Avon Sérum na suché konečky vlasů Advance Techniques recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Avon Sérum na suché konečky vlasů Advance Techniques
Bezoplachová péče Avon Sérum na suché konečky vlasů Advance Techniques - obrázek 1
Bezoplachová péče Avon Sérum na suché konečky vlasů Advance Techniques - obrázek 2
Bezoplachová péče Avon Sérum na suché konečky vlasů Advance Techniques - obrázek 3
5 3.8 46
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 46 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Sérum na suché konečky vlasů Advance Techniques

věk
45-54

Další recenze od 13.3.2012 21:09:57

Krásně uhlazuje konečky vlasů , vlasy se po aplikaci netřepí , nezacuchávají a neelektrizují - výsledek je vidět okamžitě . Vlasy jsou nádherně hedvábné , lesklé a hladké . Může se aplikovat i před žehlením vlasů . Na jedno použití stačí malé množství . Sérum krásně voní

  • vyživuje vlasy
  • dává vlasům lesk
  • zabranuje třepení
  • krásně voní
  • vlasy uhlazuje
  • okamžité působení
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 23:50:09

Tohle sérum miluju,krásně se vsákne do vlasů a nemastí.Perfektní na roztřepené konečky a úpravu vlasů po žehlení,vlasy vypadají krásně zdravě.Navíc moc pěkně voní :-)

  • vůně
  • cena
  • účinnost
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 12:11:33

Tohle sérum nemastí, protože není založeno na oleji ale na silikonu! Má jen krákodobý efekt vyleštění a uhlazení vlasů, ale z dlouhodobého hlediska pro zlepšení kvality vlasů je o ničem. Sice hezky melounově voněl ale v polovině balení letěl do koše. Mnohem lepší jsou séra založena na arganovém nebo lněném oleji jako jsou Orofluido, tekuté krystaly od Edelsteinu apod.

  • vní po melounu
  • vlasy uhladí
  • je to čistý silikon
  • nepřispívá kvalitě vlasů


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 14:12:41

Jediný výrobek z Avonu na vlasy, který používám. Krásně voní, bezvadně hydratuje moje suché konečky vlasů a dodává jim lesk. Vlasy vypadají mnohem zdravější a krásnější.

  • lesk
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 23:21:03

Tohle sérum miluju. Za tak nízkou cenu asi žádné lepší neseženete (a pokud ano, dejte mi vědět;). Opravdu vyživuje konečky vlasů a stačí malé množství. Je super po žehlení nebo fénování, dává vlasům krásný lesk. Nemastí vlasy. Používám buď jen na konečky nebo i do celých vlasů, na suché i mokré vlasy.

  • vyživuje konečky vlasů
  • stačí malé množství
  • dodává vlasům lesk
  • nemastí vlasy
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 13:00:23

Můj oblíbený vlasový produkt. Ačkoli Avon zrovna nemiluji, musím uznat, že tento výrobek se vážně moc povedl. Lze jej použít jak na mokré, tak i na suché vlasy a výsledek je okamžitě vidět. Uhladí roztřepené konečky a při pravidelném používání působí i trochu jako prevence dalšího třepení. Používám ho už roky a zatím jsem nic lepšího nenašla :)

  • šikovné balení s pumpičkou
  • viditelný efekt
  • cena
  • balení vydrží dlouho
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 15:47:15

Je fajn, hezky voní, vlásky jsou po něm hladké, netřepí se, neelektrizují. Určitě při pravidelném a dlouhodobějším používání může pomoci na roztřepené konečky.

  • dobrá konzistence
  • cena - pokud není v akci


věk
15-24

Další recenze od 26.3.2012 16:22:39

S obrovským nadšením koupeno s větším sklamáním vyhozeno. I když jsemprodukt kupovala v akci, už nikdy více. Konečkům toto sérum ( jestli se tak dá nazvat ) nic nedává, maximálně konečny zatěžuje. Za mě rozhodně ne, nekupovat.

  • V akci opravdu levný
  • pouze silikon tudíž vlasy neposílí ale spíše zatíží


věk
35-44

Já jelikož mám sestříhané, i když delší vlasy, aplikovala jsem sérům v podstatě do celých délek. Přesto jsem po té vlasy nikdy neměla nijak zmaštěné nebo zatížené. Naopak mi přišly takové lehké, vzdušné a vypadaly příjemě zdravě. Konečky nebyly tolik roztřepené a suché. Každopádně ale nečekejte, že vám to roztřepené konečky "vyléčí", na ty platí jedině nůžky. Pro mě je to spíš taková prevence, aby se mi ty konečky po ostříhání nezačly zase brzy třepit, což v tomto směru funguje a toto sérum kupuji stále.

  • zmírňuje rozřepenost konečků
  • nezatěžuje vlasy
  • funguje jako prevence
  • při větších dávkách je brzy pryč


věk
15-24

Další recenze od 26.3.2012 18:52:10

Tohle byla má 1. vlaštovička z olejíčků na vlasy a naprosto perfektní! Nádherně se vsákne do vlasů a úžasně voní. Když jsem byla zastřihnout konečky a pak jej pravidelně aplikovala, mohla jsem si plán na návštěvu u kadeřnice prodloužit o měsíc určitě!

  • vůně
  • lehce se vsakuje
  • cena
  • hebké vlasy
  • umaštěná lahvička
  • za chvíli je pryč


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 13:22:48

Tohle sérum mám ráda. Vlatně to bylo moje úplně první sérum, které jsem si koupila. Perfektní na konečky, které uhladí, ale i do délek, které jsou pak krásně hebké, hladké a lesklé. Výborné před foukáním a žehlením. Má příjemnou vůni. Jediné, co mi vadí, je jeho obal - lahvička se snadno opatlá. V akcích se dá sehnat za příjemnou cenu.

  • cena v akci
  • uhlazuje konečky i délky
  • dodá lesk
  • skvělé před foukáním a žehlením
  • příjemná vůně
  • lahvička se snadno opatlá
  • poměrně rychle dojde


Super fluid na končeky vlasov. Pekne ich uhladí a nie sú rozlietané. Čo mi však vadí je to že keď si ho dám o niečo viac tak sa mi strašne rýchlo začnú mastiť vlasy. Používam ho preto len v zime keď vlasy potrebujú väčšiu hydratáciu a ochranu pred mrazom čo mi zaručia silikóny.

  • cena
  • uhladí končeky vlasov
  • dodá lesk
  • pri väčšom množstve zmastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 13:35:45

Toto sérum mám moc ráda. Pokud je v akci, tak si ho vždycky pořídím (jinak mi za lepší cenu udělá stejnou službu sérum od Baley). Vlasy po něm nejsou mastné ani nijak zatížené, ale konečky jsou naopak zacelené a vyživené. Naprosto zbožňuju jeho vůni, kterou cítím ve vlasech ještě po pár hodinách.

  • nemastí
  • vyživuje vlasy
  • uhlazuje konečky
  • nezatěžuje
  • cena
  • snad jen skleněná lahvička kterou se mi podařilo jednou rozbít s téměř plným obsahem


věk
25-34

Nejlepší sérum, jaké jsem kdy používala. Avon ho už vyrábí řadu let, takže jsou zákazníce asi spokojené. Používám jen na konečky vlasů a to po umytí vlasů a před fénováním. Konečky mi hezky uhladí a jsou lesklejší a hebké. Občas použiju i večer před spaní jen tak. Navíc toto sérum krásně voní a vydrží také poměrně dlouho, pokud si ho člověk nedává hodně. Pokud se ho dá hodně, tak může mastit vlasy.

  • cena
  • vůně
  • uhlazení konečků
  • prevence proti třepení
  • při vyšší dávce může mastit vlasy


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2012 14:35:12

Sérum od Avonu jsem dříve používala ráda, po jeho nanesení nastává pocit ozdravených, uhlazených vlasů. Jenže zázrak se nekoná. Vlasy po delším používání obalené nesmývatelnám siliconem, který vlas zatěžuje a při jeho odlupování dochází k narušení vlasů. Vůně je docela příjemná. Dávkování s pumpičkou je super. Lahvička je skleněná, těžká a tím pádem nepraktická. Když to s dávkou přeženete vlasy se slepí a umastí.

  • vlasy uhladí
  • vůně
  • je to silicon
  • škodí vlasům


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2012 16:06:12

Sérum jsem užívala asi rok po každém mytí vlasů, přičemž vlasy jsem žehlila několikrát týdně a také byly i silně melírované.Sérum podle mého názoru vůbec nepomáhalo na suché konečky, ačkoliv jsem pak přestala vlasy žehlit a zastříhávala konečky, tak melírované vlasy nezvládá ani trochu zregenerovat. Přípravek bych si již nekoupila, výsledky byly minimální, skoro nezpozorovatelné.

  • vůně
  • příznivá cena
  • mastí vlasy
  • skleněný obal
  • regenerace vlasů téměř žádná


věk
25-34

Kdysi jsem tento olejíček zbožňovala, používala jsem je na mokré vlasy před foukáním a žehlením i po tepelném stylingu nakonec. Hezky vlasy uhladil, byly hebké, lesklé a nešlo poznat, že by byly roztřepené. Po dlouhodobém používání jsem však ve zdraví ani kvalitě vlasů nezaznamenala žádný rozdíl, takže nyní dávám přednost výrobkům, které vlasy opravdu vyživí, ne jen uplácnou.

  • uhlazuje
  • vlasy jsou lesklé
  • krásně voní
  • nevyživuje vlasové vlákno


věk
25-34

Další recenze od 29.8.2012 17:12:31

1+++++++ tento výrobek si to opravdu zaslouží ! Nemám ráda značku avon a oriflame, ale s tímto výrobkem jsem nadmíru spokojená. Po jeho aplikaci jsem měla vlasy jako vyžehlené, byli hustější , konečky zacelené , krásně voněly a leskly se , snad jako nikdy a přitom vůbec NEMASTNÉ! Učesala jsem je kančím hřebenem a přítel se mě ptal co jsem jsi udělala s vlasy,že je mám krásné.Na druhý den ráno vlasy po probuzení drželi svůj tvar , objem a stále byli stejně krásné ! Nemusí sednout každému , ale mě na 100% vyhovuje ( krepaté, blond , jemné vlasy).

  • stačí kapka
  • objem
  • zacelení konečků
  • vůně
  • lesk
  • nic


věk
25-34

Toto sérum, kupuji již několik let a jsem moc moc spokojená, příjemně voní a vlasy krásně uhladí a jsou nádherně lesklé,nerozlítané a vlásky vypadají zdravě, mám blonďaté melírované vlasy a po umytí a vyžehlení je toto sérum záchrana. Určitě budu kopovat nadále.

  • lesk vlasů
  • uhladí
  • oživení vlasů
  • vůně
  • nemá


věk
25-34

Vyzkoušela jsem na vlasy už několik olejíčků, ale tento se mi zdá jeden z nejlepších, dokonce bych řekla, že je stejně dobrý jako tekuté krystaly. Oceňuju hlavně to, že nemastí vlasy ani když to trochu přeženu s množstvím a docela příjemně voní. Kosmetiku Avon moc nemusím, ale tento výrobek doporučuju.

  • vůně
  • nemastí vlasy
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 7.11.2012 15:09:26

Tohle sérum mám ráda. Nemám sice pocit, že by vlasy nějak vyživovalo nebo na ně mělo větší vliv z dlouhodobého hlediska, ale po po použití vlasy každopádně vypadají hezky uhlazeně, jsou hebké a lesklejší. Sérum rozetřu v dlaních (ve kterých je mastnější, ale vlasy neumastí), uhladím celé délky a promnu konečky. Suché vlasy pak vypadají mnohem lépe. Sérum moc hezky voní. Skleněnou lahvičku bych ale vyměnila za plastovou, která by podle mě byla praktičtější. Tahle se opatlává a je zbytečně těžká. Onehdy mi z umaštěných rukou vyklouzla a spadla do umyvadla, až mi zatrnulo, jestli umyvadlo nanaštípla... A pumpička taky nefunguje jak by měla, posledně mi séra zbývala určitě ještě čtvrtina, ne-li víc, a pumpička už nic nebrala. Jinak je ale fajn a když je v akci (bývá často i za 69 Kč), tak ho beru.

  • uhlazené vlasy
  • hebčí a lesklejší vlasy
  • sérum vlasy nemastí a nezatěžuje
  • moc příjemně voní
  • těžká skleněná lahvička
  • pumpička nebere zbytky produktu
  • sérum nevyživí vlasy z dlouhodobějšího hlediska


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2012 12:48:16

Toto sérum používám už cca 5 let skoro Kazdy den po umytí vlasů na konečky , kupuji stále dokola. Je to jeden z mala produktů, u kterého je výsledek okamžitě vidět. Sérum má úžasnou vůni, vlasy neslepuje, okamžitě se vstřebá a konečky jsou po vyfénování viditelně zdravější a ucelenější. Nevýhodu shledávám v tom, jak už to používám dlouho, zda se mi, že už výsledek neni tak y, jako při prvních používání.

  • vůně
  • účinnost
  • výdrž balení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2012 13:51:48

Mě tento produkt tedy tak nenadchnul. Konečky se mi třepí dost (a to i pár dnů po návštěvě kadeřnice) a mám je slabé. Sérum používám zhruba 2x týdně, konečky to trošku zacelí, ale suché jsou pořád a třepí se stále (i když méně) a to i ihned po použití. Vypadají na pohled lépe, ale zcela v pořádku rozhodně ne. Bohužel však nevím o alternativně v podobné cenové relaci, takže si ho koupím asi znova.

  • Cena
  • Vůně
  • Trošku kvalitu konečků zlepší
  • Není tak dobrý, jak jsem čekala
  • Roztřepené konečky zcela "neslepí"
  • Výrazně neovlivňuje kvalitu konečků


Další recenze od 17.2.2013 15:04:35

Toto sérum mě příjemě překvapilo. Užívám je na konečky vždy do mokrých vlasů, po umytí. Potom před žehlením a po. Jde vidět, že konečky jsou jakoby splihlejší. Zahladí je a potom jsou hebké. Já mám hodně suché a roztřepené konečky, takže když si žehlím vlasy, vždy ty konce jsou nejhorší. Je to jedna velká " bakule" :D Toto je tedy pěkně vyhladí a docela vyživí. A proč jsem zatrhla, že už si ho znovu nekoupím ? Mám doma 3 :D A to mi bohatě stačí, jelikož použijete jen malé množství.

  • Výše napsáno
  • Vlasy se napřirozeně lesknou, nevyživí to, takže to někdy vypadá jako např. paruka.. :/


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2013 20:30:34

Moje nejoblíbenější sérum na konečky :) Jelikož používám na celé délky různé vyživující masky a olejíčky, vůbec mi nevadí, že toto sérum obsahuje silikony, protože moje konečky je potřebují :-) Vlasy jsou lesklé, hebké a voňavé. Používám vždy na ručníkem vysušené vlasy a po vyfoukání občas dle potřeby. Už mám asi 5. balení a zatím mi výrobek vyhovuje. Jediné co mi vadí, je asi skleněná lahvička, která se rychle umastí a při pádu se může rozbít. Pumpička mi přijde praktická.

  • lesk
  • vůně
  • uhlazenost
  • pro někoho silikony
  • skleněná lahvička


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2013 19:49:05

Vynikající pomocník pro majitelky suchých vlasů a lámajících se konečků. Olejíček je v hezkém balení a hlavně má praktický dávkovač-pumpičku. Má také opravdu krásnou vůni. Olejíček se do vlasů okamžitě vsákne, takže nemáte pocit mastných vlasů. Vyživí je, uhladí, ale hlavně konečky zacelí a zabraňuje dalšímu lámání. Stačí opravdu malé množství. Mohu jen doporučit.

  • Praktické balení
  • Vůně
  • Vyživuje,uhlazuje a zaceluje
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 14:06:10

Perfektné sérum, cenově dostupné, líbí se mi jeho textura, tak jemná a zároveň účinná, ale nelepí! Rozhodně ale nelze čekat, že jako v reklamě roztřepené konečky zacelí, to určitě ne, krásně je ale uhladí, že vypadají víceméně neroztřepeně a zdravě. Při delším používání ale pomáhají, aby se vlasy dál netřepily, zejména při častém používání žehličky nebo kulmy.

  • uhlazuje
  • pomáhá netřepit se
  • vůně!
  • cena
  • nezaceluje


věk
15-24

Naprosto nejhorší sérum na suché konečky které jsem kdy měla. Na první pohled vypadá dobře. Konzistence tak akorát, příjemná vůně a celkem hezký obal ale to je asi tak všechno, za co můžu tento produkt pochválit. Po nanesení séra do vlasů bylo vše ok, ale po pár hodinách mi toto sérum udělalo z konečků jeden velkej chuchvalec slámy. Ještě párkrát jsem mu dala šanci, ale hned poté letěl do koše.

  • vůně
  • konzistence
  • vůbec nepomáhá naopak po použití byly mé vlasy ještě horší


I když jsem si myslela, že mým konečkům už nic nepomůže, mýlila jsem se. Moc jsem tomu nevěřila, ale skutečně mi tento produkt pomohl. Stačí dát malé množství. Rychle schne a konečky zacelí. Cena není tak hrozná, dá se přežít, jelikož výsledek vážně stojí za to. Jeidné mínus je obal a "pumpička", čili se obal snadno opatlá.

  • zacelené konečky
  • vůně
  • obal


věk
35-44

Další recenze od 13.9.2013 23:06:36

Tohle sérum od Avonu na suché konečky jsem nevypotřebovala ani do půlky a vyhodila ho, protože mi vůbec nevyhovovalo. Neviděla jsem žádný efekt po použití. Vlasy vypadaly úplně stejně ať jsem sérum použila nebo nepoužila. Osobně si myslím, že suchým konečkům pomůžou tak maximálně nůžky a ne tohle sérum.

  • žádné
  • u mě se efekt po použití žádný nedostavil


Další recenze od 29.9.2013 20:50:18

Sérum používám velmi zřídka, strašně rychle se spotřebuje a docela to zatěžuje vlasy. Co mi ještě trošku vadí, je nestálá cena. Jednou stojí 169 a někdy jenom 59. Což když ho potřebuji je docela velký cenový rozdíl. Ale jinak tohle sérum celkem dobrý. Doopravdy zacelí konečky, krásně voní a vlasy se krásně lesknou...:))

  • Voní
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2013 11:52:22

V dobách, kdy jsem celkem často objednávala výrobky od Avonu jsem měla tento olejíček několikrát a nebyl vůbec špatný. Krásně voněl, konečky uhladil a přitom nijak vlasy nazatížil. Vlasům dodá hebkost a lesk. Přestože kosmetiku od Avonu (a vlasovou obzvlášť) příliš nemusím, tak toto je asi jeden z jejich nejlepších výrobků.

  • uhladí vlasy a dodá lesk
  • nezatěžuje
  • vůně
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2013 12:17:10

Toto sérum na suché končeky som vyhrála, inak neviem či by som si ho sama od seba kúpila, velmi som mu neverila. Ale je fajn, je pravda že rozštiepené končeky už do kopy nedá, ale to asi žiadny prípravok. Používam ho hlavne po zastrihnutí končekov, a vtedy funguje dobre. Vyživí ich, dodá im lesk, a aj sa menej štiepia. Stačí ho dať pár kvapiek, takže dlho vydrží. Pri väčšom množstve môže vlasy mastiť.

  • vôňa
  • dodá vlasom lesk
  • zabraňuje štiepeniu končekov
  • mastný


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2014 00:30:40

Asi jeden z mála výrobků, které od Avonu opravdu stojí za to. Velmi kvalitní sérum, které opravdu pomáhá na roztřepené konečky, dodává vlasům ztracený lesk a vlasy uhladí, tím vypadají i zdravější a krásnější. Krásně voní a stačí malé množství. Nevýhodou je cena na tak malé balení. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

  • kvalita
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2014 14:46:39

Tento produkt používám na konečky vlasů po fénování, protože je mám dost vysušené. Konečky jsou po něm uhlazené. Výrobek je vlastně čistý silikon, což mi vadí a produkt si po dopotřebování již nekoupím. Vůně je hezká, svěží. Vyhovuje mi balení i cena. Je méně dostupný (klasika- Avon). Měla jsem i "Marockým arganovým olejem", ten už si také neplánuji koupit.

  • Vůně
  • Balení
  • Uhlazené konečky
  • Silikon
  • Dostupnost


Další recenze od 18.4.2014 13:21:03

Pre mňa zlá skúsenosť. Vlasy si dosť farbím a žehlím, takže mám končeky dosť zničené, toto sérum mi odporučili na diskusíí, tak som ho vyskúšala. No nič moc, na rozštiepené, suché končeky len nožničky. Obsahuje vela alkoholu - čo je dosť cítiť a alkohol vysušuje, po použití sa môžu zdať lepšie, ale je to len klam. Už si ho viac nekúpim..

  • pekne vonia
  • na prvý pohlad lepšie končeky
  • obsahuje alkohol
  • vysušuje


věk
15-24

Další recenze od 28.4.2014 12:56:44

Olejík jsem měla asi třikrát, velmi příjemně voní, uhladí vlasy a na oko konečky i zacelí, ale stačí jej jednou nepoužít a máte konečky jak slámu. Navíc obsahuje velké množství silikonů, které konečky jako"zacelí", ale olej tam není asi žádný. Raději už používám opravdové oleje, které mi konečky ochrání do hloubky, nejen na oko. Není nejlevnější

  • vůně
  • optické "spravení" konečků
  • silikonová bomba
  • cena
  • zatěžuje


věk
25-34

Další recenze od 28.7.2014 14:30:28

Toto sérum na konečky mám doma v záruce, když mi dojde serum s arganovým olejem. Toto sérum krásně voní lépe než s arganovým olejem. Sérum konečky vyhladí a zacelý. Sérum vlasy nezatěžuje a nemastí, po vsáknutí ani nevím, že jsme si ho na konečky dávala. Když sérum dochází musí se víčko odšroubovat a sérum vylít, protože pumpička zbyteček už ven nedostane

  • funguje jak má
  • vůně
  • pumpička nevypumpuje zbytek


věk
25-34

Další recenze od 1.11.2014 11:18:35

Nejhorší sérum na vlasy co jsem vyzkoušela. Líbí se mi na něm jedině obal - láhvička s pumpičkou je praktická, lehce se dávkuje. Voní uměle a ne moc příjemně. Se suchými konečky ale neudělá absolutně nic. Vlastně jo, zamastí a zatíží je a tento efekt trvá až do umytí, pak jsou vlasy stejné, jako před použitím. O nějaké hloubkové regeneraci nemůže být ani řeč. Je na bázi silikonů, takže se ani není co divit. Víc mi vyhovují olejové sérá.

  • nic
  • silikony
  • povrchový efekt
  • žádná regenerace
  • zamastí a zatěžuje


věk
25-34

Další recenze od 3.1.2015 11:48:16

Vždy jsem měla problém se suchými a roztřepenými konečky vlasů (nejspíš to bylo způsobeno melírem, který nosím již řadu let). Toto sérum je na moje suché konečky úplný zázrak. Pamatuji si, že už po prvním použití byly vlasy hebké, hydratované a vypadaly mnohem zdravěji. Po delším užívání (cca 2 roky) mám krásně zacelené konečky, které se netřepí a vlasy působí mnohem zdravějším dojmem. Řekla bych, že sérum působí pozitivně i na růst vlasů - rostou mi rychleji. Cena je vyšší, nicméně v akci ho pořídíte za cca 90 Kč. Balení vydrží velmi dlouho, protože stačí opravdu miniaturní množství (je potřeba nanášet jen na konečky a nesmíte ho dát moc - vlasy by pak působily mastně). Určitě stojí za vyzkoušení!

  • výsledek je okamžitě viditelný
  • vlasy působí zdravěji
  • vlasy vyhladí
  • hydratuje
  • zacelí konečky vlasů
  • podporuje růst vlasů
  • nevím


věk
25-34

Tento olejíček byl fajn, i když to nebyl nějaký zázrak, tak vůně byla hezká, vydržela ještě den po aplikaci, účinek co se týká konečků, tak je úplně nezachránil, pořád byly zlámané, ale nebyly takové krepaté, vlasy se po něm hezky leskly, co se týká balení tak mám moc ráda pumpičky, takže i s touto jsem byla moc spokojená, mohlo by ho tam být akorát víc

  • vůně
  • balení
  • množství
  • neléčí konečky úplně


věk
15-24

Další recenze od 15.3.2015 15:01:46

Jeden z mých oblíbených produktu od Avonu, objednávám již par let :) jsem velmi spokojená, suché konečky "obalí" a vlasy se po něm krásně leskou.. Stačí opravdu kapička, jinak může vlasy zmastit. Při správném použití dobře poslouží a docela dlouho vydrží. Cena je fajn, ale určitě se vyplatí si počkat na slevy, navíc pěkně voní:)

  • cena
  • efekt
  • trochu mastnější


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2016 12:54:17

Toto sérum bylo jedno z mých prvních, kdy jsem ještě tolik nerozlišovala kvalitu výrobků. Poté, co jsem ale vyzkoušela i jiné produkty, zjistila jsem, že to není až takový zázrak. Po aplikaci vypadají vlasy zdravě ale ve skutečnosti jsou pouze vyplněné silikonem. Po umytí vlasů efekt zmizí a vy máte ještě oslabenější vlasy než před aplikací. Za mě palec dolů. Jediné plus vidím v příjemné vůni a atraktivním balení.

  • skleněný flakon
  • příjemná vůně
  • nepomáhá
  • zatěžuje


věk
15-24

Další recenze od 25.7.2016 17:24:53

Bohužel toto sérum je pro mě propadákem. Nemůžu si pomoct, ale cítím z něj alkohol, který se běžně přidává do méně kvalitní kosmetiky, aby vlas otevřel. Ale nemám teď před sebou složení, takže nechci kecat. Raději si kupte nějaký olejíček. Sice toto sérum stojí pár korun, ale akorát vlasy zatíží a ještě zhorší jejich kvalitu.

  • Cena
  • Kvalita
  • Zatěžuje
  • Mastí
  • Konečky ještě víc vysuší


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2016 21:21:08

Bohužel, tento výrobek sliboval zlepšení stavu konečků vlasů, oživení, dodání přirozeného lesku a zdravého vzhledu. U mě to dopadlo vždy jen tak, že konečky byly i při doporučeném dávkování viditelně mastné, na kvalitě jim to nepřidalo ani je to neozdravilo. Navíc, 30 ml bylo velmi málo a přípravek byl při každodenním použití po umytí vlasů hned pryč. Naopak vůně je pro mě neodolatelná a kupuji alespoň šampon z této řady.

  • nádherná vůně
  • příliš velká mastnota
  • množství
  • kvalita
  • bez efektu


věk
25-34

Sérum na konečky vlasů lze přirovnat k nejkvalitnějším olejíčkům a bezoplachové péči a nejlepším kadeřnickým produktům se zdaleka málokdy vyrovná. Vlasy jsou po použití uhlazené, vyživené, konečky zacelené, netřepící se. Jsou hedvábně lesklé i vzdušné (po mnoha jiných produktech mám vlasy ztěžklé, ulepené či mastné) a jdou krásně rozčesat. Kupuji pravidelně.

  • uhlazuje a zároveň nezatěžuje vlasy
  • vlasy jdou hezky rozčesat
  • vyživené a zdravé vzdušné vlasy
  • nenašla jsem žádná proti