Dermacol Night Grow Lash Serum recenze a zkušenosti

Řasenky Dermacol Night Grow Lash Serum
Řasenky Dermacol Night Grow Lash Serum - obrázek 1
Řasenky Dermacol Night Grow Lash Serum - obrázek 2
Řasenky Dermacol Night Grow Lash Serum - obrázek 3
5 3.3 19
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 8 - 179 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Night Grow Lash Serum

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.3.2012 00:24:52

Mně tato řasenka velmi vyhovuje. Po dlouhodobém používání mám řasy mnohem pevnější a hustější. Mám pocit, že i rychleji rostou, ale samozřejmě se nejedná o žádnou závratnou délku.

  • pevnější a hustější řasy
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.3.2012 11:05:53

Nemohla jsem zjistit jestli funguje. Přesto, že nemám citlivé oči mne velmi pálil, zkoušela jsem aplikovat několikrát, vstávala jsem s unavenýma očima. Nyní leží doma ladem.

  • nevím o nich
  • oči si v noci neodpočinou
  • dráždí oči


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 18.3.2012 19:37:33

Na rovinu...žádný extra výsledek jsem nečekala. ALE dostavil se! Řasy mi při odličování hodně padaly a hlavně ty na spodní části oka mám hrozně kraťoučké a téměř neviditelné. Toto sérum se právě projevilo hlavně na nich...mám je opravdu dělší..je to vidět když je namaluji řasenkou. Horní řasy mi nepřijdou tak výrazně delší, ale myslím, že mi tolik nepadají.

  • opravdu prodlužuje
  • nepadají tolik řasy
  • musí se používat pravidelně
  • výsledek se dostavuje až tak po 10 dnech


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.3.2012 14:45:28

Řasenku jsem dostala také jako dárek k nákupu - většinou se podobnými reklamami nenechám zlákat, používám 2 měsíce na noc a výsledek? Žádný. Občas mám pocit, že mě po ní pálí oči. Takže jak jinak než "žádný zázrak se nekoná"

  • Nevím
  • Bez efektu
  • Pálí
  • Dráždí i necitlivé oči


Další recenze od 17.5.2012 06:47:55

Pro mě jednoznačně super- již po 14 denním používáním řasy krásně zhoustly, prodloužily, no párada. I sestra spokojena. Vydržela mi 3 měsíce, déle však nedoporučuji používat, protože přes noc se do oka přece jenom dostanou nečistoty a dostala jsem z toho zánět a musela k lékaři. Jinak nemám výhrad

  • cena
  • kvalita
  • zánět oka


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.6.2012 21:45:31

Rozhodně nevěřte tomu, že nějaké sérum vám řasy prodlouží během nanášení přes noc. Řasa je už mrtvá struktura, stejně jako vlasy, výživa se vyplatí hlavně zevnitř. Takže po této stránce je výrobek na dvě věci. Ale dá se docela dobře použít na úpravu obočí. Nesmí se to přehnat, jinak ve větším množstvím zaschne do nevzhledných gelových cucků.

  • použití na fixaci obočí
  • klamavá reklama


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.6.2012 06:34:33

Nemohu souhlasit s recezentkou nade mnou, pro mě je tento výrobek naprostá jednička! Též jsem od výrobku nic nečekala,ale zkrátka ho koupila a již po týdnu používání se dostavily neuvěřitelné výsledky. Jsem nadšená a nemůžu tento výrobek vynachválit. Řasy o mnoho delší a hustší. Všimlo si to i okolí. Za mě určitě ANO a všem vřele doporučuji!

  • 100% výsledek! řasy jsou delší a hustější
  • nevím


Další recenze od 30.6.2012 21:23:11

Padla mi do oka tak před 3 měsíci a od té doby ji používám pravidelně :) Řasy mi přestaly vypadávat, jsou hustší a viditelně poporostly. S normální řasenkou je efekt vážně viditelný, jen se jí nesmí moc přehnat,protože pak se na řasách vytvoří lepivý gel.. ale jinak žádné mínus nemá, doporučuji! :)

  • vše
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.11.2012 09:27:14

Používám pravidelně již 5 měsíců a musím říct, že na mých řasách je výsledek viditelný - řasy jsou hustší, pevnější a trošku delší. Pokud mi už řasa vypadne, tak je velmi dlouhá a silná. Oči mi nedráždí. Velmi doporučuji, výsledek je viditelný cca. po 14 dnech používání.

  • řasy méně padají
  • lehké prodloužení
  • cena
  • pro mě žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 26.12.2012 17:43:24

Já jsem teda nadšená! Už po pár použití zaznamenávám změny a to jsem opravdu žádné zázraky nečekala... Největší pokrok je v hustotě řas a také ve vypadávání, které mě poslední dobou hodně trápilo... Ale po pár použití není po padání ani památka a o hustotě ani nemluvím :) Určitě doporučuji!

  • Hustější řasy
  • žádné vypadávání
  • nic


Další recenze od 19.1.2013 18:02:07

Túto špirálu som si kúpila, keď sa mi zničili mihalnice po 3D mihalniciach. Pre tým som ich mala krásne, husté a dlhé a po 3D mihlaiciach veľmi zničené. Špirálu som si kúpila v akcii 1+1 zdarma (Dermacol day grow a night grow). Po poctivom 3-týždňovom používaní sa mi mihalnice zregenerovali. Musím však podotknúť, dievčatá, ktoré prirodzene nemajú pekné mihalnice zázraky u vás nečakajte. Použila som ju len kvôli zničeným mihlaniciam a to čom som chcela aj špirála dosiahla. Chválim :-)

  • účinné
  • štípanie očí (pre krásu sa trpí)


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 23.3.2013 11:55:22

Řasenku jsem koupila v akci za 99 Kč. Musím říct, že jsem s ní moc spokojená! Dávám si ji každou noc a výsledek se po pár použitích dostavil - řasy mi zhoustly, nepadají, jsou odolnější, silnější a delší! Všichni si všimli, že mám delší a hustší řasy - teta, babička... Teta si ji běžela hned koupit. A můj přítel si také všiml, že mám delší řasy, řekl mi to sám od sebe, což považuju za naprosto úžasné, protože je v mnoha ohledech jako ostatní chlapi trošku nevšímavý. Když si toho sám od sebe všimnul i on, je to asi fakt bomba. Já sama to na sobě také vidím, i když mi to zezačátku nepřišlo. Člověk samozřejmě nemůže čekat, že to zabere po prvním použití. Ani mě z ní nepálí oči nebo tak, a to nosím kontaktní čočky a večer, kdy si řasenku dávám, mívám oči už opravdu hodně unavené. Řasenku si zase koupím, je mi jedno kolik bude stát. Považuji ji za naprostou senzaci!

  • řasy jsou delší a hustší
  • řasy jsou viditelně posílené
  • splňuje to co slibuje
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.3.2013 16:42:16

Produkt, který je opravdu úplně k ničemu. Jedná se pouze o reklamní trik. Používala jsem pravidelně a dlouhodobě, ale výsledky? Ani minimální! Jsou to zbytečně vyhozené peníze a přijde mi, že se platí jen za značku. Je to úplně klasický čirý gel na řasy, nic víc nic míň. Opravdu už znovu nekoupím a raději investuji jinam

  • Nic
  • Cena
  • Nemá žádné účinky


Další recenze od 2.4.2013 10:33:46

Po 3 měsíčním používání nevidím výsledky. Vadí mi, že po probuzení je na řasách bílý povlak, který se velmi špatně odličuje. A mívám občas pocit, že mi poté méně drží řasenka. Je to asi jen výživa, která neuškodí. Více se mi osvědčil ricinový olejíček, který je i levnější. Citlivější jedince může štípat v očích.

  • Asi vyživí řasy
  • Bilý povlak
  • Hůře držící řasenka
  • Může štípat v očích


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.8.2013 22:12:12

Tento produkt mi hneď padol do oka, pretože mám krátke a nie veľmi husté mihalnice, a často mi vypadávajú. Dávam si to na mihalnice už takmer 3 týždne a som neskutočne spokojná, mihalnice mu prídu hustejšie a pevnejšie, odvtedy čo to používam, mi už žiadna mihalnica nevypadla, som veľmi spokojná. Určite odporúčam!

  • Zhusťuje mihalnice
  • Zpevňuje mihalnice
  • Mihalnice nevypadávajú
  • nie veľmi sympatický obal


věk
25-34

oči
modré

Produkt som si kúpila , pretože by som chcela mať hustejšie a krajšie mihalnice. Bohužiaľ, tento produkt je k ničomu. Mihalnice mi nezhustil a nevšimla som si ,že by mi po ňom podrástli. Nanáša sa dobre, večer pred spaním som si ho naniesla na odlíčené riasy. Teraz ho často vidím v akcii a nie ja takú cenu akú som zaň dala ja. Neodporúčam. Ak ho človek chce využiť, tak jedine možno na úpravu obočia.

  • žiadne
  • riasy nerastú
  • žiadny účinok


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.3.2014 18:39:41

Za mě bohužel zklamání. Je pravda, že jsem od toho nečekala žádné zázraky, vzhledem k té ceně a značce, ale zlepšení mých řas nebylo ani o píď lepší. Cena je hodně přemrštěná vzhledem k žádným výsledkům - naštěstí jsem měla na toto sérum 50% slevu, tak jako experiment to překousnu. Po nanesení séra večer jsem měla hodně slepené řasy a ráno po probuzení jsem si musela oči odlíčit, abych si vůbec mohla nanést řasenku. Nedoporučuji a už nekoupím, je lepší investovat více peněz do značkového luxusního séra.

  • žádné
  • žádné výsledky zlepšení + slepené řasy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 25.11.2014 19:03:01

Toto Dermacol noční sérum jsem si koupila jako první sérum na podporu růstu řas a bohužel mě vůbec nepřesvědčilo o kvalitě těchto produktů. Sérum jsem aplikovala na řasy každý večer po dobu několika týdnů a nezaznamenala jsem žádné změny. Tento produkt nedoporučuji a znovu si jej určitě nekoupím. Bohužel vyhozené peníze.

  • dobrá dostupnost
  • snadná aplikace
  • kvalitní balení
  • žádné výsledky


věk
35-44

oči
zelené

Sérum na řasy úplně na pytel. Vlastně jsem ani pořádně nepochopila kdy a proč se má dávat. Na noc, na růst? proč má potom v sobě vlákýnka? Na den pod řasenku? proč je na ní teda napsáno, že je na noc a na růst? Používala jsem asi 14 dnů a nepozorozvoala jsem na sobě naprosto nic. podlě mě jen chabý pokus udělat bázi pod řasenku, tkerý se ale absolutně nepovedl.

  • žádné
  • nic s řasami neudělá


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené