Dermacol Devilash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Dermacol Devilash Mascara
Řasenky Dermacol Devilash Mascara - obrázek 1
Řasenky Dermacol Devilash Mascara - obrázek 2
Řasenky Dermacol Devilash Mascara - obrázek 3
5 3.3 13
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 160 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Devilash Mascara

věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 25.9.2017 12:03:01

Já jsem z řasenky nadšená. Řasy perfektně zvýrazní a prodlouží už po prvním přejetí kartáčku po řasách. Žádné zdlouhavé a komplikované nanášení, rovnání řas apod., řasy mám namalované rychle, což je po ráno velká výhoda. Vydrží mi celý den, ani večer se nedrolí, neobtiskává, nerozpouští. Dobře se odličuje. Jediné, co bych mohla vytknout, že občas lehce štípe v očích.

  • rychlé nanášení
  • viditelné zvýraznění řas
  • nedrolí se
  • dobře se odličuje
  • může lehce štípat v očích


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.8.2017 20:29:50

Již delší dobu jsem hledala řasenku která bude moje top a v drogerii jsem vždy nějakou záhadou sáhla po omylech,až pak jsem narazila na Devilash.Dermacol co se týče řasenek není moje oblíbená značka ale světe div se,jsem absolutně nadšená.Tahle řasenka je pro mě zázrak,rychle se s ní nalíčím,neslepuje,řasy zahustí,začerní,prodlouží a neobsahuje parabeny.Jediné co jí můžu vytknout je že malinko opadává ale to jí odpustím protože ty plusy jednoznačně převažujou.

  • velké balení
  • kartáček
  • neobsahuje parabeny
  • snadno se odličuje
  • řasy neslepuje
  • konzistence tak akorát
  • opadává


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 17.3.2017 17:43:59

Řasenka má obyčejný kartáček,který mým řasám většinou nevyhovuje,tento je celkem obstojný.Řasenka dodá objem,dobře prodlouží,natočí řasy a udrží je natočené po celý den.Pokud chci ale dát více vrstev,je to docela problém.Začne řasy slepovat a drolí se.Rychle schne,řasy jsou po zaschnutí barvy tvrdé.Celkový efekt na řasách nic moc.Již nekoupím.

  • prodlouží
  • natočí
  • drolí se
  • nedá se dobře rozčesat


Další recenze od 16.3.2017 21:31:54

Bohužel, pro mne zklamání, souhlasím s negativními recenzemi. Řasy sice zvýrazní hezky, dobře se s kartáčkem pracuje, ale vydrží mi jen pár hodin, pak opadává a výsledkem jsou černé kruhy pod očima a na řasách nic. U jiných řasenek s tím problém tedy nemívám. Používám jí pouze v tom případě, pokud vím, že jdu mezi lidi max. na půl dne.

  • Hezky řasy zvýrazní i natočí
  • Dobře se odličuje
  • Krátká výdrž
  • Dělá černé kruhy pod očima


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.9.2016 21:25:22

Zaujímavá riasenka, ktorá milo prekvapila. Má strapatú, zaujímavú kefku so striedavo krátkymi a dlhými štetinkami. Nanášanie maskary je s ňou jedna báseň. Pracuje sa s ňou ľahučko a na vykreslenie krásnych rias vám bohato stačí jedna vrstva. Riasy krásne oddelí, zväčší a aj predĺži. Vydrží na očiach celučičký deň a vôbec neopadáva.

  • stačí jedna vrstva
  • vydrží celý deň
  • neopadáva
  • zaujímavá kefka
  • nič


věk
15-24

oči
zelené

S touto řasenkou jsem rozhodně spokojená a myslím, že jsem zatím nenašla lepší řasenku od Dermacolu. Kartáček má pro mě ideální tvar a konzistence je dobrá. Pro někoho může být až moc tekutá. Řasy krásně prodlouží a dostatečně zahustí. Obal se taky povedl. Jediné co mi trošku vadí, je to že docela rychle vysychá a pak se s ní hůř pracuje, a to hlavně na dolních řasách, kde se barva blbě chytá.

  • kartáček
  • cena
  • zahustí
  • prodlouží
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.7.2016 13:56:51

Skvělá řasenka, která na začátku může trochu odradit tím, když se podíváte na její kartáček. Ale všechno je úplně bez problému, řasenka kartáček obaluje tak akorát, řasy opravdu hezky prodlouží, nalíčí, zvýrazní. Měla už dvě balení, a určitě si někdy ještě nějakou koupím. Jinak řasenka se nemaže, hezky drží celý den, odlíčení je také bez problému.

  • splňuje co slibuje
  • musíte si zvyknout na kartáček


Další recenze od 12.7.2016 00:19:29

Rasenku jsem si zakoupila na zaklade kladnych recenzi, avsak pro me je to tedy naprosty propadak..Tahle rasenka se pri doteku droli z ras.Je neprijemne sucha a drazdi me oci!Je to fakt hnus.Nechapu ty kladne recenze..Ale za me jednoznacne ne trikrat podtrzene...Z ras udela smetacky odlupujici se..Jeji konzistence je nejdriv prijemna, ale jakmile zaschne je to konecna ...

  • Zadna
  • Vsechno


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.6.2016 11:19:02

Řasenka dělá docela dobré řasy, zahustí je a i celkem rychle zaschne, takže řasy udrží nakleštičkované, tedy aspoň ze začátku. Největší problém a důvod, proč ji snad už nepoužiji je ten, že brutálně opadává. Nevím, jestli jsem si vzala špatný kus, ale byla zatavená, takže vyschlá být nemohla. A neopadává na konci dne, ale už tak po hodině a já pak vypadám jako s monokly. Žmolky ani nejdou lehce smést, takže jsem je musela odlepit pomocí lepenky, což mi rozmazalo korektor, hrůza prostě. Obrovský zklamání, protože bez toho opadávání by mi vyhovovala.

  • po nanesení dělá řasy opravdu hezké
  • opadává


Věřím, že tato řasenka bude vyhovovat spoustě ženám, na mně bohužel tolik zázračně nefungovala. Neříkám, že je vyloženě špatná, ale za tu cenu se dají sehnat i lepší řasenky. Kartáček se mi zpočátku líbil, řasy krásně natočil, zahustil i prodloužil. Bohužel časem už efekt nebyl takový. Řasenka mi opdává pod oči (což nemusí být nutně chyba řasenky - opádává mi většina řasenek).

  • Kartáček
  • Opadávání
  • cena


věk
35-44

oči
zelené

Už nějakou dobu tápu a hledám řasenku, která by si poradila s mými oslabenými a světlými řasami. Vyzkoušela jsem kde co. Od dobře recenzované Essence až po Lancome za 700,- a tak jsem se rozhodla , že půjdu vyloženě po kartáčku. Ty všechny mega obří kartáče s minimem barvy jsem jednoznačně zavrhla. A rozhodla jsem se vyzkoušet tuto Devilash od Dermacol. Dermacol mám všeobecně ráda, tak byl volba jasná. U této řasenky mě zaujal kartáček, štětinky jsou tak jaksi rozházené , což by mohl být předpklad, že dobře pročeše a nebyly moc óbr dlouhé, takže mi neomatlají celé oko dokola. A tahle řasenka splnila moje očekávání. Fakt dobrá. Konzistence optimální (nemám ráda ty řídké hrůzy např. Rimmel wonder´full), barva krásně sytě černá, kartáček nabere barvy tak akorát (nemám ráda když musím jedno oko přečesávat 10x), a velké balení (12ml). Takže za mě velmi dobrá. Spolu s mou nej Maybelline Colossal Volume bude patřit k mým stálicím. Doporučuju vyzkoušet.

  • velké 12ml balení
  • kvalitní a ne moc velký kartáček
  • optimální hustá a černá barva
  • snadná dostupnost
  • super výsledek cena vs. kvalita
  • žádné


věk
45-54

oči
hnědé

Další recenze od 14.9.2015 15:12:50

Řasenku jsem zakoupila ze zvědavosti a musím říct,že jsem nadšená!!! opravdu přidala na objemu a prodloužila řasy. Malinkou nevýhodou je,že řasy malinko slepí a trochu hůře rozčesává ..ale na to používám kartáček od své minulé řasenky a pročísnu a super. Určitě koupím znovu...Používala jsem řasenku od Lancome a tahle je daleko lepší a za 1/3 cenu...

  • objem a prodloužení řas
  • malinko slepí řasy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Astor Air Max řasenka

3.4 60% 13 recenzí

Hůře hodnocené