Lancôme Teint Idole Ultra 24h Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Lancôme Teint Idole Ultra 24h Make-up
Tekutý makeup Lancôme Teint Idole Ultra 24h Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Lancôme Teint Idole Ultra 24h Make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Lancôme Teint Idole Ultra 24h Make-up - obrázek 3
5 4.1 16
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 27 - 1 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Lancôme

Recenze produktu
Lancôme Teint Idole Ultra 24h Make-up

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Značku Lancome mám moc ráda a konkrétně tento makeup je úžasný. perfektně kryje, je sice velmi hutný, ale stačí opravdu maličko a krásně se musí rozetřít na připravenou pleť s denním krémem. Vydrží mi na pleti celý den, během dne jen lehce přepudruji. Používám hlavně v zimě, poněvadž odstíny jsou na mne trošku světlejší, a tím, jak je makeup hutnější, mi na léto moc nesedí, ale to většina z nás v létě makeup nosí jen lehounký, jinak není co vytknout, doporučuji.

  • dobře kryje
  • stačí trošička je opravdu hutnější
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.6.2019 22:11:24

Nejraději bych dala tomuto makeupu 5 hvvězdiček,a le musím jen 4. Jediné, co mi na něm vadí, tak jeho velká hutnost. Takže se s ním musí opatrně, protože jinak dělá efekt masky. Je sice na něm skvělé, že hodně kryje, takže myslím, že je přímo ideální pro problematickou pleť. JInak jsem s makeupem spokojená, měla jsem ho 2x a určitě ho koupím znovu

  • krytí
  • složení
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2016 17:39:51

Teint idole je skvělý make up. Je můj nejoblíbenější v kategorii středního a plného krytí. Pro denní nošení mám raději něco co kryje méně, takže mám jinou jedničku:) Tedy, krytí je střední a lze dobře vrstvit až do plného. Při nanášení se dobře roztírá,mám ho vyzkoušený prsty a beauty blendr. Nedělá efekt masky,i při celkem větším krytí vypadá přirozeně. Co na něm miluju nejvíc je, že na mě vydrží celý den. Večer vypadá stejně jako ráno. Nemusím ho přes den vůbec upravovat a když mě večer čeká nějaká akce,nemusím se přemalovávat (mám normální až mírně suchou pleť). Používám ho již několik let a zatím jsem nenašla lepší. Make upy s větším krytím totiž většinou vypadají nepřirozeně. Doporučuji na nanášení vlhký beauty blender. Co se týká odstínu, moje pleť má olivový teplý podtón, v létě používám odstín 055, který míchám s 410 bisque a v zimě mixuju odstín 045 s odstínem 410 bisque (americká edice objednaná ze zahraničí), protože evropská edice má pro mě stále málo teplý podtón a 410 je žlutý zas až moc.

  • Skvělé krytí
  • Velmi přirozený
  • Vydrží bez úprav celý den
  • nesedí mi barva s kolekce pro evropský trh


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.10.2014 16:28:57

Výborný make-up, velmi dobře kryje bez pocitu masky, vydrží min. 8 hodin, nestírá se , dobře se nanáší. Vytvoří sametový efekt, netřeba moc přepudrovávat. Je to můj nejoblíbenější make-up pro vyjímečné příležitosti, používám ho už bezmála 8 let. odstín 01 Beige Albatre skvěle padne mojí pleti, dokonale se přizpůsobí.

  • neslévá se
  • perfektní krytí
  • dobrá roztíratelnost
  • sametový efekt
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.9.2014 14:36:50

Mám odtieň lys rosé, ktorý je doružova. Výdrž make upu je podľa mna dobrá, vydržal mi na tvári do večera. Dala som zaň 25€, čo vôbec neľutujem, ale keby mám dať plnú sumu, určite by som si ho už nekúpila. V nejakej recenzii na nete som čítala, že neoxiduje, čo si myslím, že nie je pravda. Po aplikácii trochu zmení farbu, zrejme je to kvôli ochrannému faktoru. Krytie je stredné/vysoké. Pleť celkom vyhladí. Rozhodne patrí medzi najlepšie make upy, i keď o cene by sa dalo polemizovať. Zdá sa mi, že v USA sú odtiene nazvané číslami, pred ktorými je vždy aj napísaný pododtieň pleti.

  • pumpičkový sklenený obal
  • pekný dizajn
  • výdrž celý deň
  • krytie
  • luxusný pocit na pleti
  • oxiduje
  • flakón je dosť ťažký
  • parfumácia


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.2.2014 20:08:08

Delší dobu jsem hledala kvalitnější make- up, pár jich vyzkoušela, ale tento mi sedl naprosto dokonale. Pleť mám smíšenou s problematickou T-zonou, sušší tváře a občas trpím i na akné. Make up působí na pleti lehce a přitom kryje skvěle, nevysušuje ani nepne, nezalézá do porů a vytváří krásný sametový vzhled (nanáším štětcem od Real Techniques-buffing brush), aniž by vytvářel masku, s čím mívám v zimě problém. Výběr odstínů je taky vyhovující, odstíny jsou přirozené a myslím, že se dá vybrat. Určitě doporučuji přepudrovat, a tak vydrží klidně i 10 hodin. Balení je krásné a s pumpičkou, nevýhoda je pouze vyšší cena

  • sametový vzhled
  • nezalézá do porů
  • příjemné složení a příjemný pocit na pleti
  • vůně
  • vyšší cena


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.11.2013 23:37:24

Tento make-up jsem začala používat v srpnu 2013. Takže mohu zodpovědně napsat, že se mnou přežil i ty šílené pařáky. Dobře drží, nemizí. Krytí je spíše lehčí a na pleti vypadá přirozeně. Stačí obvykle jedno přepudrování za den (mám víceméně normální pleť). Jediným minusem je, že nejsvětlejší odstím je na mne na zimu trochu tmavý.

  • Nevysušuje
  • Přirozený vzhled
  • Nezanáší póry
  • Výdrž
  • Pleť nezaťežuje
  • Vůně
  • Balení vydrží opravdu dlouho
  • Moc tmavý nejsvětlejší odstín


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2012 18:15:53

Vynikajůci make-up. Dobre sa nanáša, kryje. Nevysušuje pleť - mám zmiešanů. Vypadá prirodzene, priateľ netušil, že nejaký na tvári mám. Neucpáva póry. Už mám tretí. Určite je lepšie vyskůšať vzorky, nie každej pleti vyhovuje všetko. Mňa vzorka oslovila, prvý make-up, po ktorom som nemala a nemám podráždenů pleť, svrbenie.

  • Nedráždi pleť
  • Kryje
  • Prirodzený vzhľad
  • Nemá


Tak tohle je bezkonkurenčně nejlepší make-up co jsem kdy zkoušela a já jich vyzkoušela opravdu hodně , dovoluji si říci, že skoro všechny nedrogerkové makeupy .. Mám smíšenou pleť s hodně mastící se T.zonou a červené žilky na tvářičkách . Tento make-up si hravě poradí s obojím.. Má velmi dobrou krycí schopnost, pokud nechcete zakrývat akné , ale spíše sjednotit barvu a mírné nedokonalosti..Ale co me na nem dostalo? Ten krásně sametový obličejík, co vám vykouzlí, nikam nezalézá a drží tam kde má, mě i přes mou mastnejší pleť vydrží s jedním přepudrováním celý den..Moc doporučuji..

  • kryvost
  • vhodný na mastnejší plet
  • výdrž
  • super výber přirozených barev i pro bledule
  • cena a nedá se prakticky sehnat na internetu levněji


Další recenze od 5.9.2012 15:58:45

Tento makeup není špatný, ale rozhodně jsou lepší. Je sice přirozený a má dobré odstíny, nicméně nezakrývá dobře póry a pokožku nedělá pěkně hladkou. Od takého drahého makeupu jsem čekala více. Má spoustu předností, které však já považuji za samozřejmost (neslévá se,netvoří se po něm zbytečně akné, nevytváří hrudky).

  • Nevytváří na obličeji masku
  • za tyto peníze jsou lepší makeupy


Další recenze od 17.8.2012 08:50:46

S tím to makeupem jsem spokojená. Lehce kryje a krásně sjednotí pleť. Já mám pleť s mastnější Tzónou a jsem s ním velmi spokojená. Také krásně voní :-). S balením jsem spokojená. Dokonce když jsem přišla na kosmetiku a kosmetička se mě připravovala odlíčit, tak mi pochválila, jak mám hezký makeup.

  • kvalitní makeup
  • vůně a balení
  • asi žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Neměli v odstínu co potřebuji Lancome Teint Miracle, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet tento. Mám sušší pleť a celkově se mi po něm zdála ještě sušší. Makeup se mi po nanesení na pleti nelíbí (zdá se mi flekatý, nesnese s některými pleťovými krémy a pak se žmolkuje), ale paradoxně se to s odstupem času zlepší a jakoby splyne (většinou to bývá naopak). Než ho koupit znovu, raději vyzkouším něco nového.

  • Odstíny pro světlou pleť
  • Krytí
  • Pokud si nesedne s podkladem, žmolkuje se
  • Cena neodpovídá výkonu
  • Vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 12:24:26

Tento make up jsem si koupila, jelikož jsem si od něj slibovala, že bude minimálně průměrný. Bohužel mě velice zklamal. Podle mě je dost podprůměrný. Nekryje snad vůbec, nedá se dobře rozmazat. Na mé pleti se dokonce i jakoby drolil a cuckovatěl. Když už s emi ho podařilo nanést, tak jsme zjistila, že jeho výdrž je minimální, takže to byl ypro mě zbytečně vyhozené peníze.

  • žádné
  • vše


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 10:28:22

Měla jsem několik vzorečků, byla jsem přesvědčená, že to bude super novinka, ale zklamaly mě. Respektive ničím navíc mě nenadchl. Kryje málo - středně, odstíny sou fajn a splynou s pletí, ale pořád ho trochu vidím. Na sušší místa je třeba předem aplikovat více hydratačního krému, ale pak se člověk leskne. Přišlo mě, že po 3h v kině byl naprosto pryč :-( Doporučila bych ho spíše na bezproblémovou plet a určitě je potřeba ho zafixovat pudrem.

  • vůně
  • lehkost
  • odstíny
  • málo kryje
  • za pár hodin je pryč


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.4.2012 16:51:26

Tak z tohoto make-upu jsem byla zklamaná. Ne že by byl extrémně špatný, asi proto, že jsem od něj příliš očekávala. Hezky se roztíral, nedělal efekt masky, přesto kryl, byl ale přeci na pleti viditelnější. Já mám pleť komplikovanou - citlivou, dehydrovanou, sušší s šupinkami, ale t-zona se mi mastí. Po tomto make-upu jsem se leskla, ale hodně. Což je jeho velké minus, je to ale i mou pletí. A popravdě se tolik nelišil od make-upu Gabriella Salvete, jen ta cena je rozdílná.

  • Krycí
  • mastí



věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 09:14:39

Velmi kvalitní make up, který je vhodný spíše pro mastnější pleť. Díky svému složení nemastí obličej a přes to výborně kryje, ale nedělá efekt masky. Na obličeji je příjemný, lehký, neucpává póry. K dispozici je velký výběr odstínů. Opravdu dlouho vydrží a nedělá mapy.

  • Dobré krytí
  • Velký výběr odstínů
  • Neucpává póry
  • Vhodný pro mastnější pleť
  • Výborná výdrž
  • Cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené