den, na večírku po celou noc. Jedno balení mi vydrží zhruba čtvrt roku +-, stíny a tudíž i bázi používám tak 3-4x týdně, podle toho jak vyjde čas, takže životnost je poměrně dobrá. Poté začnou vysychat. Za ty peníze opravdu skvělá kvalita.

  • výdrž
  • odstín nude- přirozený a moc hezký
  • konzistence
  • příjemná cena
  • ŽÁDNÉ


Další recenze od 24.1.2013 20:04:59

Tato báze mne opravdu nadchla, mám mastnější pleť a většina stínů se mi po chvíli slije v tenkou čáru i když si víčka dobře přepudruji kvalitním pudrem. S bází mi stíny vydrží mnohem déle a dobře se na bázi aplikují. Neočákávala jsem tak dlouhou výdrž. V balení je přípravku poměrně málo, příště objednám dva kusy.Mohu doporučit všem především těm, kteří mají problém s mastnější pletí:)

  • cena
  • odstíny barev
  • výdrž
  • malé množství v balení


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 9.12.2012 21:40:20

je to moje první báze, chtěla jsem zkusit elf, protože je levná nelitovala bych penez. Koupila jsem si odstín champan a přisla mi taková kávová, ale po natření na víčko je nádherná champan-starorůžová, fakt nádhera. Používám jí i místo stínů, protože má fakt úžasnou jemne trpitivou barvičku :) Stíny na ní drží asi tak 3x líp, než na víčku bez ničeho. Zkoušela jsem dát na ruku jen stíny a stíny s bází, pustila vodu a ty bez báze pomalu a jiste mizeli a ty s bází naprosto drželi :)

  • cena/kvalita
  • příjemná aplikace
  • odstín champan je i místo stínů
  • nic :)


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.11.2012 10:21:00

Žádnou jinou bázi jsem nikdy nevyzkoušela a dlouho jsem tento výrobek považovala za zbytečnou věc, za kterou chtějí výrobci jen vylákat peníze z krásy chtivých žen :-) Vzhledem k ceně jsem se rozhodla vyzkoušet ELF a jsem moc spokojená. Používám obyčejné stíny (Essence, Yves Rocher, Avon...) a s bází mi opravdu vyrží podstatně déle než bez ní. Myslím, že zvýrazňují barvu stínů, což je někdy trochu na obtíž - připadám si pak zmalovaná. Další plus je, že hezky voní, dlouho vydrží (nepoužívám denně) a nepálí mě z ní oči. Určitě doporučuji a sama koupím znovu.

  • cena
  • vůně
  • výrazně prodlouží výrdrž stínů
  • šikovný aplikátor
  • horší dostupnost značky v ČR


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.11.2012 11:49:39

Má první báze pod oční stíny. Sice nemám srovnání, ale to co vyžaduji to splní. Rychle zasychá a stíny mi vydrží od rána do večera aniž by se slily. Myslím si že výrobce uvádí zvýraznění barev nanesených stínů, to říct nemůžu. Za tu cenu je báze fajn a při příští objednávce si ji do košíku opět přihodím.

  • cena
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 4.7.2012 13:20:26

dlho som neverila že podkladová báza je vôbec na niečo dobrá. Ale potom som na skúšku kúpila tento výrobok a bola som v nemom úžase, toto je skvelá vec. vonku skoro 40°C v tieni a tiene na očiach držia ako pribité. určite si kúpim znova a pravdepodobne viac kusov. aby bolo do zásoby. a mimochodom, prvý kus mi vydržal fakt dlho, netreba ho dávať vela. len som tým aplikátorom tupla na oko, prstom rozotrela a všetko vydržalo až do odlíčenia bez jedinej chybičky

  • úžasná cena
  • splí to čo slubuje
  • kúpa len cez net


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.6.2012 10:01:30

Moja prvá báza pod očné stíny, kedže ich používam len výnimočne a i to len nude hnedé alebo kourové líčení. Kupovala som ju, keď jediný odstín na sklade bol Golden a musím povedať že som bola veľmi príjemne prekvapená, používam ju i ako samotný tieň. Stíny na nej vydržia takmer celý deň, žiadne opadávanie ani vytváranie jednej farebnej čiary. Za mňa za tú cenu určite spokojnosť a to až do takej miery, že nemám záujem skúšať jej drahšie alternatívy.

  • cena
  • použitelná ako stín
  • stíny držia
  • balenie


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.5.2012 10:47:11

Bázi mám už asi 3 a žádnou jinou bych si ani nekoupila. Mám hodně mastnou pleť tudiž i víčka a tohle je jedná báze, která mi umožní oční stíny nosit. Bez báze mi stíny vydržely asi hodinu a pak se slily do záhybů oka. S touhle bází mi stíny vydrží až do večer a to opakuji se mi hodně mastí víčka. Jediné co bych mu vytkla je balení.

  • stíny vydrží dlouho
  • stíny se neslévají do záhybů
  • balení vydrží poměrně dlouho
  • balení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.4.2012 00:02:52

Měla jsem ji v odstínu Pearl. Pěkně voněla a dobře se nanášela. Vytáhla ze stínů barvu i prodloužila jejich výdrž. Třpytivá byla ale až moc, takže na běžné nošení nepoužitelná, nicméně na plesy, párty apod. byla fajn. Navíc se dala použít i jako rozjasňovač nebo jako třpytky kamkoliv na tělo. Bohužel mi docela brzo vyschla, takže jsem ji vyhodila, díky tomu bych si ji znovu nekoupila.

  • vůně
  • dobře se nanáší
  • prodlouží výdrž stínů
  • vysychá


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 13:33:20

Tuto bázi mám v odstínech nude a pearl. S odstínem nude jsem spokojená a opravdu na mých očích vydrží a neslévá se. V poměru cena- kvalita ji hodnotím jako dobrý výrobek. Odstín pearl mě zklamal tím, že báze přišla úplně vyschlá takže nemám moc co hodnotit.

  • cena
  • výdrž na očích
  • u odstínu pearl vyschlá tuba


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 22.3.2012 17:10:36

Ačkoliv na mastnější víčka moc nefunguje, na normálních a sušších mě celkem překvapila. Výdrž stínů prodlouží na cca 8 hodin, poté se stíny pomalu "deformují", nicméně od tak levného produktu jsem čekala mnohem horší. Hezky se roztírá, pěnový aplikátor je celkem dobrý, nicméně zastávám názor, že s ním nelze vypotřebovat veškerý obsah... Barvy jsou výraznější jen o něco málo, ale pro normálního a nenáročného uživatele by svou funkci měla plnit skvěle.

  • cena
  • barvy
  • aplikace
  • prodlužuje výdrž
  • jemně sytější barvy
  • na mastná víčka příliš nefunguje
  • není šance aplikátorem vypotřebovat celý produkt


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 23:02:00

Báze bohužel na má mastná víčka příliš nefunguje. Výdrž stínů sice o něco prodlouží, ale rozhodně stíny nevydrží na oku celý den. Jedná se tak o 3-4 hodiny, než se stíny začnou slévat. Báze je jinak příjemná, dobře se roztírá, má tělovou barvu, praktický pěnový aplikátor.

  • velmi nízká cena
  • tělová barva
  • dobře se roztírá
  • pěnový aplikátor
  • příliš neprodlouží výdrž očních stínů



věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 22:51:47

Tato báze mě velice příjemně překvapila. Stíny s ní opravdu vydrží celý den a neslévají se. Balení je praktické, báze se jednoduše nanáší štětečkem. Jedinou menší nevýhodou je pro mě barva. Mám odstín nude a celkem výrazný. Hodně světlými stíny je horší ho překrýt.

  • výdrž
  • cena
  • praktické balení
  • tmavší barva


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

NYX HD Eyeshadow Base

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Avon báze pod oční stíny

4.1 78% 22 recenzí

Hůře hodnocené