Astor Air Max řasenka recenze a zkušenosti

Řasenky Astor Air Max řasenka
Řasenky Astor Air Max řasenka - obrázek 1
Řasenky Astor Air Max řasenka - obrázek 2
Řasenky Astor Air Max řasenka - obrázek 3
5 3.3 13
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 31% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Air Max řasenka

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.3.2012 17:41:50

Objemová řasenka, která slibuje:"10x větší objem, natočí až o 80%, zároveň dodá 2x lehčí pocit řas než u běžné řasenky, nedrolí se a nerozmazává." Je pravda, že řasenka se mi nedrolí a i večer ji mám stále na řasách. Nicméně mi vůbec nevyhovuje kartáček - je velký a má řídké štětiny. Na namalování spodních řas to chce vynaložit větší úsilí. Podle mě úspěch každé řasenky tkví v dobrém kartáčku, proto nemohu dát dobré hodnocení. Jinak co se týče objemového působení, tak malinký objem vyčaruje, ale nic zázračného se nekoná. Koupila jsem ji v akci v DM za 114 Kč.

  • nedrolí se
  • udělá jakž takž objem
  • pěkný obal
  • akce v DM
  • velký kartáček s řídkými štětinami


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.3.2012 21:04:02

Tuto řasenku kupuji opakovaně a naprosto mi vyhovuje, Dodá řasám objem i délku. Ze začátku sice díky čerstvému barvivu řasy může slepovat, ale to se časem urovná. Škoda, že nelze přidat fotografie, abyste viděli výsledek.

  • celkem dlouho vydrží
  • natočí a dodá řasám objem
  • cena
  • ze začátku slepuje řasy


Další recenze od 18.3.2012 21:20:54

K této řasence se po různých experimentech ráda vracím.Řasy nabarví,natočí,zahustí.Barví opravdu černě a to hodně výrazně.Kartáček mi taktéž vyhovuje.Jedna z nej řasenek na trhu.

  • výrazně barví
  • dlouho vydrží
  • vytvoří krásné řasy
  • nejsou


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 24.6.2012 21:01:31

Docela mě mrzí, že tato řasenka je tak patlavá a řasy slepuje, protože její lehounké složení mi je moc příjemné, opravdu na řasách není cítit a ač se to zdá jako prkotina, používala jsem jí díky tomu moc ráda. Jenže je nutné pak řasy pročesat kartáčkem a zbavit vatou přebytečné barvy a to se brzy omrzí. Mám ještě zbytek voděodolné, když není zbytí, použiju ji, ale znovu si ji nepořídím. Třeba přijde nějaká jiná se stejným efektem.

  • lehounké složení
  • v kartáčku ohromný přebytek barvy
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
modré

Riasenku som mala so zahnutým kartáčikom. Na mňa má veľmi tvrdé štetinky a zlepuje mi kefka riasy do 3 trsov. Dobrá je akurát konzistencia riasenky .Cena veľmi prevyšuje kvalitu výrobku .Ešte som nemala od Astoru dobrú riasenku, aspon zatiaľ mi teda žiadna od tejto značky nevyhovovala.

  • žiadne
  • Zlepuje
  • hrudkuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.8.2012 23:06:59

Zase ne zrovna dobrá volba mezi řasenkami, popravdě řečeno jsem od Astoru nenarazila na žádnou, která by mě nadchla. S kartáčkem se nepracuje pohodlně, štětinky jsou docela tvrdé, řídké, takže řasy slepují. A ještě horší je konzistence řasenky, protože dlouho zasychá a nikdy si nemůžu být jistá, že se nerozmaže (stačí vyjít na sluníčko, ale taky do vlhka) a řasenka hned dělá šmouhy.

  • žádné
  • rozmazává se
  • dlouho zasychá
  • špatný kartáček (řídký)


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 25.2.2013 17:16:49

tato riasenka mi velmi sadla ,spravila mi z mihalnic macacie oci :) predlzila s opakovanim nanasanim,zahustila,nerozmazavala sa ,nerobila hrudky :) Taka akurat a dlho mi vydrzala,neschla :D Samozrejme su aj lepsie ale rozhodne nebola tato uplne zla :)

  • predlzi
  • zahusti
  • nezmolkuje
  • nevyschne tak skoro
  • asi nic


věk
25-34

oči
modré

Tak tato řasenka bohužel patří k těm horším. Ze začátku je ještě celkem dobrá - mě i docela vyhovoval kartáček, je sice pravda, že je řidší a je na něm tak hodně barvy, ale řasy opravdu pěkně zvýrazní a přitom neudělá tlusté opatlané řasy. ALE už tak po měsíci začně řasenka hrozně hrudkovatět a dělat neplechu...

  • ze začátku krásně zvýrazní
  • již po měsíci hrudkovatí
  • na kartáčku zůstává hodně barvy


věk
35-44

oči
hnědé

Tato řasenka mě zklamala. Kartáček se mi zdá nekvalitní a žádný mimořádný efekt se po aplikaci samozřejmě nedostavil. Jedinou výhodou je, že se opravdu moc nedrolí. Jinak je to naprosto průměrná řasenka, která má daleko menší cenu, než za jakou se prodává. Už bych si ji nikdy nekoupila, mám radši jiné značky a řasenky.

  • nedrolí se
  • slepuje řasy
  • poměr cena/kvalita
  • bez efektu


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 22.11.2013 11:03:36

Tuto řasenku jsem měla pouze jednou. Moc mi nevyhovovala a proto jsem si ji už znovu nekoupila. Vadilo mi, že na štětečku zůstávalo hodně barvy. Takže jsem musela vždy štětinky otřít o hrdlo řasenky aby na štětečku zůstalo méně barvy. Když jsem to neudělala, tak řasy neuvěřitelně slepila. Řasy nijak extra neprodloužila. Hodnotím jako průměrnou.

  • žádné
  • na štětečku zůstává moc barvy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.11.2013 14:56:22

Tuto řasenku jsem měla asi před 4-5 lety. Velmi dobře si pamatuji, jak jsem se ze začátku rozčilovala s kartáčkem, vůbec jsem si na něj nemohla zvyknout a tím pádem jsem si čárala všude o kolo. Jinak se i trošku drolila pod oči. Ze začátku také docela slepovala, ale pak už to bylo fajn. Žádného extra zvýraznění jsem se tedy nedočkala, obal má pěkný, ale kvůli obalu si ji přece nekupujeme :-) Znovu nekoupím...

  • pěkný obal
  • trochu se drolila pod oči
  • s kartáčkem se mi špatně manipulovalo
  • ze začátku slepovala


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 10.10.2016 20:22:29

Tuto řasenku jsem si začala kupovat před pár lety celkem pravidelně a byla jsem s ní spokojená.Náplň řasenky má krémovou konzistenci.Když jsem poprvé uviděla kartáček řasenky,bylo mi jasné,že to bude u mých řas problém.Vyhovují mi spíš plastové kartáčky,které mají husté štětinky.Povedlo se mi ale najít vyhovující kartáček z jiné řasenky a vše bylo super.Kartáček mi řasy krásně rozčesal,oddělil.Řasy byly prodloužené,zahuštěné a hlavně natočené.Mám dlouhé,rovné řasy a vždy jsem vyhledávala u řasenek především natočení řas.Nezaznamenala jsem ,že by se mi řasenka rozmazala během dne.Tato řasenka splnila vše co jsem od řasenky očekávala.

  • rozčeše
  • oddělí
  • natočí
  • prodlouží
  • zahustí
  • nevyhovující kartáček


věk
35-44

oči
zelené

Tahle řasenka už se snad ani neprodává? Ani nevím, ale vím, že svého času asi 6 let nazpět to byla moje velmi oblíbená řasenka. Krásně natočila řasy, řasy zůstaly natočené, prohnuté, krásně řasy obalila a měla tak lehké složení, že řasy nepadaly dolů. Opravdu tak trochu Air. Měla jsem asi dvě nebo tři. Pokud by byla stále v prodeji, klidně do ní půjdu znovu.

  • krásné natočení řas které nespadlo dolů
  • myslím že už se nevyrábí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené