Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara
Řasenky Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara - obrázek 2
Řasenky Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara - obrázek 3
5 3 39
  • Průměrné hodnocení 3
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Na tuto řasenku jsme si musela zvyknout a teď ji nedám z ruky, je prefektní. Má sice hodně široký a velký kartáček, než některé jiné řasenky, ale po několika používání jsem si opravdu zvykla a řasy jsou perfektně dlouhé a husté. Kdo s tím neumí manipulovat bude zklamaný, ale u mne je to opak. Nedrolí se a dělá oddělené řasy,neslepuje, prostě za mne perfektní a střídám ji už jedině s Max Factor 2000 callorie.

  • krásné neslepené řasy
  • nedrolí se
  • velký štěteček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.9.2014 21:52:11

Řasenky od Astoru mám moc ráda, ale s touto spokojená vůbec nejsem. Těžko s ní dosáhnete alespoň nějakého objemu, řasy slepí a jen lehce natočí, navíc po několika hodinách se řasenka začne drolit. Kartáček je moc veliký, na manipulaci nic moc, většinou si s ním akorát tak řasenku rozpatláte nebo řasy slepíte. Řasenka jde použít jen pro přirozený vzhled. Ale přesto, že mám řasenku už dva roky, tak stále nevyschla a to jsem ji i používala v kuse .

  • výdrž - nevysychá
  • velký kartáček
  • slepuje řasy
  • drolí se


Tuto řasenku si kupuju opakovaně, jsem s ní na 99 % spokojená. Ihned zaschne, nelepí řasy a skutečně efektivně je prodlouží, balení dlouho vydrží a barva se jen tak nerozmaže a nedráždí oči. Jediné s čím mám problém je opravdu "tlustý" kartáček, který při aplikaci umaže okolí očí a musím to potom "opravovat" :-) Stačilo by upravit tento detail a budu spokojená na 100 % :-)

  • efektivita
  • kvalitní barva
  • nelepí řasy
  • nerozmazává se
  • nedráždí oči
  • vysoká cena
  • nešikovný kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Tuto řasenku jsem si koupila teprve před třemi dny, ale už teď vím, že si ji rozhodně znovu nekoupím. Barvu mi na řasy nanáší hezky, ale vůbec z ní nemám pocit, že bych měla hustější řasy, ani žádné prodloužení, prostě vůbec nic nedělá. Na řasách moc dlouho nevydrží a strašně rychle začne opadávat a drolit se a to nepatřím mezi lidi, kteří by si třeli oči. Jedinou výhodu u ní vidím tu, že jde dobře odlíčit.

  • snadno se odličuje
  • vysoká cena v porovnání s kvalitou
  • drolí se
  • nesplňuje to, co výrobce výrobce slibuje


věk
15-24

oči
hnědé

Celkem dobrá řasenka. Ze začátku byla hodně mokrá a řasy trochu slepovala, ale po pár použití je super. Má velký hustý kartáček, který mi vyhovuje. Barva je sytě černá, řasy zahustí, prodlouží a nedrolí se. Řasenka jde dobře odlíčit. Líbí se mi zlatý obal s černým nápisem, působí elegantně. Nevýhoda je bohužel...vysoká cena.

  • Kartáček
  • Výdrž
  • Cena


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 19.5.2014 17:58:36

Absolutně nejhorší řasenka, co jsem kdy měla. Obrovské zklamání. Nemůžu ji sice nic vytknout na výdrži, ale to je tak asi všechno. Po nanesení řasenky to vypadalo, jako kdybych tam nic neměla. Po přidávání vrstev byly řasy slepené a jak kdyby takové mokré. No prostě propadák. Opravdu jsem velmi zklamaná. Za ty peníze bych čekala aspoň průměrnou řasenku a ani to jsem nedostala. Opravdu hrůza. Kartáček sice na první pohled vypadá fajn, pokud máte rádi velké, ale je na něm až moc štětinek, které nepustí řasy mezi ně, takže jsou pak krátké a navíc ještě tato řasenka řasy "ztěžuje", takže pokud má někdo problém jako já, že má rovné řasy, tak je to opravdu katastrofa. Za mě teda rozhodně ne!

  • Nic
  • Všechno


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.5.2014 21:21:30

Přes přehršel negativních recenzí, já musím říct, že jsem nadšená! Kartáček je super, i přes jeho velikost, barví dostatečně (nejsem na ty mega řasy) dávám jednu vrstvu a jsem spokojená. Vydrží, neobtiskává se a co je pro mě nejdůležitější? Nedráždí mi citlivé oči. Nekoupím znovu jen proto, že mi vydrží dlouho a pak chci zkusit jinou. Jsem ale moc spokojená. :)

  • kartáček
  • konzistence
  • výdrž
  • na žádný jsem nepřišla


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 3.5.2014 11:23:49

Řasenky je potřeba několik vrstev, aby bylo aspoň něco patrné a i když jsem vrstvy nechala zaschnout, stejně se udělaly na víčkách černé obtisky, moc nevydržela, po cca dvou hodinách se začala drolit. S velkým kartáčkem se taky nějak zvlášť dobře nepracuje, ale dá se na něho zvyknout. Řasenku jsem koupila v DM v akci - asi 90 Kč. Když by byla dražší, asi bych litovala vyhozených peněz, ale takhle mě to zase až tak netrápí. Nevyhodím ji, ale další si určitě taky nekoupím.

  • pěkný obal
  • s kartáčkem se musíte naučit pracovat, aby nebyla všude
  • obtiskává se
  • špatně zasychá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.3.2014 13:21:23

I přes negativní recenze jsem této řasence neodolala a udělala jsem dobře. Velké kartáčky mi nevadí, na mé řasy jsou vyhovující. Řasenka udrží řasy pěkně natočené, krásně voní, neslepuje, protože nanáší na můj vkus přiměřené množství barvy, líbí se mi i její obal. Znovu nekoupím jen proto, že musím pořád zkoušet něco nového :)

  • vůně
  • pěkný obal
  • ...


Další recenze od 24.2.2014 22:06:15

Stojí za prd. Drolí se, po nějakém tom čase. Nenatočí řasu ani o milimetřík... spíše naopak. Jediný přínos vidím v tom, že neslepuje řasy, nanáší se pěkně po malých vstvičkách, takže na výraznější líčení to chce trochu více vrstev, což je vlastně aji trochu blbé... No výhoda je to pro ty, co chtějí velmi přirozené líčení.Ale stejně ji NIKOMU nedoporučuji.

  • žádné
  • všechno


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.12.2013 17:14:19

Tato řasenka je jeden velký omyl. Nejen, že vůbec nezačerní řasy, ale vůbec je neprodlouží, nezahustí a navíc celkem dost opadává pod oči a pro hezky nalíčené řasy je potřeba je přetřít asi tak 10x. Odlíčit jde sice v pořádku, ale to je asi tak jediný plus. Za tolik co stojí bych čekala mnohem lepší kvalitu. To i řasenka od Miss Sporty za cca 60kč je mnohem lepší než tato. Pro mě katastrofa.

  • žádné
  • cena neodpovídá kvalitě
  • téměř nebarví
  • kartáček je na spodní řasy moc velký
  • nezahustí řasy
  • neprodlouží řasy
  • opadává pod oči


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 31.12.2013 14:21:51

Táto maskara ma zlákala vďaka svojmu krásnemu obalu, avšak bohužiaľ, ten je jej jediným plusom. Co sa kefky týka, je strašne veľká, zachytí sa na nej príliš veľa farby, ktorá mi navyše dráždi oči. Riasy zlepuje, vôbec im nedodá objem ani po viacerých vrstvách. Toto je jednoznačne najhoršia maskara akú som kedy mala.

  • obal
  • príliš veľká kefka
  • zlepuje riasy
  • dráždi oči


Další recenze od 27.12.2013 19:44:51

Velká nespokojenost! Dostala jsem řasenku jako dárek a už obal mne velmi zaujal. Tím to ale skončilo. S velkým kartáčem by až takový problém nebyl (vyhovuje mi), ale viditelně nenanáší žádnou barvu na řasy. Musí se vrstvit a tím pak řasy slepuje. Když už tam nějakou řasenku dostanu, tak se mi během dne rozmazala pod očima a nakonec to vypadalo, jak kdybych si řasy nenamalovala vůbec! Řasy nenatočila, už vůbec nezvětšila objem. Mám navíc WATERPROOF verzi a o vodě-odolnosti teda dost pochybuji. Do bazénu raději zkoušet nepůjdu. Astor Big & Beautiful BOOM = děkuji nechci

  • hezký obal
  • cena neodpovídá kvalitě
  • rozmazávání a drolení
  • kartáček "jakoby" nenanášel barvu
  • nenatočí řasy
  • rozhodně nezvětší objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.12.2013 19:25:28

Také nejsem z této řasenky zrovna dvakrát nadšená. Za tu cenu by mohla podávat určitě lepší výkony. Jediné co dělá, tak že řasy slepí a nabarví - jinak absolutně neprodlouží, nedá řasám hezký tvar, neoddělí je, prostě absolutně vůbec nic co slibuje nedělá, při aplikaci se všude obtiskává !. Navíc se během dne ráda rozmazává a drolí. Určitě si ji už nikdy nekoupím a nedoporučuji!!!

  • tak akorát obal
  • obtiskává se
  • slepuje řasy
  • drolí se
  • absolutně řasy nenadzvedne a ani neprodlouží


Další recenze od 12.7.2013 23:12:24

Tak tahle řasenka je pro mě absolutně nejhorší co sem kdy měla na plné čáře. Příjde mi, že vůbec nic s řasami neudělá akorát je slepí a i zkrátí. I po opětovném nanesení(asi tří vrstev) sem neviděla žádný rozdíl a žmolky mne opravdu zklamaly takže za mě tuto řasenku už nikdy ne. Jediné co je fajn je obal, který mě docela zaujal

  • možná tak obal
  • dělá žmolky
  • slepuje
  • neprodlužuje
  • nesplnuje nic no nabízí


věk
25-34

oči
zelené

Tuto řasenku jsem si koupila, když ji zaváděli a byla v akci za 200,- spolu s vůní. Řasenka mě zaujala svým zlatým obalem. Měla také docela pěkný hustý klasický kartáček. O řasence nemohu říci žádné negativum, ale ani pozitivum. Mám takové normální řasy, ani krátké ani dlouhé, tato řasenka je nijak zvlášť nezahustí, ani neprodlouží. Na druhou stranu nutno říci, že řasy mi nijak neslepovala, byla hezky černá a vydržela docela dlouho. Takový průměr, znovu si ji ale nekoupím, protože ráda zkouším nové řasenky a čekám, až najdu tu svoji :-)

  • cena v akci
  • pěkný obal
  • řasy neslepuje
  • nijak zvlášť mé řasy nezvýrazní


věk
25-34

oči
zelené

Tato řasenka mě při nákupu zaujala svým vzhledem obalu a objemným kartáčkem. Vzhledem k tomu, že mé řasy jsou samy o sobě velmi nevýrazné, mi tato řasenka vyhovuje. Objem řasám dodá, ale musí se nanést skutečně více vrstev, než je mým zvykem u ostatních řasenek - ale to mi nijak nevadí. Další plus je, že řasy prodlouží a neslepuje je ani po více vrstvách. Takže za mě v podstatě ano.

  • dodá objem
  • prodlouží
  • neslepuje
  • objemný kartáček
  • musí se nanést více vrstev


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.5.2013 18:52:12

S touto řasenkou jsem byla snad úplně nejspokojenější za celý můj život. Celkově s řasenkami Astor jsem nejspokojenější. Skvělý velký hustý kartáček, řasy nelepí, prodlouží a zhustí. Tedy pokud si řasy umíte aspoň trochu malovat. Začátečníkům bych nedoporučovala, chce to trochu citu a zkušenosti. Rozhodně si ji koupím znovu. Splnila přesně to, co jsem po ní chtěla.

  • výdrž
  • hustý kartáček
  • neslepuje
  • prodlužuje
  • zhušťuje
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Řasenka s velkým silným kartáčkem, přesně taková jakou jsem hledala. Řasy neslepuje a přirozeně natáčí, tři vrstvy vykouzlí krásné dlouhé řasy. Nevysychá, nedrolí se, uzavírání dobře doléhá, tudíž dlouho vydrží . Od té doby co jsem jí objevila, nekupuji jinou. Jsem s ní spokojená a rozhodně jí budu kupovat i nadále.

  • neslepuje řasy
  • natáčí řasy
  • je v ní hodně náplně - nevysychá
  • nedrolí se
  • - o žádném nedostatku nevím


věk
25-34

oči
hnědé

Pro mě nejhorší řasenka, co jsem měla. Naštěstí byla jako dárek k parfému, tak jsem ji neplatila, tak mi ani nevadí, že letěla brzy do koše. Kartáček je tlustý - to by mi nevadilo, mají to i jiné mé oblíbené řasenky. Ale náplň řasenky ji dělá špatnou - už při druhé vrstvě slepuje řasy, vytváří muší nožičky, řasy nenatočí, naopak zplihnou. Drolí se. Hodně špatně se odličuje. Pro mě to je propadák na plné čáře. Já už Heidi Klum nevěřím.

  • pěkné balení
  • kartáček není špatný
  • slepuje řasy
  • drolí se
  • řasy nenatočí
  • špatně see odličuje


Další recenze od 1.2.2013 20:39:08

Neodolala jsem a koupila jsem si ji. Má luxusní obal, ale za tu cenu bych čekala více. Kartáček je moc velký, neprodlouží řasy, maximálně je udělá objemnější..Ze začátku jsem s ní byla spokojená, ale teď, jak ji používám déle, zasychá.. Řasy strašně slepuje. Znovu si ji určitě nekoupím.

  • krásný obal
  • slepuje
  • cena
  • neprodlouží
  • moc velký kartáček


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.1.2013 10:42:48

Dříve jsem používala dvoufázovou řasenku od Lóreál, na kterou jsem nedala dopustit, poté ji výrazně zdražili a já vyzkoušela tuto. Od té doby ji používám a jsem s ní spokojená. Dlouho vydrží, nevysychá, mám po ní husté a dlouhé řasy. Jediná nevýhoda je, že když je nová, je jakoby "moc tekutá" a trochu slepuje, ale po pár použitích se konzistence zoptimalizuje a vydrží mi i půl roku.

  • cena
  • dlouho vydrží
  • je třeba trpělivost při prvních pár použitích


Další recenze od 28.1.2013 20:41:19

Ani po roce nezasychá, stále barví jako první den. Hustý kartáček mi občas slepí řasy (mám je hustší a dlouhé), ale to se snadno upraví. Trošku déle jí trvá naž zaschne, ale poté drží (ikdyž v ní usnu, což se mi stává často, nerozmaže se). Naopak to není žádná řesenka, která jde při smývání dolu i s řasami samotnými =) rozhodně mi nežmolkatí. Jsem s ní velmi spokojená, ale opravdu hustý kartáček nemusí všem vyhovovat.

  • dlouuuuho vydrží - nezasychá
  • nežmolkatí
  • nerozmazává se přitom lze pohodlně smýt
  • pro někoho možná opravdu hustý kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.1.2013 14:35:28

Tak tahle řasenka mě velice zklamala. Nejdříve jsem si říkala ,,wow, ten kartáček je super, tu beru" a... lituji peněž. Kartáček by ještě nebyl tak špatný, krásně rozčesává řasy, ale téměř nebarví. Uplyne spousta času, než s touhle řasenkou udělám jakžtakž pěkné řasy. Naprosto nevýrazná barva, přesto, že je černá. Sice tím řasy vypadají tak nějak přirozeněji,ale stejně je to k ničemu. Spodní řasy se kvůli velikosti kartáčku blbě barví, což jsem tak nějak tušila už v drogérii, ale na ty horní jsem čekala,že bude perfektní. Takže nic. Za ty peníze naprosté nic. Už nikdy více. Škoda, kartáček mi na horní řasy vyhovuje, ale to je vše.

  • bezva kartáček
  • dostatečně nebarví
  • musíte milionkrát nanášet aby to barvilo
  • nemožné nalíčení spodních řas
  • poměr cena/kvalita
  • velké zklamání


Další recenze od 8.1.2013 16:50:55

Nevadí mi velké kartáčky proto sem si říkala proč ne,s řasenkou jsem byla docela spokojená ale pak mi kamarádka řekla že mi slepuje řasy měla jí taky a řasy jí taky slepila. Řasy zvýrazní i prodlouží ale třeba by udělala i objem když by neslepila,za tu cenu ne.

  • Obal
  • Slepuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.12.2012 14:17:31

Tak s touto řasenkou spokojená určitě nejsem. Má moc velký kartáček, tudíž se s ní opravdu velmi špatně pracuje. Při nanesení druhé vrstvy mi řasy navíc slepuje. Po druhé bych si tuto řasenku určitě nezakoupila. Za takovou cenu, kterou jsem za řasenku dala, bych čekala mnohem větší kvalitu.

  • žádné
  • slepuje řasy
  • cena
  • velký kartáček


Další recenze od 7.11.2012 12:35:44

Já jsem s řasenkou spokojená, velký kartáček mi naopak vyhovuje. Prvně tedy použiju jinou řanku na rozčesání řas a poté nanesu BB Boom. Musím říct, že řasy mi udělá hezké, ale musím nanést více vrstev. Ikdyž já mám řasy nevýrazné, když nejsou namalované, takže s každou řasenkou mi dá práci udělat řasy hezké. Ale já jsem s touto řasenkou spokojená a vydrží mi poměrně dlouho.

  • Velký kartáček
  • cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.11.2012 12:17:09

Zakoupená voděodolná verze před letošní dovolenou u moře, recenzi píšu až teď, protože jsem dnes ráno byla nucená jí znovu vytáhnout z kufříku, kde mi od první aplikace ležela...Mám zvyk, že když si koupím novou řasenku (novou, kterou jsem předtím nikdy neměla), přijdu domů a hned po odlíčení jí vyzkouším. Tak jsem učinila i u téhle a chtělo se mi brečet... Kartáček mám sice ráda větší, ale tohle je vyloženě koště, nanebírá ani desetinu barvy co běžné řasenky, o efektu ani nemluvím... Vypadá to, jako kdybych řasenku nepoužila, v lepším případě mám místo vějířku řas tři gigařasy. Fakt super. S řasenkami Astor jsem většinou spokojená, sem tam nějakou vyzkouším, ale tohle je pro mě zase jednou důkaz toho, že lepší věc na moje řasy, než je 2000 calorie, těžko kdy někdo vyrobí... Ach jo.

  • celkem hezký obal
  • klamavá reklama
  • cena
  • mega kartáček je už moc
  • je řídká
  • nemaluje řasy - spíš slepuje
  • nenabírá barvu
  • prostě hrozná :D


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.10.2012 21:16:07

Řasenka je pro mě zklamáním. Není to vyloženě katastrofa, ale ani žádná hitparáda. Konzistence mi příjde taková hutnější, na kartáčku ulpívá málo barvy, je třeba aplikovat více vrstev, ale ty pak pořádně pročesat, protože řasenka má tendenci slepovat. Mám ráda velké a široké kartáčky, takže s tímto jsem spokojená. Co se objemu týče - nevšimla jsem si, řasy jsou spíše zvýrazněné než nějak extra objemné. Co mě ale zklamalo nejvíce je fakt, že řasenka cca po měsíci začala žmolkovat a zanedlouho úplně vyschla, na což nejsem zvyklá, obvykle mám řasenku alespoň 2 měsíce. Znovu už si jí určitě nekoupím.

  • velký široký kartáček
  • design
  • nedodá objem - řasy pouze zvýrazní
  • nenanáší dostatečné množství barvy - třeba aplikovat více vrstev
  • má tendenci slepovat řasy
  • brzy žmolkuje a vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.8.2012 22:59:21

Jedna z nejhorších řasenek, jakou si můžete v drogerii koupit. Jsem sice zvyklá na velký kartáček, ale tento je opravdu nepohodlný. Ze začátku nenabírá prakticky žádnou řasenku, takže se vůbec nenamalujete a až řasenka zestárne, na kartáčku se vytváří hrudky barvy, které řasy hrozně slepují.

  • žádné
  • obrovský kartáček
  • nabírá minimum řasenky
  • delší dobu po otevření začíná žmolkovat


věk
25-34

oči
modré

Túto riasenku som si kúpila na základe reklamy a mojej zvedavosti.Veľmi rada nakupujem maskary a tak som neváhala.Ma dodať objem ale mne vytvára len zlepené riasy bez vyvtočenia , objemu a dĺžky. Obal ale vyzerá lakavo ,však? urcite si ju uz nekupim pretože ma az príliš veľký šštetcek a je moc tekutá. neodporúčam.

  • obal
  • zlepuje
  • nevytvára objem
  • velký štetček


Další recenze od 8.5.2012 15:58:39

Možná už po spatření toho obrovského kartáčku mi mohlo být jasné ,že je to absolutní jednička v nabírání velkého množství barvy. Vždy mi na konci kartáčku zůstane hodně barvy,takže nanášení je obtížnější. Na chvíli řasy o trochu prodlouží, ale nevydrží dlouho. Určitě bych ji znovu nekoupila.

  • cena
  • hrozný kartáček
  • nevydrží dlouho


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.5.2012 13:44:36

Řasenku jsem si koupila, protože zrovna byla v akci a dostala jsem k ní navíc tělový sprej Heidi Klum Sheine. Nemůžu říct, že by byla špatná, ale ani že by byla nějak skvělá. Kartáčky mám ráda větší, tenhle je na můj vkus ale až příliš velký a chvíli mi trvalo než jsem se naučila s ním pracovat. Efektu, který řasenka však slibuje, se mi nepodařilo nikdy úplně dosáhnout. Jsou určitě řasenky, které řasy prodlouží víc.

  • sytě čená
  • neprodlužuje řasy


Další recenze od 8.5.2012 08:33:10

Řasenka je sice,jak v obalu,tak i kartáčkem širší než některé jiné řasenky,ale po několika používání jsem si zvykla a časem už mi i velký kartáček nedělal potíže.Barvu sice nabírá o něco více,ale není to zas tak hrozné a na řásách to není vidět.Nedrolí se a dělá oddělené řasy,neslepuje

  • Nedrolí se
  • Neslepuje řasy
  • O něco větší kartáček


Tato řasenka se stala mým favoritem. Hledala jsem nějakou s velkým a hustým kartáčkem a tato naprosto předčila mé očekávání. Skvěle se s ním pracuje, krásně natočí řasy, řasy jsou oddělené. Jedinou nevýhodou je, že kartáček nabírá zbytečně moc barvy, čili rychleji ubývá.

  • kartáček
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.4.2012 14:12:04

Tuto řasenku jsem si oblíbila hlavně pro její velký kartáček a kupodivu velmi dobře těsnící uzávěr, takže řasenka nevysychá a i při delším používání se s ní stále dobře líčí. Neslepuje, ale příliš nenatáčí. Řasenka se nedrolí, dobře drží a hlavně opravdu velmi dobře prodlužuje.

  • Výborně prodlužuje řasy
  • Nedrolí se
  • Velký kartáček
  • Neslepuje
  • Dobře těsní
  • Nenatáčí řasy
  • Stačilo by méně řasenky na kartáčku, nabírá se jí docela hodně


věk
25-34

oči
modré

Jedna z těch průměrných řasenek. Nezahodím ji, ale už si ji nekoupím. Veliký kartáček, řasy se mi později slepují a taky drolí. Kartáčkem se často zašpiníte, je opravdu velký, spodní řasy se těžce malují, velké jsou pěkné, dokonce i natočené. V poměru ceny a kvality je vše neúměrné :(

  • opravdu černá
  • všude k sehnání
  • řasy se drolí a slepují
  • cena x kvalita
  • velký kartáček


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené