Biora Biohar aktivátor vlasů s přírodním hyaluronanem recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Biora Biohar aktivátor vlasů s přírodním hyaluronanem
Bezoplachová péče Biora Biohar aktivátor vlasů s přírodním hyaluronanem - obrázek 1
Bezoplachová péče Biora Biohar aktivátor vlasů s přírodním hyaluronanem - obrázek 2
Bezoplachová péče Biora Biohar aktivátor vlasů s přírodním hyaluronanem - obrázek 3
5 3.9 18
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Biora

Recenze produktu
Biora Biohar aktivátor vlasů s přírodním hyaluronanem

věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 00:20:00

Biohar netřeba dlouze představovat :-). Je to vlastně vlasová voda, která má urychlit růst vlasů a podpořit růst nových vlasů tam, kde vlasy vypadaly. Musím skutečně potvrdit, že mé vlasy po tomto přípravku rostly podstatně rychleji a dokonce se objevilo plno nových vlasů. V tomto ohledu jsem byla moc spokojená. Ovšem na druhé straně mi tento produkt způsobil paseku co se týče vlasové pokožky. Jelikož obsahuje hodně alkoholu, což je z vody i cítit, hrozně mi pokožku hlavy vysušoval. Dopadlo to tak, že se mi celá pokožka hlavy sloupala a nastaly nekonečné problémy s lupy. Proto už bych si tento aktivátor nikdy nekoupila. Tato zkušenost mi stačila.

  • dostupnost v lékárnách
  • rostou nové vlasy
  • vlasy rostou rychleji
  • extrémně vysušuje pokožku hlavy
  • tvoří se lupy
  • svědí pokožka hlavy


věk
25-34

Koupila jsem si ho na doporučení tady na Omlazení a musím říci, že ačkoliv jsem ho používala asi 2 měsíce, tak jsem žádné změny nezaznamenala. Podle mě jsou kvalitnější daleko levnější vlasové vody. Navíc mi taky vadilo to, že jde z něho hodně cítit alkohol.

  • přiměřená cena
  • hodně cítit alkohol
  • na mě neměla účinek


Další recenze od 28.3.2012 08:27:23

Koupila jsem si ho, protože jsem se dočetla, že urychluje růst vlasů. Vlasy mi sice moc neporostly, zato mi ale skoro vůbec nepadaly a zhoustly. Navíc (nevím jestli to může být Bioharem) se mi o něco zlepšila kvalita vlasů.

  • Houstnutí vlasů
  • Nevypadávání vlasů
  • Smrdí hodně po alkoholu


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 08:51:19

Biohar jsem se rozhodla vyzkoušet na základě nadšených ohlasů na internetu. Měla jsem celkem asi 4 nebo 5 balení, což vyšlo asi na 3 měsíce, bohužel jsem ale nezaznamenala naprosto žádné změny. Znovu si ho už nekoupím, přešla jsem na klasické lopuchové a březové vody, které vyjdou daleko levněji.

  • Dostupnost v lékárnách
  • Neměl na mě žádné účinky


Další recenze od 6.4.2012 14:54:25

Taktéž jsem podlehla doporučení tady na omlázku ale žádný zázrak se jaksi nekonal. Opravdu jsem neviděla žádný pokrok. To mi příjde už lepší ten Panthenol nebo brát vitamín B. Ale jestli to někomu pomáhá tak proč ne. Já osobně už nekoupím.

  • nevím
  • žádný účinek


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 15:06:35

Bohužel se musím přidat k negativním komentářům holek. Do přečtení spousty nadšených komentářů, jsem se rozhodla tento ZÁZRAK zkusit taky. Pravidelně jsem si každý večer masírovala tímto přípravkem vlasy a musím konstatovat, že změna k lepšímu absolutně žádná, takže za mě vyhozené peníze.

  • nic
  • absolutně na mě nefunguje


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 15:13:06

Koupila jsem si ho na doporučení holek tady z Omlazení, proto mě překvapuje, že na recenze píšou jenom ty nespokojené :-) Každopádně já jsem také nespokojená. Žádný efekt jsem nezpozorovala. Navím jak už bylo řečeno, jakobych si na hlavu dávala vodku. Podle mě je lepší vyživovat zevnitř než zvenčí, akorát to jsou pak vyhození peníze.

  • dostupnost, cena
  • silný zápach alkoholu
  • žádné pozorovatelné účinky


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 09:08:19

Biohar jsem si koupila primárně za účelem zrychlení růstu vlasů. asi jsem měla přehnaná očekávání, moje vlasy rostou poměrně rychle samy o sobě, ale chtěla jsem jim trošku dopomoct, protože jsem je loni od jara do podzimu trápila žehlením a kulmováním, takže mám od uší dolů vlasy zesláblé a sušší. bohužel, rychlejšího růstu jsem se nedočkala. nicméně s čím mi Biohar pomohl výrazně, je padání vlasů. jsem odjakživa padač, každá kadeřnice to vždycky komentovala a jsem zvyklá vidět svoje vypadané vlasy naprosto všude. neplešatím, takže se moje vlasy asi rychle obnovují:) hned po první aplikaci Bioharu se padání omaezilo o dobrých 80%, za den přijdu tak o dvacet vlasů (ťukám na dřevo, ať to nezakřiknu:)). moje vlasy tím pádem vypadají hustší, navíc mi rostou nové, kolem čela mi trčí spousta podrůstků:) původní účel tedy bohar nesplnil, ale pomohl mi s něčím jiným a určitě budu používat dál. dokončuju druhou lahvičku (osmý týden), teď budu aplikovat asi jednou-dvakrát týdně.

  • výrazně zmírnil padání vlasů
  • rostou mi po něm nové vlásky
  • neurychlil růst vlasů


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 12:27:23

Čekala jsem od něj za tu cenu vzhledem k výdrži více. Vlasy mi začaly růst o něco rychleji, i rašily pidivlásky, ale stejnou službu mi udělá i vodička za 20 Kč. Nebyla mi příjemná jeho silná alkoholová "vůně". Vlasy po jeho aplikaci nebyly umaštěné, což hodnotím kladně.

  • Vlasy opravdu rostou rychleji
  • Cena vs. výdrž
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 24.11.2012 17:51:49

Také jsem podlehla kladným recenzím z diskuze a koupila a jsem ráda, protože vlásky mi skutečně začaly rychleji růst a jsou mnohem pevnější a navíc už tolik nepadají. Používám už jen jako prevenci 2x-3x týdně a stačí to pro udržení efektu. Já jsem rozhodně neměla vysušenou pokožku hlavy a ani žádné jiné nežádoucí účinky jsem nevypozorovala a teď ho preventivně používá i můj přítel a ten je taky maximálně spokojený.

  • funguje
  • cena
  • dostupnost
  • neznám


Další recenze od 19.3.2013 13:18:26

Za mě Biohar určitě doporučuju. Já sama ho používám od října a funguje. Mé okolí si všimlo, že mám nějak dlouhé vlasy a i já sama to vidím. Hlavně na podrostech, které mi začaly růst opravdu rychle a i zhoustly, za tu dobu mi z nich vyrostla druhá afina. Ze začátku jsem ho používala pravidelně každý den, teď už jen ob den, už mám několikáté balení a určitě ho nadále budu používat.

  • funguje
  • cena
  • balení
  • žádný


Další recenze od 21.3.2014 19:06:15

Používám už dlouho kvůli padání vlasů, asi tak 6 lahviček. Roste mi spousta nových vlasů, celkově jsou vlasy hezčí, lesklejší. Nijak nesmrdí, cena není přehnaná, znám dražší vodičky od značkových firem, které nezabraly. Nevysušuje, naopak hydratuje, žádné lupy, jak tu ostatní píšou. Určitě koupím znovu. Doporučuju

  • nevysušuje
  • nesmrdí
  • není drahý
  • malé balení


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2014 20:55:56

Biohar jsem si koupila ze zdejších recenzí, a to z důvodu padání vlasů, které trvalo 2 roky a nepřestávalo. Zkusila jsem toho více než dost, ať už to byly doplňky stravy, oleje, vlasové vody, zábaly na vlasy, změna kosmetiky, antikoncepce, stravy, vlasy jsem i pravidelně zastřihávala, střídala proudy teplé a studené vody..Je pár věcí zde zmíněných, které mi pomohly v mém problému a patří mezi ně právě i biohar. Vlasy mi nezačaly více a rychleji růst, ale o to mi nešlo. Konečně se ale zastavil ten neskutečný vlasopád. Vlasy mi sice padají pořád, ale už zdravě. Takže i díky bioharu se začínají mé vlasy zregenerovávat a já ho v tomto ohledu vřele doporučuju :-) ..

  • omezuje vypadávání vlasů
  • balení se rychle spotřebuje
  • zápach po alkoholu


věk
25-34

Veľmi kvalitný produkt, výhodné používať súčasne so šampónom proti vypadávaniu. Vlasy sú pevnejšie, hustejšie a krajšie. Používam len večer vždy vtieram pár minút do pokožky hlavy a vlasom to dodá bohatý objem aj do druhého dňa. Používam každý deň a jeho jedinou nevýhodou je , že rýchlo ubýva ( cena je vyššia vzhľadom na malé balenie). Tiež som si všimla, že vlasy sa mi menej mastia a predĺžilo mi to dobu umytia.

  • bohatý objem
  • vlasy sa menej mastia
  • vplyv na padanie
  • cena


Další recenze od 25.12.2014 14:19:13

Já osobě jsem s přípravkem Biohar spokojená. Koupila jsem si už třetí balení a účinek opravdu pozoruji. Během těhotenství a kojení jsem přišla o velké množství vlasů. především na temeni. Kůže mezi vlasy byla zřetelně vidět :( ... Začala jsem pravidelně (někdy i dvakrát denně) mazat a nemůžu uvěřit vlastním očím! Vlasy krásně dorůstají. Samozřejmě netvrdím, že je to jen tímto přípravkem. Bez správné životosprávy a péče nepomůže ani ten "nejzázračnější" aktivátor :-)

  • Cena
  • Nástavec pro snadné nanášení
  • "Vůně" alkoholu


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2015 20:15:10

Tento produkt som kupovala niekoľko rokov dozadu,že som už aj zabudla,že som ho mala.Takže hlbší dojem vo mne nezanechal.Mala som niekoľko balení,zhruba to vychádzalo na 4mesiace denného používania.Pravidelne som ho večer aplikovala do vlasov.Je pravda,že troška obmedzil padanie vlasov ale len minimálne,akurát ma po ňom niekedy jemne svrbela hlava.Rýchlejší rast,alebo rast nových som si nevšimla.Menej sa aj mastili,ale to je všetko.Ako som prešla na "obyčajný" brezový šampón a brezovú vodu,tak bolo vidno,že mne pomohli viac,takže ja som sa k Biohar-u už nevrátila.Ak niekomu pomohol,tak super,cena je fajn,ale ja by som už nekúpila.

  • jemne obmedzil padanie vlasov
  • trošku menej sa mastili
  • cena
  • žiaden účinok na rast vlasov


Biohar som si kupovala na zaklade pozitivnych recenzií ale nebola som príliš v očakávaní zázraku, po predchádzajúcich sklamaniach z ostatných výrobkov. Vlasy mi húfne vypadávali viac ako 6 mesiacov a nerástli mi vobec nové. Po 1 balení bioharu nielen že mi vlasy nevypadávajú alebo mám nový podrost. Vlasy mi rastú rapídne rýchlejšie. Vidím to na 4cm podroste ktorý tam pred mesiacom nebol. Aktivátor si aplikujem na vlasy max 1x týždenne. Balenie mi vydrží na 1 mesiac. Príjemné je, že po aplikácií vačsieho množstva prípravku mám vlasy po vysušení také, akoby som si na ne nič nedávala. Niesú zaťažené, mastné ani tužené. Biohar možem len doporučiť.

  • cena
  • kvalita
  • rýchly rast vlasov po aplikácií prípravku
  • podrost
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 12.9.2016 00:13:32

Biohar mi spolu s přechodem na přírodní kosmetiku kdysi zachránil vlasy. Mně po bioharu začaly růst nové vlasy opravdu razantně, objevilo se mi snad přes sto nových vlasů, což bylo pozorovatelné hlavně v oblasti čela. Všimlo si toho i okolí. Žádné podráždění ani vysušení pokožky se naštěstí nekonalo. Používám tak jednou za dva - tři dny v možná až přemrštěném množství, takže mi balení nikdy moc dlouho nevydrží :D

  • funguje!
  • hodilo by se mi větší balení