Avon Advance Techniques Péče s marockým arganovým olejem recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Avon Advance Techniques Péče s marockým arganovým olejem
Bezoplachová péče Avon Advance Techniques Péče s marockým arganovým olejem - obrázek 1
5 4.4 26
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Advance Techniques Péče s marockým arganovým olejem

Další recenze od 4.9.2017 00:08:58

Velmi dobrý produkt z Avonu za nízkou cenu. Krásně voní i po uschnutí vlasů, nemastí vlasy a dobře se po něm vlasy rozčesávají. Konečky vlasů zaceluje. Používám jej pravidelně po umytí vlasů. Vlasy mám hodně dlouhé, takže za mě je tento produkt cenové dostupný a funkční. Rada: tento olejíček vtírám především do konců a spodní délky vlasů, nenanáším ho ke kořínkům hlavy.

  • vůně
  • cena
  • účinnost


věk
25-34

Bez olejíčku na vlasy nedám ránu. Mám suché melírované vlasy, které v létě vypadají ještě vysušeněji. Tenhle olejíček (podoběn jako ostatní podobného typu od Avonu) hezky vlasy zacelí (na oko samozřejmě, vlasy nijak neozdraví, to je abyste nebyli naivní) a vypadají hydratovaně. Rozhodně doporučuji být opatrný s množstvím, jelikož má tendenci mastit jemné vlasy. Prodává se ve skleněný lahvičce (raději bych plastovou, ale budiž) a v 30ml balení (to by mohlo bejt vyšší) a samozřejmě jen přes Avonbábu. Za tyto tři drobnosti ubírám hvězdičku. A na závěr: nevidím rozdíly mezi jednotlivými typu olejíčků, který nabízí Avon.

  • hezké vlasy
  • malé balení
  • skleněná láhev
  • avonbába


věk
15-24

Další recenze od 15.7.2016 18:01:44

Skvělý produkt na vlasy. Je to olejíček s arganovým olejem a proto se hodí na hodně vysušené konečky. Z olejíčků, které jsem od Avonu vyzkoušela, je tento nejlepší. Nanáším ho každé ráno na suché vlasy. Nevýhodou je menší balení. Ale za tu cenu není problém si olejíček kupovat častěji. Další plus je jeho příjemná vůně. Rozhodně doporučuji vyzkoušet!

  • cena
  • Skvělý pro vysušené konečky
  • vůně
  • malé balení


Další recenze od 23.12.2015 14:14:17

Jelikož mám hodně jemné a plihnoucí vlasy, olejíčkům se radši vyhýbám. Ale před fénováním potřebuju konečky vyživit a tak sáhnu právě po tomhle olejíčku. Je to jediný olejíček,který mi vyhovuje. Požívám pouze na mokré vlasy, jinak olejíček vlasy zmastí. Jestli hledáte nějaký olejíček,který konečky vyživí a třeba použít jako ochranu před teplem,aby se konečky moc nevysušily, je na tohle ideální,doporučuji a určitě koupím znovu:)

  • Cena
  • Obal
  • Dlouho vydrží
  • Vyživí konečky
  • Použivat jenom na mokré vlasy
  • Horší dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 7.11.2015 19:47:21

Z avonu moc produktů neobjednávám, přijdou mi nekvalitní a většinou nemají ani žádný učinek. Udělala jsem vyjímku a koupila si tento produkt. Ale bohužel hned po prvním použití zklamal.. moje hnědé jemné vlasy okamžitě zmastil. Nevím jestli kvůli tomu že je žlutý. Na moje vlasy rozhodně nevyhovuje a už nikdy nekoupím ani nepoužiju.

  • Bohužel nic
  • Mastí jemné vlasy
  • Skleněný obal
  • Cena


věk
35-44

Vlasy jsou po použití tohoto séra hezké a lesklé, konečky vyživené a dá se říci je to můj nejlepší přípravek, který používám, dokonce konkuruje mým tekutým krystalům za 300Kč. Nemastí, vlasy nejsou splihlé jako po nanešení většiny olejíčků na vlasy, navíc příjemně voní. Dávám si jej do délek vlasů a na konečky, kde je mám nejvíc zničené. I po delším užívání jsou vlasy jemnější a příjemné na dotek, absolutně nezatěžuje vlasy, je pro mne prostě nej :-)

  • i při delším používání nezatěžuje vlasy
  • příjemně voní
  • vlasy jsou hebké a jemné na dotek
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 27.8.2015 10:29:28

Tento olejíček jsem začala používat hned,jak ho dali do oběhu.Dřív jsem používala ten zelený,ale přestal mi z nějakého neznámého důvodu vyhovovat.Tento používám před rozčesáním po každém umytí vlasů.Ani nevím,jestli mým vlasům pomáhá,,ale už jsem na něj tak zvyklá,že si nedokážu představit mytí vlasů bez něj.Rozhodně od něj nelze čekat zázraky jako je uzdravení již roztřepených konců.Ale jako prevence si myslím,je super.Navíc se po něm krásně rozčesávají vlasy a pocit ošetřených konců je taky fajn

  • vůně
  • balení a skvělé dávkování pomocí pumpičky
  • pocit ošetřených konečků
  • při větším množství mastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2015 15:24:59

Od tohoto olejíčku jsem očekávala, že mi vyživí a uhladí suché konečky vlasů. Po prvním použití jsem byla z produktu nadšená, protože přišel naprostý WOW efekt. Vlasy po tom byly úžasně voňavé, hladké a vypadaly zdravější. Jenže po několika týdnech užívání už nebylo znatelné žádné zlepšení. Ikdyž jsem produkt na chvíli přestala používat, aby si vlasy odvykly, při opětovném použití už nebyl výsledek nikdy tak perfektní jako poprvé.

  • vůně
  • nemastí vlasy
  • nemá dlouhodobý efekt


Další recenze od 5.1.2015 09:04:46

Mám už asi čtvrté balení, nedám bez olejíčku ani ránu :) Mám hodně zničené konečky odbarvováním a jedině po olejíčku ztratí vlastnosti slámy. Zkoušela jsem i sérum na roztřepené konečky, ale tenhle olejíček je určitě lepší. Vlasy jsou pak krásně lesklé, vyživené a pružné. Sice se píše, že se má používat pouze na mokré vlasy, ale občas ho použiji i nasucho a žádnou neplechu to nedělá, jen ho samozřejmě použiju méně. Na mokré vlasy mi obvykle stačí dvě pumpičky, na sucho tak půl-jedno celé pumpnutí. Olejíček navíc krásně voní. Určitě doporučuju, pokud nechcete utrácet za čistý arganový olej.

  • hezky voní
  • lesklé, pružné, vyživené vlasy
  • lze používat i na sucho, i když se to nepíše
  • nízká cena
  • klidně bych brala větší verzi


věk
25-34

Další recenze od 27.9.2014 16:06:06

Moje stálice mezi vlasovými přípravky. Olejíček používám na vlhké i suché vlasy, prostě podle toho jak si vzpomenu. Pokud je potřeba tak klidně na oboje. Dodá vlasům moc krásný lesk a navíc příjemně voní. Také se mi líbí, že vlasy nezatíží, takže nevzniknou slepené prameny. Navíc cena je víc než příjemná, takže můžu jen doporučit.

  • Cena
  • Vůně
  • Nezatíží vlasy
  • Nenašla jsem


S touto péčí jsem na 100 % spokojená, stačí pár kapek na prsty, rozetřít do vlasů a všechno zachrání. Dávám na suché i na mokré, skvěle uhladí a zacelí konečky a přitom je neumastí. Ideální na dovolenou k moři, kde vlasy dostanou zabrat a toto malé balení se hodí na cesty :-) Skvělá náhrada za masky, kondicionéry, spreje na rozčesávání atd.

  • nemastí
  • na suché i na mokré vlasy
  • zacelí konečky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.7.2014 14:19:57

Tento Arganový olej od Avonu je u mě doma stálicí. Vždy když dochází mám už připravený nový. Olej má super konzistenci, která se do vlasů dobře vtírá. Olej příjemně jemně voní, přesto že je žlutý, tak vlasy nebarví. Tento olej vlasy nezatěžuje a po vsáknutí není vůbe ve vlasech cítit vlasy na dotek zacelý a konečky vypadají zdravěji

  • konzistence
  • cena v akci
  • nic


Další recenze od 23.7.2014 15:44:26

Tento olej používám asi 2 roky a jsem maximálně spokojená. Je to asi nejlepší olej, jaký jsem kdy zkusila. Krásně voní, vlasy jsou po něm lesklé a vyhlazené. Velmi příjemná je i cena, většinou se dá koupit do 100 Kč, často bývá v akci. I samotné balení vydrží hodně dlouhou dobu, protože opravdu mi stačí nanést jen jednu malou kapičku a rozetřít do konečků.

  • krásně voní
  • vlasy jsou leské a hebké
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2014 20:37:36

Tento olejíček jsem používala opakovaně dlouhou dobu, je opravdu perfektní, dobře se nanáší a úplně krásně voní. Ač ho používám jen na konečky, mám pocit, že poslední dobou se mi vlasy hodně mastí. Úplně úžasně voní. Musí se ale přiměřeně nanášet a hlavně na mokré vlasy. Je ale pravda, že když jej použiju, muím si hlavu mýt častěji, než když nepoužiju. Jelikož ale jak jsem už uvedla se mi vlasy mastí, musím zkusit přejít na jiný výrobek.

  • vůně
  • pohodlná aplikace
  • častější mytí vlasů


Další recenze od 19.3.2014 18:02:51

S tímto olejíčkem jsem moc spokojená. Chtěla jsem na vlasy vyzkoušet něco s arganovým olejem a určitě nelituju, že jsem sáhla po tomhle olejíčku. Má moc hezkou vůni. Vlasy vůbec nemastí pokud to s ním nepřeženete. Používám ho hlavně na konečky. Vlasy jsou po něm jemné, nevypadají tolik zničeně. Moc se mi také líbí obal, který je skleněný. Možná by se mohl prodávat ve větším balení, příjde mi, že se spotřebuje docela rychle.

  • vůně
  • nemastí vlasy
  • pomáhá s roztřepenými konečky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 2.1.2014 21:09:28

Super olejíček, nádherně voní, to především, krásně se i vstřebá do vlasů, ale chce to být s ním opravdu opatrná, jinak vlasy téměř přemastí - logické, je to olej. Stačí jednou zapumpovat a pořádně to protřít v dlaních, zahřát a pak si s tím chvilku hrát a vmasírovávat do konečků. Rozhodně vlasy nezacelí, ale po nějaké době je znát, že se vlasy méně třepí! Cena příznivá, vydrží dlouho.

  • cena
  • vůně
  • časem vidět výsledek
  • stačí dát o trochu víc a vlasy se rychle zmastí


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2013 21:53:14

Tento olejíček už mi kdysi vychvalovala kamarádka, ale pořád jsem tomu nevěřila, protože o produktech Avon na vlasy nejsou moc dobré recenze. Ale nechala jsem se přesvědčit slevou na 55 Kč a to mě nemohlo nechat chladnou. Olejíček je nejlepší, který jsem kdy vyzkoušela. A to jsem měla i Mythic Oil, Wella Luxury Oil a tekuté krystaly Black. Ani jeden se tomuhle avoňáckýmu nevyrovná. Bleskově vlasy vyživí, hydratuje a zkrotí i krepaté vlasy. Nádherná vůně je velké plus. Takže budu kupovat dále a dále. Vyplatil by se, i kdybyste za něj měli dát 150 Kč! :)

  • výživa
  • hydratace
  • vůně
  • zkrocení vlasů
  • lesk jako blesk
  • cena!
  • žádné


věk
25-34

Musím sa priznať, že som čakala niečo oveľa horšie. Olejček som kúpila od kamošky čo robí v Avone. Bol v akcii a ja som práve potrebovala niečo na tie moje zničené konce. Olejček pekne vonia ale nezbadala som, že by na vlasy pôsobil regenerujúco a pomáhal im. Balenie je malé ale zato má praktickú pumpičku. Už nekúpim a budem skúšať ďalšie.

  • vôňa
  • balenie s pumpičkou
  • nepomáha na lámavé a rozštiepené konce


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2013 08:02:58

Tak tento olejček používam už dlho a musím povedať, že je skvelý! Nanášam ho vždy do umytých mokrých vlasov, ale len na končeky, ktoré mám suché. Vlasy sa dajú potom krásne rozčesať, aj keď ste predtým nepoužili kondicionér, zostanú vyživené a všimla som si aj to, že odkedy ho používam tak mi vlasy oveľa menej padajú. Za mňa určite najlepší olejček na vlasy!

  • krásna vôňa
  • vlasy sa dajú lepšie rozčesať
  • nemastí
  • vlasy hydratuje
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 20:12:24

Olej používam hlavne na suché končeky vlasov, neviem teda posúdiť či vlasy zaťažuje. Suché končeky okamžite zjemní, zaceliť ich nezaceľuje, ale to by som už asi chcela veľa. Každopádne sa mi páči jeho obal, určite je lepší ako sérum na suché končeky to zelené z Avonu. Stačí ho aplikovať skutočne malé množstvo. Balenie je praktické aj s vrchnáčikom, takže sa dá aj prenášať. Keď som ho však aplikovala na mokré vlasy nevšimla som si nijakú zmenu.

  • stačí malé množstvo
  • zjemňuje suché končeky
  • pekný a praktický obal
  • žiadne


věk
25-34

Strašně příjemný produkt. Nádherné voní, takže vlasy zanechá opravdu pěkně provoněné. Není nijak extrémě mastný. Dobře se vstřebává. Vlasy po něm krásně zvláční a jdou s ním parádně rozčesat. Přijde mi, že vlasy jsou s ním krásně hydratované a tolik mi nelítají, neelektrizují a nevyšušují se vlivem laku. Přijde mi fakt dobrý i na roztřepené konečky. Praktické balení s pumpičkou je taky fajn. Zařadil se mezi stálice mé kosmetické výbavy.

  • vůně
  • cena
  • hydratace vlasů
  • není přehnaně mastný
  • k dostání jen přes katalog


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2013 20:23:29

S tímto olejíčkem jsem moc spokojená. Nádherně voní a uhladí vlasy :) Vůně se drží ve vlasech i nadále.. Výrobek sice obsahuje silikony, ale jelikož ho používám pouze na suché konečky, které potřebují preventivně "zalepit", vůbec mi to nevadí :) Ve výsledku jsou vlasy hebké, voňavé, lesklé a netřepí se mi tak, jako dřív. Sérum se navíc krásně vstřebá a nikdy se mi nepodařilo si zmastit vlasy.

  • vůně
  • cena(když je v akci)
  • pro někoho silikony
  • skleněná lahvička


věk
25-34

Tento olejíček jsem si hned zamilovala hlavně díky jeho nádherné vůni!škoda,že na vlasech nevydrží moc dlouho :/ používám ho spíš na vysušené vlasy a nezdá se mi,že by je mastil,mám hodně vysušené konečky...vlasy uhlazuje,a za tu cenu je super! :)

  • vůně
  • cena
  • nemastí vlasy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.12.2012 21:10:35

S tímto olejíčkem jsem naprosto spokojená, koupila jsem ho v akci. Používám ho jak na vlhké vlasy na rozčesání tak i po vysušení a vyžehlení ještě na suché konečky, jelikož je mám hodně zničené. Píjemně voní a nemastí vlasy, pokud se nedostane po celé délce. Určitě si ho koupím znovu, za tu cenu není co řešit

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • žádné


Další recenze od 28.11.2012 19:17:41

S olejíčkem jsem spokojená, ale je třeba ho pořádně nanést a hlavně přiměřené množství, jinak se vlasy mastí, ale i tak při používání olejíčku musím vlasy mýt častěji.Také se mi stává, že mi z toho docela elektrizují vlasy, ale jinak mi přijde skvělý, vlasy vypadají zdravě a leskle. :))

  • Zdravé vlasy
  • mastí


věk
25-34

Další recenze od 26.11.2012 09:16:29

Olejíčky na vlasy z Avonu mám ráda, i když se názory hodně liší, tak já vždycky byla spokojená a hlavně pokaždé hezky voní. Tenhle olejíček nemastí vlasy, pokud se použije přiměřené malé množství a nedostane se na kořínky u hlavy. Účelem je vyhladit strukturu vlasu, aby vypadaly upraveně. Na celou délku vlasů používám jiný přípravek a tento olejíček používám jenom na vmasírování do konečků, aby vypadaly upraveně. Tento olejíček se navíc nepoužívá na mokré neo suché vlasy, ale POUZE na mokré vlasy a pak se vlasy již doupraví dle požadavků. Koupila jsem ho 30ml za 169,-, ale jde sehnat i za cca 90,- v akcích na internetu.

  • jemné a hebké vlasy
  • uhlazená struktura vlasu
  • hezky voní a nemastí vlasy
  • jde sehnat v akcích za skvělé ceny
  • používá se na pouze na mokré vlasy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené