e.l.f. Essential Výživný balzám na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty e.l.f. Essential Výživný balzám na rty
Balzámy na rty e.l.f. Essential Výživný balzám na rty  - obrázek 1
5 3 13
  • Průměrné hodnocení 3
  • 31% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 2.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Essential Výživný balzám na rty

věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 14:30:31

Příjemný balzám na rty, který opravdu promastí a hydratuje. Chuťově je dobrý a pro mě je výhodou, že nebarví. Měla jsem jahodu a vanilku a vanilka mi seděla o trochu víc. Jen balení se mi zdá poměrně malé, a když to porovnám např. s Labellem, kterého je víc než jednou tolik a cenově vyjde nastejno, tak si příště raději koupím Labello.

  • nebarví
  • dodá rtům potřebnou péči
  • malé balení - pouze 2g
  • nedá se zasunout zpět


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 22:27:33

Mám odstín jahoda, voní pěkně. Nevýhodou je velikost protože na větší rty se nanáší ne příliš dobře a naopak na to kolik je v něm produktu je délka produktu až přes příliš. Jinak v celku dobře hydratuje tak nějak neurazí nenadchne za tech 45 kč. Určitě jsou lepší balzámy

  • vůně
  • cena
  • hydratace
  • velikost


věk
35-44

Další recenze od 6.1.2013 23:00:40

No, tak výživný tento balzám určitě není, čekala jsem od něj trochu víc, po přečtení všech pochvalných recenzí na stránkách e.l.f. Všichni ti, kteří ho označují za skvěle hydratační, asi nikdy nevyzkoušeli balzám, který rty opravdu hydratuje. Tento má mazlavou konzistenci, rty jen potáhne mazlavým filmem, ale nijak je nezvláční ani nevyživí, ani mi tato konzistence na rtech není příjemná, mám chuť hned ho otřít. Suchým rtům na chvíli uleví, je to lepší než vůbec nic, ale hlubší péči jim nedodá. Konzistencí bych ho přirovnala k balzámům Helle, které jsou v porovnání s tímto ale ještě lepší, třeba jahodový Helle aspoň hezky voní, narozdíl od jahodového e.l.f., který mi chemicky smrdí. Balení otřesné, tenoučká tyčinka, která po vysunutí nejde zasunou zpět, maličké víčko... Balzám je i dost drahý, maličká 2g tyčinka za 39 Kč, to už radši opravdu ten Helle (když už by někomu byla příjemná tato konzistence), kterého je za dvacku jednou tolik a je to klasické rtěnkové balení.

  • chvilková úleva suchým rtům
  • poměr cena/množství/výkon
  • rty nehydratuje a nezvláční
  • nepříjemný mazlavý film na rtech
  • chemicky smrdí (hodnotím strawberry creme)
  • otřesné balení


Další recenze od 24.1.2013 20:29:25

Balzám je perfektní na suché rty, perfektně promastí a hydratuje, vůně jsou příjemné, zakoupila jsem ve třech vůních. Nevýhoda u tohoto balzámu je malé balení, ale opravdu stačí balzámu troška.Další negativum je že při nanášení na rty se vždy část odtrhla, nelze jej vrátit zpět a tak si ho rychle vypipláte.Za tu cenu je ale opravdu dobrý, především pro ty koho trápí suché rty.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • nevhodné balení


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2013 13:25:22

Tento balzám je lehce pod průměrem, řekla bych... Sice hezky voní i vypadá, ale nějaká výživa či zvláčnění popraskaných rtů - tomu dávám tak 35%. Je hodně mastný, takže mi upatlá celou pusu, kvůli čemuž mám jen nejsvětlešjí odstín. Rozhodně bych ho nenanášela v práci jen tak mezi lidmi, bez zrcátka, protože bych byla celá lesklá a upatlaná. Nechávám ho na doma, tam se to schová :)

  • "lidová" cena
  • hezky voní
  • špatná manipulace s balením
  • velice mastný


věk
15-24

Další recenze od 11.8.2013 17:03:33

Dle mého názoru naprosto zbytečný produkt. Měla jsem vanilkový (dnes jsem dopotřebovala). Vůně celkem pěkná. Ale to je tak jediné plus. Je to spíše tekutější vazelína. Dělá bílý, ještě ke všemu nepravidelný film - jako když máte od něčeho špinavou pusu. Tudíž jsem ho do kabelky ven nikdy nevzala, ležel na nočním stolku a občas jsem ho použila na noc. Balení na obsah produktu je příliš velké (ale výrobek je sám o sobě malý). Vůbec nehydratuje, pouze promašťuje. A nedej bože abych tento balzám ochutnala - okamžitě se musím jít napít, je to jako když v krku a v ústech máte něco mastného, lepivého a nepříjemného. Koupi určitě nedoporučuji, je spousta lepších balzámů.

  • celkem pěkná vůně (vanilkový)
  • promašťuje jako vazelína
  • celkově je to šunt
  • nehydratuje
  • dělá bílý film
  • velmi nepříjemná chuť


Další recenze od 16.8.2013 20:18:38

Balzám, kvůli kterému si od elfu budu určitě objednávat znovu. Je úžasnej. Hezky voní, má na rtech výdrž, skvěle hydratuje a je krásně mastnej...Opravdu jsem si je zamilovala. Zasunování mi normálně funguje a to mám 2 balení. jediné, co mi vadí je, že pokaždé ztratím víčko :D Jo a nezatuhne ani v mrazu a v teple se netaví. Doporučuju!

  • pro mě nej balzám na trhu
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 24.10.2013 09:30:36

Tento balzám jsem si objednala za akčních 29 kč společně s nákupem jiných e.l.f. výrobků. Říkala jsem si, že bude určitě tónovací ale ač je červený, tak na rtech je průhledný. Voní příjemně. Hrůza je ovšem jeho obal. Nejenže tyčinka nejde zasunout zpět ale po pár dnech se mi totálně sloupaly všechny nápisy na obalu. Ale co bych chtěla za 29 Kč že? :-) Mastí poměrně hodně, což mě moc nevyhovuje. Znovu již nekoupím ani za tuto super cenu.

  • nízká cena
  • příšerný obal


věk
15-24

Další recenze od 12.11.2013 13:11:14

Tento balzám jsem dostala od kamarádky k narozeninám. V balení byly celkem tři různé, ale dají se koupit i samostatně. Nejvíce mi voní ten žlutý, nejspíše vanilkový, ten růžový a fialový mi voní trošku chemicky. Rty hezky obalí filmem a příjemně je promastí, takže rty vydrží hydratované hodně dlouho. Trošku mi vadí obal, je takový nehezký a působí lacině. Používám balzám jen doma, protože tento obal bych se upřímně styděla vyndat na veřejnosti. Také se mi nelíbí, že se balzám velmi špatně zasouvá.

  • dostupnost
  • cena
  • hnusný obal
  • špatně se zasouvá


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Blistex Lip Tone

3 50% 8 recenzí

Hůře hodnocené

helle balzám na rty

2.8 46% 35 recenzí