Bioderma Sébium Hydra hydratační krém recenze a zkušenosti

Hydratace Bioderma Sébium Hydra hydratační krém
Hydratace Bioderma Sébium Hydra hydratační krém - obrázek 1
Hydratace Bioderma Sébium Hydra hydratační krém - obrázek 2
Hydratace Bioderma Sébium Hydra hydratační krém - obrázek 3
5 4.4 15
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 420 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma Sébium Hydra hydratační krém

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.6.2016 16:04:48

Krém je vhodný spíše pro mírně mastnou plet. V létě je pro mě nepoužitelný. Docela příjemná svěží parfemace. Lehká konzistence krému a lehce se roztírá. Pro více mastnou plat je vhodnější spíše v zimě. Jedna z nevýhod je že se déle vsakuje do pleti. Balení je v pořád jen jak je matné tak se na něj dříve zachytavají nečistoty

  • vůne
  • hydratace
  • dlouhé vsakování
  • není vhodný na velice mastnou plet


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento krém jsem si koupila na doporučení tady na omlázlu a upřímně jsem čekala, že to za tu cenu bude větší pecka. Pro tento krém mluví fakta, že má lehoučkou konzistenci, jemně a svěže voní, dobře se roztírá a dobře hydratuje. Čekala jsem ovšem, že mi nějak pomůže v mém boji s akné, a to se nekonalo. Navíc dost rychle ubývá. Za tu cenu se nevyplatí.

  • lehoučký
  • hezky voní
  • hydratuje
  • doře se roztírá
  • cena
  • neléčí akné
  • pomalu se vstřebává


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.9.2015 22:04:29

Koupila jsem ho v lékárně náhodou když byl v akci 1+1 s tím že zkusím něco nového a mile překvapil. Sice jsem trochu koulela očima když jsem četla složení, ale budiž... Mojí pleti nijak nevadí a pěkně hydratuje. Dá se použít na den i noc. Jen si myslím že ta plnou cenu je zbytečně natažený kvůli značce, pokud bude znova v podobné akci, určitě si ho koupím znova.

  • +témeř žádná vůně
  • +hydratuje
  • +nemastí ač je hutnější
  • +tuba a zavírání
  • -běžná cena
  • -složení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.2.2015 21:01:23

Krém Sébium Hydra používám s micelární vodou téže řady. Jsem s krémem velice spokojená, pro mou smíšenou pleť je tento výrobek ideální, vstřebává se dobře - není příliš hutný, ale není také úplně lehký, hydratuje, sjednocuje pleť. Je ho sice 40 ml, ale na pleť stačí nanést opravdu malé množství, i proto vydrží poměrně dlouho. Kupovala jsem v akce 1+1, takže mi cena připadá adekvátní. Určitě bych si ho koupila znova, i proto, že příjemně voní. Jelikož už spadám do kategorie 25+, vyzkouším ještě nějaké jiné produkty od Biodermy pro porovnání, ale zatím vše bylo na jedničku!

  • hydratace
  • parfemace
  • sjednocení pleti
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2014 12:01:39

Tento krém mi byl doporučen v jednom salonu, kam jsem chvíli docházela na čištění pleti. Bylo znát, že je to jeden z lepších krémů, byl takový jemný, nijak extra parfémovaný, ale na mou pleť dost mastný - na to že je na tuto pleť určen tedy až extrémně. Používala jsem přes něj na "vysušení" pleti Biodermu Sébium Pore Refiner, ale i tak se mi zanášela pleť a byla dříve mastná. Dost mě zklamalo složení, protože Biodermu jsem považovala za tu lepší a i snad přírodnější firmu, ale: Dimethicone, Disodium EDTA, Methylparaben... Ne děkuji.

  • Tak nějak nevím...
  • Složení - parabeny, silikony atd.
  • Mastná pleť.
  • Cena.


Nejlepší krém pro mastnou/aknózní pokožku. Používám spolu s micerálkou ze stejné řady. Nanáším ráno, před nanesením make-upu. Přijde mi, že si po krému make-up líp sedne. Používám ho i večer, před spaním a ráno mám pleť jako miminko. Po používání cca 1/2 roku můžu říct, že se mi pleť o hodně zlepšila. VŘELE DOPORUČUJI!!

  • skvěle hydratuje
  • viditelně lepší pleť
  • žadné


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 5.6.2013 22:44:23

Veľmi dobrý hydratačný krém na mastnú pleť. Pleť nezaťaží a zároveň ju hydratuje. Občas sa mi stane, že je moja mastná pleť na niektorých miestach suchá a vtedy siahnem po tomto kréme. Krém je biely, obal sa mi páči a celkom pekne vonia. Som s ním spokojná, nedostatky nevidím, hádam okrem vysokej ceny, ale pri tejto značke sa tomu nevyhnete.

  • hydratuje
  • nezaťažuje pleť
  • pekne vonia
  • cena


Tento krém patří mezi mé oblíbené. Skvěle hydratuje, nevysušuje, nedráždí, po použití neštípe, nepne, ani nic podobného. Není nijak mastný, ale ani nematuje. Používám ho na noc. Po použití je pleť taková sjednocenější, hebčí a trochu hezčí. Akné ale moc neléčí, ale to už bych chtěla asi moc. Cena je vyšší, ale ráda si za něj připlatím. Stačí ho docela málo. Líbí se mi matná tuba. Otvor je malý, takže se nestane, že byste si ho omylem nanesli více.

  • hydratace
  • šetrný
  • neléčí akné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.4.2013 12:05:35

Zkusila jsem už hodně hydratačních krémů, protože stále nemůžu najít ten svůj. Tento mám doma už několik týdnů a je opravdu jeden z těch lepších. Na obličej ho stačí málo, není mastný ani není moc vodový, vodové gelové krémy mě naopak právě vysušují. Je prostě akorát, hydratuje slušně, přehnaně se po něm nelesknu, jako po jiných krémech. Má příjemnou jemnou vůni, ovšem ve složení vidím paraben, to může někomu vadit. Pravděpodobně koupím znovu.

  • hydratuje
  • pleť se po něm tolik neleskne
  • na obličej stačí malé množsví
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2013 00:47:47

Výborný hydratační krém na obličej. Balení je sice malé, ale na jedno použití stačí opravdu malé množství krému. Krém má příjemnou spíše gelovitou konzistenci a dobře se roztírá. Používám na celý obličej - jak na sušší tváře, tak trochu mastnější T-zónu a na celém obličeji mi udělá takovou kompaktní příjemnou pokožku :) Hezky voní, dobře se vstřebává a krásně hydratuje. Splnil vše, co jsem očekávala.

  • hydratuje
  • voní
  • dobře se vstřebává
  • dělá hebkou pokožku
  • možná cena


Koupil jsem si tento hydratační krém, po tom co jsem zjistil, že při boji s akné pomáhá hydratovat a né přesušovat. Tento krém používám pouze na noc, protože trvá než se vsákne a ráno nemám čas čekat, ale ráno když vstanu, tak moje pleť je naprosto matná a hydratovaná. Rozhodně nezpůsobuje nové vyrážky a je 100% šetrný.

  • Hydratace
  • Balení
  • Tolerance
  • Pomalu se vstřebává


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.4.2012 11:06:46

Mám smíšenou pleť, tváře opravdu suché a mám pocit, že většina krémů na to nestačí (mám pocit "stahování" kůže) .Sébium Hydra ale jo! Měl by být sice učený na léčbu přechodně vysušené pleti, ale já ho mažu pořád a osvědčil se dokonce i v -30°C! Mažu každé ráno hlavně na tváře a trochu máznu i mastnější T-zónu (kde kombinuju ještě s krémem Pore Refiner). Bezkonkurenční!

  • hydratace
  • snadno se vstřebá
  • neutrální vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2012 18:32:58

Naprosto skvělý výrobek. Pleť krásně hydratuje i při malém množství produktu se krém dostane hluboko do pleti a ta není vysušená. Pleť není vůbec mastná krásně se vsakuje. Uklidňuje začervenalá místa takže pleť má mnohem jednotnější vzhled.

  • hydratace
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avène Cold Cream

4.4 86% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Isana Vazelína

4.2 80% 5 recenzí