Balea Professional Oil Repair pečující olej na vlasy recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Balea Professional Oil Repair pečující olej na vlasy
Bezoplachová péče Balea Professional Oil Repair pečující olej na vlasy - obrázek 1
5 4.1 22
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Oil Repair pečující olej na vlasy

věk
25-34

Další recenze od 8.11.2017 08:16:03

Tento olej na vlasy používam už nejaký čas, aj keď nie pravidelne. Kúpila som ho na základe kladných recenzií na Omlazení. Mám už dosť dlho, moje vlasy sú husté a dlhé, ale pri aplikácií stačí malé množstvo (3-5 pumpičiek) pre celé vlasy aby neboli pri väčšom množstve mastné. Používam po krátkom fénovaní, kedy sú vlasy už mierne suché. Krásne vonia a je ho cítiť vo vlasoch aj na druhý deň. Či kúpim znova neviem, nie že by bol zlý, ale rada skúšam vždy niečo nové. Za jeho cenu je fajn a zoženiete v každej DM drogérií.

  • vôňa
  • nie je mastný
  • cena
  • dostupnosť


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2017 20:51:22

Nemám co vytknout. Produkt jsem pořídila na doporučení od mojí kamarádky. Věc za pár korun a co nadělá parády. Používám denně do délek vlasů přibližně měsíc a výsledky jsou fantastické. Vlasy jsou jemné a lesklé. Olejíček příjemně voní a nemastí vlasy. Olejíček budu nadále kupovat! Vřele doporučuji každému, kdo chce mít krásné zdravé vlasy.

  • Vůně
  • Cena
  • Splňuje účel
  • Nemastí a zjemňuje
  • nic :)


věk
15-24

Další recenze od 27.8.2017 13:40:48

Dobrý olejíček na vlasy. Olejíček má hustší konzistenci a krásně voní po kokosu. Koupila jsem ho za cenu 80 Kč, což je v poměru ke kvalitě docela dobré. Vlasy po něm nemám suché ani druhý den. Jediné co mi vadí je, že se ho musí používat docela dost, takže se rychle spotřebovává, ale tím jak je levný to není až zas takový problém.

  • vůně
  • cena
  • konzistence
  • vyživý vlasy
  • rychlá spotřeba


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2016 21:43:10

Môj najobľúbenejší olejček na vlasy, ktorý mi nikdy nesmie doma chýbať! Pomer cena a kvalita je jednoducho fantastický, hlavne oproti ostatným olejčekom iných drahších značiek. Mám vlnité vlasy a často boli vysušené bez lesku a tento olejček mi neskutočne pomohol. Už druhý rok ho používam pravidelne. Väčšinou však už na vysušené vlasy, na stajlovanie, uhladím si ich po celej dĺžke s týmto olejčekom a väčšinou si ich už nemusím potom ani lakovať. Určite odporúčam. Jedinú nevýhodu pre mňa predstavuje balenie bez vrchnáka. Pri cestovaní mi trocha vytiekol a zamastil ostatné veci.

  • nízka cena
  • kvalitný výrobok
  • sladká vôňa
  • dodá vlasom lesk
  • hebké vlasy
  • nemastí
  • balenie bez vrchnáka


Další recenze od 26.2.2016 18:04:13

Tento olejček na vlasy som dostala na Vianoce ako darček. Páči sa mi jeho vôňa a konzistencia, nie je príliš tekutý ani príliš hustý. Používam ho 2 až 3-krát do týždňa po umytí vlasov, 5 až 6 kvapiek na dlhé vlasy. Určite odporúčam, avšak nepreháňať to s ním, pretože potom môžu vlasy vyzerať veľmi mastno a spľasnuto.

  • Konzistencia
  • Cena
  • Vôňa
  • Nič


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2016 11:53:18

Tento výrobek (olejíček), používám teprve asi týden, ale už ted ho můžu velice kladně ohodnotit. Mám jemné, vlnito-kudrnaté vlasy a to znamená že hlavně konečky mám suché a krepaté. Po umytí si olej dávám do vlasů bud ještě do vlhkých a pak i do suchých a je super. Krepaté konce se pěkně jakoby spojí a uhladí a vlasy vypadají zdravěji. Jsem s ním tedy zatím moc spokojená. :)

  • vůně
  • cena
  • vlasy pěkně vyživuje
  • je trošku hutnější


věk
15-24

Tento olejíček mě mile překvapil. elikož mi na mé vlasy Balea šampony a kondicionéry celkem vyhovují, řekla jsem si, proč nezkusit i právě tento olej. Množství 100 ml je dostačující a mě i poměrně dlouho vydrží, protože nemám až tolik dlouhé vlasy. Cena 100 Kč je podle mě také příjemná. Olej se pomocí pumpičky dobře aplikuje a hezky voní. Aplikuji po umytí do vlhkých vlasů (lze i do suchých) pouze na konečky, které krásně vyživí, zjemní a vůbec nezamastí! Za mě je to určitě fajn levnější olejíček, který si klidně ještě v budoucnu koupím znovu.

  • Cena
  • Konzistence
  • Vůně
  • Vlasy jsou po něm vyživené a jemné
  • Nemastí vlasy
  • Dávkování
  • Silikony v obsahu


věk
15-24

Tento olejíček mi velmi vyhovoval. Dobře se nanášel, hezky vlas uhladit a zjemní. Byla jsem s nim velmi spokojená a měla jsem ho ráda, ale to byly ještě časy kdy jsem nečetla složení kosmetiky. Obsahuje hodně silikonů , které nejsou pro vlasy vůbec dobré. Produkt jako takový mi vyhovocal, ale ty silikony tam, kvůli nim už si ho nekoupím.

  • Nemastí vlasy
  • Snadné nanášení
  • Cena
  • Uhladí a zjemní vlasy
  • Složení (hodně silikonů)


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2014 18:52:52

Toto je môj najobľúbenejší olejček na vlasy. Krásne vonia, je hustý naozaj ako olej, nie ako niektoré vodnaté olejčeky, vlásky krásne vyživí a hydratuje. Používam ho vždy po umytí ešte do vlhkých vlasov po dlžke a na končeky. Jeho balenie vydrží naozaj dlho, aj ked nie je velke. Môžete ho používať aj do suchých vlasov na uhladenie.

  • vôňa
  • celková výdrž balenia
  • výborná olejová konzistencia


věk
25-34

Další recenze od 6.7.2014 23:48:13

Fajn vlasový olejíček, hezky nenápadně vanilkovitě voní, je lehký, vlasy jsou po něm lesklé a zdravě vypadající, cena je proti konkurenčním olejům velice příjemná. Silikony obsahuje, nicméně ty obsahuje naprostá většina olejů na vlasy, způsobují právě tu lehkost olejíčků, že po nich vlasy nevypadají, jak když by se na nich daly smažit palačinky. Balení má praktickou pumpičku, která se dá otočením vypnout a zapnout, dobře se tedy i převáží na cesty, používám ho před každým mytím vlasů a moc mi pomáhá, určitě koupím znovu.

  • mnohem větší balení než konkurence, navíc za poloviční cenu
  • hezky voní
  • vyživuje
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2013 13:50:06

Olejíček jsem si koupila především díky jeho božské vanilkové vůni, která mi drží ve vlasech ještě celý následující den. Kdybych měla hodnotit účinky, tak je to spíše lepší průměr, docela hezky vlasy uhladí a dodá trošku lesk, ale žádné extra účinky nemá. Je takový lehčí, takže ani když to přeženu mi vlasy nezmastí, což je zase plus. Taky se mi zdá, že docela rychle ubývá. I když to není zázrak, já ho mám ráda a především kvůli vůni bych si ho klidně koupila znovu.

  • nádherná vanilková vůně
  • cena
  • vlasy nezmastí
  • krátkodobý efekt
  • rychleji ubývá


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2013 20:24:14

Olejíček jsem používala asi dva tejdny a musela jsem jej předat ségře, protože jsem s ním byla více nespokojená než spokojená. Plus vidím jednoznačně v jeho ceně, která je vzhledem k množství opravdu fajn. Navíc nádherně voní a vůně se ve vlasech opravdu drží. Samozřejmě je tady jedno veliký ALE! Mně osobně šíleným způsobem mastil vlasy. Nanesla jsem množství na jedno pumpnutí pouze ke konečkům a i tak jsem měla vlasy jak pár dní nemytý. Proto se mu v budoucnu vyhnu.

  • cena
  • vůně
  • příšerně mi mastil vlasy


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 16:52:43

Tak tomuhle olejíčku říkám za málo peněz hodně muziky. Olej používám na mokré vlasy, které pak vyfoukám. Olej se úžasně vsakuje, nezatěžuje vlasy, nemastí je - zanechá jen úžasný hladký účes plný lesklých vlasů. Olej taky nádherně voní - nejvíc z něj cítím asi vanilku. Balení mi také vyhovuje, praktická pumpička, která se dá snadno zavřít.

  • praktické balení s pumpičkou pro snadné dávkování oleje
  • vlasy jsou po něm lesklé a hladké
  • vlasy nezatíží ani nezamastí
  • moc hezky voní
  • lahvička se od oleje i při opatrném zacházení zapatlává - ale za tu cenu není až takový problém


věk
25-34

Velmi mi vyhovoval šampon a balzám z této řady, tak jsem se rozhodla, že vyzkouším i olejíček na vlasy. Olejíček se vyrovná ostatním olejíčkům. Vlasy jsou po použit lesklé a hebké. Také příjemně voní a vůně vydrží i ve vlasech delší dobu. Musím ho použít ale více, jelikož vlasy ho rychle vcucnou :-) Vlasy vůbec nemast a cena je také super.

  • Nemastí vlasy
  • Vyrovná se dražším olejíčkům
  • Hebké vlasy
  • Nutné dát větší množství- rychlé se vsákne do vlasů


věk
15-24

Tak tento olej mě velice zklamal, koupila jsem si ho, jelikož je Balea známá svou bez silikonovou vlasovou kosmetikou, ani na obalu jsem neviděla žádné -icone, takže zprvu jsem byla opravdu nadšená, že jsem našla olej bez silikonů, ovšem doma, po důkladnějším prostudování obalů jsem zjistila, že přípravek obsahuje dimeticone, což je vodou nerozpustný silikon, takže ještě 100x větší svinstvo než většina -icone, jelikož nejde z vlasů dostat, tento výrobek neobsahuje super výživné oleje, ale je to opět další sajrajt nabitý silikonem, který vlas obalí, takže je na oko hladší, ale zevnitř je vlas zničený a vysušený. Rozhodně nekoupím znovu, jsem zklamaná a letěl do koše.

  • nic
  • obsahuje vodou nerozpustný silikon
  • vysušuje vlasy


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 16:21:18

Celkem fajn olejíček, který bych si klidně koupila znovu hlavně kvůli jeho dostupnosti (každá drogerie DM). Jinak mi ale zrovna výjimečný nepřipadá. Je fajn, že vlasy moc nezmastí, takže se úplně tak nemusí dávat pozor, aby člověk neaplikoval o kapku víc. A i když ho dám víc, přes noc se do vlasů vpije. Používám ho jak do mokrých, tak do suchých vlasů. Do mokrých ho mám asi radši. Moc hezky voní. Nevýhodou je, že poměrně rychle ubývá, tak mi ještě žádné olejíčky či tekuté krystaly rychle neubývaly. Jako průměr hodnotím proto, že efekt krásných lesklých vlasů nevydrží příliš dlouho. Ale i tak za mě dobrý :-), jen jsem stále čekala něco víc..

  • uhladí vlasy
  • lesk
  • vůně
  • obal bych raději skleněný
  • krátkodobý efekt
  • rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 22:45:46

Olejček je vážne super, nanášam ho na suché končeky a po nanesení sú hneď jemnejšie a trochu sa aj lesknú. Naviac sa mi páči tá vôňa, je fakt krásna a dlho vydrží vo vlasoch. Balenie je vcelku veľké a stačí ho naniesť na vlasy fakt malé množstvo a vidíte účinok. Páči sa mi aj obal, pôsobí pekne. Cenovo je tiež veľmi prístupný. Obal by som ale vylepšila o nejaký uzáver, aby sa dal bezpečne prenášať. Zatiaľ mi nikdy nevytiekol ale predsa.

  • vôňa
  • cena
  • pekný obal
  • stačí ho malé množstvo
  • zjemňuje suché končeky
  • balenie je bez vrchnáčika


věk
15-24

Další recenze od 19.5.2013 20:41:44

Mám sušší konečky a hledala jsem produkt á la "za málo peněz, hodně muziky" a tento olej mě rozhodně nezklamal. Mezi jeho plusy rozhodně patří např. jeho konzistence, která není ani příliš tekutá, aby z vlasů skapávala a ani příliš hutná, aby šel do vlasů špatně vetřít. Oceňuji také jeho velmi příjemnou orientální vůni a poměrně velké množství. Olejíček vmasírovávám do délek a nikdy by se mi nestalo, že by vlasy zamastil, ani když ho aplikuji po umytí (jinak ho lze dávat i před). Naopak je prodchne vůní, leskem a hebkostí. Pro mě se stal jednoznačně jedním z nejoblíbenějších drogérkových produktů. Obsahuje arganový a slunečnicový olej.

  • konzistence
  • vůně
  • cena
  • množství
  • nezatěžuje vlasy
  • vlasy zhebčuje pečuje a vyživuje již nejsou tolik suché
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 00:25:38

Dobrý olejíček na vlásky. Používám vždy do umytých, vhlkých vlasů. Dobře se vsákne, vyživí konečky, ale vlasy nejsou ve výsledku mastné. Samozřejmě nedávám ke kořínkům, ale pouze do délek. Olej má příjemnou parfemaci, která mi, narozdíl od masky ze stejné řady, nevadí. Vlasy jsou ve výsledku takové lesklé a hebké, dobře se rozčesávají. Konečky se mi ale třepí pořád stejně a ke konci druhého dne mám díky oleji vlasy bohužel takové suché. Jinak fajn výrobek.

  • vyživí konečky
  • lesk
  • druhý den mám sušší vlasy


věk
25-34

Tento olejček mi naozaj vyhovuje. Príjemná je už len jeho nízka cena :) Veľmi pekne nevtieravo vonia a vlásky mám po použití hebké, ale nie mastné. Neobsahuje silikóny, takže nezaťažuje zbytočne. Na viditeľný efekt je však potrebné použiť ho viac, ale to vôbec nevadí. Rozštiepené konce vám nezlepí, ale to nedokáže žiaden, sú však hydratované a také pružnejšie.

  • vôňa
  • lesklé a pružné vlasy
  • cena
  • viditeľný efekt
  • treba ho použiť viac


Další recenze od 29.12.2012 09:52:21

Tento olej mám zatím krátce, ale myslím, že se vyrovná těm ostatním jako je gliss kur, elseve apod. Je ho více a stojí méně a ještě je bez silikonů a voní krásně. Bez těchto olejíčků se už moje vlasy neobejdou. Nevím, jestli "vyléčí" opravdu suché vlasy, protože ty moje byly vždycky zdravé, ale po použití jsou hebké, lesklé a voňavé:)

  • bez silikonů
  • nízká cena
  • krásná vůně
  • hebkost vlasů po použití
  • možná se ho opravdu musí použít více než ostatních olejíčků tohoto typu ale jelikož je ho více a je o dost levnější tak to vůbec nevadí


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 13:30:07

Jelikož mi vyhovuje šampón i balzám ze stejné řady, pořídila jsem si i tento olejíček. Není vyloženě špatný, ale tekutým krystalům se určitě nevyrovná. Olejíček používám jak do vlhkých vlasů po umytí, tak do suchých. Je lehký, mé vlasy nemastí a nezatěžuje, používám ho i do délek. Vlasy jsou krásně hebké a lesklé. Narozdíl od tekutých krystalů ho ale musím použít více, protože mé suché vlasy ho ihned "vcucnou" a jsou opět sušší, takže mi rychle ubývá. Ale za tu cenu klidně koupím znova. Krásně voní a snadno se nanáší.

  • cena
  • nemastí
  • lze použít i do délek
  • lze do vlhkých i suchých vlasů
  • hebké a lesklé vlasy
  • snadná aplikace
  • vůně
  • musím použít více množství než např. tekutých krystalů - rychle tak ubývá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené