Ziaja Kozí mléko denní krém recenze a zkušenosti

Hydratace Ziaja Kozí mléko denní krém
Hydratace Ziaja Kozí mléko denní krém - obrázek 1
Hydratace Ziaja Kozí mléko denní krém - obrázek 3
5 4.3 21
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Ziaja

Recenze produktu
Ziaja Kozí mléko denní krém

věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.3.2012 15:22:20

Pro krém jsem se rozhodla, jelikož jsem slyšela spoustu pozitivních ohlasů na tuto řadu. Měla jsem strach, mám pleť celkem citlivou (používám normálně Biodermu Sensibio) a náchylnou k zčervenání. Krém mě ale neskutečně překvapil. Krásně voní, je lehký, pleť je po něm krásně jemná. V kombinaci s tou cenou je to neskutečné množství muziky za málo peněz.

  • rychle se vstřebává
  • jemná pleť
  • vůně (podobná klasickému Dove)
  • stačí velmi malé množství na jedno použití
  • cena
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 16:41:18

Moje srdcovka od Ziaja. Velmi lehký hydratační krém, snadno se roztírá, má velmi lehkou vůni, oproti ostatním Ziaja (např. kakaových) produktů. Je verze i nočního krému i tělového mléka. Nejlepší je ovšem tento denní. Pod make up je fajn. A ta nejvýhodnější věc - cena. Obal se mi taky líbí. Výrobce píše, že vyhlazuje menší vrásky, to si nemyslím, ale to píše kde kdo a taky to skoro u ničeho nefunguje.

  • hydratuje
  • jemná vůně
  • lehký
  • levný
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.5.2012 22:29:38

Lehký krém s jemnou vůní, který moji plet hydratuje tak akorát. Je vhodný pod make- up, alespoň mně nežmolkuje. Dá se pořídit za parádní cenu, je i dobře dostupný v drogeriích. Moje pleť má už teď jiné potřeby, z toho důvodu krém používám jako odličovadlo.

  • Pohádková cena
  • Lehká nevtíravá vůně
  • asi nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.8.2012 10:16:03

Tento krém používám v chladnějších dnech, kdy mám více vysušenou pleť, jinak ji mám smíšenou. Je příjemný, není mastný, je dostupný. Příjemně voní, hezky se vstřebá a pleť je vyživená. Po natření se krém vstřebá a nelepí. Celá bílá řada od Ziaji je super.

  • cena
  • vůně
  • nelepí
  • v létě je moc mastný


Další recenze od 11.12.2012 15:40:47

Ziaja krém s kozím mlékem, jsem si koupila po zkušenostech s kakaovým máslem. Musím říct, že jsem naprosto nadšena. Zkusila jsem spoustu krémů (jelikož mám ekzém), ale tenhle je bomba :). Krásně zjemní pleť, hydratuje a za sebe musim potvrdit, že se po něm nelesknu. Rozhodně si koupím ještě noční krém =)

  • Hydratace
  • Krásně zjemní
  • Stačí malinko
  • Dobře se roztírá
  • Výborný pro citlivou pleť
  • Cena :)
  • žádný je super =)


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.7.2013 09:51:27

Naprosto úžasný krém! Koupila jsem si ho na základě recenzí na Omlazení (jak jinak). Je úžasně lehoučký, dobře se roztírá, skvěle hydratuje a přesto pleť nezmastí. Má SPF, krásně voní, neucpává póry (přestaly se mi dělat černé tečky, teda nějaké tam jsou pořád, ale ne tolik jako při používání Cetaphilu nebo Biodermy). A mám pocit, že z kelímku snad ani neubývá. Stačí ho maličko na celý obličej. Není hutný (narozdíl od nočního), pleť se po něm neleskne, je krásně pružná a hydratovaná. Doporučuju vyzkoušet, za tu cenu ho můžete kdykoliv poslat dál.

  • Skvěle hydratuje
  • neucpává póry
  • má SPF
  • pěkně voní
  • je lehký a dobře se roztírá
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2013 08:58:53

Kozí řada od Ziaji je opravdu výborná. Krémy jsou sice hutnější, ale dobře se rozmazávají a pleť nezanechávají mastnou. Krém má pouze jemnou vůni, není zbytečně přeparfémovaný. Tato řada je vhodná pro sucho pleť, já mám pleť mastnější a přesto mi "koza" skvěle vyhovuje, takže je opravdu pro každého. Učitě doporučuji a koupím si krém znovu!

  • není přeparfémovaný
  • zanechává jemnou pleť
  • nemastí
  • o žádném nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2013 09:36:40

Pre mna najlepsi krem v tejto cenovej kategorii. Lahko sa rozotiera a zanecha plet jemnu. Rychlo sa vstrebava, takze je idealny ako zaklad pod make-up; napriek rychlemu vstrebavaniu a lahkej konzistencii dostatocne hydratuje. Parfemacia je prijemna a prirodzena ako u vsetkych Ziaja produktov tejto rady.

  • rychle vstrebavanie
  • dobra hydratacia
  • jemna parfumacia
  • cena
  • ziadne


věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2013 13:29:49

Absolutně skvělý krém na suchou pokožku. Já po většinu roku na suchou pleť netrpím, ale asi strárnu či co a potřeby mé pleti se mění. Všímám si více šupinek na obličeji a teď v zimě to jede na plné obrátky. Steamcream mi bohužel přestal stačit i na denní mazání, tak jsem se rozhodla pořídit něco hutnějšího. Krém používám na den i na noc a nemohu si stěžovat. Bála jsem se, že mi bude ucpávat póry, ale to se naštěstí vůbec nekoná. Pleť je skvěle hydratovaná, nepne, nesvědí, šupinky jsou pryč. Krém se déle vsakuje, holt s nanesením MU se musí chvíli počkat. Jinak je pro mě dokonalý a nemám mu co vytknout.

  • PROSTĚ NEJ
  • ŽÁDNÉ


Další recenze od 24.2.2014 15:07:50

Mám mastnější pleť a vyzkoušela jsem už kde co, ale i po krémech pro ni určených se šíleně mastím. Pak jsem vyzkoušela Ziaju s kozičkou a byla jsem nadšená. Krém je neskutečně lehoučký, voní jako magnoliové mýdlo a bleskově se vstřebává. Pleť je krásně hydratovaná a nemastí se téměř celý den. První krém, který jsem vypotřebovala celý :D Používám ho i na noc, ale až půjdu pro nový, tak zkusím i noční verzi. Pro mě je tento krém darem z nebes a už se ho nepustím :) V LBC se dá koupit v Globusu ;)

  • cena
  • úžasně lehká konzistence
  • téměř celý den (!) se nemastím
  • horší dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2014 17:00:31

Koupila jsem si tento krém na základě recenzí zde na Omlazení. Bohužel jsem si potvrdila, že co sedí většině, nemusí sedět mně. Mám citlivou, smíšenou pleť, používala jsem 14 dní, než jsem zjistila, že za rapidním zhoršením stavu pleti může tento krém. Bolestivě zanícené póry, svědící červená kůže, místy až ekzém, šupinky, hrubá suchá místa. Krém jsme odstavila, abych pleť nechala se vzpamatovat. Po měsíci jsem krému dala druhou šanci, ale negativní účinek na pleť se opět plně projevil. Takže za mě doporučit nemůžu, znovu nekoupím.

  • nízká cena
  • příjemná nevtíravá vůně
  • jemná lehká konzistence
  • dobře se roztírá
  • účinek na mou pleť
  • obal - lepší by byla tuba aby se do krému nemuselo sahat prsty


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2014 11:19:05

Lehký, výživný, voňavý a na pleti příjemný denní krém, který si jistě ještě koupím. Mám 24 let, smíšený typ pleti s tendencí ztrácet vláhu a ke občasnému vzniku akné. Vhodný jak pro mladší pleť, tak i pro starší (moje mamka ho také používá a je s ním spokojená). Tento krém rozhodně stojí za vyzkoušení. Vyhovuje mi a ho rozhodně doporučuji!!!

  • složení
  • vůně
  • lehký přenosný obal
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.7.2014 19:57:28

Tento krém mě velmi mile překvapil, mám sice smíšenou pleť (a krém je primárně určený na pleť suchou), ale velmi mi vyhovuje. Zvláště v zimních měsících je naprosto skvělý a pleť je po něm krásná, vláčná, krém se celkem rychle vsakuje, parfemace je jemná, což je příjemné. V létě bych ho ale nepoužívala. Moje mamka ho používá denně každé ráno po celý rok již několik let a zatím nehodlá měnit. Já jsem s ním také spokojená a doporučuji ho dál :-)

  • nižší cena
  • lehký obal
  • jemná vůně
  • konzistence
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Můj oblíbený krém, na který nedám dopustit. "Koza" je dokonalá, je sice určená pro suchou pleť, ale dokonale sedí i mojí mastné. Krásně voní a není upatlaná. Navíc má nápaditou kresbu na obalu:)) Cena je taky luxusní a dostupnost jakbysmet. Možná, jak už tady zaznělo, by krém byl lepší v tubě, aby se do něj nemuselo šmatlat prsty, ale to je detail. Doporučuju a chválím:)

  • Skvělá účinnost
  • Příjemná lehká vůně
  • Není "umaštěný", zato krásně hydratuje
  • Dobrá dostupnost
  • Skvělá cena
  • Méně praktické balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.10.2014 16:36:34

Za mě mohu říci, nejlepší krém za poslední léta. Krásně hydratuje, je lehounký pro pleť a všimla jsem si především u očí a na čele úbytku mimických vrásek. Jsem prostě nadšená !!! Jakmile mi dojde můj noční krém, mažu si koupit i noční verzi. Obal se mi vzhledově také moc líbí a navíc za ty peníze...Je to bomba :) Jediné co můžu lehce vytknout je to, že v něm opravdu cítím "kozu" :D Výrobky z kozího mléka mi díky této typické vůni nechutnají, ale v tomto krému je to opravdu jen jemně a po čase už to ani necítím. Jen to první namazaní :D

  • cena
  • hydratace
  • úbytek jemných vrásek
  • balení
  • nic


Další recenze od 25.11.2014 21:11:16

Nejlepší krém všech dob. Jiný už nechci. Krásně hydratuje, roztírá se, příjemně voní, pleť po něm není příliš mastná. Super ! Jsem s touto značkou obecně moc spokojena a určitě si jejich výrobky budu nadále kupovat. Kozí řadu doporučuji celou. Mám i tělové mléko, koncentrát na ruce a nemůžu si to vynachválit. Cena je bezkonkurenční.

  • cena
  • kvalita
  • Nic:)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.2.2015 12:30:31

Krém nádherně voní, jako všechny produkty z kozí řady. Je lehoučký, většinu roku ho používám na noc, jenom v zimě na den a na noc jeho noční verzi. Pro suchou pleť se hodí klidně i pod make-up, protože se rychle vstřebe a nezanechá žádný mastný povlak. Nedráždí, klidně ho (i noční verzi) používám i na oči, když zrovna nemám žádný oční krém. Líbí se mi balení, jako u všech produktů Ziaja.

  • vůně
  • hydratace
  • lehce se vstřebává
  • neštípe v očích
  • nevím


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.9.2015 11:26:26

Na základě pozitivních recenzí jsem se rozhodla vyzkoušet sadu kozích krémů - denní a noční. Mám citlivou a suchou pokožku, takže jsem byla zvědavá a zároveň jsem doufala v malý zázrak. No, ten se bohužel nekonal. Krém je hydratační, na hodně suchou pleť si troufám říct, že by nemusel stačit. S čím já mám osobně problém je fakt, že se do pleti pořádně nevsákne, takže se člověk leskne jako prasátko na slunci a máte nepříjemný upatlaný pocit. Dle popisků i recenzí by měl sedět i na citlivou pleť. Bohužel mně udělal na pleti paseku, kterou jsem dávala do pořádku cca 2-3 týdny. Totálně ucpané póry, podkožní boláky, zarudnutí. Za mne už ne. Za tu cenu se není čemu divit, je to vždy sázka do loterie. V případě Ziaji se nevyplatila.

  • cena
  • nevsákne se dostatečně do pleti
  • ucpává póry,způsobuje (alespoň u mě) zhoršení stavu pleti


Další recenze od 21.12.2015 15:03:55

Ja značku Ziaja úplne milujem... objavila som ju práve z recenzií a diskusií kde bola dosť vychválená. Samozrejme zo začiatku som bola dosť skeptická predsa je to len poľská a dosť lacná kozmetika no povedala som si, že za vyskúšanie nič nedám. Musím povedať, že tento krém je môj najobľúbenejší denný krém. Mám s pleťou dosť problémy je totálne zmiešaná, a tento krém je ľahučký, hneď sa vstrebá, pekne vonia, samozrejme nedráždi, neupcháva póry, myslím si, že je naozaj vhodný pre každý typ pleti. Nato aký je ľahký naozaj dobre hydratuje, vyhladzuje pleť. A musím poznamenať, že zjednocuje a lieči pokožku.

  • dokonalý
  • nič


Další recenze od 15.3.2016 21:13:03

Koupila jsem si krém na svou suchou a citlivou pleť. Zaujal mě poměr kvalitních recenzí a ceny krému. Bohužel pro mě obsahuje něco velmi dráždivého, po aplikaci se mi objeví červené fleky po celém obličeji a trvá asi 2 hodiny než zmizí. Takže krém bohužel poputuje do kategorie "na nohy dobrý" a ja si jdu zase koupit něco z dražší škály osvědčených firem... Noční krém mi to dělá totéž, jen trochu méně. Jako bonus mě štvalo, že na první pohled vypadají obaly nočního a denního krému stejně a musím zblízka číst, který je který.

  • lehká konzistence
  • dráždivý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.6.2017 17:25:11

Lehký, příjemně parfemovaný krém, který mi vyhovuje, přestože nemám suchou pleť, pro kterou je podle výrobce určený, ale spíše smíšenou. Krém nemastí pleť, hydratuje tak akorát a hodí se i pod make-up. Cena je taky výborná. Možná by to chtělo jiný obal, já tohle hrabání prsty do pleťového krému nemám moc ráda. Jednou za čas si ho klidně koupím, ale dlouhodobě bych ho nepoužívala z důvodu jeho složení (parabeny, silikony, atd.).

  • cena
  • vůně
  • vhodný i pro smíšenou pleť
  • vhodný pod make-up
  • obal
  • složení