Balea Balzám na rty Sensitive recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Balea Balzám na rty Sensitive
Balzámy na rty Balea Balzám na rty Sensitive - obrázek 1
Balzámy na rty Balea Balzám na rty Sensitive - obrázek 2
Balzámy na rty Balea Balzám na rty Sensitive - obrázek 3
5 3.3 27
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Balzám na rty Sensitive

věk
25-34

Další recenze od 1.4.2019 13:47:30

Tento balzám na pery som kúpila už dávnejšie, myslím v nejakej akcii 1+1. Na prvý pohľad sa zdal tuhý a krémový čo mám ja pri balzámoch rada no po pár použití sa stal nie mojím veľkým obľúbencom. Bol príliš mastný a na perách všeobecne nie veľmi príjemný. Jeho cena je nízka a zoženiete v DM keďže ide o ich privátnu značku. Nie je výslovne zlý, ale poznám aj lepšie, no aj horšie.

  • - cena
  • - jednoduché balenie
  • - dostupnosť
  • - mastný


věk
15-24

Další recenze od 26.8.2018 13:22:20

Tenhle balzám mě vážně moc nenadchnul. Spíš je to docela propadák. Konzistenci má takovou divně rozteklou a ta vůně je naprosto příšerná. Tohle bych mu možná dokázala odpustit, kdyby na rtech něco dělal, ale on nedělá vůbec nic. Takže tenhle balzám divně voní a ještě na rtech vůbec nic nedělá, takže nemám potřebu ho vůbec používat.

  • žádné
  • rozteklá konzistence
  • divná vůně
  • na rtech nic nedělá


Další recenze od 22.6.2017 09:08:12

Mám velice suché rty a citlivou pokožku. Vyzkoušela jsem nepřeberné množství balzámů na rty od Labela, přes Jelení lůj, Neutrogenu až po Avene. V poslední době jsem začala zkoušet produkty firmy Balea. Musím se přiznat, že jsem velmi mile překvapena. V poměru cena-kvalita je tento produkt geniálním řešením. Rty jsou vláčné, zpočátku však pokožka reaguje zvýšeným olupováním, ale nic dramatického.

  • kvalita
  • cena
  • na začátku zvýšené olupovaní rtů


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2015 14:33:12

Tento balzám mě docela zklamal, když jsem ho otevřela, tak mi nádherně voněl, jakoby po vanilce, ale asi po 14ti dnech začal vonět spíš kysele, neměla jsem ho nikde na teple, že by se mohl zkazit, přijde mi, že jen vyčpěla hezká vůně a zůstala ošklivá, mrzí mě to, nemůžu si ho teď nanést na rty, protože ta vůně mi prostě není příjemná, jiné balzámy od baley mi tohle neudělaly a to jich mám opravdu hodně, nedoporučuji

  • nedráždí
  • rychle přestal vonět


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2015 17:43:26

Tento balzám jsem si docela oblíbila a opakovaně jsem si jej kupovala. Přestože silně voněl jako sladké mléko (aspoň mě to tak připadalo), což mi zpočátku vadilo, stejně jsem si jej časem zamilovala. Ale pokaždé mi přišlo, že se tyčinka balzámu oproti ostatním, stejně velkým, strašně rychle spotřebovává. Obal je samozřejmě strašný a ke konci už je úplně rozbitý od toho nošení v kabelce. Ale určitě ho vyzkoušejte, nic tím nezkazíte.

  • vůně
  • hydratace
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 22:12:44

Tento balzám ma neuveriteľne ale neuveriteľne prekvapil! Nečakala som od neho nič mal veľmi nízku cenu a ja mám dosť suché pery ale musím povedať že som z neho nadšená! Od balzámu nevyžadujem farbu ani vôňu(ak je pekná je to plus) len dostatočnú hydratáciu a tento balzám to spĺňa! Balzám dostatočne hydratuje, je bezfarebný a vôňu má jemnú. Niektoré dievčatá písali že vysušuje takže tento balzám buď môžete milovať alebo nie. Za tú cenu odporúčam skúsiť. :)

  • cena
  • hydratuje pery!
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2014 13:10:08

Značku Baleu mám ráda, proto jsem se rozhodla vyzkoušet i tento balzám. Příznivá cena, hezký obal, ale bohužel tyčinka mi moc nevoní, na rtech mi vytvořila jakýsi film, vůbec nehydratuje, nevyživuje. Mám ji v kabelce pro první pomoc a když si ji natřu na rty, po chvíli si je musím opět přetřít, protože mám neustále pocit vysušených rtů.

  • cena
  • hezký obal
  • nevoní mi
  • nehydratuje
  • mastí rty
  • nevyživuje


věk
15-24

Další recenze od 31.3.2014 21:00:47

Na to jak moc mám ráda značku Balea, mě tento produkt opravdu velice zklamal. Hrozně vysušuje, vůbec nehydratuje. Místo aby se moje popraskané rty vzpamatovali jsou snad ještě horší. Cena sice dobrá,ale určitě se dá sehnat mnohem lepší balzám na rty za takovou cenu. Opravdu nejhorší produkt od této značky. Jediné plus je snad obal který je malý a proto mě vyhovuje.

  • obal
  • vysušuje
  • nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 28.12.2013 21:29:07

najlepší balzam aký som mala. Naozaj! Úplne som z neho paf. Už neviem bez neho byť. Mám o stále zo sebou, je tuhej konzistencie no v teple sa trochu rozteká čo mi nevadí, je určený na zimu podľa mňa. Vôbec nefarbí a krásne vonia, Je bez chute. Krásny obal. nelepí na perách, dobre sa roztiera, nie je mastný a je hydratačný

  • vôňa
  • priehladnosť
  • cena
  • bez chute


věk
25-34

Další recenze od 12.11.2013 19:03:36

Na to, že tenhle balzám patří k levnějším balzámům, tak si myslím, že by obstál i v porovnání s dražší konkurencí. Velmi příjemná konzistence, jemná a nevtíravá vůně :) přesně to, co od balzámu na rty očekávám. Mažu se jím skoro pořád. Rty zvláční a hydratuje :) Za tu cenu jsem nemohla koupit lepší balzám. Bohužel bývá docela často vyprodán.

  • jemná nevtíravá vůně
  • hydratace
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 7.11.2013 11:29:30

Tento balzám bych hodnotila jako takový lepší průměr. Vzhledem k ceně je opravdu dobrý. Líbí se mi jeho jemná vůně. Rozhodně necítím vanilku, jak tady někdo psal. Mě přijde ta vůně lehce mentolová. Rty se po něm hezky lesknou. Není moc extra mastný ale to mě osobně vyhovuje na aplikaci během dne. Mastňáky používám pouze na noc. Takže kdo chce balzám za pár korun a nemá popraskané rty ale potřebuje pouze dodat hydrataci, tomu tento balzám doporučuji.

  • nízká cena
  • lehká mentolová vůně
  • rty se po něm hezky lesknou
  • nehydratuje nějak závratně


věk
25-34

Další recenze od 11.7.2013 13:14:49

neutrální barva i vůně. může klidně konkurovat drogerovým značkám typu labello, astrid atd., hydratuje dobře, ale dlouho nevydrží, nutno opakovat, ale to všechyn tyto levnější balzámy. pokud nechcete investovat do dražších balzámů, je tohle dobrá volba. kor pokud měníte často kabelky a balzámy věčně hledáte jako já, tak za tu cenu můžete mít v každé kabelce jeden :) navíc je vhodná i pro muže.

  • cena
  • neutrální vůně, barva a chuť
  • dostatečná hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2013 14:59:30

Balea je poměrně kvalitní značku za její cenu. Tak jsem také neočekávala žádné zázraky od tohoto balzámu na rty. Když to srovnám s labellem efekt a cenu, tak to vyjde celkem na stejno. Hydrataci nic moc, nevydrží na rtech a nanáší časté. Nepoužívala bych na opravdu vysušené rty jako hydratace.

  • Cena
  • Časté nánšení
  • Malá hydratace


věk
25-34

Ve finanční tísni jsem místo po Labelu sáhla po tomto balzámu a jsem moc ráda, že se tak stalo. Prokáže toti úplně tu stejnou službu a za minimálně poloviční cenu. Ne že bych měla rty hydratované bůhvíjak dlouho, ale oproti všem těm balzámům, co jsem už vyzkoušela, je to prakticky nejlepší balzém v poměru cena/kvalita. Určitě ho budu kupovat i dál.

  • cena
  • dobře hydratuje
  • kvalitní produkt
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 08:51:23

Jsem velká ''sběratelka'' balzámů na rty a tento patří mezi moje poměrně oblíbené. Není to žádný zázrak, rty skutečně jako na obalu nevypadají, nicméně na rtech zůstává vrstva, díky které vznikne pocit chráněných rtů. Použití je třeba časté, aby hydratace byla znát. Takový lepší balzám mezi průměrnými

  • Neutrální vůně
  • Nebarví
  • Hydratace není nijak závratná


věk
25-34

Ačkoliv mám Balea výrobky hrozně ráda, s tímhle balzámem na rty jsem byla strašně nespokojená! Po jeho použití se mi na rtech udělaly drobné pupínky, které strašně štípaly. Myslela jsem si, že je na vině konkrétně tento balzám, ale chtěla jsme mu dát šanci, co by kdyby. To jsem ale dělat neměla, protože se mi po zahojení a znovu nanesení tohoto balzámu udělaly ty stejné pupínky znova. Ihned putoval do koše!!!

  • žádné
  • alergická reakce


věk
25-34

Další recenze od 2.9.2012 19:42:54

Pro mě super balzám, mám jich hned několik rozházených různě po kabelkách. Má jemnou, nevtíravou vůni, která mi trochu připomíná vanilku. Na rtech je průhledný, dobře hydratuje. Obal je klasický - balzám je v tyčince s víčkem. Za tu cenu je opravdu fajn.

  • Cena
  • Vůně
  • Hydratace
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 5.8.2012 01:13:22

Z balzámů na rty Balea mě neoslovil žádný a ani tento není výjimkou. Složení sice vypadá slibně (neobsahuje barviva ani konzervanty, je bez obsahu minerálních olejů a vosků, obsahuje ricinový olej, vosk candellia a včelí vosk, avokádový a mandlový olej), ale zklamal mě. Balzám je bílý, ale povlak na rtech nezanechává, což je jistě jeho plus, naopak vypadá hezky, jemně se leskle (na sluníčku jde vidět, že obsahuje jemné mikropigmenty odrážející světlo). Není příliš tuhý, takže se příjemně nanáší, po rtech hezky klouže. První pocit je fajn, ale vydrží jen krátce a vůbec nehydratuje. Mám potom rty stejně suché jako předtím, žádné vyživení nebo zvláčnění nepociťuji. Na suché rty absolutně nedoporučuji. Výrobce uvádí, že je balzám neparfemovaný, ale cítit je a mně osobně jeho vůně moc nesedí.

  • jemně se na rtech leskne
  • nezanechává bílý povlak
  • příjemně se nanáší (není tuhý)
  • nedostatečná hydratace
  • nesedí mi vůně


věk
35-44

Další recenze od 11.4.2012 23:52:56

Tento balzám na rty od Baley jsem měla jednou a už bych si ho nekoupila.Sice je celkem levný,ale za tuto cenu i nižší znám lepší výrobky.Tento mi rty vysušoval a měla jsem po něm popraskané koutky.Vůně také nic moc.Takže já bych ho určitě nedoporučila.

  • žádné
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 23:33:19

Tento balzám jsem si koupila z důvodu, že neměli v drogerce můj oblíbený a akutně jsem potřebovala něco na vysušené rty. První pocit byl fajn, ale po pár použití jsem zjistila, že více vysušuje až mi udělal prasklinky na rtech. Takže za mně bohužel nedoporučují.

  • obal
  • cena
  • vysušuje
  • praskliny na rtech


věk
15-24

Další recenze od 30.3.2012 19:31:15

Jeden z top balzámů, které používám. Dlouho jsem používala Labello, ale tento je všechny hravě strčí do kapsy. Hydratace sice není nijak úchvatná, ale jinak je velmi příjemný na rtech, dokonce mi i voní. Za směšných 19,- je to opravdu nadprůměr a Balee se konečně něco povedlo.

  • cena
  • vůně
  • příjemný na rtech
  • hydratace


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 10:52:37

Balea je fajn, říkám si, potřebuju balzám za dvacku. Ale není dobrý. Mně vůbec nehydratoval. Sice je mastný, takže když jsem si promnula rty, tak to šlo, ale do hloubky mě nehydratoval. Měla jsem tu horní vrstvičku pořád suchou. Ale hezky střídmě voní, to mám ráda.

  • cena
  • vůně
  • nehydratuje
  • moc mastí


věk
15-24

Další recenze od 29.3.2012 19:14:47

Úžasná péče za super cenu. Líbí se mi že ještě dlouho po použití jsou rty krásně jemné a hydratované. Navíc úžasně voní ( něco jako bílá čokoláda nebo vanilka ). Určitě zůstanu věrná této řadě balzámů na rty.

  • výborná hydratace
  • nízká cena
  • příjemná vůně
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:48:50

Takový průměr. Neurazí, nenadchne. Má příjemnou neutrální vůni a praktické balení. Dále oceňuji i "placatý" tvar tyčinky. Přišlo mi ale, že jeho hydratační vlastnosti by mohly být o něco lepší, na rtech moc dlouho nevydrží a člověk tak má pocit, že se musí častěji mazat. Ale myslím, že cena odpovídá kvalitě.

  • cena
  • praktické balení
  • příjemná vůně
  • horší hydratační vlastnosti


věk
25-34

Jeden z nejhorších balzámů, jaký jsem kdy měla. Značku Balea mám docela ráda, ale po tomto balzámu mě pálily rty, praskaly koutky a čím více jsem se mazala, tím více jsem měla rty sušší. Už bych si žádný Balea balzám nekoupila.

  • žádná
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 16:58:11

Klasická tyčinka na rty s příjmenou a neutrální vůní, která snad nemůže vadit nikomu. Tyčinka krásně hydratuje. Nepostradatelná v zimních měsících. Jako další příjemné plus počítám cenu. Dokonce i přítel ji používá a to už je co říct.

  • cena
  • účinky
  • žádné


Další recenze od 12.3.2012 12:14:48

Tenhle balzám jsem si zamilovala. Nejlepší, co jsem na rtech měla a za tu cenu strčí do kapsy všechny drahé balzámy. Navíc příjemně voní.

  • Parádně hydratuje
  • Voní
  • Cena velice nízká
  • Nenašla jsem


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Blistex Lip Tone

3 50% 8 recenzí