Avon Řasenka Super Curlacious recenze a zkušenosti

Řasenky Avon Řasenka Super Curlacious
Řasenky Avon Řasenka Super Curlacious - obrázek 1
Řasenky Avon Řasenka Super Curlacious - obrázek 2
Řasenky Avon Řasenka Super Curlacious - obrázek 3
5 3.3 11
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 28% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Řasenka Super Curlacious

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 22.3.2014 22:45:33

Úžasná řasenka. Dokonale řasy rozdělí, prodlouží a hlavně neslepuje. Je v pěkném obalu, má dokonalý kartáček, takže se s ním dobře manipuluje. Vydrží po celý den. Jediné, co bych však mohla vytknout je to, že je barva velmi slabá, takže to zvýrazňuji ještě jinou řasenkou. Když je ve slevě, tak jde koupit opravdu za levno. Doporučuji.

  • neslepuje
  • prodlouží
  • cena
  • kartáček
  • málo výražná


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.2.2014 15:49:36

Túto špirálu som dostala na Vianoce. Sama by som si ju asi nekúpila, lebo z Avonu mi zatiaľ žiadna špirála moc nevyhovovala. Jediné čo mi na nej vyhovovalo je zahnutá kefka s ktorou sa výborne pracuje. Inak nič moc. Veľmi dlho nevydrží, po nanesení strašne rýchlo zaschne a zo začiatku mi robila aj hrudky. Minula som ju možno do polovice a už mi úplne vyschla.

  • kefka
  • rýchlo vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 31.8.2012 13:52:36

Řasy nikterak extra nenatočí ani nezvýrazní. Přesto má zvláštní kartáček, se kterým se mi docela dobře manipuluje. Její nevýhodou je, že dlouho nevydrží, brzy mi vyschne a ani na řasách se dlouho neudrží. Za tu cenu ale člověk nemůže očekávat zázraky. Avon je holt Avon :(

  • kartáček
  • cena
  • nevydrží - ani na řasách, ani na obalu
  • nenakroutí řasy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.7.2012 14:49:00

Tuhle řasenku jsem si moc neoblíbila. Myslím, že v Avonu jsou lepší řasenky. Mně nevyhovuje ten zahnutý kartáček, navíc je plastový. Řasy nenatočí absolutně vůbec, objem taky nedodá. Nicméně docela pěkně řasy oddělí a prodlouží. Někomu, kdo má své řasy pěkné, by ale mohla tato řasenka vyhovovat.

  • oddělí řasy
  • prodlouží řasy
  • nedodá objem
  • nenatočí řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.4.2012 19:27:19

Ehm, řasenka rychle vysychá, lehce řasy slepuje a slíbené natočení bylo minimální. Doporučila bych ji těm, které nechtějí své oči moc zvýraznit. Jedna vrstva stačí pro přirozený look, ale kdo chce vrstvit, ať se připraví na drolení. Jinak bych ji hodnotila průměrně. Podle mě byla třeba řasenka SuperShock horší.

  • přirozený look jedním tahem
  • nenatočí
  • vcelku neviditelná


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.4.2012 19:18:54

Řasenka je spíše průměrná. Řasy natočí a obarví, trochu zahustí, občas bohužel i slepí. Po pár použitích se mi ale zničila - utrhnul se ten kroužek, který zachytává přebytečnou barvu, takže na kartáčku zůstával chuchvalec šedočerné hmoty, se kterou nešlo dělat vůbec nic. S obaly u Avonu je to bohužel již moje několikátá negativní zkušenost. Tuto ani jinou řasenku si proto již od stejného výrobce nepořídím.

  • natočí řasy
  • nekvalitní obal - rychle se mechanicky poškodí
  • trochu slepuje řasy


Ikdyž je cena naprosto úžasný, efekt už není tak super. Řasenky od Avou stojí všeobecně za prd. Kartáček nic moc, nenatočí pořádně řasy, špatněji se odličuje, rychle vysychá. Zůstanu proto věrná jiným značkám a řasenky od Avonu již nekoupím. Pro nenáročného uživatele postačí

  • cena
  • kvalita nic moc


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 24.3.2012 10:00:36

Měla jsem a absolutně mi moje řasy nenatočila. Sice je mám hodně krátké, ale od této řasenky jsem čekala o dost víc. Cena je příznivá a řasenky od Avonu mám ráda, ikdyž příliš těmto katalogovým značkám nevěřím. Určitě se v jejich katalogu najdou o dost lepší řasenky. Tohle je průměr.

  • obal
  • cena
  • nenatočí řasy, tak jak slibuje


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 23.3.2012 23:27:00

Od řasenky jsem čekala víc, žádné natočení jsem nezpozorovala. Řasy hezky oddělila, avšak přišlo mi, že barvy nanáší příliš málo a musela jsem hodně vrstvit. Kartáček, ale nedovede nabrat moc barvy. Řasenka se brzy začala drolit a hrozně rychle vysychala.

  • kartáček
  • vysychání


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 23:53:37

Asi nejlepší řasenka od Avonu kterou jsem kdy měla,krásně řasy natočí,nabarví a oddělí.Teď jsem ji navíc koupila v moc pěkném obalu z limitované edice.Jediným mínusem je,že rychle vysychá.

  • cena
  • kvalita
  • skvělý kartáček
  • neštípe při odličování
  • poněkud rychle vysychá


Další recenze od 13.3.2012 16:47:47

Tuhle řasenku jsem toužila vyzkoušet už delší dobu a po té, co jsem v katalogu Avonu zahlédla cenu, neváhala jsem. Jsem strašně ráda, že jsem si ji koupila, protože jsem nikdy neměla lepší řasenku. Do té doby jsem používala řasenku Supershock, také z avonu, ale od té doby, co jsem si koupila Super Curlacious už si nekoupím žádnou jinou :) Vydrží mi až do večera a pokud si dám během dne druhou vrstvu řasenky, nelepí se a dělá krásný objem. Jako mínus bych napsala to, že po nanesení okamžitě zasychá a tím pádem už s ní pak nejde moc pracovat, pokud chci řasy ještě poupravit, ale i na tohle si zvyknete :) Řasenka se dá koupit ve slevě i okolo 90 kč a původní cena je něco málo přes 200.

  • výdrž
  • super natočení řas
  • nízká cena
  • rychlé zasychání


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené