Astor Skin Match Fusion Make Up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Astor Skin Match Fusion Make Up
Tekutý makeup Astor Skin Match Fusion Make Up - obrázek 1
Tekutý makeup Astor Skin Match Fusion Make Up - obrázek 2
Tekutý makeup Astor Skin Match Fusion Make Up - obrázek 3
5 4.2 20
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Skin Match Fusion Make Up

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.8.2012 15:33:53

Tento make-up mne velmi překvapil,protože Astor moc nemusím. Je hodně tekutý,na pleti ale vypadá úžasně. Mám jizvičky po akné a občas ještě nějaký ten pupínek vyskočí,tento make-up mi ale všechny nedokonalosti zakryje že není ani potřeba korektoru. Také jsem se bála,že bude dělat efekt masky ale to vůbec ne,jde jen o to si vybrat správný odstín. Pleť je sametová,není ani potřeba pudru. Věc co mi vadí u všech pumpičkových baleních je,že i když už z pumpičky téměř make-up nejde,v lahvičce je ho ještě dost.I přes to asi ho ale určitě koupím znovu.

  • odstíny
  • matuje
  • lehký
  • nevysušuje
  • bez efektu masky
  • velmi dobře kryje
  • pumpička viz. výše


Další recenze od 5.8.2012 16:23:04

Velmi příjemný make-up. Má jemnou vůni a snadno se roztírá. Na obličeji netvoří masku a na obličeji není skoro vidět, že nějaký make-up vůbec mám. vydrží mi dlouho, protože ho stačí opravdu jen trochu a perfektně kryje i pupínky. Příznivá je i jeho cena.

  • Netvoří masku
  • Dobré krycí vlastnosti
  • Příjemný
  • Žádné


Make up je lehký, středně kryje a dobře matuje ale hlavně vydrží. Astor nemám moc ráda, ale tenhle make up je skvělej. Že by byl neviditelný to zase ne ale vypadá přirozeně. Mám mastnou pleť se sklonem k akné a i když nezakryje úplně vše tak je to stále můj oblíbený make up.

  • přirozený
  • dlouho vydrží
  • matuje
  • je lehký
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.11.2012 15:23:16

Tento makeup jsem si zakoupila už po druhé. Mám odstín Porcelain (103) a musím říct, že se mi zdá, že je teď nějaký hustější. Když jsem ho měla tak půl roku zpátky, tak byl takový hodně tekutý až mi skoro kapal mezi prsty. Je skvělý, chodila jsem po drogerii asi půl hodiny, zkoušela různé druhy makeupů, ale zase u mě vyhrál tenhle. Vytvoří krásný sametový odstín bez efektu masky.

  • Bez efektu masky
  • Příjemný na obličeji
  • Dobře kryje
  • Vzhledem k dávkování (pumpička) je vršek pořád zapatlaný od makeupu :).. a taky když je ještě naspodu lahvičky zbytek, tak ho "díky" pumpičce nemůžu dostat ven :D.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.11.2012 20:16:05

Koukám, že holky jsou mnohem spokojenější než já. :-) Mě totiž Astor Skin Match Fusion Make Up nijak zvlášť nenadchl. Uznávám, že mají slušný výběr odstínů, ze začátku make-up vypadá pěkně, s pletí se sjednotí, ale tento efekt nevydrží dlouho. Ve výsledku se "slije", na obličeji půjde vidět a bude zbytečně zvýrazňovat póry.

  • výběr odstínů
  • zvýrazňuje póry
  • malá výdrž v průběhu dne


Další recenze od 27.1.2013 17:46:09

Když už někdy použiju make up, tak tento. Mám smíšenou pleť s mastící se T-zonou a vyhovuje mi perfektně. Je tekutější, takže se skvěle roztírá a stačí ho málo, takže balení vydrží dlouho. Nedělá mapy, nezvýrazňuje suchá místa a myslím že se barva celkem přizpůsobí pleti. Krytí je střední. Pleť je po nanesení sametově matná, takže pudr není nutný za každou cenu. Balení s pumpičkou mi zatím vyhovuje, i když je pravda že se snadno opatlá.

  • matuje
  • nedělá fleky
  • snadno se roztírá
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.2.2013 20:28:13

Můj nejoblíbenější make-up. Skvěle se roztírá, má příjemnou vůni. Pumpička mi vyhovuje, je daleko lepší než balení s vrškem. Kryje bezvadně, vůbec nepotřebuji korektor. Bohužel ho nemůžu používat v zimě, protože je pro mě v tuto dobu tmavý a to používám nejsvětlejší odstín 100 Ivory. Další nevýhodou pro mě je, že nematuje. Ale to u mě žádný make-up. Spotřebovala jsem už druhé balení a na jaro se chystám na třetí :)

  • skvěle kryje
  • nedělá mapy
  • dobře se roztírá
  • dobré balení
  • dobrá cena
  • moc nematuje
  • nejsvětlejší odstín je pro mě na zimu moc tmavý


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2013 17:30:57

Za mě nejlepší tekutý make-up,který jsem zatím kdy vyzkoušela.Velmi příjemně voní a moc dobře se roztírá.A co mě překvapilo,že dobře kryje drobné nedostatky. Přijde mi,že po nanesení plet krásně rozjasní a je po něm hladká. Make-up mi vydrží celý den a báječně kryje i kruhy pod očima. Určitě si ho pořídím znovu.

  • dobře se vstřebá
  • hezky voní
  • vydrží celý den
  • dobře kryje
  • dělá krásnou plet
  • žádné


Další recenze od 15.3.2013 23:00:45

Na tomto makeupu mi přislo nejlepší to, že je velice příjemný na pleti a nemám po něm žádné pupínky. Ale jelikož jsem spíše světlé pleti. Sice nemám ten nejvíce světlý odstín. Ale i ten by byl asi moc tmavý. Jinak makeup dobře kryje :).. Celkově vypadá dobře. Doporučuji ho. :)

  • kryje
  • velice příjemný na pleti
  • nedělá fleky
  • nepůsobí jako maska
  • odstíny nejsou vhodné pro bledule
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Zase jsem se nechala nalákat na bombastickou reklamu. Velmi omezený výběr odstínů, jsem světlý typ, takže i ten nejsvětlejší je na mě velmi tmavý. Make - up není dostatečně krycí, pouze jemně tónuje a vadí mi jeho parfemace, připomíná mi to navoněné intimky.. Výdrž je průměrná. Zbytky make-upu zůstanou v nepraktické skleněné lahvičce, takže dolování z obalu je katastrofa... Je to průměr.

  • Pěkný obal na pohled
  • Parfemace
  • Tmavé odstíny
  • Málo kryje
  • Výdrž


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.6.2013 16:58:45

S tímto make-upem jsem celkem spokojená, má lehkou konzistenci, dobře se roztírá, je jemný. Moc nekryje, takže korektor je nutnost. Balení s pumpičkou mi zcela vyhovuje. Mám odstín 100 Ivory a musím říct, že má hezkou barvu, vůbec není oranžový, spíš do béžova. Znovu si ho ale nekoupím, pokaždé si kupuju něco jiného, zas tak zázračný není :)

  • odstín-není oranžový
  • lehká jemná konzistence
  • dobře se roztírá
  • balení s pumpičkou
  • moc nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento make-up požívám celkem ráda, je lehký, takže nemám pocit, že se má pleť dusí. Pleť sjednotí, ale není nijak moc krycí, což mi nevadí, na nějakou tu neplechu je stejně korektor nezbytnost. Co se výdrže týče, není rozhodně celodenní, odhaduji nějakých 6-8 hodin. Podruhé už nekoupím, takový zázrak to zase není a ráda zkouším nové věci.

  • konzistence
  • sjednotí
  • je lehký
  • cena
  • výdrž


Další recenze od 29.10.2013 21:20:18

Tento makeup jsem si zakoupila ve slevě. Moc jsem od něj nečekala, ale ejhle překvapil, a to opravdu mile. Konzistencí a dokonce kvalitou porovnatelný s Revlon photoready, který je docela oblíbený. Lehce roztíratelný a dobře přilne k pleti. Dostatečně krycí, přesto však nevadí na pleti. Za běžnou cenu bych si ho asi nekoupila, neboť mi přijde docela drahý.

  • kvalita
  • lehce roztíratelný
  • působí přirozeným dojmem
  • dobře kryje
  • vyšší cena


Další recenze od 29.1.2014 08:17:43

Make-up s velmi lehoučkou konzistencí, jak psala slečna, vůbec není cítit, že nějaký máte, je velice příjemný a pleť působí opravdu na dotek sametově. Na pleti vypadá přirozeně, mám odstín 200 Nude a perfektně se sjednotí s pletí. Nicméně bych tento make-up nedoporučila slečnám s problematickou pletí, já hodnotím krytí spíš jako nízké.

  • lehká konzistence
  • přirozený vzhled
  • cena
  • nízké krytí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.3.2014 21:48:12

Můj oblíbený makeup, i přesto, že si nic jiného od této značky nekupuji, tak tento produkt je podle mě velmi dobrý. Má pěkné odstíny (fajn výběr) s dobrou konzistencí a hlavně velmi příznivou cenou, která odpovídá kvalitě. Kladně hodnotím i pumpičku, díky které se makeup dobře dávkuje a pumpuje téměř do dna. Makeup se dobře na pleť nanáší, do ztracena, nedělá skvrny a drží po celý den. Kupuji už delší dobu a kupovat budu i do budoucna, doporučuji.

  • pumpička, cena i konzistence
  • nemá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2014 20:45:05

Astor mám ráda a tento výrobek se povedl. Koupila jsem si ho po dobré zkušenosti s Astor 24 hr. Hezky nevtíravě voní, dělá hezčí pleť, ale není vidět, že něco na obličeji máte- nesedí na obličeji. Výdrž make upu je velice slušná, 3/4 dne vydrží určitě a odstín 01 jedna je pro světlo pleť akorát, pro sněhurky možná trochu tmavší. Neoxiduje. Možná si ho koupím znovu.

  • výdrž
  • střední krytí
  • "nesedí na pleti"
  • světlý odstín
  • střídmý obal
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.9.2014 14:30:39

Po přečtení převážně kladných recenzí jsem si řekla, že by tento make-up mohl vyhovovat mé pleti. S nadšením jsem si ho tedy koupila a s ještě větším nadšením jsem ho hned vyzkoušela. Musím říct, že make-up se moc hezky nanáší a roztírá. Je lehoučký, nejsvětlejší odstín je tak akorát pro mojí bledou pleť a dělá moc hezký finish. Byla jsem překvapená, že poměrně dlouho na pleti vydrží, nedělá mapky a jako největší plus považuji fakt, že neobsahuje minerální oleje. Jako jediné mínus bych uvedla, že trochu zvýrazňuje suchá místa na kůži.

  • lehounký make-up
  • nižší střední krycí schopnost
  • neobsahuje minerální oleje
  • neucpává póry
  • trochu zvýrazňuje suchá místa


Další recenze od 16.11.2014 16:53:23

Tento make up byl pro mne příjemným překvapením! Koupil jsem si ho na doporučení zde na Omlazení. Začneme obalem - je nádherný! Opravdu působí elegantně, profesionálně a opravdu vypadá krásně. K make upu jako takovému taky není moc co vytknout. Je maličko více krycí než Rimmel match perfection ale jenom o trošičku. Na oficiálních stránkách o něm píšou, že by měl mít nějakou zvláštní složení, které odráží světlo, což musím jedině potvrdit. Opravdu při roztírání působí jako že má vodovo - gelovou texturu. NEUVĚŘITELNĚ se přizpůsobí pleti. Opravdu mě toto překvapilo jak po chvíli (až si tzv. "sedne" ) začne být na pleti neviditelný. Jediné co mě opravdu štve je to, že mám nejsvětlejší odstín a i přes to, je neskutečně tmavý. Můžu ho používat jenom v nejhlubším létě a i přes to musím nanést jenom tenkou vrstvu, aby se tak přizpůsobil. Ale na toto téma se asi nemá cenu rozčilovat... Jinak je make up sám o sobě opravdu skvělý a bohužel si ho asi znovu nekoupím, už jenom kvůli tomu, že ho nemám šanci spotřebovat (vzhledem k tomu, že ho mám jenom na léto a používám jenom malé množství) a je taky celkem drahý (na drogerii). Neoxiduje, přizpůsobí se, celkem dobře kryje... Jsem vcelku spokojen :)

  • elegantní balení
  • textura
  • krytí (nižší střední)
  • přizpůsobí se pleti
  • krásná vůně
  • celkem ucházející výdrž
  • cena
  • příliš tmavý odstín


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.2.2015 20:57:39

Koupila jsem si tento make-up na základě kladných recenzí uvedených tady na omlázku, ale bohužel mě strašně zklamal.. Je hodně tekutý a výdrž jen pár hodin, to bych ještě tak nějak prominula, ale to jak se mi po něm zhoršila pleť, protože mi ucpával póry, tak to opravdu ne.. měla jsem obličej jeden pupínek vedle druhého, takže tento make-up už nikdy více..

  • žádné
  • ucpává póry
  • hodně tekutý
  • obal je skleněný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:22:41

Make-up patril pomerne k mojím začiatkom, resp. medzi prvé make-upi. Balenie je klasické, jednoduché ale elegantné s pumpičkou. Výdž bola pomerne dobrá 6-8 hodín, samozrejme s úpravami. Veľmi však prekážali príliš tmavé až oranžové odtiene a mierne oxidovanie počas dňa. Odporúčila by som ho akémukoľvek typu pleti.

  • - balenie s pumpičkou
  • - výdrž
  • - cena
  • - oranžové odtiene
  • - oxidoval