Essence Balzám na rty s leskem recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Essence Balzám na rty s leskem
Balzámy na rty Essence Balzám na rty s leskem - obrázek 1
Balzámy na rty Essence Balzám na rty s leskem - obrázek 2
Balzámy na rty Essence Balzám na rty s leskem - obrázek 3
5 3 31
  • Průměrné hodnocení 3
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 24 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Balzám na rty s leskem

věk
25-34

Ze značky Essence mám takové smíšené pocity, protože některé jejich produkty jsou boží za tu cenu a aněkteré jsoou propadák. Tenhle lesk na rty bych i přes pár nedostatků zařadila k těm lepším produktům. Je na výběz z několika barev a příchutí, má veselé obaly, ale hadratace nulová, takže je to spíš lesk, než balzám na rty. A jako lesk se i chová, protože dost lepí a na rtech moc nevydrží.

  • Cena
  • Veselé obaly
  • Výběr z několika příchutí
  • Lepí
  • Výdrž na rtech


věk
25-34

Další recenze od 2.2.2017 16:56:57

Takový průměrný příjemný lesk s vůní ovoce. Vypadá docela roztomile, dokážu si ho představit na 13 ti letých slečnách, které začínají s líčením. Odstíny jsou dost syté a barevné, lesk obsahuje třpytky, balení je takové veselé a mladistvé. Hydratace je bohužel nízká a hodně lepil, což nemám ráda, jinak bych si ho koupila znovu.

  • Barevné odstíny
  • Obal
  • Lepí
  • Nevyživuje


věk
15-24

Mě tento výrobek dost zklamal. Ze začátku jsem byla nadšená jeho sladkou vůní, ale postupem času jakoby se zkazil a začal zapáchat. Navíc neplní funkci lusku na rty ani balzámu. Nejhorší na produktu je asi samotné balení. Nemůžete si "nadávkovat" tolik, kolik byste zrovna chtěli. Navíc lesk často vytéká do víčka a není možné ho z něj vyndat.

  • asi jen pěkné odstíny
  • neplmí funkci lesku
  • nehydratuje
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 11.7.2015 01:38:21

Tak ano i ne. Já mám moc ráda sladký styl a snažím se líčit spíš roztomile, proto mě zaujal tento balzám. Tedy, spíš lesk. Ale je zase pravda, že mám jednu rtěnku, která nechává rty extra lepivé, a po přetření tímto se nezalepí celý den. Mám Vůně je docela ok, občas cítit chemie, ale ne moc často. Má takovou zvláštní pachuť, někdy je dobrý, někdy ne. A obal je hezký, ale vytéká... Hodně... Taky se mi líbí, že malinko barví, ale já mám rty už přirozeně červenější... :D

  • Vůně sladkostí
  • Barví
  • Ideální na rtěnky
  • občas i dobře chutná... :D
  • Není to balzám, ale lesk
  • vytéká


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2015 15:30:48

Mám dva odtiene Mango Icecream a Mint drop a je až zarážajúce ako sa líšia. Spoločnú majú krásnu vôňu a chuť. Mango icecream má peknú farbu, vôbec nelepí, dobre kryje, má sladkú chuť a peknú mango vôňu. Mint drop je biely odtieň s neuveriteľným množstvom trblietok a strašne lepí. Vlastne je to lepkavá hmota ktorá pokryje pery veľkým množstvom trblietok. Jediné plus odtieňa Mint drop je sladko mentolová chuť a vôňa. Pery síce nehydratujú ale ani nevysušujú skôr sú vhodné ako lesk na pery. Do plusov uvediem Mango a do mínusov Mint možno niekomu pomôže s výberom.

  • vôňa
  • chuť
  • nevysušujú pery
  • pekná farba(mango icecream)
  • nelepí(mango icecream)
  • trblietky vlastne samá trbietka(mint drops)
  • lepí(mint drops)
  • nehydratujú


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2014 09:25:34

Lesk se prodává v 6 odstínech, já jsem měla ten jahodový, který má hezkou přirozeně růžovou barvu. Bohužel na rtech je spíš průhledný, navíc je příliš tekutý, rozpíjí se a vydrží opravdu minimálně. Moc hezky voní, ale to je jeho jediné pozitivum. Balení v tubě je nepraktické, lesk ztéká do uzávěru a pak je celý obal upatlaný.

  • vůně
  • výdrž
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 22:28:05

Barvičky se hodí pouze na léto a nebo jako dárek pro malé holčičky. Krásně voní, ale myslím, že tomuto "typu balzámů" už odzvonilo. Nevýhodou je, že lepí a obtiskne se, navíc nepřilne pěkně ke rtům, takže často nevypadá moc přirozeně. Líbí se mi malinké balení, konzistence není úplně vhodná, je lepivá a rty jsou upatlané.

  • cena
  • konzistence


věk
15-24

Další recenze od 17.12.2013 17:36:20

Jednou jsem si tak vyrazila do drogérie pro můj oblíbený balzám od Essence "Kiss", nenašla jsem ho. Bylo pro mě nemilé překvapení, když jsem ho nenašla ani v dalších asi třech drogériích. Tak jsem teda vyzkoušela tento. Balzám na rty? Toto označení by tento výrobek mít podle mě neměl. Vůbec nehydratuje. Aplikace není zrovna nejlepší. Konzistence je dost tekutá a lepkavá. Ani s výdrží to není bůhvíco. Jediné co mi vyhovuje je vůně, ale ani za tu cenu to není dost.

  • cena
  • vůně
  • nehydratuje
  • lepkavá, příliš tekutá konzistence
  • výdrž
  • aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 4.12.2013 13:35:22

Tyto "balzámy" mi přijdou hodně podobné jako lesky na rty od Miss Sporty. Tohle totiž rozhodně nejsou balzámy, protože nijak nehydratují, jsou hodně tekuté a rty pokryjí lesklou vrstvou. Jsou k dostání v několika variantách, ale všechny mi přijdou dost chemické a mají divnou pachuť. Balení v tubičce se zkoseným aplikátorem mi nevadí, jinak ale nic moc.

  • cena
  • chemické vůně
  • divná pachuť
  • nehydratuje jako balzám na rty


věk
25-34

Další recenze od 10.11.2013 22:39:54

Co se týče kvality produktu, tak by to určitě nebylo na známku 5, ale na druhou stranu, za 29kč je to v pohodě normální lesk, který moc dlouho nevydrží a není moc pigmentovaný,ale je ideální na cesty, kdy ho máte hozený v kabelce a během dne si ho kdykoliv aplikujete na rty (i bez zrcátka).Mínus je, že obsahuje třpytky.

  • vůně
  • cena
  • snadná aplikace
  • třpytky


věk
25-34

Značku Essence mám ráda, ale tento balzám mezi moje oblíbené výrobky rozhodně patřit nebude. Balzám na rty jsem dostala jako dárek, ale nijak extra mě nenadchnul. Jedná se svou konzistencí spíše o lesk než balzám. Šíleným způsobem lepí, strašně sladce chutná když si omylem olíznete rty a při větru se vám na rty lepí vlasy. Hydratace je mizerná. Plusem je snad to, že vypadá hezky na rtech, ale za jakou cenu? Jsem ráda, že jsem ho dopoužívala, sama si ho nekoupím.

  • vypadá hezky na rtech
  • lepí
  • příšerně sladká chuť
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2013 14:47:34

Mně tedy tento balzám - lesk na rty vůbec nevyhovuje. Mám již delší dobu jahodový a ne a ne ho spotřebovat. Obal s aplikátorem jsou dle mě celkem mimo. Vůně mi není příjemná, je vtíravá. Samotný lesk je skutečně jen lesk, nikoli balzám. Vůbec nehydratuje a tak nedoporučuji na suché rty. Navíc je lesk šíleně ulepený.

  • nic mě nenapadá
  • vůně
  • lepí


věk
25-34

Berry sorbet - Mám malinový lesk, který nádherně voní a chutná. Kvalita je za tu cenu docela dobrá - nemám ráda ulepené rty a tento lesk nelepí jako některé levné lesky. Balení je roztomilé a docela kvalitní, nanášení přímo z tuby je pohodlné. Pigmentace je dostačující. Jsem spokojená, pokud by však lesk stál 2x tak více, tak by už cena neodpovídala kvalitě.

  • krásné barvičky
  • cena
  • vůně
  • nelepí
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 18.4.2013 19:29:25

Neřekla bych, že hydratuje, jak by měly hydratovat balzámy, je to spíše lesk. Mám ten Cherry. Krásně voní i chutná, mám už druhé balení. Výdrž asi hodinu, ale ta vůně s chutí mě pořád lákají. Barvu můžete regulovat podle množství. S malou vrstvou jsou rty přirozeně lesklé a jen lehce zbarvené. Několik vrstev už vytvoří efekt mokrých rtů. Ale bohužel se roztékají a lepí.

  • chutnají a voní
  • krátká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 12:38:50

Lesk jsem dostala, sama od sebe bych si jej nekoupila. Není špatný, ale není ani ničím výjimečný (no, ale co za tu cenu chtít, že). Je to šedý průměr, který se ztratí mezi lesky podobné cenové relace. Voní pěkně. Rtům dodá barvu i lesk, ale příliš dlouho na nich nevydrží. Je poměrně lepkavý. Balení je nekvalitní, obsah často vytéká.

  • cena
  • vůně
  • na rtech dlouho nevydrží
  • lepivý
  • nekvalitní obal


věk
25-34

Tento lesk jsem si koupila teprve nedávno a musím říct, ze je opravdu docela fajn:-) ma krásnou vůni, ale také chuť. Na rtech sice nějak zázračně dlouho nevydrží, ale tak to se mu za tech 30,- da odpustit:-) rty mi nepřijdou nijak extra hydratované, ale ani vysušené, takže když použijete na jakýkoli balzám v tyčince, bude to OK. Asi nezůstane jenom u jednoho odstínu/ vůně. Doporučuji :-)

  • nevysousi rty
  • hodne odstínů na výběr
  • vůně
  • cena
  • nijak extra nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2013 18:52:45

Jako dárek jsem dostala typ "sparkling cherry", je pravda, že opravdu krásně voněl, ale byl velmi nepříjemný na chuť. Konzistence byla taky na nic, při nanášení kolikrát tekl všude kolem, dlouho na rtech nevydržel a lepil jak ďas (to je ale jedna z vlastností, kterou nemám všeobecně ráda u lesků na rty). V průběhu nošení v kabelce mi vytekl několikrát do kabelky a dovnitř se nalepily nečistoty, takže balení s polovinou lesku skončilo v koši. Děkuji, ale už ne.

  • vůně
  • konzistence
  • lepivost
  • vytéká z obalu


věk
25-34

Lesk naozaj krásne vonia a tiež chutí. Môžete ho použiť aj namiesto balzamu. Výdrž má naozaj prekvapivo dobrý, lebo nie je taký tekutý ako väčšina leskov. Majú dosť farieb, príchutí a vôní, takže každá si určite nájde tu svoju. Čo mi trochu prekáža je, že celkom lepí, nie je to až tak cítiť na perách, ale ak vám náhodou vietor rozfúka vlasy, tak to je úplná katastrofa, keď sa vám dostanú na tento lesk :D Môžete si ich ísť rovno znovu umyť.

  • vôňa
  • výdrž
  • chuť
  • cena
  • lepí


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2013 00:09:53

Můj neoblíbenější a zároveň jediné lesk, který používám. Nejdříve jsem si ho kupovala kvůli ceně, když neustále lesky ztrácím - je opravdu směšná. Líbí se mi, že mojí hodně odstínu, takže to mohu střídat. Na rtech vydrží celkem dlouho, ale bohužel hodně lepí,

  • Cena
  • Velký výběr
  • Lepí


věk
25-34

Další recenze od 9.3.2013 22:15:06

Mám ten třešňový a je to takový výrobek, který neurazí a ani nenadchne. Rty sice hezky zabarví, fajn voní, ale je to jeden z těch lesků, co se strašně snadno setřou. Pro vlasy je to přímo mucholapka, na to pozor. Konzistence mi docela vyhovuje, ale vadí mi právě ta krátká trvanlivost na rtech. A když ho mám na sobě, mám pocit nepřirozené vrstvy na rtech, takže mi není extra příjemný. Tento lesk hodnotím tak 50/50.

  • zabarvení rtů
  • vůně
  • cena
  • ulepenost
  • snadno se setře


věk
15-24

Další recenze od 8.2.2013 17:22:48

Tenhle lesk je celkem dobrý. Na výběr je dost odstínů, které rty dokonce jemně nabarví, ale i hodně příchutí., které ale chutnají všechny stejně. Lesk má velmi příjemnou cenu a praktický aplikátor, který mám mnohem radši než štětečkové. Jediným mínus je to, že lepí. Ale zase déle vydrží.

  • výdrž
  • velké množství barev i příchutí
  • praktický aplikátor
  • cena
  • lepí


věk
15-24

Další recenze od 7.12.2012 18:14:32

Balzám jsem si koupila víceméně proto, že to bylo malé balení a líbila se mi vůně. Balzám je spíš lesk se super vůní a i nasládlou chutí. Na rtech lepí, není mi příjemný, když pod něj dám obyčejný lůj, je to v pohodě. Trochu mě zklamal aplikátor, tubičky mám ráda, ale tato je nějakáá podivná a lesk mi teče všude kolem.Takže dohromady se to nosit dá, ale žádný zázrak to není.

  • cena
  • jakžtakž malé balení
  • vůně, chuť
  • lehké zabarvení rtů
  • lepí
  • není moc příjemný
  • nesplňuje to, co má-nemá vlastnosti balzámu
  • podivné zkosní aplikátoru-teče


věk
25-34

nejlepší lesk podle mě.nádherně voní,je sladký,odstín strawbery smoothie není až tak nápadný,nelepí,není potřeba nanášet každou chvíli,necítím potřebu nanášet i půl dne..co je na něm super je cena.nanáší se přímo z tuby takže je praktický.na tubových lescích mi vadí že když je jich tam málo tak mám co dělat abych lesk z tuby dostala ale při této ceně mi ani nevadí že si ho koupím znovu.

  • hezky voní
  • dlouho vydrží
  • cena
  • nanáši se přímo z tuby
  • chuť
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.2.2013 14:11:08

Tento lesk mě opravdu nadchl. Mám odstín sweet strawberry, není výrazně krycí, spíše transparentní. Má nenápadné, malé třpytky, které rty krásně zvýrazňují a přesto nepůsobí "přeplácaně". Má dobrou konzistenci, dlouho vydrží a nelepí. Samozřejmě trošku ano, je to lesk, ale opravdu minimálně. Mám ráda jeho vůni a je i slaďoučký. Často si jej dávám i místo balzámu na rty, protože mám pocit, že rty jsou i po zaschnutí krásně hebké a hydratované. Na rtech vydrží dlouho. Jeho cena je více než příjemná a má na výběr krásné odstíny. Vyhovuje mi i tento obal, kdy není potřeba štětečku, ale nanáší se rovnou z tuby.

  • nízká cena
  • sladký a voňavý
  • dlouho vydrží
  • nelepí
  • nenápadné přirozené třpytky
  • dobrá konzistence
  • nanáší se rovnou z tuby
  • žádné


Další recenze od 16.12.2012 13:54:01

Mám odstín, respektive vůni Capuccino - Caffé latté. Vůně je naprosto skvělá, vždy si k němu přivoním jen tak pro radost. Odstín se hodí spíše jen zřídka, ale je také pěkný. Rozzáří úsměv. Vadí mi ale konzistence se kterou je dost snadné se omatlat. Už si ho nekoupím.

  • vůně
  • třpytky
  • neobvyklý měděný/hnědý odstín
  • konzistence
  • ulepenost
  • nevyživuje ani nehydratuje


Další recenze od 7.12.2012 19:24:43

Lesk jsem měla v nějakém tmavším odstínu a je fakt, že barvil hezky. Ale nehydratoval. Balení v tubě mi zpočátku vyhovovalo, mám ho radši než se štětečkem. Jenže po pár použitích začal lesk z tuby vytékat a hrozně to lepilo, je v koši. A i na rtech teda dost lepil...no nikdy více. Ale plus dávám za cenu a vůni, která byla krásná.

  • cena
  • vůně
  • lepí
  • produkt z tuby vytéká a pak celý lepí
  • nehydratuje


věk
25-34

Měla jsem melounový a jahodový určitě si ho koupím znovu!Za tu cenu lepší než mnoho drahých lesků...Akorát mi přijde,že ten melounový byl hutnější a oproti tomu druhému odstínu vydržel hooodně dlouho..jinak i ůžasná vůně a chuť...jahodový byl průměrný,výdrž nic moc,ale vůně taky dobrá...ale ten melounový bych nevyměnila,je skvělý! nevýhoda ale je,že když ho máte v kabelce,nebo kosmetické taštičce,tak vytéká do víčka,takže když ho pak otevřete,vyvalí se tuna lesku...ale za tu cenu stojí za to vyzkoušet

  • vůně a chuť
  • cena
  • obal-vytéká


věk
25-34

Další recenze od 11.11.2012 20:08:50

Je to spíše lesk než balzám na rty. Nabízí se asi v pěti nebo šesti příchutích, já jsem měla jahodový. Voní docela pěkně. Samotný produkt nic moc, je hodně tekutý, rty pokryje pouze lesklou vrstvou, která má tendenci se roztékat všude kolem, takže ani moc nedrží. Nehydratuje jako klasický balzám na rty. Moc nebarví, je spíše průhlednější. Balení je klasická tuba se skoseným aplikátorem, já mám raději aplikátory pěnové. Pokud ho budete nosit v kabelce, můžou se pod víčko dostat nečistoty. Za mě ne.

  • cena
  • docela pěkná vůně
  • nehydratuje jako balzám na rty
  • na rtech se roztéká
  • výdrž
  • balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Blistex Lip Tone

3 50% 8 recenzí

Hůře hodnocené

helle balzám na rty

2.8 45% 34 recenzí

Labello Pearly Shine

2.8 44% 28 recenzí