Balea pečující pleťová voda pro suchou a citlivou pleť recenze a zkušenosti

Tonizace Balea pečující pleťová voda pro suchou a citlivou pleť
Tonizace Balea pečující pleťová voda pro suchou a citlivou pleť - obrázek 1
Tonizace Balea pečující pleťová voda pro suchou a citlivou pleť - obrázek 2
5 4.1 18
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea pečující pleťová voda pro suchou a citlivou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.11.2017 18:35:32

S kosmetikou Blaea mám jen dobré zkušenosti, proto jsem se rozhodla zkusit i tuhle pleťovou vodu. Mají ji i v modré variantě, která je určena pro mastnou a smíšenou pleť. Obě vody mi vyhovují a nevidím v nich nějaký zásadní rozdíl. Používám ji večer jako záverečný krok při odličování. Má jemnou nevtíravou vůni. Zase někdy ji koupím.

  • Dostupnost
  • Vůně
  • Cena
  • Nic


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2017 22:01:44

Toto pleťovou vodu jsem zkusila proto, že mám ráda Baleu a taky kvůli ceně. Pleťovka moc hezky voní, zaujalo mě, že je na suchou pleť. Bohužel jsem ale zklamaná. Jak už psal někdo nade mnou, při čištění mám pocit, že pění, což mi vadí. Mám z toho pocit, že se myju mýdlem, neumím to asi správně popsat. Navíc mi pleť po ošetření lepila a to mi také vadilo. Celkový efekt na pleti je takový nijaký. Vzhledem k nízké ceně se ale nezlobím, prostě jsem ji zkusila a už vícekrát nekoupím. Zůstanu asi věrná květinovkám nebo Manufaktuře, to jsou v péči o pleť jiné kalibry.

  • vůně
  • pění
  • lepí


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.3.2017 22:25:40

Tato pleťová voda mi konečně vyhovuje. Jiné vody mě štípaly, vysušovaly, měla jsem po nich pocit nepříjemného pnutí a začervenalé pokožky, dokonce se mi objevily i uhříky. S touto vodou nic takového. Jako jedna z mála neobsahuje alkohol a při tom pleť krásně dočistí, nezanechává nepříjemný film tak jako jiné vody a parfemace je taková jemná, nedráždivá. Opravdu za málo peněz hodně muziky. Mám již druhé balení a jsem velmi spokojená.

  • nezanechává nepříjemný pocit na pokožce
  • bez alkoholu
  • cena
  • víčko obalu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2017 20:58:41

Na dovolené se mi vylila moje oblíbená čistící voda, tak jsem byla odsouzené k této, kterou jsem měla jako záložní. Bohužel jsem zklamaná, pleť mě po ní pálila a lepila a nebyla mi příjemná....má takovou zvláštní parfmeaci a připadá mi, že mi za těch 14 dní celkem zhoršila pleť - měla jsem po ní takovou krupičku. Mrzí mě to, protože s baleou jsem byla vždy spokojená...ale tuhle pleťovku teda už ne.

  • cena
  • špatné zavírání víčko nedrží
  • pleť po aplikaci pálí a lepí


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.8.2015 11:07:52

Skvělá pleťová voda za dobrou cenu. Jako jedna z mála mě nepálí, ani když zajedu až k očím, takže je podle mě opravdu vhodná pro citlivou pleť. Dobrá na dočištění pleti, v nouzi si poradí i s BB krémem či některými mekeupy. Občas mám ale po použití pocit ulepeného obličeje, ale většinou po chvíli zmizí. Vůni má pro mě celkem příjemnou, nevtíravou.

  • vhodná pro citlivou pleť
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2015 19:35:04

Za málo peněz hodně muziky. Tuto vodičku jsem zakoupila dle recenzí, které jsem si přečetla a musím se také přidat k dalším pozitivním recenzím. Vodička voní velice příjemně (tak jemňoučce), nelepí, nevysušuje, nepálí a odstraní nečistotu a make-up velmi dobře. Za tuto cenu určitě zakoupím znova. Mé pleti vyhovuje :)

  • cena
  • vůně
  • je opravdu jemná k pleti
  • víčko by mohlo být bitelnější


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2015 15:46:12

Po nešťastném výběru vody pro smíšenou pleť jsem se rozhodla pro změnu vyzkoušet tuto pro suchou a citlivou pleť - která je zcela určitě daleko lepší. Pokud má člověk nedej bože na obličeji nějakou ranku nebo jinak podrážděnou pokožku, tak díky obsahu bez alkoholu po nanesení vody pokožka nepálí. Vůně jemná, celkem příjemná. Jediný nedostatek, který jsem objevila, je "ulepenost" po nanesení vody (ta ale po určité době zmizí).

  • je bez alkoholu
  • vůně
  • pleť je po nanesení vody taková


věk
45-54


dehydratace
nízká

Další recenze od 30.3.2015 13:30:14

Tuto fajn vodu jsem už taky koupila několikrát. Chci jen zmínit, že vloni změnili složení: neobsahuje již vilín a vodní meloun, nýbrž extrakt z mandlových květů. Jinak je složení defakto stejné, trochu parfém, žádné dráždivé tensidy. Srovnává ph pleti a každopádně je to opravdu jedna z nejlepších pleťových vod, které se prodávají.

  • neobsahuje alkohol
  • nedráždí
  • dobře čistí
  • srovnává ph pleti
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2014 20:25:21

Velmi příjemná a levná pleťová voda, která jemně a šetrně dočistí pleť. často ji místo na čištění používám na přispění k více hydrataci. Naliji si ji do dlaní a vtisknu do pleti (po odlíčení) a obličej je spokojený, svěží, jemný a krásně voní. Obal je fajn, žádné problémy ani nadšení. Cena úžasná, jako mnoho výrobků Baley.

  • hezky voní
  • hydratuje
  • nedráždí
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jemně čistí a příjemně voní. Nezanechává lepkavý pocit. Nedráždí ani v okolí očí. Vyhovuje mi i na normální pleť. Balení mi přijde fórovější, dle mého není vhodné na cesty. V akci bych koupila znovu, jinak zkusím klidně i jinou, protože na druhou stranu žádné zázračné účinky nepozoruji ale za tu cenu je na dočištění ok.

  • je jemná
  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • balení


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.12.2013 09:06:54

toto je velmi podarený výrobok od Balei. Vodu mám práve v kúpelni na poličke a používam hlavne ráno na čistenie. Vôna nie je podla mna úplne že naj... ale je v pohode. Po použítí vody pleť neštípe ani neťahá, a občas s nou aj oči prebehnem a vôbec neštípe. Mám teraz zálusk na inú ale určite si tuto znova kúpim. Je to totiž stávka na istotu a nič s nou nemožete pokaziť

  • jemná
  • neštípe, ani neťahá
  • super cena
  • neštípe ani v očiach
  • vôna "o ničom"
  • k dostaniu iba v DM


Další recenze od 12.11.2013 23:49:17

Mám suchou a citlivou pleť a pro tu je tato voda určená. Dost mojí pleť po aplikaci vysušuje, takže pro suchou mi vhodná nepřijde a mamka po ní měla dokonce alergickou reakci. Sice dobře odličuje, ale to je tak vše. Podle mého rozhodně neplní, to co má. Už si jí určitě nekoupím. Je levná a bohužel se to projevuje i na kvalitě. Radši si koupím něco dražšího, co mě nebude vysušovat a zvyšovat tak tvorbu vrásek.

  • odličuje
  • hodně vysušuje
  • může způsobit alergickou reakci


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.9.2013 20:09:03

Tuto vodu jsem si koupila už po několikáté, vyzdvihla bych skvělou cenu, za kterou dostanete kvalitní produkt. Voda je určena pro citlivou pleť, je tedy bez větší parfemace, což mi vyhovuje a nijak neštípe i když jí někdy odličuji i oční make-up. Pleť je po ní zmatněná a hladká. Make up odlíčí perfektně. Jediná chybka je, že voda z lahvičky vytéká celkem hodně. Určitě se pro ní zase do DMka vrátím :)

  • Cena
  • Vůně
  • Dobře odličuje
  • Nedráždí
  • Rychle vytéká z lahvičky


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.9.2013 17:27:37

Tuhle vodu jsem si koupila jen jako nouzovku k příteli, ale nezklamala. Jemně dočistí, neštípe, nejsem po ní suchá, ale ani lepivá. Když ji srovnám třeba s dermacolem pro citlivou pleť, tak je lepší. V poslední době jsem s výrobky od Baley celkem spokojená. Asi určitě koupím znovu. Jediný mínus pro mě je, že po nanesení na tamponek má takový šustivý zvuk, jako kdyby pěnila.

  • neštípe
  • nevysušuje
  • nelepí
  • "pění"


Další recenze od 27.8.2013 19:49:41

Velice dobrá pletová voda za pár korun. Dobře vyčistí od nečistot i make-upu , je určena pro suchou a citlivou plet, já mám ale plet spíše mastnou takže mi zas tak úplně nevyhovovala. Přesto v zimě když jsem měla plet vysušenou hydratovala, takže podle mě suché pleti pomůže. Parfemace je trochu zvláštní ale zvyknete si.

  • odličuje
  • vyčistí
  • hydratuje
  • zanechává plet hebkou
  • cena
  • pro mastnou plet neni


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2013 09:21:18

Opravdu skvělý produkt, nebojím se říct, že se vyrovná i pleťovým vodám z řad dražších. Stojí sice pár korun, ale zajistí opravdu kvalitní péči. Pleť nedráždí a nevysušuje, má jen jemnou, příjemnou parfemaci. Krásně pleť osvěží a dočistí. Nemám po jejím použití pocit pnoucí pleti, ale naopak čisté a svěží.

  • Cena
  • Parfemace
  • Nedráždí a nevysušuje
  • Čistí
  • Nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuhle vodu si kupuju stále dokola a i když ji občas prostřídám s jinou jiné značky, k této se vždy vracím. Příjemně voní, moc nevysušuje a hlavně dobře odličuje. Asi je opravdu na suchou a citlivou pleť, protože po ní nemám žádnou alergickou reakci, což mám skoro po všem. Je IMHO srovnatelná s dražšími značkami. Značka Balea mě, co se výrobků na obličej týče, skoro nikdy nezklamala.

  • hypoalergenní
  • dobře odličuje
  • nic



věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.1.2013 19:06:24

Velmi dobrá voda za pár korun. Je určená především pro suchou a citlivou pleť, neobsahuje alkohol. Pleť hezky dočistí a opravdu nevysušuje ani nelepí, jako některé ostatní vody. Pleť je hezky hebká a jemná. Vůně je příjemná, jemnější, nevtíravá. Myslím, že se vyrovná s přehledem i dražším značkám, klidně si jí koupím znova, když na ní narazím.

  • cena
  • pro suchou a citlivou pleť
  • neobsahuje alkohol
  • dočistí pleť
  • nevysušuje a nezanechává lepkavý film
  • hebká a jemná pleť
  • příjemná vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené