Balea Young sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Balea Young sprchový gel
Gely a mýdla Balea Young sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Balea Young sprchový gel - obrázek 2
5 3.8 27
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 14 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Young sprchový gel

věk
25-34

Tenhle nechutně sladký sprchový gel jsem měla asi před 7 lety, kdy jsem měla do kapsy hluboko, ale kosmetiku jsem už tehdy milovala. Proto jsem si ho koupila, když byl ve výprodeji. Musím říct, že občas mi nějaká vůně voní, ale pak se mi zprotiví, ale s touto jsem si nesedla snad už od prvního použití. Vím, že se tehdy prodával i antiperspirant ve stejným balení a se stejnou vůní a ten jsem si koupila taky a taky jsem s ním nebyla spokojená. Pochopila jsem pak, že opravdu Young je určený jen pro mladé slečny.

  • nic
  • smrad místo vůně


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2018 08:05:22

Tieto sprchovcie gély z edície Balea Young sa už nevyrábajú, ale kupovala som ich keď boli ešte v predaji. Mala som "Cukrovú pusinku" a ten čo voňal po čerešniach, obidva boli super. Obaly mali krásne, vôňu tiež, akurát sa vôňa nedržala na pokožke rovnako ako súčasné Balea sprchovacie gély. Pokožku po jeho použití nebola vysušená a teda išlo o celkom kvalitný gél a škoda že táto edícia nie je už v predaji.

  • - obal
  • - vôňa
  • - cena
  • - už sa nevyrábajú


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2015 21:54:25

Tento sprchovací gél som mala vo viacerých variantoch(huttenzauber, turtel taubchen, sweet wonderland, naschkatze, mademoiselle chic,love is a battlefield). Vždy som si ich kúpila pre ich pekný obal(vtáčiky, mačka atd) a vôňu. Vôňu majú peknú sladkú ale bohužiaľ hneď ako so seba spláchnete sprchový gél vôňa je fuč. :/ Sprchový gél bol fajn, dobre penil a ani sa mi nezdá že by nejako vysušoval pokožku(aj keď to neviem príliš objektívne posúdiť po sprchovaní používam skoro stále telové mlieko). Ako veľké plus hodnotím to že väčšinou mala Balea aj telové mlieko alebo deosprej s rovnakou vôňou(keď už tá gélu bola hneď fuč). :)

  • pekný obal
  • vôňa
  • dobre pení
  • cena
  • v ponuke aj telové mlieko alebo deo s rovnakou vôňou
  • vôňa bola hneď po opláchnutí fuč


věk
25-34

Sprchové gely této řady opravdu krásně a intenzivně voní, což byl důvod koupě, ale vůně na pokožce bohužel vůbec nevydrží. S gely mám jinak špatné zkušenosti. Přípravek pokožku strašně vysušuje. Pokožka je po použití nejenom vysušená, ale i napjatá a podrážděná. Pokožku mám citlivější a nešetrné přípravky mi nedělají dobře, po použití tohoto gelu mám pokožku zarudlou a hodně mě svědí. Nedoporučuji a už si přípravky této značky kupovat nebudu. Přípravky sice krásně voní, ale jsou to nekvalitní drijáky.

  • krásná vůně
  • vysušuje
  • dráždí pokožku
  • svědí


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2014 18:35:12

Sprcháče z limitek jsou dle mého na stejné brdo. Líbivé a děsně cool obaly + netradiční kombinace vůní, které zaujmou na první "čuch" = "Všichni je chtějí mít - jsou tak levné a prostě boží!" Pění normálně, vůně z těla rychle vyprchává, mou pokožku nevysušuje, ale ani nehydratuje, jen ji umyje. Přelít obsah do průměrného obalu, málokdo by o něj zavadil. Sprcháče (konkrétně Mademoiselle Chic a Love is a Battlefield) jsem vždy od někoho dostala jako dárek, sama bych si je nekoupila.

  • dostupnost
  • cena
  • líbivý design
  • vůně dlouho nevydrží
  • obsahuje SLS - někomu s citlivější pokožkou může způsobit alergickou reakci/vysušení


věk
25-34

Měla jsem z téhle řady Mademoiselle Chic. Miluji jeho vůni. Krásně pěnil. Moc se mi líbí obal, ne jen u Mademoiselle Chic, ale u všech sprchových gelu a krému z této kolekce. Určitě koupím znovu. Značku Balea mam moc ráda a používám od ní řadu výrobku :) Sprchové gely kupuji už jen od Baley. Super výrobky za super ceny.

  • vune
  • obal
  • konzistence


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2013 22:00:44

Stejně jako všechny sprchové gely od Baley z této série (myšleno stejný tvar lahvičky, stejná konzistence, jen jiná vůně) moc hezky voní a dobře se jím myje, ale to je tak všechno. Mou pokožku nehydratuje, spíš trošku vysušuje, proto si ho už znovu nekoupím. Dokonce už jsem tak statečná, že tyto sprchové gely nekupuju, i když mě noviny samozřejmě lákají. :-)

  • krásná vůně
  • nehydratuje
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 1.7.2013 10:03:18

Mademoiselle Chic: Tento sprcháčik je fajn, príjemný, pokožku mi nevysušuje ani nedráždi. Maximálne tak dlane, ale tie mám často suché aj tak. Navyše je pomerne lacný a dobre sa roztiera, teda dlho vydrží, čo je značne ekonomické. Výrobca uvádza že má vôňu čokolády a pomarančov, niekomu pripomína vôňu citrónovej zmrzliny, mne pri prvom ovoňaní pripomenul vôňu ananásového jogurtu, tak si vyberte. Dostala som ho do daru, ale opätovne by som si ho už nekúpila práve kvôli vôni, pretože uprednostňujem jemné kvetinové vône.

  • cena
  • nedráždi
  • nevysušuje
  • uprednostnila by som inú vôňu


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 09:33:26

Sweet Wonderland: Úžasná čokoládová vůně. Konzistence je tekutější a hnědé barvy. Na kůži vůně dlouho nevydrží, ale to mi nevadí vzhledem k tomu, že se prodává tělové mléko stejné vůně. Obal je trochu dětinský, ale to je detail. Nevysušuje. Už mám druhé balení a budu kupovat i nadále.

  • Krásná čokoládová/kakaová vůně
  • Cena
  • Dostupnost
  • Není moc hydratační


věk
15-24

Další recenze od 21.1.2013 19:13:24

Tyhle sprcháče si kupuju hlavně kvůli nízké ceně, krásné vůni a taky hezkému obalu. Navíc krásně pění. |Bohužel neobsahují, žádné pelinogvé zrníčka, ale mě to až tak neadí, jelikož používám i peelingovou žínku. Zdá se mi, že dost vysušují. Rozhodně si je koupím znovu.

  • nízká cena
  • hezký obal
  • dobře voní
  • pění
  • chybí peelingová zrníčka
  • dost vysušují


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 18:38:09

Sweet Wonderland: Nádherná čokoládová vůně sprchového gelu, no gelu, spíš má konzistenci mléka, ale ničemu to nevadí. Vážně nádherně voní, bohužel po koupeli není cítit na pokožce už a za to dávám bod dolů, prootže za mě je to jinak skvělý sprcháč. cena je super, velikost balení a jeho vzhled také, víčko dobře drží a také se pohodlně otevírá. Gelúmléko je tekutější, což je fajn, docela dobře pění, nevysušuje a já jsem rozhodně maximálně spokojená.

  • vůně
  • cena a dostupnost
  • obal
  • dobře pění a nevysušuje
  • vůně nevydrží na pokožce


Určitě bych tento sprchový gel doporučila.Doma vlastním čokoládový a nemohu si jej vynachválit.Je opravdu dobrý a myslím že nejen vůběc,ale i obal všechny přesvědčí o tom ,že si ho koupí.Cena je naprosto úžasná a barva není konečně bílá jako u tekutých mýdel ,ale růžovo-hnědá.Příjemně voní!

  • Vůně
  • balení
  • barva
  • cena
  • kvalita
  • velikost


věk
15-24

Zucker Schnute : tak tento sprchový gel miluju !!! Vůně valnilky a citronu je má oblíbená !! Krásně pění a ještě dlouho po umytí ho cítím !! Mám i deodorant této stejné značky Zucker Schnute a ten mám taky ráda. Zaprvé je levný a zadruhé prostě ta vůně nemá chybu !! Má takový zvláštní obal a vřele ho doporučuji !!!

  • Vůně
  • Obal
  • Dlouhodobá vůně
  • Cena
  • Dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 03:09:06

Zucker Schnute: Já hloupá jsem si zase koupila sprchový gel Balea a opět se opakoval můj scénář: umytí- drbání a pnutí - umytí jiným gelem. Bohužel mi něco v jejich složení nesedí a moje pokožka se s Baleou nekamarádí. Vůně je sladká, až dětská, nic pro dámy. Mně se vůbec nelíbí, v košíku skončil jen díky akční ceně 14,90 v kombinaci s pomanutím smyslů..

  • cena
  • vůně
  • alergická reakce
  • vysušuje


věk
25-34

Mademoiselle Chic: Tenhle sprcháč mě opravdu velmi potěšil. Velmi krásně voní, ty pomeranče a čokoládu z něj opravdu cítím. Dokonce i přítel vůni chválil. Obal se mi také moc líbí, je originální:) Vysušování jsem si nevšimla, takže já žádná negativa nevidím, jen je škoda, že vůně nevydrží i po sprchování. Samozřejmě velkým plusem je i nízká cena.

  • obal
  • cena
  • vůně
  • vůně nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 10:08:34

Mademoiselle Chic: Sprchový gel od firmy Balea mě překvapil nádhernou vůní takže jsem neváhala a ihned koupila. Malilinko vysušuje ale to mě neodradí si ho koupit znovu. Výborně pění takže nepotřebuji vypatlat pul lahvičky na jedno umytí. Obal je extrvagantní a mě se líbí. Takže žádná nuda.. :)

  • velice dostupná cena
  • hezký obal
  • pěkná vůně
  • Hodně pění
  • malinko vysušuje


věk
15-24

Další recenze od 4.4.2012 17:12:53

Mademoiselle Chic: Naprosto dokonalá jemná, ale sladká vůně, která sice nevydrží, ale sprchování (mytí) maximálně zpříjemní. Moc dobře pění. Obalu se nedá odolat a ačkoliv ve finále může mírně vysušovat (jako většina Balea sprcháčů), je to dle mého v naprosto minimální míře. Rozhodně nakoupím do zásoby. ;)

  • cena
  • obal
  • vůně
  • mírně vysušuje


věk
25-34

Zucker Schnute: Koupila jsem si ho na základě jeho krásné vůně. Voní po citrónu a cukru? Nevím, ani to nedokážu popsat ale ta vůně je naprosto božská! Na těle sice moc dlouho vonět nevydrží ale za tu cenu... Možná i trochu vysušuje. Každopádně doporučuji a plánuji dokoupit i tělové mléko :)

  • Hezké balení
  • Cena
  • Vůně
  • Vysušuje


Další recenze od 2.4.2012 11:17:36

Turtel Täubchen: U tohodle sprchového gelu mne zaujal nejvíce obal a příznivě nízká cena, navíc nádherně voní a vůně vydrží na pokožce velmi dlouho po umytí. Konzistence je sice dost vodová, ale hodně pění. Pokožku mě nevysušuje, takže je to u každého individuální. Určitě zakoupím znovu.

  • cena
  • vůně
  • obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 14:04:03

Turtel Täubchen: Koupila jsem si ho, protože mě zaujala jeho cena a atraktivní obal. Ale jsem trošku zklamaná, protože mi příjde, že dost vysušuje. Má silnou a nádhernou pronikavou vůni, mix kokosu, vanilky a bílého pyžma, která ale nemusí být všem příjemná. Dále mě docela zklamala jeho konzistence, na můj vkus je dost vodový. Znovu si ho už nekoupím.

  • atraktivní obal
  • krásná vůně
  • cena
  • vysušuje
  • vodová konzistence


Další recenze od 14.3.2012 19:32:29

Zucker Schnute: Sprchový gel voní jako citronový koláček. Jeho vůně ale dlouho nevydrží, což je ovšem obvyklé i u sprchových gelu, které jsou podstatně dražší. Prodává se k němu ještě tělové mléko, jehož vůně je ale trochu jiná.

  • neobvyklá vůně
  • cena
  • voní pouze chvíli


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:44:18

Zucker Schnute: Moc příjemně vonící sprchový gel. Narazila jsem na něj úplně náhodou a nedám na něj už dopustit. Celkově řada Balea Young je moc dobrá a ráda zkouším i jiné vůně. Za tu cenu je výborný.

  • vůně
  • výdrž


Další recenze od 14.3.2012 16:27:39

Zucker Schnute: Za tu cenu co by člověk čekal víc:) Nadherně voní, ano vůně není věčná a rozhodně vysušuje ale pokud po koupeli použiju krem ze stejně řady a vuně neni problem. Voní po bombonech a večer se na něj fakt těším. Velke balení celkem dlouho vydrží a vkoupelně vypadá hezky. Rozhodně za tu cenu doporučuju.

  • balení
  • vůně
  • cena
  • vysušuje


věk
25-34

Mademoiselle Chic: Nový sprchový gel od firmy Balea. Má úžasnou vůni po čokoládě a pomerančích. Skvěle pění, vůně dlouho vydrží. Design obalu je šmrncovní, řekla bych takový francouzský:) A za tu cenu, si ho koupím určitě znova. ............................................................................................................................... Zucker Schnute: Produkty Balea mám celkově ráda ale tento sprcháč není mým šálkem kávy. Má opravdu krásnou citronovou vůni, bohatě pění, avšak narozdíl od ostatních sprcháčů této řady mi absolutně vysušil pokožku, bylo to až nesnesitelné. Takže za mě ne, ikdyž své uživatele si jistě najde:) ............................................................................................................................. Turtel Täubchen: Má opravdu velmi výraznou vůni, která nemusí být všem příjemná. Konzistence je více "vodovější", než u jiných sprchových gelů. Mně pokožku nevysušoval a navíc příjemně pěnil a vůně sprcháče se udržela na pokožce i po smytí. Takže nemám k tomuto sprcháči výraznější připomínky.

  • obal
  • pění
  • vůně
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2012 08:56:08

Zucker Schnute: Tento sprchový gel má jednoznačnou přednost - úžasnou sladkou vůni. Ovšem ne každému musí sednout. Jedná se o opravdu intenzivní vůni, která ale na těle vůbec nevydrží. Pění dobře, ale dost vysušuje pokožku.

  • cena
  • vůně
  • vůně vůbec nevydrží
  • vysušuje


Další recenze od 4.3.2012 23:55:25

Zucker Schnute: Tento sprchový gel jsem jsi naprosto oblíbila a neváhám doporučit ostatním. Stojí pár korun, ale splňuje všechny atributy dražších sprchových gelů. Pohádkově voní, krásně pění. Ta vůně je pro mě natolik příjemná, že si ho už po několikáté kupuji a stále se mi neomrzel. Voní po citrónové zmrzlině. Stal se mým nejoblíbenějším sprchovým gelem.

  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Isana Creme Seife

3.7 67% 3 recenze