Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit mycí emulze recenze a zkušenosti

Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit mycí emulze
Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit mycí emulze - obrázek 1
Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit mycí emulze - obrázek 2
Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit mycí emulze - obrázek 3
5 3.9 20
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Neutrogena

Recenze produktu
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit mycí emulze

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 12:17:06

Tato grepová emulze je velice příjemná, pleť jemně čistí od mazu a osvěžuje, avšak bez nadměrného vysušování. Používám ji ráno před pleťovkou a nemůžu si vynachválit. Mám první balení téměř spotřebované, ale určitě si koupím další. Velkým plusem je pumpička a neutrální jemná vůně, která mě ráno hezky naladí.

  • příjemná vůně
  • pumpička
  • cena
  • čistí ale nevysušuje
  • osvěžuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 16:37:48

Slyšela jsem na ní rozporuplné názory, ale chtěla jsem jí vyzkoušet. Už na první pohled jsem ocenila balení s pumpičkou, které je navíc průhledné, takže vidíte, kolik zbývá. Na vyčištění celého obličeje bohatě stačí dvě "upumpičknutí". Pleť vyčistí dokonale (samozřejmě kromě očí), nezanechává žádný film, vůbec nevysušuje a krásně pleť osvěží. Navíc vůně je velmi příjemná.

  • dokonalé vyčištění
  • nevysušuje
  • příjemně voní
  • balení
  • žádné výrazné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.3.2012 21:11:00

Velice příjemná mycí emulze, jedna z mých oblíbených. Krásně voní po grepu, stačí použít jen malinko, protože velice dobře pění. Pleť mi hezky vyčistí, vůbec nevysušuje. Oceňuji i praktické balení, gel se dávkuje pumpičkou.

  • Vůně
  • Pleť dobře vyčistí
  • Nevysušuje
  • Praktické balení
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2012 07:19:20

Používám ráno i večer a nedám na ní dopustit, přestaly se mi dělat pupínky a zanášet póry, pleť je rozjasněná a svěží, navíc tato mycí emulze krásně voní, dlouho vydrží, protože jí stačí opravdu málo.

  • Vůně
  • Cena
  • Nevysušuje
  • Opravdu čistí
  • Nevím o žádném


Můj oblíbený mycí gel, který používám zároveň k odlíčení pleti. Po určité době si moje pokožka většinou na mycí přípravek zvykne a začne na něj špatně reagovat, ale tento používám už více než rok a pořád funguje jako na začátku. Takže smyje nečistoty i většinu make-upu, odmastí, ale nevysuší. Navíc moc hezky voní. Jediná nevýhoda je balení. Pumpička je sice praktická, když ho chci převážet, tak uzávěr trochu pouští, proto na cestování doporučuju pořádně zabalit:-)

  • čistí i odličuje
  • nevysušuje pleť
  • hezky voní
  • netěsnící balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Na doporučení kamarádky jsem si Visibly Clear zakoupila. Na pleti je příjemný, nevysušuje a důkladně pleť vyčistí. Jako ale zásadní mínus považuji chemickou vůni, po které mám pocit že se obsah žaludku vrátí zpět. Přítel tvrdí že to voní jako Jar. ...

  • Super balení s pumpičkou
  • Nevysušuje
  • Nedráždí pleť
  • Velmi nepříjemná chemická vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Krásně vyčistí, zbaví pleť pupínků a ta vůně grapefruitu..:) Nedoporučuji těm, kteří mají suchou pleť. Trochu vysušuje, ale pro moji smíšenou je přímo vyhovující. Neutrogena má celkově kvalitní kosmetiku a za tu cenu určitě stojí jí vyzkoušet. Určitě doporučuji.

  • vyčistí pleť
  • vůně
  • zbaví akné
  • žádné


Další recenze od 6.9.2012 11:18:31

Sice to chvíli chtělo, aby si pleť zvykla na změnu, ale nakonec se z toho stal jeden z nejoblíbenějších čistících gelů. Nevysušuje, na akné při pravidelném používání pomáhá, praktická pumpička, docela příjemná grepová vůně. Za mě určitě doporučuji z drogerkových gelů určitě jeden z nejlepších.

  • nevysušuje
  • méně pupínků
  • vůně
  • pumpička
  • obal (vidíte kolik je spotřebováno)
  • žádný


Další recenze od 25.10.2012 19:17:20

Po použití by měla být pleť čistá, svěží a zdravě vypadající každý den pomocí růžového grapefruitu, aniž by ji vysušila. Za mě mohu doporučit, emulze je opravdu krásně jemná, že při čištění ji téměř ani necítíte. Pleť vyčistí pěkně a krásně svěže po tom grepu voní.

  • vůně
  • dobře vyčistí
  • jemná konzistence
  • pumpička
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.2.2013 20:20:46

Gel má sice skvělé balení s pumpičkou, ale bohužel není vůbec těsnící, takže nevhodné na cesty. Má velmi příjemnou konzistenci i jemnou vůni. Docela dobře pění. Mně osobně ale pokožku docela vysušuje, což je pro mě velké mínus, ale výrobky od Neutrogeny jsou tím známé.

  • pumpička
  • jemná vůně
  • vysušuje
  • netěsnící balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.4.2013 07:06:36

Gel používám jednou za dva dny ráno a večer. Dobře se nanáší a pění tak akorát. Voní po grapefruitu, podle mě, moc hezky. Mám T-zonu a na tvářích normální až sušší místa a nějaké výrazné vysušení po používání se u mě nedostavilo. Hrozně se mi líbí ten pocit, kdy gel smyji a tvář mám hezky vyčištěnou, čistou. Pleť se mi po nějaké době zlepšila.

  • vše
  • nic podstatného


Mně tento čistící gel nevyhovoval a naopak se mi po něm pleť zhoršila. Byla jako lesklejší a více se mastila, vznikly mi ucpané póry. Zkoušela jsem ji opakovaně, ale vždy zhoršení :/ Alergie to nebyla. Nicméně obecně mám se značkou zkušenosti dobré, takže asi je v gelu prostě něco, co se s mojí pletí nesnese. Za mě nejhorší gel, co jsem měla, ale jak koukám na recenze, tak asi jde opravdu o výjimku.

  • vůně
  • po čištění se pleť zhoršila


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.11.2013 17:10:33

Tak to jsem nečekala! Kupoval jsem si jí sice na slepo, nepřečetla jsem si předem recenze,ale to je jedno. Používám jí každé ráno a večer, skvěle odličuje makeup. Trochu mě vysušuje,ale to všechno co smyji vodou, takže po použití používám krém. Jinak mi vyhladil jizvičky po akné, od té doby co používám už nemám žádný problém s akné,což jsem doopravdy nečekala! Příště si ji určitě koupím znova, až do konce svého života si ji budu kupovat :D

  • cena
  • vůně
  • smyje makeup
  • vyčistí pleť
  • zabrání vzniku akné
  • zahojuje
  • zmenšuje póry
  • barva :D
  • snadné použití
  • snadné smytí
  • VŠECHNO¨!!
  • nic


Další recenze od 6.10.2014 11:30:02

K tomuto produktu som sa odhodlala po precitani recenzii na tejto stranke. Rozhodovala som sa medzi pilingom tej istej rady a tymto produktom. Za mna urcite nedoporucujem, zvyknem mat mastnesiu plet v T zone na tomto produkte mi nevyhovuje ze plet az presusuje a ta chemicka vona (pach) je neprijemna. Osobne si myslim ze piling je lepsou vobou nakolko ma mensie ciastocky a co si spominam mal velmi prijemnu vonu

  • cena
  • chemicky zapach
  • presusuje plet


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.11.2014 22:21:09

Vyzkoušela jsem už hodně mycích gelů a tento neni žádný zázrak,jsem zklamaná.Cena je vysoká,vůně neni ani trochu příjemna,spiš ošklivě chemickà. Při použití musím do dlaně pumpnout min. 2x, aby se po smíšení s vodou vytvořila nějakà pěna,tim pádem rychle mizí. Učinek na pleť s nedokonalostmi taky nic zàvratného. Jà už si jí nekoupím. Nedoporučuji

  • Pumpičkové dávkování
  • hezkà růžovà barva
  • cena
  • chemická vůně
  • nepění


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tenhle produkt je super, moc mi na mou aknózní pleť pomohl, ale gel je hodně agresivní, dost vysušuje a nesmí se používat dlouhodobě. Pleť musíte hodně hydratovat. Po umytí cítím, že je pleť čistá a svěží, takže účel určitě splňuje. Ještě slibuje pomoc černým tečkám, ale na ty většina přípravků nefunguje a ani od tohoto jsem to nečekala. Moc se mi líbila vůně, která asi někomu může připadat příliš chemická. Nedoporučuji pro citlivou pleť.

  • Vůně
  • Pěkně pění
  • Dobře čiští
  • Vysušuje-při dlouhodobém užívání


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2015 22:41:46

Tuto mycí emulzi jsem si koupila na základě kladných recenzí a s čím mohu souhlasit je, že opravdu dobře vyčistí a odlíčí. Bohužel moji pleť hrozně vysušuje, a to mám pleť smíšenou až mastnou. S černými tečkami mi také nepomohla. Balení je jinak praktické a líbí se mi i ta grepová vůně. Bohužel ale budu muset zvolit jiný výrobek, který moji pleť nebude tak moc vysušovat.

  • důkladné vyčištění pleti
  • praktické balení
  • vůně
  • vysušuje pleť
  • neredukuje černé tečky, jak slibuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tohle je poměrně dobrý čistící gel, mám ho ráda na léto, je hustší, má pumpičku, což mám do sprchy ráda, krásně voní po grepu. Dobře čistí, dobře myje, pění optimálně a dobře se smývá. prakticky tomuto gelu není co vytknout, Neutrogenu jsem si na obličej velmi oblíbila, jejich účinky mi vyhovují, stejně jako u tohoto gelu.

  • dobře vyčistí a envysušuje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Hrozně vysušuje (sod. laur. sulphate), takže i když se může zdát, že nejdříve pleť zlepší (což se stalo i mně), pak je neskutečně vysušená a přecitlivělá. Používala jsem ho fakt dlouho, protože jsem měla pocit, že hodně pomáhá proti akné, ale vždy jsem s ním musela používat hodně mastné krémy (promašťující krémy pro miminka apod.), tak mi to přišlo trochu kontraproduktivní. :)

  • pomáhá na akné
  • nepomáhá ale celkově pleti
  • příšerně vysušuje
  • dráždí
  • složení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.2.2017 12:22:37

Veľmi zaujímavá emulzia.Krásne vonia po grepe.Relatívne dobre pení.Dôkladne prečistí pleť.Toto sú asi všetky plusy, čo som našla.Pleť mám zmiešanú, mastnejšia T-zóna, tvorba akné pred menzesom.Pleť mi upokojila a prečistila.V tomto by som bola nadmieru spokojná.Mám na tvári ale miesta, kde sa pleť vysušuje trocha viac ( napr líce a pri nose), predpokladala som, že tam bude menší problém.To by mi až tak ani nevadilo.Emulzia mi vysušila aj miesta, ktoré boli mastnejšie.Šupinky sa zrazu tvorili na celej tvári.Musela som mazať niečím ozaj silne hutným a mastným.Plus po chvíľke používania som mala pleť začervenanú a strašne ma štípala.Asi ja zle reagujem na nejakú zložku, neviem...Použila som do polky a posunula ďalej.Pre mňa nie.

  • vôňa
  • dôkladne prečistená pleť
  • veľmi vysušuje
  • pleť bola začervenaná a štípala