Essence Kiss Care Love Lipbalm recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Essence Kiss Care Love Lipbalm
Balzámy na rty Essence Kiss Care Love Lipbalm - obrázek 1
Balzámy na rty Essence Kiss Care Love Lipbalm - obrázek 2
Balzámy na rty Essence Kiss Care Love Lipbalm - obrázek 3
5 4 24
  • Průměrné hodnocení 4
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 18 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Kiss Care Love Lipbalm

věk
25-34

Balzám jsem na základě recenzí moc chtěla, ale zjistila jsem, že jej stáhli z prodeje. Dnes jsem objevila poslední kousek ve výprodeji v Rossmannu za 35 korun, odstín 03 Fruitylicious, tak jsem po něm hned skočila. Moje první dojmy: Balzám příjemně barví do jemné perleťové růžové s nenápadnými třpytkami a připomíná tak spíš lesk. Příjemně voní, obal je taky celkem pěkný, ale obávám se, že se v kabelce setře ten pěkný tyrkysový nápis. Mínus balzámu je, že až příliš lepí a nehydratuje, spíš rty potáhne takovým lepivým filmem. Nevadí mi to moc, ale asi nemusím mít další, on se beztak už nevyrábí:))

  • Krásný obal
  • Perleť a lesk
  • Jemný shimmer
  • Vůně
  • Cena
  • Písmo z obalu se setře
  • Nehydratuje
  • Příliš lepí


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 10:36:41

Tyto balzámky jsem chtěla dlouho zkusit, slyšela jsem na ně chválu, ale mě zklamaly, naštěstí jsem si na zkoušku pořídila jen červenou variantu, protože mi na ruce přišla normální, rty se po něm lehce leskly, ale vůbec nehydratoval, nepečoval o rty, spíš mi přišlo, že po použití mi rty vysušoval a nebylo to vůbec příjemné, ubýval docela rychle, ale nevypotřebovala jsem ho, když mi neseděl tak jsem ho radši vyhodila, navíc v balení se tyčinka kloktala, což nemám ráda, další si nepořídím

  • lehký lesk
  • balení
  • nehydratoval
  • vysušoval


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2014 21:44:04

Já si vybrala 03 Fruitylicious, moje kamarádka oranžové provedení a obě jsme moc spokojené, hlavně za tu cenu. Neříkám, že by to byl nějaký boom, zas tak moc kvalitní není, ale za tu cenu se málem může rovnat pověstnému Baby Lips. Rtíky vypadají svěže a zdravě, příliš moc nebarví, úžasně voní... Jediné, co bych vytkla, je obal který se snadno ošoupe a špatné vysouvání tyčinky: jde to docela ztuha a mé kamarádce se dokonce zasekl...Pozor na to.

  • cena
  • úžasně voňavý
  • poměrně dobrá hydratace
  • obal
  • zaseknutí tyčinky


věk
25-34

Měla jsem fialovou verzi (borůvka?). Účinky balzámu mě zklamaly, moc nehydratoval, utvořil na rtech takový divný povlak. Pozitivem byla hlavně krásná vůně, kvůli které jsem si balzám koupila. Obal se zasekával. Essence balzámy prostě nejsou vhodné na extrémně vysušené rty či do zimy, jejich hlavní funkcí je dodat rtům nějaký barevný odstín. Příště už asi koupím něco jiného.

  • vůně
  • nehydratuje
  • obal se špatně vysunuje


věk
15-24

Jak jsem se tak dívala na netu, skoro všichni jsou s tímhle spokojeni.. Přijde mě to na jedno brdo s Babylips atd.. Moje rty to vůbec nehydratovalo, naopak mě je to vysušovalo a nepříjemně pálilo. Nadruhou stranu sehnala jsem to v DM za super cenu 18 Kč. Takže se od toho ani zázraky očekávat nedají. Balení je moc pěkné a vůně příjemná.

  • Vuně
  • Cena
  • Nehydratuje
  • Štípe na rtech


Další recenze od 26.8.2014 20:57:13

Tento balzám miluji hlavně pro jeho úžasnou žvýkačkovou vůní :3 Mám odstín 01 Fruit crush a dokážu ho reaplikovat každou chvíli :) Na rtech udělá takový zvláštní film,který vydrží celkem dlouho a vytvoří taokvý leskový dojem.Určitě si ho budu kupovat znovu a znovu za tu krásně nízkou cenu :) V porovnání s dvkrát dražšími Labely..

  • ÚŽASNÁ VŮNĚ
  • Příjemná konzistence
  • Pěkný lesklý dojem
  • Cena
  • Víc vůní
  • Výdrž
  • Žádné


věk
15-24

Skvělý balzám. Mám odstín 03, balzám dodá rtům jemnou barvu a lesk. Je mastnější, na rtech drží, dobře hydratuje. Jemně lepí, ale to mi vůbec nevadí. Opravdu nádherně ovocně voní a obal je také pěkný.Jediné co mi vadí je, že jde hůře vysouvat. Za tu cenu si myslím, že se vyrovná i dražším balzámům.Určitě si koupím více barev.

  • Vůně
  • Cena
  • Barvy
  • Špatně se vysouvá


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2014 19:55:44

Mám oranžový a jsem moc spokojená. Má příjemnou vůni, výdrž je taky super. Je trochu mastnější, takže na zimu bude bombovní. Určitě si koupím i další balzámky. Pěkně hydratuje a rty i trochu zabarví (lesk). Cena je okolo 30,-. Co se týče obalu, tak zatím drží a je v pořádku (bez ošoupání). Pro ty, co chtějí levný kvalitní balzám, tak doporučuji :).

  • Cena
  • Dostupnost
  • Hydratace
  • Lesk
  • Vůně
  • Výdrž
  • Hezký obal
  • Nic


Další recenze od 19.4.2014 19:34:15

Kúpila som si ten fialový a oranžový a musim povedať že som celkom spokojná :)Ten fialový je na perach uplne bezfarebný čo je pre mna fajn ale ten oranzový po nanesení viacerých vrstiev zanecháva pery nepekne oranzové.Zanecháva trošku nepekný lepkavý pocit ale zato naozaj pekne vonajú.Skoda že to boli limitky určite by som si kupila ešte spon jeden za tu cenu

  • cena
  • vona
  • trošku lepkavý pocit


věk
15-24

Další recenze od 17.4.2014 20:59:38

Essence má sice čtyři odstíny ale já zatím viděla jen ten oranžový (koupila si ho ségra a už má několikáté balení) a pak ten červený. Červený mám já ale barva je trochu jiná než jakou mají na obrázku. Balzámy příjemně voní. Ten červený voní jako žvýkačka. Cena je super a balení vypadá hezky. Ovšem ta výdrž! Moc dlouho nevydrží a ve škole si o hodinu patlat pusu balzámem nemůžu. Když jsem v zimě měla rozpraskané rty tak mi balzám trochu pomohl ale jen asi na 68%. Obal taky vypadá docela křehce. Pokud vám nevadí malá výdrž a nemáte nonstop rozpraskané rty tak si určitě tento balzám kupte.

  • příjemná vůně
  • cena
  • obal
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2014 20:53:38

První co mi vadí je to, že balzám jde špatně vysunovat a zasekává se. Takže s tím občas dost bojuji. Má takovou perleťovou nepřirozenou barvu, takže bych s tím ven asi nevyšla. Proto ho mám na nočním stolu a patlám přes noc. Parfemace je celkem dost chemická a není moc vábivá pro můj nos ;) Znovu si ho nejspíš nekoupím. :)

  • Příjemnost na rtech
  • Balení se zasekává
  • Barva
  • Parfemace


věk
25-34

Koupila jsem si ve výprodeji fialovou variantu kvůli krásné vůni, ale moc jsem si od něj neslibovala. Jsem ale překvapená, jak moc dobře hydratuje. Když se to s ním přežene, tak jsou rty jakoby něčím plastovým potažený, proto si dávám pozor na dávkování. Dělá jemný shimmer na rtech a celkově dělá hezké přirozené rty. Za tu cenu si rozhodně pořídím i jiné varianty.

  • shimmer na rtech
  • hezké rty
  • hydratace
  • cena
  • nesmí se to přehnat s množstvím


věk
35-44

Další recenze od 2.9.2013 10:19:10

Barevné tónovací balzámy mám ráda a často si je kupuji. Mám rty hodně vysušené, popraskané. Tento balzám jsem si koupila abych pravdu řekla hlavně kvůli dobré ceně. Myslím, že levnější tónovací balzám na českém trhu neseženete. Překvapila mě i kvalita. Opravdu je na rtech příjemný a netvoří šupinky jako se mi to stalo např. u o dost dražšího Blistexu. Voní také příjemně (ovocně). S obalem je to trochu horší, ten je dost nekvalitní ale pokud vám jde o obsah balení, tak rozhodně doporučuji! :-)

  • super balzám za super cenu
  • nekvalitní obal


věk
15-24

Na základě kladných recenzí jsem se rozhodla tento balzám taky vyzkoušet. Když jsem napoprvé vešla do drogie, měli všechny tyto balzámy vyprodané (to také vypovídá o tom jak je asi oblíbený). Ze začátku se trochu hůře vysouvá, ale to podle mě zase takový problém není ;) Na rtech zanechává lesklou vrstvičku - opravdu to vypadá jako když si dáte lesk na rty. Navíc ta vůně - hmmm co k tomu dodat - prostě úžasná :D hydratuje a nechává rty jemné. K tomuto produktu mám jen 2 negativa - obal se opravdu hned ošoupe a tyčinka mi moc nevydržela dlouho, ale zase za tu cenu ;)

  • cena
  • hydratuje
  • lesklý
  • vůně :)
  • výdrž jak tyčinky tak obalu


Další recenze od 24.8.2013 22:51:22

Mám spoustu sbírku různých balzámů a lesků na rty, ale tento tak krásně voní. Koupila jsem si ho hned ve dvou variantách a jsem nadmíru spokojená. Růžový nejen, že krásně voní, ale také na rtech vytvoří jakousi jemnou barvičku, která je prostě k zulíbání, zatímco tmavší odstín byl jako žvýkačka a dodal převážně mým rtům jen lesk.

  • Cenově dostupná
  • žádný


Další recenze od 16.7.2013 09:00:51

Tento balzám mě příjemně překvapil.Nečekala jsem že by i tak levný produkt mohl udělat tak výbornou práci na rtech.Mám ten oranžový s příchutí broskve.Už mám asi pátý a koupím si ho zase.Na rtech drží, je dlouhotrvající, má příjemnou chuť, je k dostání všude a mnoho dalších pozitiv.Jediné co bych snad vytkla je to, že se težko vysouvá a potisk na obalu se rychle sešoupe, což je škoda protože je hezký.JInak vřele doporučuji!

  • Cena Dostupnost Chuť
  • Balení


věk
25-34

Mám fialový balzám, který voní jako žvýkačky. Velmi jemně barví, hydratuje, výdrž má také slušnou. Dříve jsem měla sbírku labell, ale poslední dobou se zhoršilo složení a spíše mi rty vysušovaly. Tato tyčinka mi připomíná složení dřívějších labell, což oceňuji. Určitě si koupím i další s jinou vůní. Mamka má růžový a ten voní jako bonbóny, také je spokojená. Cena je opravdu perfektní. Obal se mi zatím cca po 2 měsících neošoupal - nosím v kabelce v postranní kapsičce, příp. v kosmetické taštičce.

  • jemně barví
  • hydratuje
  • cena
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 20:28:26

Je srovnatelný s dražšími balzámy. Hezky voní a pěkně hydratuje rty. Má lehkou barvičku, rty s trochu lesknou. Jen obal je trochu fórový. Je z měkčího plastu a nápisy se odřou hned druhý den, ale to mi nevadí. Jde mi spíš o vnitřek, než o obal. Určitě koupím znovu

  • vůně
  • hydratace
  • obal se odírá


věk
25-34

Občas se mi sice samo sundává víčko, ale za tu cenu si jej nedokážu vynachválit!!! Rozhodně lepší, než Labello. Mám ten červený a krásně banánově voní a má v sobě jemné třpytky, ovšem jen velmi velmi decentní, že nejsou skoro vidět. Kupuji rozhodně znovu!

  • jemné třpytky
  • vůně
  • obal


věk
35-44

Balzámy na rty tvoří jednu velkou část mé kosmetické výbavy - zejména ty tonovací. tento je příjemně mastný - lepší tedy na zimu a jemně parfémovaný. Mám oranžový - meruňkový...dodá rtům velmi jemný perletový nádech a hezky "zacelí" šupinky. Poměr cena - kvalita je perfektní.Mi aspon vyhovuje!

  • jemné tonování
  • šupinky na rtech "zacelí"
  • mastný - vhodný spíše do zimy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 2.2.2013 18:53:48

Tento balzám mě opravdu mile překvapil! Koupila jsem si ho původně jako "nouzovku, která krásně voní", ale jsem moc spokojená. Vlastním odstín 01 Fruit crush (červená) a nemůžu se nabažit :-). Rty jsou hydratované, příjemné na omak, jsou krásně vyživené a šťavnaté. Pomáda rty mírně zbarví a navíc obsahuje třpytky, takže je to něco jako lesk. Navíc mému příteli, který nesnáší lesky na rty, absolutně tento výrobek nevadí - ale spíše se mě neustále ptá, kdy už si zase namažu rty tím zázrakem :) A to už je co říct :-D A za tu cenu? Proč to nevyzkoušet, dámy.

  • ovocná vůně a třpytky
  • výdrž
  • cena
  • hebké rty
  • snad jen ošoupané víčko


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 19:54:43

Ja ho neodporúčam na viac suché pery. Vytvára takú čudnú vrstvu,čo vydrží hodinu a potom sa vytvoria v kútikoch také biele pásiky. Ale asi každému inak padne. Mám oranžový a ružový, farbičky vyzerajú na perách pekne, majú drobné trblietky. Ale už si ho nekúpim kvôli slabej výdrži.

  • pekné farby
  • trblietky
  • vôňa
  • zlá výdrž
  • ošúchava sa obal


Další recenze od 25.11.2012 19:18:00

Tento balzám mě překvapil! Čekala jsem příšernou kvalitu, ale opak je pravdou. Dobře hydratuje- utvoří na rtech jakou si vrstvu, která rty chrání a vyživuje. Já mám odstín 01fruit crush a naprosto mi vyhovuje. Obsahuje jemné třpytky (působí trochu jako lesk ;) ) a mírně barví. Pěkně voní ,jen se těžko vysouvá. Bohužel se obal brzy ošoupe ... :( . Jinak hodnotím výrobek kladně ;)

  • vůně
  • barva+jemné třpytky
  • výdrž
  • cena
  • obal se brzy ošoupe


věk
15-24

Další recenze od 8.11.2012 17:17:08

Tenhle balzám prodávají ve 4 barvách (mám Caribean sunrise) a je to naprosto skvělý výrobek. Má světlou barvu, je takový krémový, dobře hydratuje a dlouho na rtech vydrží. Zezačátku se hůř vysunuje, ale po pár použitích se ,,ojezdí". Jediná chybka je, že vzor na obalu se docela brzo oškrábe, jinak je opravdu super :)

  • příjemný na rtech
  • vůně
  • barva
  • výdrž
  • cena
  • potisk obalu jde dolů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Labello Lip Butter

4 75% 16 recenzí

Hůře hodnocené